Börtönbe mehet Orbán: ez lehet Simicska utolsó bombája

forrás: nol.hu

Az utolsó atombomba

Egészen elképesztő fejleményekkel indul a választási kampány utolsó hete. Már egy befolyásos német lap is arról ír, hogy hogy április 8-a után börtönbe juthat Orbán Viktor, ha elveszíti a választást. Tényleg megfordulhat a szél?

Az mno.hu adott hírt a befolyásos Süddeutsche Zeitung cikkéről, amely a magyar belpolitikai életetről tájékoztatja olvasóit és számunkra is sok tanulsággal szolgál. Az írás alaphangulata kritikus: a kormányzat aljas korrupciós botrányait ecseteli és a “baráti kör szégyentelen meggazdagodásáról ír”. Orbán Viktor legnagyobb ellenfelének és végzetének Simicska Lajost nevezi meg.

A német lap sorra veszi az Orbán-uralom legutóbbi visszaéléseinek listáját: szó esik Semjén Zsolt luxusvadászatáról, Kósa Lajos misztikus vagyonáról és nem hallgatják el az FBI által nemrég leleplezett magyar pénzmosási botrányt sem. Külön hangsúlyt helyes a Süddeutsche Zeitung arra, hogy az Elios-botrány a vején keresztül már egyenesen a miniszterelnökig ér. Mint írják:

“Az OLAF szervezett csalásról beszél, és azt javasolja az Európai Bizottságnak, hogy fizettettessék vissza a negyvenmillió eurót.”

A külföldi újság azt sem rejti véka alá, hogy a bizonyos “G-nap” óta Simicska Lajos minden erejével azon dolgozik, hogy korábbi jóbarátját kibillentse a hatalomból, mert az szerinte diktatúrát épít.

És ami a legfontosabb: a német lap a Magyar Nemzetre hivatkozva megjegyzi, hogy a tényfeltáró cikkek után

“Orbánnak derenghet, hogy választási vereség esetén nemcsak a hatalmat veszíti el, hanem börtönbe is kerülhet. Izgalmas marad a történet: Simicska azzal fenyegetőzik, hogy röviddel a választás előtt beveti az egészen nagy bombáját.”

Készüljünk tehát, mert lesz még itt meglepetés az utolsó napokban is! Ha Simicska Lajos ledobja utolsó bombáját, az akár nagyon messzire is repítheti Orbán Viktort. Talán egyenesen a börtönig?

61 Comments

 1. A leghívebb választóinak semmit sem fog jelenteni! Vagy nem is jut el hozzájuk,vagy nem a szemüknek-fülüknek hisznek. Gellert fog kapni az bomba :/

 2. Az a baj, beállítják annak, hogy csak soros akarja lejáratni, 2 milla barom azt is beveszi. Az hogy utánajárjon bármelyikük az igazságnak, ahhoz buták. A narancsszekta szavazó 65 IQ alatti. Afelett a józan ész nem viseli el a mocsokságaikat.
  A nominális eloszlás szabályai szerint 10 millából 2 milla 65 IQ alatt van, ha 100 az átlag.
  Ezért kell lebutítani az oktatást, hogy az átlag IQ is lemenjen 65 alá.
  Onnantól kezdve örök fidesz.

 3. Sajnos nem tudja megbuktatni,mert a teljes igazságot ő sem meri,akarja bevallani mert akkoriban ő volt a párt esze meg a pénztárosa!

 4. A választástól függetlenül ,ha már bizonyítottan bűnös ! ….10,,9,,8,,7,,6,,5,,>> GAME OVER >> CASSA !
  Biztosra veszem,hogy jönnek azok a sok apró Ludas Matyik…akik ne felejtik el ezt a nagyszerűen adakozó csuti focistát.

 5. Gusztustalan egy pali ez a Simicska!Nem Ő kapja a zsíros megbízásokat,ezért bosszút áll! Azt hogy mi az érdeke a hazájának messze szarik rá! A pénzért mindent!!!!

 6. Az a 2 millió ember nem barom! Csupán másképpen látja a világot!Hogy kinek mekkora az IQ-ja lehet látni a kommentekből! Szép napot!

 7. Idióta narancsos vén szatyor ! 2 millió agymosott barom birka van ……. + az erdélyi söpredék akik úgy árulják magukat mint az útszéli kurvák ! …….. a többi 6 millió ezek miatt a szutykok miatt szív !

 8. Addig az agyalágyult, buta barom fajtád tapsolt Simicskának, míg a Fidessnek lopott ……..ha nem lenne elmebeteg a csúti vezéred, akkor gondolhatta volna, hogy Simics megbosszúlja ! Tudod ki szarik nagy ívben a hazánkra?…..a vályogsori cigánysuttyó !

 9. Ne reménykedj ! Már néhány bilit kiborított, de van még ott néhány teli edény, ami a fideszesek mocskával van teli!

 10. Nem tudnád egy csöppet visszafogni magad? Nagyon rossz ezt olvasni. Hidd el bennem is munkálnak indulatok, de nem kell mások képébe moslékot önteni. Akkor se ha Fideszes és akkor se ha ellenzéki.

 11. A valóság ez: “A közvélemény-kutatók között nincs vita arról, hogy a Fidesz nyeri a vasárnapi választást” http://hvg.hu/itthon/201814__medianfelmeres__erosodo_fidesz__nepszeru_kormany__rejtozo_ketharmad Miközben a polgártársainknak most is nagyobbik fele akarja a kormány távozását, mind a maradását. Itt tartunk most. Innen kell továbblépnünk.
  Ami pedig a hétvégét illeti: Aktív részvétel, érvénytelen szavazat. Listára is, egyéni jelöltre is. Így a Fidesz támogatottsági arányának csökkentéséhez hozzá lehet járulni és egyidejűleg el lehet utasítani a 2011-es csalárd választási rendszer csapdájába való besétálást is. Ugyanakkor nem kell támogatni olyan ellenzéki pártokat, jelölteket sem, amelyek, illetve akik elutasították, hogy a rendszert kicselezve ne csak a saját párt mandátummaximalizálása, hanem a kormány és a rendszer megbuktatása érdekében vegyenek részt a választáson.

 12. Ha téged is olyan helyzetbe hoztak volna a fideszes majmok, mint engem, te sem tudnád magad visszafogni ! ……..de miért is kellene a narancsos maffia és az elmebetg csúti törpével kapcsolatban visszafogni magamat? Kifosztották az országot a világban a megítélésünket már a sz@r kategóriába sikerült Szófosó Petyának degradálni …….folytassam ?……Te meg játszod itt az agyadat, mert a nyuggereknek olyan mindegy……arra a pár évre, ami hátravan ?……..a gyerekeid és unokáid jövőjét pedig nagy ívben lesz@rod !

 13. Lebecsülöd Simlicskát! …….ő volt a Fidess esze ! ……..ha létezik az a bomba, be fog találni abban biztos lehetsz !

 14. Azt én egyáltalán nem vitatom,csak kérdés,lesz-e hatása, elhiszik-e,reagálnak-e rá (és hogy). Igazán nagy nak kell lenni,ha az utolsó pillanatban is hatással lehet a választás kimenetelére és Orbán megítélésére! Kíváncsian várom!

 15. Ha létezik az a bomba, az nagyot fog szólni ! ……lehet, hogy azutánra időzíti, ha nyer a Fidess ? …….bár ha megint 2/3-dot kapnek a narancsos férgek , akkor nekünk már úgyis mindegy !

 16. Utána még van értelme? Ha nyernek is,a 2/3 talán lesz meg, Ha mégis… Belegondolni sem merek! De abba se,ha nem nyer! 🙁

 17. Nagyon várjuk a bombát! Még van két nap, talán sikerül bedobni!Bomba nélkül is Orbánnak a börtönben a helye! Tönkre tette, elárulta az országot, s népét! Hazaáruló, diktátor, gerinctelen maffia vezér! Minden törvényt a saját maguk számára hoztak, hogy legálissá tegyék a lopást! A hobbijára milliárdokat költött, s közben hagyta lerohadni az egészségügyet, oktatást, elvette a rokkant emberek nyugdíját! Nála ilyen a munka alapú társadalom! Közmunkások országa lettünk!

 18. Mégis hogy képzeltétek? Ki emel ellene vádat? Senki. Ki tartóztatja le? Senki. Miről is beszélünk?

 19. Éppen ezt szerettem volna mondani ! És az vajon jogos vagy tisztességes-e, hogy újrajelöltetve legyen anélkül, hogy megvizsgálnák büntethetőségét ? ÜGYVÉDEK, JOGÁSZOK, TÖRVÉNYHOZÓK ! HOL VAGYTOK ? /Vélhetően nem zsebben !/

 20. Úgy legyen! Hajrá Simicska!!! A magyar ember tragédiája orbán és maffia bandája!!! Takarodjanak, bármi áron!

 21. I used to be very happy to find this internet-site.I needed to thanks for your time for this glorious read!! I undoubtedly having fun with each little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you weblog post.

Leave a Reply

Your email address will not be published.