Túlment minden határon a KDNP-s Hollik – a kiírásával diplomáciai botrányt okozhat

Kép forrása: Hollik István - Facebook

Hollik István túltolta a Fidesz-müzlit reggel, mert képes volt kiírásával a világ egyik legjelentősebb és legfejlettebb országát degradálta le egy cecelégy szintjére. Szerinte azért kell a horvátoknak drukkolnunk, mert Franciaország bevándorlóország, míg a horvátok büszkék a saját nemzetükre.

Ismeretes, hogy Hollik volt az, aki sajtótájékoztatót tartott a „bevándorlást támogató szervezetek” előtt, és felmatricázta fiatal KDNP-s híveivel azt az egykori zsidó házat, amit már a háború idején is felcsillagoztak.

Miért baromság, amit Hollik beszél?

Nehéz egyáltalán elhinni, hogy egy országgyűlési képviselőnek pontosan annyi esze legyen, amennyivel még ezt le tudja gépelni, de úgy tűnik, ez a helyzet sajnos. Egy honatyának azonban (legyen bármennyire is buta, mint a földieper) nem igazán kellene Franciaországot minősítenie, mert azzal könnyen lehet, hogy diplomáciai botrányt okozhat, vagy legalábbis a hülyeségével rontja az országunk renoméját. (Ahol ilyen képviselők vannak, azt az országot nehéz komolyan venni.)

Másrészt csak egy adatot mutatnánk:

Franciaország GDP-je (2016) 36 854,97 USD

Magyarország GDP-je (2016) 12 664,85 USD

Ez a bevándorlóország valamit mégiscsak jól csinál, ha háromszorosát termeli a bruttó hazai terméknek… Hollik biztosan hiányzott azon az órán, ahol a GDP-ről volt szó.

loading...