Mi a fene ez? Valami nagyon furcsa dolog jelent meg a Fidesz-kegyelt polgármesterjelölt oldalán

Kép forrása: Nemesi Pált Szeged Polgármesterének oldal

Nemesi Pál Botka László független kihívójaként lép Szeged politikai színterére. Mögötte azonban nyílt titok, hogy a Fidesz áll, a kormánypárt nem is indít saját jelöltet. Az elhatározás logikus, hiszen egy fideszes pártkatona csúfos bukása a jelenlegi polgármester népszerűségi indexét tekintve enyhén szólva “nem állna jól.” Ehelyett egy bohócműsor vette kezdetét, ahol Nemesi névtelen stábja megpróbálja elmagyarázni a szegedieknek, hogy a jelöltjük független.

Először is itt van ez a fizetett hirdetés:

A Nemesi Pált Szeged Polgármesterének oldal megosztott egy abszurd kérdést, miszerint vajon mi a jó Szeged városának? A kérdésben a válasz alapon magától értetődik, hogy melyik a “helyes megfejtés”. A válaszlehetőségek nem fel akarják mérni a városlakók véleményét, holott ezt hazudják, “újabb segítséget szeretnénk kérni tőletek”, hanem az alábbiakat állítják:

– a jelenlegi vezetés rossz és arrogáns
– a kormány akaratát nem kell mindenekfelett elfogadni (mintha Tarlóst hallanánk, közben látjuk, hogy mindenben lefekszik a Fidesznek)
– míg a harmadik opció, hogy egy kemény férfi majd rendet tesz a kettő között.

A kemény férfiről annyit, hogy ezzel a fizetett hirdetéssel már elárulta magáról, hogy egy gyáva, jellemtelen alak.

Meg is indokoljuk ezt, lássuk három hozzászólását a fenti poszt alá:

A “közösség” tehát fizetett hirdetésekben reklámozza Nemesi Pál ügyét, jelenleg összesen öt darab különböző fizetett hirdetés fut csak a Facebookon. A közösség tagjai viszont nem ismertek, nevüket nem vállalják, de Nemesi helyett szerkesztik a Facebook-oldalt és válaszolgatnak az összes hozzászólásra. (Biztos, hogy emögött nem a Fidesz ál, á, dehogy!)

A Fidesz annyira próbálja leválasztani magát Nemesi Pál személyéről, hogy még a sajátját is képes bemocskolni a “független” jelölt “közösségének” nevében.

Az alábbi a kedvencünk: “Nem úgy ismerjük Nemesi Pált, mint aki benyal” – mégis kik nem úgy ismeritek? Ti, fideszesek? Gábor, te vagy? 😀

Nemesi Pál taktikai okok miatt lett “független”, a fideszes stáb most “névtelen közösség” formájában segíti a munkáját fizetett hirdetésekkel, arculattal, marketinggel, és ezt Nemesi nem vállalja fel. A legszomorúbb az egészben, hogy ezzel az oldallal a szegedieket nézi hülyének és akarja megvezetni.

Nemes(i) egyszerűséggel belehazudik a szegediek arcába. Meglátjuk a választáson, hogy ezt ők miként értékelik majd.

loading...