Most tegyél le mindent! Megmutatjuk, hogy néznének ki a politikusok idősen – Karácsony a kedvencünk

Elterjedt a FaceApp alkalmazás az elmúlt néhány napban, ahova feltölthetjük a saját képeinket (vagy mások fotóit), és különféle filterekkel módosíthatjuk azt. Az egyik népszerű beállítás az úgynevezett “öregesítés”, amikor is az alkalmazás megmutatja, hogy néznénk ki egészen idős korunkban.

Ráeresztettük néhány politikusunkra is az applikációt, hogy kiderüljön, milyenek lesznek majd, ha már felvirágoztatták Magyarországot. (Maradjunk inkább abban, hogy ha már nyugdíjba mentek…)

Először jöjjön a kedves vezető maga. Felettébb gyanús, hogy mennyire hasonlít Soros Györgyre.

Szijjártó Péter pedig ugyanolyan, mint most, csak egy kicsit bölcsebbnek tűnik.

Karácsony Gergely egy kifejezetten jóképű úriember lesz, épp a negyedik főpolgármesteri ciklusa végén. Hát nem kiköpött Demszky Gábor? Nálunk ő a favorit!

Barabás Richárd, aki az ifjú politikusok közül is a legtehetségesebbek közé tartozik egy hollywoodi színészre emlékeztet, ha néhány évtized múlva tekintünk rá. (Kevesen tudják, de a P szóvivője eredetileg valóban színművész, szóval nem áll távol a valóságtól ez a hasonlat.)

A hölgyek se maradjanak ki a sorból, itt van a családokért felelős államtitkár, Novák Katalin, mint a nyugdíjas polgári egyesületek szövetségének tiszteletbeli elnöke, (a bájából nem veszített kora ellenére sem):

Kuhalmi Ágnes egy igazán szerethető, divatos, energikus néni lesz majd valamikor, sőt, a frizurája idősebb korban is ugyanolyan jól áll neki.

Végezetül pedig a +1 kategóriába Harrach Pétert hasonlítottuk össze:

Köszönjük a figyelmet, a szó a stúdióé!

 

loading...