Ennyit az előválasztásról: új jelölt is ringbe száll Tarlós és Karácsony mellett Budapestért

MTI / Máthé Zoltán

Tulajdonképpen nem volt semmi tétje-súlya az előválasztásnak, mivel a mai napon egy olyan versenyző is bekapcsolódott a Tarlós megdöntésére irányuló küzdelembe, aki még soha nem veszített, és aki a köztiszteletben állást olimpiai számként maxolta ki.

Ez a személy nem más, mint a medencéből sellőként kilépő Berki Krisztián. Nincs szó tréfáról, a celeb úr tényleg megméretteti magát. Félretéve az iróniát, nyilván mindezzel a Fidesznek kedvez, hiszen azok, akiket a politika kevésbé foglalkoztat, viszont elmennek szavazni, lehetséges, hogy a televízióból már ismert névre húzzák be az x-et. Gyakori eszköze ez a kormánypártnak. (Például, amikor az ellenzéki jelölttel azonos nevű indulóval próbálja megzavarni a választópolgárokat.)

Berki a videójában elmondja:

Soha nem akartam politikus lenni, most sem a politikai ambícióim vezettek ahhoz a döntéshez, amit meghoztam. Hanem az, hogy Budapestiként érzem és tudom, hogy Budapestnek változásra és egy jó vezetőre van szüksége.”

Berki szerint Tarlósnak ideje lenne nyugdíjba mennie. Hozzáteszi: sosem veszített, így most sem fog.

Az egyetlen megjegyzés, amit hozzáfűznénk a herevasalós celeb indulásához annyi, hogy régen a politika egy szép szakma volt. Sajnáljuk, hogy a közéletet sokaknak legyűrhetetlen vágya támad meggyalázni.

loading...