Simicska Lajos sorra dobja le atombombákat: a legnagyobb még csak ezután jöhet

forrás: nol.hu

Véghajrá

Kedves Olvasóm! Arra kérlek, hogy most velem együtt állj meg egy pillanatra és közösen gondoljuk át, mi történt eddig és mit várhatunk április 8-ig terjedő időszakban! Sokak nagy álma volt, hogy Simicska Lajos előhúzzon valamit valamit a farzsebéből, amivel Orbán egész rendszerét aláássa. A háború elindult, de hol van még a vége?

A híres-neves G-nap óta halljuk mindenhonnan, hogy Simicska Lajos tartogat meglepetéseket a kabátja ujjában. Sokáig csak álmodoztunk, elképzeltük, mi lehet az a bizonyos titkos atombomba. Ám az elmúlt hetek után nem lehetnek kétségeink afelől, hogy

az egykori kollégiumi harcostárs véresen komolyan gondolja Orbán Viktor elsöprését.

Alig két hét leforgása alatt három olyan óriási botrány söpört végig a magyar közéleten, ami még egy nagyobbfajta bikát is könnyedén leterítene. Ám azt már kevesebben veszik észre, hogy összes botrány Simicska Lajos médiájából indult. Ez pedig azt jelenti, hogy Orbán egykori bizalmasa áll a szivárogtatás hátterében. Nézzük sorban, mik történtek eddig!

 • az első bomba a Orbán-vő Tiborcz István Elios-botránya volt. Ahogy az Ellenszél is beszámolt korábban, ez a skandalum bizony az utóbbi évtizedek legdurvább ügye, hiszen a regnáló miniszterelnök családja révén közvetlenül érintett. Ráadásul amúgy is mindenki utálja a nagyképű, arrogáns és kizárólag családi kapcsolatai révén meggazdagodó Tiborcz-fiút.
 • a második csapást a miniszterelnök-helyettese, Semjén Zsolt szenvedte el néhány nappal ezelőtt, amikor lebukott, hogy Svédországban dőzsölve jávorszarvasokra vadászgat az ájtatos szemforgató
 • végül ma Kósa Lajos arcába fröccsent a sza… sár, miután a Magyar Nemzet lehozta, hogy milliárdos tételben brókerkedhetett a tárca nélküli miniszter.

Szorul a hurok, mi jön még?

A mintázat tökéletesen kirajzolódik: Simicska, mint valami ragadozó elkezdte levadászni az Orbán-falka leggyengébb láncszemeit, de kizárólag a miniszterelnök közvetlen környezetéből. A történelmet kedvelők jól ismerhetik ezt a technikát: ez egy klasszikus “szorul a hurok” módszer. A támadások egyre intenzívebbek, a kör bezárul. A csapdába esettek elkezdenek kapkodni és hibát hibára halmoznak. Sokszor már arra sincsen szükség, hogy teljesen összezárjon a hurok, mert az elszabaduló káosz jóval hamarabb végez az ostromlottakkal.

De mit jelent mindez a választási kampányban? Véleményem szerint a helyzet napnál is világosabb! Szűk egy hónap, alig három és fél hét van még a választásig. Meg lennék lepve, ha nem törne ki miden héten legalább egy botrány, még hatalmasabb, mint a korábbiak. Simicska ugyanis okos ember és

pontosan tudja, hogy az emberek figyelme az utolsó napokban lesz a legnagyobb.

Éppen ezért kell okos taktikusként addig fokoznia a feszültséget, hogy mikor a legvégső bombát is bedobja (én körülbelül húsvét utáni keddre jósolnám), már ne maradjon semmiféle ellenállás a Fideszben.

Ha pedig Orbán Viktor egyedül marad, bukni fog. És akkor teljes lesz az oligarcha bosszúja.

107 Comments

 1. Ha belegondolunk: KŐBÁNYA…vajon kié? Hova szállít? Miben? Igen…Áradásokkor…zsákokban…Áradás: Tudvalevő, hogy minden évben vannak…mégis hova akar telepíteni embereket Orbán? Árterületekre..Ha nincsenek házak, stb… mihez tudna szállíttatni követ, homokot, zúzalékot? Mennyi is az annyi? 1 ZSÁK ÁRA: 200-homokkal: 300,- Ft…Mennyit is keres rajta az Orbán család? Évi MILLIÁRDOKAT…ADÓ? Vagy ismét lesz ” Fekete adónap? “–amikor is minden gép leáll…??? Miért is pont a MŰEMLÉKEKET vásárolja fel Tiborcz? Mert megveszi : 2-Milliárdért..mint pl. Schlossberger Kastély..és felveszi hozzá az EU-pályázati 2-3 Milliárdot…igy hirtelen mennyit is keres? Kastélyonként 2-3 Milliárdot…Miért is építteti a STADIONOKAT? Ugyan kérem…FEMA CSARNOKOK…Nem átnevelő hanem megsemmisítő táborok..ki van adva: a FÖLD népességét le kell csökkenteni..hová is épül az új PAKS 2…Ki is építi? 12.000 Milliárdért? Igen..Billiárdért…A Fővárostól..a városoktól 50-100 km-re…SZIVÁROGNI fog a gáz…a talajba megy az ATOMHULLADÉK ..vízbe..ki issza meg? A nép…Hogyan lesz eltemetve az Atomhulladék? Betontárolóba? Ugyan…Felnézett valaki pl. augusztus 20.-án az égre? Kondenzcsík…Méreg…Mit kötött újra 2012-ben? az 1963-as CCCP Szocialista Szociális Egyezményt…Akkor szüntette meg az 1949-es MAGYAR ALKOTMÁNYT…lett a NER…Igy igen, igy van lehetősége arra, hogy csaló UKRÁN, ROMÁN-ERDÉLYI, stb. ezrek kifosszák a minimálbéres kilakoltatás előtt álló 900.000 család! Magyarországon élő, dolgozó, adózó magyar népet…ezért ment el már 800.000…orvos, mérnök, ápoló..

 2. Azért, mert tartozunk 22.000 MIGRÁNCSNAK 90 MILLIÓ /FŐ…ami már magában is 1.800 Milliárd…és vissza kell fizetni…azért mert épül PAKS 2. 12.000 Milliárd Dollárért…..a FEMA csarnokok mellé…FOCIPÁLYÁNAK álcázva…és ki van adva, hogy el kell pusztítani a magyar népet…hogy Putyin megindulhasson Nyugat felé…épül is jelenleg 6 Börtön…hogy Szükségállapotot lehessen kihírdetni…megtámadni a népet… Ahogy megyek az utcán: kihalt minden…üresek az utcák…mennek ki , menekülnek ki az emberek ..a román beás cigány !!!! megtagadta népét.kifehérítve urizál..követel 1 MILLIÁRDÉRT FESTMÉNYT a várban levő “MUNKAHELYÉRE”……Farkas F…az unoka testvére…kifizettette helyette az 1,6 Milliárdot amit az elsikkasztott..elesett több ezer roma az EU-támogatástól..5,6 Milliárd helyett leálltak 1,6 Milliárd sikkasztás kiderülése után…Honnan is vannak a MILLIÁRDJAI? Eladta az AZERI BALTÁST 2 MIlliárdért…hol van? Hol van a Letelepedési Kötvények ára? Ami folyik tovább…Prémium Államkötvény néven…Felvett a” SZABADSÁGHARCOS ” 2012-01-hóban (VARGA MIHÁLY!) újabb IMF HITELT…!!! amit 2010-ben fizettek ki, drágább hitellel…3 %-os helyett, 9 %-ossal…Milliárdos veszteséggel..33 Milliárdot fogunk fizetni Tiborczék helyett !!! Amit ők elurizálnak…Meg lehet nézni: Gyurcsány Kormány kb. 200 km utat építtetett…Ezek? 9 méteres hidat..

 3. Nagy igazságok ezek.de kár hogy nem mer fellépni senki ellene egyenlőre..Talán a választás helyre teszi …

 4. Ezen elmèletek nem hivatalosak, csak találgatjuk, de remèlem ő van a háttèrben ! Egyèbkènt szerèny vèlemènyem szerint nem kell semmifèle hátszèl Simicskától , ezek kiderűlnek mert kampányidőszak van ( Macskabúgás) bele akarjuk látni a jobb, ízletesebb, szaftosabb hírek miatt!!! Nem kell ide Doszpoth , hogy lássuk mi folyik, ezek magukat ellássák szèp lassan !!! Állítsuk meg a Fidesz!!!!

 5. A probléma csak az, hogy ez is olyan bűnöző, mint a fideszes banda. Senkinek ne legyen kétsége affelöl, hogy a milliárdjai ennek is a mi pénzünkből vannak

 6. képesnek képes lenne de ha megtenné az azt eredményezné,hogy több ügyvédi iroda letétbe elhelyezett mesekönyve kipattanna és lenne ámulat.csak ez a visszatartó neki-és csak ezért nem kapott hirtelen infarktust lajos.
  egy autóban.
  hátul.
  🙂

 7. Nincs is nagyobb vágyam mint ezt a felcsúti tahót elsöpörni az útból, és mindent visszavenni amit ellopott! A Közügyektől meg örökre eltiltani…

 8. Hehe! Mindenki hogy megszerette lajost. Két éve még bő nyállal köpködtétek. Jah, hogy megjavult a lajos. Na nem zavarok, folytassátok bő nyállal 😀

 9. A privatizáció során mennyit loptak az áron aluli eladásból az akkori vezetők? A 4-es metro???? A Simicska benne volt abban a 3 nagy konzorciumban, akik összejátszottak és horibilis túlarázássál vállalták el az állami beruházásokat. Vagy talán ő nyert a lottón??? Abból lett milliárdos? Igen fáj neki, hogy most már nem minden állami beruházást ők kapnak meg.

 10. Féltem a Czeglédy Csabát, mert a fidesz eltüntetett milliárdok útját külföldön megtalálta! Feltárni, nem volt ideje, remélem nem lesz betörés az irodájába, és ÉLNI AKAR! Esküvőjét tervezte!

 11. Simicska is egy címeres gazember, de azért most neki drukkolok. Bár gazembereknek nem szokásom drukkolni. 🙂

 12. na látod,lehet a Simicska benne volt ,de akkor ez a példa is azt igazolja,hogy a rablóbandából ne akarj baszakodni senkivel,mert akkor derül ki esetleg,hogy erősebb nálad…az pedig mély pofára esés ! na ez van most ! mi a faszt basztatták a Simicskát? most akkor nyeljék a szart …megérdemlik ! s ha ennek az ára Simicska bosszúja,ám legyen !!!

 13. ebben lehet valami …. hihi
  de olyan kis követelőzős vagy ,nem ?
  még magyarul is tudjanak az emberek ? ….

 14. jut eszembe az “ájsz”-szal lehet a probléma, hogy mindent észre vesz
  tudod a nóta is azt dalolja…Bette Davis Eyes

 15. Ne menj boltba, távoli de jó ismerősök vásároljanak neked, és ne ők vigyék a kaját hozzád.

  Étterembe semmiképpen. Jóba vannak az oroszokkal :(((

 16. És jól kell ídőzíteni!És akkor talán néhány CŐF-ös és a többi szemellenzős is elgondolkodna végre és felhagyna Orbán istenítésével!Eddig legaábbis minden tény lepereg róluk!

 17. És akkor Simicska nem lesz elszámoltatva?
  2 éve még Vonaglás nap mint nap ezzel bótolt a parlamenben, ma meg már szopja!

 18. Én nem lennék annyira biztos abban, hogy Putyin úgy akarna meg indulni nyugat felé, hogy a Magyar népet kipusztítja. Stradégiailag nem vágna össze több dolog miatt sem! Putyin ha nyugat fele akarna indulni, akkor nem a Magyar embereket pusztítaná el, azzal ő semmit sem nyerne!!

 19. Beszélte “egyszerű szorgalmasan dolgozó magyar emberekkel”. Vidéki ember vagyok. Nem hiszitek e!! NEM TUDNAK SEMMIT, se erről, se Semjén ügyéről, a vő esetéről se. Irtó régóta mondogatom, hogy a hírekkel el kellene jutni a vidéki emberekhez is, mert ők is szavazók – mégpedig fideszre! És sokan vannak!
  Borzasztó múlasztása ez az ellenzéknek. Talán maguk is bánni fogják.

 20. A választás sokszor a szavazók rossz memóriáján múlik. Örülök hogy vannak még akik emlékeznek (útfélen elütött juhász, rendőr autóban öngyilkos, terhelő adatokat ismerő tanú) Meg lehet még említeni az öngyilkos software fejlesztőt is (EMIR)

 21. erősebb? nem. okosabb. Simicskának más a motivációja. Orbánt a pénzen és a hatalmon kívül más nem érdekli, Simicskát úgy tűnik, igen.

 22. média nélkül nem megy a tájékoztatás egyrészt, másrészt meg az ellenzék ellen megy az uszítás minden fideszes csatornán.

 23. Ezt mindenki tudja. A Jobbik is megtalálta a módját: időnként ingyenes újságot dobál a postaládákba. Kevés pénzből is lehet egyszerű kivitelben újságot (röpcédulát?) készíteni. Kevés, de értelmes mondatszerkesztéssel ütős tájékoztatókkal. A városi “kitelepülések” ezt nem pótolják. Kicsit sem!

 24. Tisztelet érte! de minden tisztességes Magyar Ember a helyében ugyan ezt tenné,amíg még van Magyarország ez az Ország vezetésére alkalmatlan ez beteg Ember,eljátszotta a Magyar,Nép bizalmát,vissza élt a hatalmával! nem arra használta amire a Magyar Emberek felhatalmazták!! mehet a szemét dombra ahova való!!!!

 25. nézzük a jó oldalát. Valójában a kettőjük balhéja nagy szerencse nekünk. Naná, hogy simicskának drukkolok, igaza van, a szomszéd tehene is dögöljön meg, ha már ekkora tetű.

 26. Öngyilkosságról sosem beszéltek, csak tényként közölték a halálhírét. Komáromi Andrásnak hívták.

 27. Csontváz ide vagy oda,,nincs jelentősége,,,A magyar szemét NYUGGER ujra megválasztja A csutit,,,És ennyi!!!

 28. valóban jöhet a végére még valami.talán ezért nem tárgyal a jobbik.Simi tanácsára.Hátha akkorátbszól hogy a jobbiknak egyedül is menni fog.Utóbbit kétlem.

 29. Azért nem biztos, hogy akkorát nyernénk mi ha csak a jobbik egyedül nyerne. Legalább 2-3 évig egy olyan össze tételű kormány kell, amely rendbe teszi az országot, vissza állítja az alkotmányos rendet, egyenesbe állítja az országot. Ez csak egy párttal nem fog menni, mert megint nem lesznek fékek és ellensúlyok a kormányban. Ha pedig ezek nincsenek, akkor nincs ami ösztönözze a kormányt, szabadon azt csinálnak amit akarnak. Ha minden helyre állt, akkor lehet egy előre hozott választás, és akkor ott már indulhatnak önálló pártok.

 30. Húha pista bá, nagyon be lehetsz baszva. Óvatosan a kannás borral, mert a rohadt narancs lé, meg a szar kannás bor, nem csak pusztít, hanem hülyít is.

 31. Ez a bunkó Simicska alapozta meg a Fideszt….amióta összeveszett vele, a G’ci, lefelé mennek a dolgok…Orbán a végét járja.

 32. a privatizációt kérd számon antall jóskán !! de gecorbánc is kivette abból a részét alaposan ..bezony ááám .. az olajszőkítés ára akkor mosódott úgy ahogy tisztára ..

 33. I needed to draft you this very little note to be able to thank you once again for your marvelous tips you’ve discussed in this article. It’s remarkably open-handed with people like you to offer unhampered all that a few people would have distributed as an electronic book to end up making some cash for their own end, most notably seeing that you could have done it in the event you considered necessary. Those guidelines as well acted to provide a great way to be certain that other people have the identical passion really like mine to grasp good deal more in respect of this issue. I think there are numerous more pleasant occasions up front for many who take a look at your blog.

 34. Thanks for all your valuable effort on this website. My mom really loves going through research and it’s easy to understand why. Almost all learn all of the lively tactic you deliver vital suggestions through the website and increase response from other individuals on this subject matter then our own simple princess is without question learning a whole lot. Have fun with the remaining portion of the new year. Your conducting a really good job.

 35. I enjoy you because of all of the hard work on this blog. My niece loves carrying out internet research and it’s easy to understand why. Most of us notice all regarding the lively way you provide sensible techniques on your web blog and even encourage response from visitors about this situation then our princess is actually discovering a whole lot. Enjoy the remaining portion of the year. You are doing a very good job.

Leave a Reply

Your email address will not be published.