Simicska Lajos sorra dobja le atombombákat: a legnagyobb még csak ezután jöhet

forrás: nol.hu

Véghajrá

Kedves Olvasóm! Arra kérlek, hogy most velem együtt állj meg egy pillanatra és közösen gondoljuk át, mi történt eddig és mit várhatunk április 8-ig terjedő időszakban! Sokak nagy álma volt, hogy Simicska Lajos előhúzzon valamit valamit a farzsebéből, amivel Orbán egész rendszerét aláássa. A háború elindult, de hol van még a vége?

A híres-neves G-nap óta halljuk mindenhonnan, hogy Simicska Lajos tartogat meglepetéseket a kabátja ujjában. Sokáig csak álmodoztunk, elképzeltük, mi lehet az a bizonyos titkos atombomba. Ám az elmúlt hetek után nem lehetnek kétségeink afelől, hogy

az egykori kollégiumi harcostárs véresen komolyan gondolja Orbán Viktor elsöprését.

Alig két hét leforgása alatt három olyan óriási botrány söpört végig a magyar közéleten, ami még egy nagyobbfajta bikát is könnyedén leterítene. Ám azt már kevesebben veszik észre, hogy összes botrány Simicska Lajos médiájából indult. Ez pedig azt jelenti, hogy Orbán egykori bizalmasa áll a szivárogtatás hátterében. Nézzük sorban, mik történtek eddig!

 • az első bomba a Orbán-vő Tiborcz István Elios-botránya volt. Ahogy az Ellenszél is beszámolt korábban, ez a skandalum bizony az utóbbi évtizedek legdurvább ügye, hiszen a regnáló miniszterelnök családja révén közvetlenül érintett. Ráadásul amúgy is mindenki utálja a nagyképű, arrogáns és kizárólag családi kapcsolatai révén meggazdagodó Tiborcz-fiút.
 • a második csapást a miniszterelnök-helyettese, Semjén Zsolt szenvedte el néhány nappal ezelőtt, amikor lebukott, hogy Svédországban dőzsölve jávorszarvasokra vadászgat az ájtatos szemforgató
 • végül ma Kósa Lajos arcába fröccsent a sza… sár, miután a Magyar Nemzet lehozta, hogy milliárdos tételben brókerkedhetett a tárca nélküli miniszter.

Szorul a hurok, mi jön még?

A mintázat tökéletesen kirajzolódik: Simicska, mint valami ragadozó elkezdte levadászni az Orbán-falka leggyengébb láncszemeit, de kizárólag a miniszterelnök közvetlen környezetéből. A történelmet kedvelők jól ismerhetik ezt a technikát: ez egy klasszikus “szorul a hurok” módszer. A támadások egyre intenzívebbek, a kör bezárul. A csapdába esettek elkezdenek kapkodni és hibát hibára halmoznak. Sokszor már arra sincsen szükség, hogy teljesen összezárjon a hurok, mert az elszabaduló káosz jóval hamarabb végez az ostromlottakkal.

De mit jelent mindez a választási kampányban? Véleményem szerint a helyzet napnál is világosabb! Szűk egy hónap, alig három és fél hét van még a választásig. Meg lennék lepve, ha nem törne ki miden héten legalább egy botrány, még hatalmasabb, mint a korábbiak. Simicska ugyanis okos ember és

pontosan tudja, hogy az emberek figyelme az utolsó napokban lesz a legnagyobb.

Éppen ezért kell okos taktikusként addig fokoznia a feszültséget, hogy mikor a legvégső bombát is bedobja (én körülbelül húsvét utáni keddre jósolnám), már ne maradjon semmiféle ellenállás a Fideszben.

Ha pedig Orbán Viktor egyedül marad, bukni fog. És akkor teljes lesz az oligarcha bosszúja.

183 Comments

 1. Ha belegondolunk: KŐBÁNYA…vajon kié? Hova szállít? Miben? Igen…Áradásokkor…zsákokban…Áradás: Tudvalevő, hogy minden évben vannak…mégis hova akar telepíteni embereket Orbán? Árterületekre..Ha nincsenek házak, stb… mihez tudna szállíttatni követ, homokot, zúzalékot? Mennyi is az annyi? 1 ZSÁK ÁRA: 200-homokkal: 300,- Ft…Mennyit is keres rajta az Orbán család? Évi MILLIÁRDOKAT…ADÓ? Vagy ismét lesz ” Fekete adónap? “–amikor is minden gép leáll…??? Miért is pont a MŰEMLÉKEKET vásárolja fel Tiborcz? Mert megveszi : 2-Milliárdért..mint pl. Schlossberger Kastély..és felveszi hozzá az EU-pályázati 2-3 Milliárdot…igy hirtelen mennyit is keres? Kastélyonként 2-3 Milliárdot…Miért is építteti a STADIONOKAT? Ugyan kérem…FEMA CSARNOKOK…Nem átnevelő hanem megsemmisítő táborok..ki van adva: a FÖLD népességét le kell csökkenteni..hová is épül az új PAKS 2…Ki is építi? 12.000 Milliárdért? Igen..Billiárdért…A Fővárostól..a városoktól 50-100 km-re…SZIVÁROGNI fog a gáz…a talajba megy az ATOMHULLADÉK ..vízbe..ki issza meg? A nép…Hogyan lesz eltemetve az Atomhulladék? Betontárolóba? Ugyan…Felnézett valaki pl. augusztus 20.-án az égre? Kondenzcsík…Méreg…Mit kötött újra 2012-ben? az 1963-as CCCP Szocialista Szociális Egyezményt…Akkor szüntette meg az 1949-es MAGYAR ALKOTMÁNYT…lett a NER…Igy igen, igy van lehetősége arra, hogy csaló UKRÁN, ROMÁN-ERDÉLYI, stb. ezrek kifosszák a minimálbéres kilakoltatás előtt álló 900.000 család! Magyarországon élő, dolgozó, adózó magyar népet…ezért ment el már 800.000…orvos, mérnök, ápoló..

 2. Azért, mert tartozunk 22.000 MIGRÁNCSNAK 90 MILLIÓ /FŐ…ami már magában is 1.800 Milliárd…és vissza kell fizetni…azért mert épül PAKS 2. 12.000 Milliárd Dollárért…..a FEMA csarnokok mellé…FOCIPÁLYÁNAK álcázva…és ki van adva, hogy el kell pusztítani a magyar népet…hogy Putyin megindulhasson Nyugat felé…épül is jelenleg 6 Börtön…hogy Szükségállapotot lehessen kihírdetni…megtámadni a népet… Ahogy megyek az utcán: kihalt minden…üresek az utcák…mennek ki , menekülnek ki az emberek ..a román beás cigány !!!! megtagadta népét.kifehérítve urizál..követel 1 MILLIÁRDÉRT FESTMÉNYT a várban levő “MUNKAHELYÉRE”……Farkas F…az unoka testvére…kifizettette helyette az 1,6 Milliárdot amit az elsikkasztott..elesett több ezer roma az EU-támogatástól..5,6 Milliárd helyett leálltak 1,6 Milliárd sikkasztás kiderülése után…Honnan is vannak a MILLIÁRDJAI? Eladta az AZERI BALTÁST 2 MIlliárdért…hol van? Hol van a Letelepedési Kötvények ára? Ami folyik tovább…Prémium Államkötvény néven…Felvett a” SZABADSÁGHARCOS ” 2012-01-hóban (VARGA MIHÁLY!) újabb IMF HITELT…!!! amit 2010-ben fizettek ki, drágább hitellel…3 %-os helyett, 9 %-ossal…Milliárdos veszteséggel..33 Milliárdot fogunk fizetni Tiborczék helyett !!! Amit ők elurizálnak…Meg lehet nézni: Gyurcsány Kormány kb. 200 km utat építtetett…Ezek? 9 méteres hidat..

 3. Nagy igazságok ezek.de kár hogy nem mer fellépni senki ellene egyenlőre..Talán a választás helyre teszi …

 4. Ezen elmèletek nem hivatalosak, csak találgatjuk, de remèlem ő van a háttèrben ! Egyèbkènt szerèny vèlemènyem szerint nem kell semmifèle hátszèl Simicskától , ezek kiderűlnek mert kampányidőszak van ( Macskabúgás) bele akarjuk látni a jobb, ízletesebb, szaftosabb hírek miatt!!! Nem kell ide Doszpoth , hogy lássuk mi folyik, ezek magukat ellássák szèp lassan !!! Állítsuk meg a Fidesz!!!!

 5. A probléma csak az, hogy ez is olyan bűnöző, mint a fideszes banda. Senkinek ne legyen kétsége affelöl, hogy a milliárdjai ennek is a mi pénzünkből vannak

 6. képesnek képes lenne de ha megtenné az azt eredményezné,hogy több ügyvédi iroda letétbe elhelyezett mesekönyve kipattanna és lenne ámulat.csak ez a visszatartó neki-és csak ezért nem kapott hirtelen infarktust lajos.
  egy autóban.
  hátul.
  🙂

 7. Nincs is nagyobb vágyam mint ezt a felcsúti tahót elsöpörni az útból, és mindent visszavenni amit ellopott! A Közügyektől meg örökre eltiltani…

 8. Hehe! Mindenki hogy megszerette lajost. Két éve még bő nyállal köpködtétek. Jah, hogy megjavult a lajos. Na nem zavarok, folytassátok bő nyállal 😀

 9. A privatizáció során mennyit loptak az áron aluli eladásból az akkori vezetők? A 4-es metro???? A Simicska benne volt abban a 3 nagy konzorciumban, akik összejátszottak és horibilis túlarázássál vállalták el az állami beruházásokat. Vagy talán ő nyert a lottón??? Abból lett milliárdos? Igen fáj neki, hogy most már nem minden állami beruházást ők kapnak meg.

 10. Féltem a Czeglédy Csabát, mert a fidesz eltüntetett milliárdok útját külföldön megtalálta! Feltárni, nem volt ideje, remélem nem lesz betörés az irodájába, és ÉLNI AKAR! Esküvőjét tervezte!

 11. Simicska is egy címeres gazember, de azért most neki drukkolok. Bár gazembereknek nem szokásom drukkolni. 🙂

 12. na látod,lehet a Simicska benne volt ,de akkor ez a példa is azt igazolja,hogy a rablóbandából ne akarj baszakodni senkivel,mert akkor derül ki esetleg,hogy erősebb nálad…az pedig mély pofára esés ! na ez van most ! mi a faszt basztatták a Simicskát? most akkor nyeljék a szart …megérdemlik ! s ha ennek az ára Simicska bosszúja,ám legyen !!!

 13. ebben lehet valami …. hihi
  de olyan kis követelőzős vagy ,nem ?
  még magyarul is tudjanak az emberek ? ….

 14. jut eszembe az “ájsz”-szal lehet a probléma, hogy mindent észre vesz
  tudod a nóta is azt dalolja…Bette Davis Eyes

 15. Ne menj boltba, távoli de jó ismerősök vásároljanak neked, és ne ők vigyék a kaját hozzád.

  Étterembe semmiképpen. Jóba vannak az oroszokkal :(((

 16. És jól kell ídőzíteni!És akkor talán néhány CŐF-ös és a többi szemellenzős is elgondolkodna végre és felhagyna Orbán istenítésével!Eddig legaábbis minden tény lepereg róluk!

 17. És akkor Simicska nem lesz elszámoltatva?
  2 éve még Vonaglás nap mint nap ezzel bótolt a parlamenben, ma meg már szopja!

 18. Én nem lennék annyira biztos abban, hogy Putyin úgy akarna meg indulni nyugat felé, hogy a Magyar népet kipusztítja. Stradégiailag nem vágna össze több dolog miatt sem! Putyin ha nyugat fele akarna indulni, akkor nem a Magyar embereket pusztítaná el, azzal ő semmit sem nyerne!!

 19. Beszélte “egyszerű szorgalmasan dolgozó magyar emberekkel”. Vidéki ember vagyok. Nem hiszitek e!! NEM TUDNAK SEMMIT, se erről, se Semjén ügyéről, a vő esetéről se. Irtó régóta mondogatom, hogy a hírekkel el kellene jutni a vidéki emberekhez is, mert ők is szavazók – mégpedig fideszre! És sokan vannak!
  Borzasztó múlasztása ez az ellenzéknek. Talán maguk is bánni fogják.

 20. A választás sokszor a szavazók rossz memóriáján múlik. Örülök hogy vannak még akik emlékeznek (útfélen elütött juhász, rendőr autóban öngyilkos, terhelő adatokat ismerő tanú) Meg lehet még említeni az öngyilkos software fejlesztőt is (EMIR)

 21. erősebb? nem. okosabb. Simicskának más a motivációja. Orbánt a pénzen és a hatalmon kívül más nem érdekli, Simicskát úgy tűnik, igen.

 22. média nélkül nem megy a tájékoztatás egyrészt, másrészt meg az ellenzék ellen megy az uszítás minden fideszes csatornán.

 23. Ezt mindenki tudja. A Jobbik is megtalálta a módját: időnként ingyenes újságot dobál a postaládákba. Kevés pénzből is lehet egyszerű kivitelben újságot (röpcédulát?) készíteni. Kevés, de értelmes mondatszerkesztéssel ütős tájékoztatókkal. A városi “kitelepülések” ezt nem pótolják. Kicsit sem!

 24. Tisztelet érte! de minden tisztességes Magyar Ember a helyében ugyan ezt tenné,amíg még van Magyarország ez az Ország vezetésére alkalmatlan ez beteg Ember,eljátszotta a Magyar,Nép bizalmát,vissza élt a hatalmával! nem arra használta amire a Magyar Emberek felhatalmazták!! mehet a szemét dombra ahova való!!!!

 25. nézzük a jó oldalát. Valójában a kettőjük balhéja nagy szerencse nekünk. Naná, hogy simicskának drukkolok, igaza van, a szomszéd tehene is dögöljön meg, ha már ekkora tetű.

 26. Öngyilkosságról sosem beszéltek, csak tényként közölték a halálhírét. Komáromi Andrásnak hívták.

 27. Csontváz ide vagy oda,,nincs jelentősége,,,A magyar szemét NYUGGER ujra megválasztja A csutit,,,És ennyi!!!

 28. valóban jöhet a végére még valami.talán ezért nem tárgyal a jobbik.Simi tanácsára.Hátha akkorátbszól hogy a jobbiknak egyedül is menni fog.Utóbbit kétlem.

 29. Azért nem biztos, hogy akkorát nyernénk mi ha csak a jobbik egyedül nyerne. Legalább 2-3 évig egy olyan össze tételű kormány kell, amely rendbe teszi az országot, vissza állítja az alkotmányos rendet, egyenesbe állítja az országot. Ez csak egy párttal nem fog menni, mert megint nem lesznek fékek és ellensúlyok a kormányban. Ha pedig ezek nincsenek, akkor nincs ami ösztönözze a kormányt, szabadon azt csinálnak amit akarnak. Ha minden helyre állt, akkor lehet egy előre hozott választás, és akkor ott már indulhatnak önálló pártok.

 30. Húha pista bá, nagyon be lehetsz baszva. Óvatosan a kannás borral, mert a rohadt narancs lé, meg a szar kannás bor, nem csak pusztít, hanem hülyít is.

 31. Ez a bunkó Simicska alapozta meg a Fideszt….amióta összeveszett vele, a G’ci, lefelé mennek a dolgok…Orbán a végét járja.

 32. a privatizációt kérd számon antall jóskán !! de gecorbánc is kivette abból a részét alaposan ..bezony ááám .. az olajszőkítés ára akkor mosódott úgy ahogy tisztára ..

 33. I needed to draft you this very little note to be able to thank you once again for your marvelous tips you’ve discussed in this article. It’s remarkably open-handed with people like you to offer unhampered all that a few people would have distributed as an electronic book to end up making some cash for their own end, most notably seeing that you could have done it in the event you considered necessary. Those guidelines as well acted to provide a great way to be certain that other people have the identical passion really like mine to grasp good deal more in respect of this issue. I think there are numerous more pleasant occasions up front for many who take a look at your blog.

 34. Thanks for all your valuable effort on this website. My mom really loves going through research and it’s easy to understand why. Almost all learn all of the lively tactic you deliver vital suggestions through the website and increase response from other individuals on this subject matter then our own simple princess is without question learning a whole lot. Have fun with the remaining portion of the new year. Your conducting a really good job.

 35. I enjoy you because of all of the hard work on this blog. My niece loves carrying out internet research and it’s easy to understand why. Most of us notice all regarding the lively way you provide sensible techniques on your web blog and even encourage response from visitors about this situation then our princess is actually discovering a whole lot. Enjoy the remaining portion of the year. You are doing a very good job.

 36. I enjoy you because of your whole efforts on this web page. My aunt really loves carrying out investigations and it’s really simple to grasp why. Many of us notice all concerning the powerful form you create priceless tricks on your blog and as well cause participation from website visitors on that idea while our girl is truly discovering a whole lot. Take pleasure in the rest of the new year. You’re performing a great job.

 37. I wish to express thanks to you just for bailing me out of this type of condition. Right after researching through the internet and coming across proposals that were not powerful, I thought my life was over. Existing without the presence of answers to the difficulties you have solved through this guide is a critical case, and those that would have in a negative way affected my entire career if I hadn’t come across your site. Your primary training and kindness in taking care of every item was vital. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t discovered such a subject like this. I can also at this time look ahead to my future. Thanks very much for this impressive and result oriented guide. I won’t think twice to propose your web site to anyone who desires recommendations about this issue.

 38. I would like to show appreciation to you just for bailing me out of such a problem. Because of researching throughout the internet and seeing strategies which were not beneficial, I assumed my entire life was over. Living without the solutions to the problems you’ve fixed through your good report is a serious case, as well as those which might have in a wrong way damaged my career if I had not come across the blog. Your good competence and kindness in dealing with all the things was tremendous. I don’t know what I would’ve done if I had not encountered such a solution like this. I’m able to at this moment look forward to my future. Thanks so much for this reliable and effective help. I will not think twice to refer your web page to anybody who needs counselling about this subject matter.

 39. I really wanted to send a message to be able to thank you for the splendid suggestions you are showing at this site. My rather long internet investigation has at the end of the day been honored with excellent points to talk about with my close friends. I ‘d assert that most of us readers are very blessed to be in a great site with so many wonderful professionals with very beneficial things. I feel very lucky to have encountered your web page and look forward to tons of more pleasurable times reading here. Thanks a lot once more for all the details.

 40. I intended to create you the very little observation just to say thanks a lot once again with the stunning ideas you’ve discussed on this page. It was really seriously open-handed with people like you to allow without restraint all that many people would’ve offered as an e-book to end up making some profit for their own end, and in particular considering the fact that you could have tried it if you ever desired. The creative ideas also worked like a great way to be aware that most people have the same keenness just like mine to know the truth much more on the subject of this matter. I’m certain there are thousands of more pleasant instances ahead for people who view your site.

 41. I happen to be writing to make you understand what a beneficial discovery my cousin’s child developed studying yuor web blog. She mastered too many issues, which include what it’s like to have an incredible giving spirit to have many people clearly understand a number of tricky things. You undoubtedly did more than my expected results. Thanks for presenting such priceless, safe, revealing and also easy guidance on this topic to Evelyn.

 42. A lot of thanks for every one of your labor on this website. Ellie take interest in making time for investigation and it’s easy to understand why. A lot of people hear all concerning the lively means you convey practical thoughts on your blog and as well improve contribution from the others on the subject and our own child has been learning a lot of things. Enjoy the remaining portion of the year. You’re doing a really good job.

 43. I enjoy you because of all of your work on this website. Kate really loves making time for research and it’s easy to understand why. Almost all learn all concerning the dynamic medium you give good guides via your blog and even boost response from visitors on that issue plus our princess is actually learning so much. Take advantage of the remaining portion of the year. Your carrying out a first class job.

 44. I simply want to tell you that I’m new to weblog and honestly liked your web-site. Most likely I’m going to bookmark your blog . You surely come with excellent writings. Bless you for sharing your website page.

 45. Sorry for the significant evaluate, yet I am rather loving the new Zune, and assume this, as well as the excellent evaluations some other men and women contain created, will assist you make your mind up if it really is the instantly selection for your self.

 46. Greetings! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I’m trying to find a template or plugin that might be able to correct this issue. If you have any suggestions, please share. With thanks!

 47. I am very happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

 48. Hi my loved one! I want to say that this article is awesome, nice written and include almost all important infos. I’d like to look more posts like this.

 49. Attractive section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.

 50. Undeniably believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the net the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 51. You actually make it appear so easy together with your presentation however I in finding this matter to be really something which I feel I’d never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking ahead in your subsequent submit, I¡¦ll try to get the hang of it!

 52. I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. I am quite sure I will learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next!

 53. I’m so happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

 54. Once I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a remark is added I get 4 emails with the same comment. Is there any approach you’ll be able to remove me from that service? Thanks!

 55. Whats Going down i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely helpful and it has helped me out loads. I hope to contribute & assist different users like its aided me. Great job.

 56. Thanks for every other informative web site. Where else could I am getting that kind of information written in such a perfect manner? I have a venture that I’m simply now working on, and I’ve been on the look out for such info.

 57. It is actually a great and useful piece of information. I am glad that you shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 58. I’m now not sure the place you’re getting your information, but good topic. I needs to spend some time finding out much more or understanding more. Thanks for magnificent information I used to be looking for this information for my mission.

 59. Can I simply say what a reduction to search out someone who really is aware of what theyre talking about on the internet. You positively know easy methods to carry an issue to gentle and make it important. Extra individuals have to learn this and perceive this side of the story. I cant imagine youre not more widespread because you positively have the gift.

 60. I am going to tools this assessment to 2 types of americans: recent Zune home owners who are considering an enhance, and human beings making an attempt to make your mind up in between a Zune and an iPod. (There are other players really worth taking into consideration out there, including the Sony Walkman X, still I anticipate this presents you ample information towards make an knowledgeable selection of the Zune vs players other than the iPod line as perfectly.)

 61. It’s perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or tips. Perhaps you could write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

 62. I got what you mean , thankyou for posting .Woh I am thankful to find this website through google. “Wisdom doesn’t necessarily come with age. Sometimes age just shows up by itself.” by Woodrow Wilson.

 63. The Zune concentrates on getting a Transportable Media Player. Not a world wide web browser. Not a video game machine. Quite possibly inside the foreseeable future it will do even greater in all those areas, still for now it’s a excellent path toward organize and hear in the direction of your music and videos, and is with out peer inside of that respect. The iPod’s strengths are its net checking out and purposes. If individuals solid more powerful, potentially it is your suitable alternative.

 64. Sorry for the huge critique, however I’m genuinely loving the contemporary Zune, and count on this, as perfectly as the ideal evaluations some other people contain penned, will support by yourself decide if it is the straight final decision for by yourself.

 65. I cling on to listening to the news broadcast talk about getting free online grant applications so I have been looking around for the best site to get one. Could you advise me please, where could i get some?

 66. I precisely had to thank you so much yet again. I do not know what I would’ve used without the entire methods contributed by you regarding such a industry. It was before a real daunting scenario for me personally, however , observing a expert tactic you dealt with the issue took me to weep with happiness. Now i am happier for this service and in addition trust you are aware of an amazing job you are always putting in educating men and women with the aid of your blog. I know that you haven’t come across any of us.

 67. Thanks for giving your ideas here. The other factor is that when a problem occurs with a personal computer motherboard, people today should not consider the risk of repairing this themselves for if it is not done correctly it can lead to permanent damage to the complete laptop. In most cases, it is safe just to approach the dealer of any laptop for any repair of motherboard. They’ve already technicians with an competence in dealing with notebook motherboard troubles and can have the right prognosis and conduct repairs.

 68. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

 69. Wow that was strange. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say fantastic blog!

 70. Today, taking into consideration the fast chosen lifestyle that everyone is having, credit cards have a big demand in the economy. Persons coming from every arena are using credit card and people who are not using the card have arranged to apply for even one. Thanks for expressing your ideas about credit cards.

 71. I have been exploring for a bit for any high quality articles or weblog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this web site. Reading this information So i am happy to express that I have an incredibly just right uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I so much definitely will make certain to don¡¦t disregard this site and give it a glance regularly.

 72. I¡¦ll immediately grasp your rss as I can’t to find your email subscription hyperlink or newsletter service. Do you’ve any? Please let me realize so that I may just subscribe. Thanks.

 73. Thank you for your whole labor on this site. My aunt really loves carrying out research and it’s obvious why. We hear all about the lively tactic you offer precious strategies via your web blog and boost participation from other individuals about this subject then our girl is certainly learning a whole lot. Have fun with the rest of the new year. You are carrying out a splendid job.

 74. I¡¦m no longer positive the place you are getting your information, but great topic. I needs to spend a while studying much more or working out more. Thank you for magnificent info I was searching for this information for my mission.

 75. Please let me know if you’re looking for a article writer for your weblog. You have some really good articles and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested. Thank you!

 76. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such great info being shared freely out there.

 77. Hey very nice site!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I’ll bookmark your site and take the feeds also…I am happy to find numerous useful information here in the post, we need develop more techniques in this regard, thanks for sharing. . . . . .

 78. I do consider all of the ideas you’ve presented for your post. They are very convincing and can certainly work. Nonetheless, the posts are too brief for beginners. May just you please extend them a little from subsequent time? Thanks for the post.

 79. Simply wish to say your article is as astounding. The clearness in your post is simply nice and i could assume you are an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the gratifying work.

 80. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this excellent blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will share this website with my Facebook group. Talk soon!

 81. fantastic issues altogether, you simply won a new reader. What might you suggest in regards to your submit that you just made some days in the past? Any certain?

 82. Hi, Neat post. There is a problem with your web site in web explorer, may test this… IE still is the marketplace chief and a large component to other people will miss your excellent writing due to this problem.

 83. I will devices this research towards Two types of people in america: present Zune house owners who are considering an improve, and These seeking in direction of make your mind up involving a Zune and an iPod. (There are other players importance taking into consideration out there, together with the Sony Walkman X, nevertheless I count on this offers oneself ample facts to generate an aware preference of the Zune vs gamers other than the iPod line as well.)

 84. Sorry for the massive evaluate, nonetheless I’m rather loving the fresh Zune, and hope this, as effectively as the Fantastic evaluations some other people in america include written, will assistance on your own decide if it truly is the right selection for on your own.

 85. I have been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

 86. Real good information can be found on blog . “Preach not to others what they should eat, but eat as becomes you, and be silent.” by Epictetus.

 87. I like the helpful information you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite certain I’ll learn many new stuff right here! Good luck for the next!

Leave a Reply

Your email address will not be published.