Csúnyán lebukott Semjén Zsolt: a leleplezés után nincs bocsánat arra, amit tett

Forrás: PestiBulvár

Aki még Rogánon is képes “túllőni”

Semjén Zsoltot szerintem még a fideszesek sem szeretik. Arrogáns, tájékozatlan és nyilvánvalóan nem több valami egyházi lobbistánál, aki régen eladta a lelkét a mammonnak (hogy illően egy bibliai hasonlattal éljek). Ám amit ma a Magyar Nemzet Online leleplezett, az valami egészen félelmetes…

A mno.hu birtokába került fényképek ugyanis nem hazudnak és egyértelműen kiderül belőlük, hogy

“a tavaszi országgyűlési választáson a Fidesz–KDNP listájának második helyén szereplő Semjén Zsolt évek óta vesz részt titokban néhány napos luxusvadászatokon Svédországban.”

És amikor azt írom, “luxus”, akkor itt tényleg arra a pofátlanul pazarló életvitelre gondolok, amit csak a fideszes nagykutyák engedhetnek meg maguknak. Semjén ugyanis helikopterrel jár rénszarvasra vadászni Svédországba! De ez még mindig semmi! A mi drága miniszterelnök-helyettesünk ugyanis nem csak úgy vadászgat, hanem mint valami borsószem-királykisasszony a legkülönfélébb óvintézkedéseket és kényelmi extrákat követeli magának. Az mno.hu beszámolója szerint:

“előfordult például, hogy egy egész – körülbelül 40 fős – hotelt kibéreltek Semjénék számára, hogy csak ők legyenek a szállóban, s ne is találkozzanak másokkal, főként magyarokkal. A szervezők szerint rendkívüli fontossággal bírt, hogy Semjén Zsolt ne keserű szájízzel távozzon a vadászatról, és tudjon vadakat ejteni, ezért mindent el kellett követniük a siker érdekében. De kiderült az is, hogy a politikus a hosszas gyaloglást sem viseli, így előfordult, hogy azt is el kellett intézni neki, hogy lóháton tudjon közlekedni.”

Egy-egy ilyen vadászat akár 4-5 milliójába is fájhat a politikusnak. Azon túl, hogy ezt a luxust is csak az orbáni elit engedheti meg magának (a mi pénzünkből!) igazán van itt pár kérdés, amit fel kellene tennünk ennek az embernek.

Kedves  Semjén úr! Hát mégis milyen ember vagy te? Keresztényi értékekről papolsz, miközben más élőlények lelövésében élvezkedsz? És nehogy azzal gyere, hogy a húst meg lehet enni, mert tudjuk mi nagyon jól, hogy nem az éhség vitt rá a svédországi kis kiruccanásaidra! És tudod mit? Amikor ilyen híreket hallok, nem egyszerűen csak azt érzem, hogy komoly politikai vitáink vannak. Hanem elfog a mélységes undor. Tőled.

 

10 Comments

  1. Ugyan már! Nekünk itt alant halvány sejtésünk sincs, hogy milyen léptékben,nagyságrendben mit herdálnak el saját úri huncutságaikra! 4 év kóstoló után 8év alapos felkészülés, teljes obstrukció után a hajszálgyőkerekig felépített maffia rendszere olyan vagyont biztosít, amiből szó szerint mindenre, egyenlőre büntetlenül bármennyit elszórhatnak.
    Embertelen,becstelen,undorító.Vége lesz!

  2. Adni kellene a vadnak is puskát és este a terítéken gyönyörködnék ennek a tetűnek a szétlőtt fejében! Hogy rohadna meg gazdájával együtt!

  3. Schmid Pál köztársasági elnök (úr)-nek egyszer azt mondta Orbán: Pali bá, védd magad! Mikor lesz ez a sok disznóságból annyi a nyilvánosság előtt, hogy a főnök kiadja a kilövési engedélyt?

  4. Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any tips for inexperienced blog writers? I’d definitely appreciate it.

  5. I have not checked in here for a while as I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.