Nem kertelünk: közzétesszük a Fidesz beépített embereinek névsorát

Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

Nyilvánvalóan a DK-s Niedermüller Péter az összellenzék közös polgármesterjelöltje a legesélyesebb a kerületbe. Ő nagy reményekkel száll szembe a Fidesz helyi helytartójával, Vattamány Zsolttal. Niedermüller indulásától érthetően összerezzent a helyi Fidesz, így akcióba is lendültek.

Először a volt MSZP-s Hunvald György döntött úgy, hogy bejelenti az indulását “függetlenként”, rontva ezzel a közös jelölt sanszát a győzelemre.

Legutóbbi információink szerint az ex LMP-s Moldován György is ringbe száll (az előválasztást is bojkottáló Puzsér támogatásával), akinek egyébként már jól ismerjük korábbi politikai múltját:

– A 2018-as választáson ráindult az esélyes DK-s Oláh Lajosra, aki szerencsére még így is megtudta nyerni a körzetet, ezzel elvéve az Orbán család háziügyvédjétől, Bajkai Istvántól a képviselői helyet.

– Moldován volt annak az “etikai” bizottságnak az elnöke, amelyik eltiltotta a politizálástól az LMP két legismertebb politikusát, Széll Bernadettet és Hadházy Ákost, mert azok visszaléptek volna az ellenzék javára, hogy megakadályozták a Fidesz újabb kétharmadát

– Most pedig mit ad Isten, elindul “független” polgármester jelöltként.

Ez az ember a Fidesz szekerét tolja!

A hozzá hasonlóknak semmi sem szent, képesek bevetni akármit, hogy a hatalmukat megtartsák.

Nekünk, felelős választóknak az a feladatunk, hogy ne dőljünk be ezeknek az álfüggetlen jelölteknek, és a közös ellenzéki jelölteket támogassuk szavazatunkkal október 13-án.

Mindenkit arra szeretnék kérni kivételesen, hogy a lehető legtöbb helyen ossza meg ezt a cikket, rámutatva az álellenzéki jelöltek veszélyére.

BSZ

loading...