Botrány: begőzölt a jobbikos politikus – félelmetes dolgokat művelt

Van úgy, hogy az ember valamiféle akciófilmben érzi magát, főleg ha nagydarab, szakállas, tetkós és nem utolsó sorban jobbikos politikus. Így történt ez Kupás Dénessel is, aki a Jobbik ózdi szervezetének alelnöke, sőt, az ózdi önkormányzat oktatási, kulturális és sportbizottságának a külső tagja is. Olyan ámokfutást rendezett egy ózdi Facebook-csoportban, hogy azt egy magára valamit adó vadember is megirigyelné.

Ugyan a csoportból már levették Kupás bejegyzéseit (erre többek között Janiczak Dávidnak, Ózd jobbikos polgármesterének volt jogosultsága), még ugyanúgy látható például a Pesti Srácok oldalán.

Mint azt láthatjuk, Kupás egy fegyveres nénivel jelzi felénk, hogy Magyarországon eljött az erőszak ideje. Ehhez hasonló véleményeket gyakran olvashatunk az ellenzéki tematikát lefedő közösségi csoportokban is, de vajon mennyivel lenne jobb Magyarország helyzete, ha a Fidesz helyett Kupás Dénesek vennék át az irányítást, ráadásul fegyveres puccs formájában?

Ki szeretné őt vezetőnek?

Talán az a legnagyobb probléma, hogy amíg egy ilyen ember áll alternatívaként Orbánnal szemben, addig nem tudunk előremozdulni. A Fidesz miatt érzett harag Kupás Dénest, Jobbikot, Toroczkait szül.

Biztosan ez a jó megoldás?

loading...