“Ahol nem ránk szavaznak, mert az úgyis kiderül, ott megnézhetik magukat” – kiszivárogtatták a fideszes polgármester fenyegetését

Mindenféle kertelés nélkül: rég láttam már akkora arrogáns bunkót, mint Putnok polgármestere. Egy hete ülésezett a helyi kistérségi társulási tanács az Ózd melletti Putnokon, írja a HírTV. A polgármester beszélt az előttük álló időszakról, a hivatalos rész után pedig Tamás Barnabás figyelmet kért a meghívottaktól, ahol a neve elhallgatását kérő egyik résztvevő elmesélte, milyen szónoklatot intézett a polgi a megjelentekhez.

Tamás Barnabás tipikusan az az ember, aki nem szolgál, hanem hatalmaskodik. Nem azt veszi figyelembe, hogy megválasztása esetén minden választópolgárt képviselnie kellene, hanem azt hogy aki őt nem támogatja, azt fenyegetéssel, bosszúállással lehetetleníti el. A forrás szerint a Tamás a következőket mondta:

“Gyurcsányt a s*ggem egyik felére, Vonát meg a másik felére rajzoltatom, és hagyom, hogy rugdossák. Maximum fájni fog, de megéri, mert oda valók. A Fidesz nyer, mert azzal azért tisztában vagytok, hogy nyer, és ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony sz*pni fogunk. Lóf*szt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő. Az az igazság, hogy én sem adnék. Ahol nem ránk szavaznak, mert az úgyis kiderül, ott megnézhetik magukat.”

Pechjére azonban ezt a kis mondolatot a Hír TV lehozta. Azért tudta megtenni, mert volt egy olyan fideszes a megjelentek között, akinél szintén leverte a biztosítékot ez a szöveg, így szivárogtatott. (Az sincs kizárva, hogy politikai ellenfélről van szó, aki polgármester akar lenni, és kapva kapott az alkalmon.)

A jákfalvi polgármester, Vilcsek Ernő szerint „felfoghatatlan, ami ott elhangzott, és még akik szimpatizálnak a Fidesszel, azok is megdöbbentek”. A Demokratikus Koalíció országgyűlésiképviselő-jelöltje is bírálta a putnoki polgármester szavait. Varga Gergő szerint Tamás Barnának a megnyilvánulásai felháborítók. Felháborít az, amilyen stílusban beszél a testületi üléseken és amiket megenged magának, hogy fenyegetik a kistelepülések polgármestereit, hogy ha nem Riz Gábort választják meg, akkor nem fognak semmit kapni.”

Tamás Barnabásnak nem ez az első veszélyes nyilatkozata. Korábban guilletone alá tette volna politikai ellenfeleit:

 

 

10 Comments

  1. Tamás Barnabás -nak Putnok “polgármesterének” üzenem!

    Figyelj te büdösbunkó! A gazdátok orbán viktor valagán már régóta van “tetoválás” a ti nyelvetek van odatapasztva mint gazdi valagnyalóié… Nagy a tolongás ott bunkókám. Te is a gazdi valagánál tolongók egyike vagy csupán. A gazdátok ennyire is tart titeket, semmi többre. …helytartók, valagnyaló tetoválások gazditok méltóságos valagán.

    …és kendtek putnokiak?…. ez a büdösbunkó orbán maffia helytartó a kendtek polgármestere? ……ajjajj!

  2. Én a seggedet rajz nélkül is rongyosra rugdosnám te sutyerák taj-PARASZT!!! Állva ennél évekig, mint a lovak!!!

  3. Na te ökörtojás ! A farkadra tetováltasd a Fidesz szektátok vezetőjének a képét. A nép meg jól tökön rúg. Meglátod az is fájni fog. Könnybe lábad a szemed meglátod. Majd a Putnokiak meg mondják neked nem sokára,hogy takaródó !!!!! Az idő lejárt !

  4. Szóval csak oda megy a pénzünk! ahol fideszes jelölt nyer? Akkor én nem fizetek semmilyen adót, áfát, stb. SEMMIT a fideszes “államnak”!!!

  5. Mindig kiderül az igazság! Eddig is tudtuk , tapasztaltuk, hogy a fidess-nyalonc városokat, falukat kihagyták csútiék eddig is . Tagadták ezt a narancsos férgek !

  6. It’s perfect time to make a few plans for the longer term and it is time to be happy. I have read this post and if I could I wish to counsel you few interesting things or tips. Maybe you could write next articles referring to this article. I desire to learn more things about it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.