A leghíresebb roma énekesnő üzent be a Fidesznek – ez garantáltan leveri a lécet

Fotó: MTI - Máthé Zoltán

A Dikh TV Magyarország roma kultúrájával, zenéivel, szokásaival foglalkozó csatorna. A nemrégiben a köztudatba robbant Dorina, aki mostanra talán a leghíresebb roma származású énekesnője lett a fiatalság körében, a Dikh TV-n keresztül üzent társaival a magyar cigányságnak, buzdítva őket, hogy ne adják el a szavazatukat, még akkor sem, ha a helyzet kilátástalannak tűnik.

A klip megjelenése előtt a Hír TV arról számolt be, hogy információjuk szerint Lázár János Csongrád megyei befolyásos cigányokkal egyezett meg arról, hogy vigyék el a Fideszre szavazni az embereket, és akkor segítséget remélhetnek büntetőügyeik méltányos kezelésében. Lázár János határozottan visszautasította, és hazugságnak nevezte a műsorban elhangzottakat, és feljelentést ígért a tévével szemben.

A Dikh TV azonban nem hagyja magát, karakteresen kiállt az efféle megvesztegetések ellen. Íme a klip:

Azt hiszem, büszkék lehetünk Dorinára. Bárcsak minden előadó legalább ennyire önérzetes lenne.

19 Comments

 1. Szerinted a nagy MAGYAR szavazó/ választó emberek akkor menjenek az etelközi választásokra ? Neked hol a szavazó- identitásod ,,nagyokos” ?

 2. Végre lassan meg jön az eszük, nem adják el magukat, júdás fillérekért, ne hagyjátok magatokat! A szavazófülke magányában arra szavaztok akire akartok, ezt a jogot senki nem veheti el!

 3. Csak gratulálni tudok a felvilágosult romáknak ,ti éppen úgy szoptok ezalatt a kurmány alatt mint bármelyik felekezet ,legyen az magyar roma stb ….. !

 4. Csak emlékezni kellene, hogy a 2008-as választást hogyan nyerte meg a FIDESZ? A kisgazdák szavazataival.
  Ezért egy oylan összefogást is jönak tartanék, amiben a Jobbik is benne van.
  Ha kormányzási helyet kap, akkor nyilván -a kormányon belüli kisebbség meggyőzheti, hogy ne menjen vissza a radikális filozófiájához, hanem támogassa – hiszen minden nap igéri a korrupció ellenes eljárást- az összefogást.

 5. Hmm it appears like your website ate my first comment (it
  was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I
  had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog.

  I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing.
  Do you have any tips for novice blog writers?
  I’d genuinely appreciate it.

Leave a Reply

Your email address will not be published.