Lendvai Ildikó leleplezte Bayer Zsolt legnagyobb titkát: ez mindent boríthat

Lendvai Ildikó komolyan aktivizálta magát a választási kampány véghajrájában. Most éppen Bayer Zsolt egyik kirohanásáról rántotta le a leplet, bemutatva, hogy mitől is fél a legjobban a fideszes bértollnok…

A politikus Facebookon közzétett bejegyzése felrobbantotta a közösségi médiát és már eddig is több száz megosztást és lájkot kapott:

“Bayer Zsoltra azért érdemes figyelni, mert eljár a szája. Legutóbb addig hergelte magát és közönségét a “rágalmazó tetűk”, a “sivalkodó patkányok” ellen, (“a rohadékok ajvékolnak” a miniszterelnök elégtétellel való fenyegetőzése miatt), hogy kitért Karácsony Gergelyre is (“istenbarma pitiáner gazember”, “szerencsétlen marha”, “senkiházi nyomorult”). Elmondta: mi a teendő, ha az alaptörvényre esküt tenni nem akaró Karácsony lesz a kormányfő. “Semmi baj, gyerekek. A békemenetet összerántjuk, oszt odamegyünk a parlament köré! Jó?… Mert hogy Geri nem lesz miniszterelnök, azt megígérem.”

-idézi a jobboldali propagandista szavait Lendvai, majd egyetlen mozdulattal beviszi a megsemmisítő ütést az örökké fröcsögő Bayernek:

“Felvidultam. Ahogy már a patkánytetűk szokták, két ajvékolás között. Ha már Bayer is Karácsony miniszterelnökségéről spekulál…”

Vagyis Lendvai szerint Bayer egyenesen retteg a gondolattól, hogy Karácsony miniszterelenök lesz. Ha pedig ő retteg, akkor az azt jelenti, hogy az egész Fidesz – élén Orbán Viktorral – retteg. Márpedig tudjuk jól, hogy a Fidesz sosem retteg alaptalanul. Csak nem érzik már, hogy eljött a vég? Érezve a megforduló közhangulatot, ez bizony nem is olyan elképzelhetetlen.

15 Comments

  1. Lendvai Ildikó reálisan látja a helyzetet ! BayerZsóti már borítékolta , ha Karácsony győz, akkor megint lángba borítja Budapestet a narancsos csürhe !

  2. Szerintem már a legrosszabbra is elő- és felkészülést végeztek/folytatnak, amibe a rendbontások generálásátról, a szükségállapoton át, a menekülésükig minden benne lehet! Persze a mani nagy része már határon túl van.

  3. Bayer zsoldos nem tud annyi mérget kikeverni, hogy keresztkolonccal a nyakában bármennyi mocsokkal a fejében-nyelvén tenni tudjon az igazság ellen.Az evolúciónak ilyen mértékű selejtje,a civil bandájával együtt már csak ideig-óráig létezhet,meg lesznek semmisítve.

  4. “Márpedig tudjuk jól, hogy a Fidesz sosem retteg alaptalanul.”

    Kiérezni a csodálatot a Fidesz tisztánlátó vezetője iránt…
    Tudja, hölgyem, így nehéz lesz kormányt váltani.

  5. Ipso!!!!!!!!!!!!!!!!! Hol a képes feled? Nem mered felvállalni magad? Te (kisbetű nem véletlen) féreg fityiSS troll!!!!

  6. Csak azért szóltam, mert “hölgyem”-nek nevezted Jabronka Richárdot, a cikkírót; így értelmetlenné vált az egész feltevésed. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.