Koncz Zsuzsa páros lábbal szállt bele a politikába – csúnyán odapörkölt Orbánnak

Kép forrása: Koncz Zsuzsa Facebook-oldala

Koncz Zsuzsa dalszövegeiből mindig is kitűnt, hogy a demokrácia, a szabadság, a józan ész hírnöke, de párthovatartozását sosem vállalta fel. Nincs is rá szükség, hiszen elég megnéznünk, hogy miket írt ki a napokban, és tudjuk, hogy mire biztat minket az énekesnő.

Korábban már írtunk arról, hogy Koncz Zsuzsa Orbán Viktor rettegett amazonja, aki mindig előrukkol valamivel, ha az országban igazságtalanság történik, vagy ha az már a levegőben is érezhető.

A legutóbbi, Vadvilág című albumán olyan számok is vannak, amelyek félreérthetetlenül utalnak aktuálpolitikai dolgokra. Ilyen többek között a “Mi lett belőled” című dal, amiről szintén írtunk már az Ellenszélen. Ebben a dalban az énekesnő, mintha Orbán Viktorról dalolna. Ezt alátámasztja az is, hogy nemrégiben az alábbiakat osztotta meg Facebook-oldalán:

“Egy jellemfejlődés története” címmel

jellem

Ezen kívül a “meglátod, rendbe jönnek majd a dolgaink” dalszövegű művet is posztolta néhány órája az üzenőfalára:

koncz

Akárhogy is, úgy tűnik, Koncz Zsuzsa nem szeretne csendben maradni. Úgy üzeni meg nekünk a kormányváltásra való buzdítást, hogy csak énekelnie kell. Pedig ő semmi konkrétumot nem mondott…

 

12 Comments

  1. Én nagyon kedveltem Koncz Zsuzsát, már az énekes pályája kezdetétől, bár 11 évvel fiatalabb vagyok nála, de a Kossuth -Rádió és az énekesnő hanglemezei segítségével, majd 1990 után a magyar tv – műsorok, aztán az internet àltal mind több és több dalát ismertem és szerettem meg, s ha, néha eljött Erdélybe koncertezni, az nagy öröm volt számomra is. Sok dala, hála Bródy Jánosnak és más kitűnő szerzőknek a múlt és jelenidő korrajza is. De amióta a magyar nyelvről és népről azt találta mondani egy tv- interjúban, hogy “elfajzott”, pedig csak ezen a nyelven, mely az ő anyanyelve is hallottuk énekelni már több , mint 50 éve, azóta szívfajdalommal bevallom, hogy nagyot csalódtam őbenne. Most kérdem én : Ha ellenzéki kormányváltás lenne, beözönlenének a gyilkolni és nem megdolgozni a kenyerükért akaró migránsok, hány békés koncertre számít Koncz Zsuzsa? Ha robbantani, késsel, elrabolt kamionokkal támadnak a közönségre, hová fog menekülni a művésznő és együttese meg az őérte még mindig rajongó közönsége??? !!!!!!

  2. Érdemes lenne ezt átgondolni. Több országba mehetett volna, de nem tette. Ennek pedig egyszerű oka az volt, többek mellett, hogy érezte, tudta, hogy ő ezen a nyelven tudja legjobban elmondani mondanivalóját. Mindig is hangsúlyozta, milyen fontos neki maga a vers, tehát nem csak a zene, a szöveg, a tartalom is. MAGYARUL. Erről tanúskodnak verslemezei is.
    (Itt valami félreértést sejtek.)

  3. A migránsok már itt vannak. Letelepedési kötvénnyel ez a kormány telepített be több ezret. Lehet rettegni. 🙂

  4. Idióta bozgor sz@jha ! A seggedet neked megvédik a románok, mi pedig megvédjük magunkat, de nem az elmebeteg Orbán vezetésével, mert ő csak hazudni, csalni, lopni tud ! Sőt már a hazámat is elárulta a mocsok gazember !

  5. Egybites aggyal milyen egyszerű a világ ugye? Jönnek a zombik, akiktől csakis orbánkirály védhet meg,oszt tessék választani. 🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏
    Mit szólnál,ha Magyarországról visszaszavaznánk az erdélyieknek Ceausescut?

Leave a Reply

Your email address will not be published.