Teljesen megőrült a vidéki pap – kivégzések tárházával fenyegette meg a szemetelőket

A képünk csak illusztráció - nem Dóka atyát ábrázolja

Nem tudjuk, hogy jelenése volt-e Dóka Ferenc hegyfalui plébános, és hirtelen inkvizítornak képzelte magát, vagy csak szimplán megőrült, de az biztos, hogy nem tűri a szemetelést. Olyannyira nem, hogy a Mária-szobor tövéhez csikkeket szóró bajkeverőkre a “ne ölj!” parancsolatot teljesen ignorálva cifrábbnál is cifrább kivégzési formákat talált ki. Az már csak hab a tortán, hogy “vérdíjat” is kitűzött a véres fantáziájú plébános.

“A nyomravezető neve teljes titokban marad, és a nyomravezetői díjat megemelem 30 ezer Ft-ra. Kérem a település lakóit, segítsenek ezt a kártékony alakot kézrekeríteni, hogy elnyerhesse jól megérdemelt ­­»jutalmát«” – áll a falu buszmegállójába kihelyezett körözési felhíváson, amelyen ott virít a plébános neve és a telefonszáma is – számol be az esetről a zoom.hu.

Fotó: zoom.hu – olvasói fotó

A selyemzsinór, villamosszék, gázkamra, vagy éppen a méreginjekció, lehet hogy Dóka atya különös humorának terméke, de azon épeszű ember aligha tud nevetni. Pláne nem “Isten szolgája”, akinek az erőszakmentességet kellene propagálnia ehelyett.

Dóka plébános talán már az újszerű, KDNP-s hitrendszert követi, ahol a karóba húzás és a nyaktiló a menő. Mindenesetre kezdjük megérteni a csikkezők indítékát, látva a plébános reakcióját az esetre.

loading...