Konok Péter szénné alázta Orbánt – így még nem szóltak be neki

Konok Péternél elpattant a húr

Konok Péter általában ironikus, humoros és maróan gúnyos írásokat szokott közzétenni a Facebook oldalán. Ám Orbán Viktor tegnapi kijelentése, miszerint 2.000 embert nyilvántartanak, kiverhette a népszerű írónál a biztosítékot, mert gyakorlatilag tombolni kezdett a közösségi oldalon.

“Kétezer, bazmeg?! Ti vagytok nagyjából annyian. A politikusok, a sameszek, a kliensek, a verőlegények, a lakájok. Ott, a tetején annak a szemétdombnak, amit “Magyarországként” gyaláztok.”

Indítja nagyon erős felütéssel a posztot Konok, majd tovább fokozza a hangulatot:

A Vörös Hadsereg Frakció nevű német terrorszervezet jelszava volt az 1970-es években: “Hatvanan hatvanmillió ellen”.
Ilyenek vagytok ti is, csak ti nem megváltani, hanem átváltani akarjátok a milliókat.
Itt vagytok ti kétezren, vagy valami ilyesmi, tízmillió, sőt tizenötmillió ellen. És akkor arról még nem is beszéltem, hogy a menekültek ellen uszítotok. Az emberek ellen, úgy általában.

Majd kimondja nyíltan, hogy mit is gondol valójában Orbán Viktorról és bűnbandájáról:

“Loptok, csaltok, gyűlöletet gerjesztetek. A kereszténységből számotokra – rossz etimológia! – csak a kereszt számít. Egy kínzóeszközben hisztek, meg a pénzben. Abban mindenek felett.”

Ám aki lop, csal és uszít, azt előbb-utóbb eléri a vég. Konok is erre a végkövetkeztetésre juthat és nem is rejti a véleményét véka alá.

“Kétezer “fizetett zsoldos”?! Ingyen is ellenetek vagyunk. És a legcsúnyább dolgok akkor jönnek majd, amikor azok, akik ma még a híveitek, rádöbbennek, hogy kik vagytok valójában. Mert rá fognak döbbenni, mindig így történt. Nincsenek örökkévaló diktatúrák.
Kétezer?! Hosszan sorakozó nullák vagyok egy jókora imaginárius számban. Jól mutat a Kajmán-szigeteki bankszámláitokon, de el fog jönni a nagy leszámítolás.”

Mit is tehetnék még mindehhez hozzá? Még több ilyen beszólást Konok úr! Már csak nyolcat kell aludnunk, hogy vége legyen!

42 Comments

 1. Váltás után a csútit vezetőszáron az ország minden megyéjében végig kell vezetni, és a nyakába akasztott cédulán pedig ez álljon, nyolc évig loptalak titeket kedves magyarok.

 2. Még az utolsó órában is hazudik, rágalmaz embereket ez a legaljasabb, legelvetemült emberfajzat !Végig kell szekérrel a földön húzva, kötéllel a nyakában az országban, hogy mindenki lássa mit fog kapni aki hazaáruló, hazudik,és gyűlöletet szít az emberek ellen !

 3. A székházügyük már smafu? 🙂 Vagy a 12 ÁG, Ezüsthajó, Happy End , Joszip Tót, Kaya Ibrahim.. meg a többi? nem nyolc az hanem 28 ..

 4. Szerinted mért szokás diktatúrának nevezni a Magyar (elvileg) köztársaságot?

  Nincs hol fellebbezni, nincs sehol jogorvoslat, viktátor kitalálja és semmilyen jogi úton nem lehet tenni ellene.

  Pont mint egy diktatúrában nem emelhetsz szót a vezér ellen mert, házkutatást tart a rendőrség (igen ne egy diáknál megesett már) lesorosbérenceznek, lehazaárulóznak pont mint Sztálini, Hitleri időkben

 5. A címmel ellentétben sajnos ezt Orbán – a maga arroganciájával és nagyképűségével – leszarja. Nem hiszem hogy bármilyen érzelmi húrt megpendítene benne, vagy a többi 1999 csicskájában. Egy biztos, minden diktatúra megdől egyszer és akik bedőltek a Törpe Diktátornak, sajnos nem hogy harakirit, de egy csepp könnyet sem fognak hullatni, mert annyira beszűkült a tudatviláguk az Orbán iránti rajongástól.

 6. A diktatúra, már a “”spájzban”” van.. Ezek majd el rendelik . “”A hajnali fekete autók “” használatát. A 2000 ből lesz. 20000 .. Emlékszem Rákosi időkre..

 7. Itt a pont! Ezek az ügyek is azt mutatják, hogy ezek sohasem fogják abbahagyni, sőt mindig tesznek rá egy lapáttal ! …….még 4 év egyenlő a halállal !

 8. Agonizál, de ez eltarthat egy darabig, Meg kellene gyorsítani a folyamatot ……és félek, nem lehet demokratikus módszerekkel !

 9. Ilyenkor látszik a fogsora, amit Bátorfy doktor úr belevarázsolt a szájába………ez a buggyantagyú törpe 2 milliárddal “dobta ” meg a fogorvosát! Csak úgy ! ….és persze közpénzből !

 10. Tisztelettel mindenkinek:MÁSHOL már száraz kenyér poshadt vízzel….De nálunk,….Ez teljességgel hihetetlen mit művelhetnek FELESKÜDÖDT”képviselőink “

 11. Ez a bohóc diktatúrában már rég nem élne! És ne csináld ingyen a fesztivált, Szólj Gyuri bának, hogy te még nem kaptál zsozsót!

 12. Legalabb viszik Qurcsanyt es tobbe nem hivogat napi szinten az automata uzenete. De remelhetoleg a tobbieket is viszik, Karacsonyt es a tobbi tolvajt. A jobbikosokat nem kell, ok mar elastak magukat Vonaval az elen. 😀

 13. Hülye narancsos sz@jha ! ……a vezérednek pusztulnia kell, mert a rohadék állat túlfeszítette a húrt!

 14. “Mijen ” ? ……te sz@rházi fidess-troll, mej vissza anyukádba, mert nem fejlődött ki az agyad ! ……mocskos narancsos söpredék !

 15. A vályogsori cigány suttyót és bandáját kell a dögkútba lökni és akkor egyideig fellélegezhetünk !……..a diktátorok mindig csúnya véget érnek, így lesz a csúti törpével is !

 16. Mocskos fidess -troll ! Továbbra is el kell viselnünk a rohadék fajtádat és Tonyesz továbbra is szórja a közpénzt rátok ! Nem sokáig lesz így, mert a vezéred vagy gutaütést kap, vagy nemzetközi bíróság elé állítják !

Leave a Reply

Your email address will not be published.