Lendvai Ildikó leleplezte Bayer Zsolt legnagyobb titkát: ez mindent boríthat

Lendvai Ildikó komolyan aktivizálta magát a választási kampány véghajrájában. Most éppen Bayer Zsolt egyik kirohanásáról rántotta le a leplet, bemutatva, hogy mitől is fél a legjobban a fideszes bértollnok…

A politikus Facebookon közzétett bejegyzése felrobbantotta a közösségi médiát és már eddig is több száz megosztást és lájkot kapott:

“Bayer Zsoltra azért érdemes figyelni, mert eljár a szája. Legutóbb addig hergelte magát és közönségét a “rágalmazó tetűk”, a “sivalkodó patkányok” ellen, (“a rohadékok ajvékolnak” a miniszterelnök elégtétellel való fenyegetőzése miatt), hogy kitért Karácsony Gergelyre is (“istenbarma pitiáner gazember”, “szerencsétlen marha”, “senkiházi nyomorult”). Elmondta: mi a teendő, ha az alaptörvényre esküt tenni nem akaró Karácsony lesz a kormányfő. “Semmi baj, gyerekek. A békemenetet összerántjuk, oszt odamegyünk a parlament köré! Jó?… Mert hogy Geri nem lesz miniszterelnök, azt megígérem.”

-idézi a jobboldali propagandista szavait Lendvai, majd egyetlen mozdulattal beviszi a megsemmisítő ütést az örökké fröcsögő Bayernek:

“Felvidultam. Ahogy már a patkánytetűk szokták, két ajvékolás között. Ha már Bayer is Karácsony miniszterelnökségéről spekulál…”

Vagyis Lendvai szerint Bayer egyenesen retteg a gondolattól, hogy Karácsony miniszterelenök lesz. Ha pedig ő retteg, akkor az azt jelenti, hogy az egész Fidesz – élén Orbán Viktorral – retteg. Márpedig tudjuk jól, hogy a Fidesz sosem retteg alaptalanul. Csak nem érzik már, hogy eljött a vég? Érezve a megforduló közhangulatot, ez bizony nem is olyan elképzelhetetlen.

21 Comments

 1. Lendvai Ildikó reálisan látja a helyzetet ! BayerZsóti már borítékolta , ha Karácsony győz, akkor megint lángba borítja Budapestet a narancsos csürhe !

 2. Szerintem már a legrosszabbra is elő- és felkészülést végeztek/folytatnak, amibe a rendbontások generálásátról, a szükségállapoton át, a menekülésükig minden benne lehet! Persze a mani nagy része már határon túl van.

 3. Bayer zsoldos nem tud annyi mérget kikeverni, hogy keresztkolonccal a nyakában bármennyi mocsokkal a fejében-nyelvén tenni tudjon az igazság ellen.Az evolúciónak ilyen mértékű selejtje,a civil bandájával együtt már csak ideig-óráig létezhet,meg lesznek semmisítve.

 4. “Márpedig tudjuk jól, hogy a Fidesz sosem retteg alaptalanul.”

  Kiérezni a csodálatot a Fidesz tisztánlátó vezetője iránt…
  Tudja, hölgyem, így nehéz lesz kormányt váltani.

 5. Ipso!!!!!!!!!!!!!!!!! Hol a képes feled? Nem mered felvállalni magad? Te (kisbetű nem véletlen) féreg fityiSS troll!!!!

 6. Csak azért szóltam, mert “hölgyem”-nek nevezted Jabronka Richárdot, a cikkírót; így értelmetlenné vált az egész feltevésed. 😉

 7. Thanks a lot for providing individuals with such a splendid possiblity to discover important secrets from this web site. It can be so useful and stuffed with a great time for me personally and my office acquaintances to visit your blog at least thrice weekly to find out the fresh things you have got. And indeed, I am just actually impressed with all the fantastic guidelines served by you. Certain 4 tips in this posting are in fact the most efficient I’ve ever had.

 8. I and also my friends were actually following the best guidelines located on the website and then the sudden got an awful feeling I never thanked the web blog owner for them. The women became excited to study them and now have pretty much been loving those things. We appreciate you actually being considerably kind as well as for making a decision on certain good information millions of individuals are really eager to understand about. Our own sincere regret for not expressing gratitude to you sooner.

 9. I not to mention my friends came following the best helpful hints from your website then immediately I got a terrible feeling I never thanked the website owner for those secrets. These boys came consequently excited to see them and now have without a doubt been taking pleasure in them. Thank you for turning out to be so helpful as well as for picking out certain tremendous tips millions of individuals are really desirous to understand about. My personal sincere apologies for not expressing gratitude to you earlier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.