“Gyáva, sz@r alak vagy te, Orbán Viktor!” – nagyon csúnyán beolvastak a kormányfőnek

Forrás: MTI - Szecsődy Balázs

Bandita blogján egy nagyon kemény bejegyzést találtunk. A szerző engedélyével változtatás nélkül tesszük közzé.

“Na mi van, Orbán Viktor? Miért vagy csendben? Bántják a családod! Bántják a lányod férjét! Bántják az unokád apját! Miért nem véded meg a véreid? Nem tudsz mit mondani? Mit szólnak a szavazóid ha nem látnak most tökösen harcolni a nagy keresztényi szeretet jegyében az őket ért vádak miatt? Találtál egy függönyt ami mögé elbújhatsz? Abban nagyon jó vagy, azt már bebizonyítottad. Vagy arra vársz, megint más sumákolja el a téged is érintő vádakat?

Az egész kormány apparátus részt vesz a vejed érintő úgy eltussolásában, te gyáva módon rájuk bízod a piszkos munkát.
Vagy talán nincs mit mondanod? Most miért nem mondod azt nem foglalkozol üzlettel, nem ismered az illető urat, az csak a vejed. Most miért nem mondod azt, az ügyészség majd kivizsgálja, és mint annyiszor Polt Péter szembe röhögve az igazságszolgáltatást nem vonja felelősségre a királylány férjét?

Annyit azért megtehetnél elmondod a választóidnak, ez egy Brüsszelből irányított leszámolás, vagy a Soros terv része, vagy valami hasonlót. Nekik teljesen mindegy, még ezt is elhiszik neked, és tapsolnak is hozzá. A fejükben van olyan sötétség, mint amilyet a vejed világítása okozott a városokban, és még ráadásul az sokba is került az adófizetőknek. De ők szeretik ha lopsz tőlük, és azt a saját lábon álló családodnak adod.

A józan észt használónak nem kell mondanod semmit, hallgatásod többet ér minden szónál.

Gyáva, sz@r alak vagy te, Orbán Viktor, nem hogy az országot nem véded meg, de a családod is benne hagyod nyakig a trágyában. Majd elhalkul a nagy felháborodás.,majd megnyerem a választást, csak legyen elég Erzsébet-utalvány, meg soros terv-gondolod, és hallgatsz meg lapulsz mint nyuszi a fűben.

Puding vagy te, Orbán Viktor, vagy inkább orbán viktor de ez sértő nemecsekre, aki kiállt az elveiért, amelyek neked nincsenek, és bátor volt, amilyen te sohasem leszel. És a családod is méltó hozzád. azok is mélyen kussban vannak, egy büdös szót nem szólnak.

Na, nagy nemzeti szabadságharcos magát hősnek képzelő vezére, ne Lázárt, a közmunkás alázót, nem Poltot az ügyészség szégyenét, ne a más farkát küld magyarázatnak, legyen neked annyi vér a pucádban, hogy megszólalsz! Vagy maradsz pici kis sírós nyárfalevél, aki éppen lehull az első kis szellőtől? Mert reszketni már tudsz nyárfalevél módra! Most is azt csinálod!”

BANDITA

233 Comments

 1. A Halottas ruhának nincs zsebe…Senkiének…Némely ember akkor hal meg, amikor éppen jól jön a környezetében levőknek…

 2. Ezek csúnyább véget fognak érni mint Csaucseszkuek. Őket kivégezték . Nagyon gyorsan meghaltak. De ezeket a népharag fogja eltakarítani. Elevenen koncoljak fel majd őket. Senki és semmi nem fogja megállítani őket. Kirabolták az országot az embereket és tudjuk azt is hogy ki mennyit ér . Meg aki dolgozik 6-2 ig az 60 ezerért havonta az nem ér rá lopni.

 3. Ez már, Magyarország nagy szégyene ! hogy ilyen bűnözők szaladgálnak szabadon, és mindnek a legfőbb ügyész segít !

 4. Baj! Nagy baj! Ezek a szemét fideszesek taccsra teszik az életünket! Nagyanyám életét az első és a második világháború, anyámét a második világháború és ‘ 56 keserítette, most az enyémet a narancsos maffia ! A vályogsori suttyót és maffia bandáját el kell takarítanunk áldozatok árán is, mert unokáink is nyomorban fognak élni!

 5. A határontúli magyarul ugató csürhétől ? …..konkrétan a mocskos bozgoroktól? …….tudtad?……a face letilt, ha egy rohadék erdélyi sz@revő fidess-nyaloncot lebozgorozok ! Érdekes, Lézer Janót a szemét kiszólása miatt , amit a közmunkásokkal kapcsolatban tett, őt nem tiltják le…….igaz őt inkább le kéne sittelni ezért !

 6. Menjel dolgozni es ne varjad a sult galambot a szadba ,hajra Orbany kormany ne hagyd magad ezeknek a drogosok hogy bevegyuljenek a ti politikatokban mart nagyon jol csinaljatok mert tartak az oszes magyarsagal mind a kintiekel mind a bentiekel torodtekl a mi sorsunkal is

 7. Te szerencsetlen meg te is bozgorozol hat akor mit varjunk aki nem magyar ,az mit csinal nak velunk menjetek a francba drogosak mert baj van az elmedel

 8. Anyád a bozgor…rohadt idióta barom…hiába vagy nő…semmi tiszteletet nem érdemelsz, olyan aljas egy rohadék vagy!

 9. Összegyültetek nagyeszűek?! Agyad és gyomrod között csak az a különbség, hogy legalább az utóbbi jelzi, ha üres!!!

 10. Összegyültetek nagyeszűek?! Agyad és gyomrod között csak az a különbség, hogy legalább az utóbbi jelzi, ha üres!!! orban sandorral egy gépet használtok?

 11. Az a gond a rohadék Órsos-Orbán fajtáddal, hogy magadból indulsz ki! Tudjuk a vályogsori fajtád nem dolgozik, CSAK lop ! …aztán a kinti bozgorok is egy ingyenélő népség………szóval a fajtátok sz@rra való és még pofáztok rendületlenül ! ……… mocskos söpredék !

 12. Te rohadék dologtalan bozgor! A mi adónkat szórja rátok a csúti törpe ! …….és még belepofáztok az életünkbe ! Románia segítségét fogjuk kérni és adunk a fajtátoknak ! …….hazátlan csürhe !

 13. Minden rohadék bozgort itt eszi a fene? Miért nem dolgoztok ?…… minek jöttök a nyakunkra? Kergessétek a medvéket, mert lányaitokat asszonyaitokat megtermékenyítik és a fajtátok egyre korcsosul !

 14. Idióta, idióta ! A Fidess egy tolvaj, hazaáruló banda ! A hazaárulásért minden rendszerben kötél, vagy golyó járt! …….. a törpe is megkapja hamarosan !

 15. TE agy mosott még többet lopjanak neked az jó pihent agyú nézd meg dél Koreát ott a minisztert korrupció miatt már letartoztatták .

 16. fogol te még sírni…
  mikor söprik majd a padlást…
  nézd meg a “Tanu” című filmet…
  és cseréld ki a szereplőket…
  de, ti szerettétek ezt…
  mint a mostanit is…
  csak valaki mindég b@sszon s€gbe…
  ez hiányzik nektek…

 17. Na így kell ki mosni a szennyestLázár úgy tudja, hogy a hódmezővásárhelyi jegyzőnél megtekintett iratokból az nem derül ki, hogy az itteni projektben az OLAF vizsgálta volna azt, hogy a tapasztalatokkal nem rendelkező, 9 millió forintos árbevétellel rendelkező cég hogyan lehetett befutó egy félmilliárd forintos pályázaton.

  Erről egyébként Lázár a sajtótájékoztatón a következőket mondta: „Én kerestem Tiborcz Istvánt, mivel nem volt olyan magyar vállalkozás, amely a közvilágítási projektekben tapasztalattal bírt volna akkoriban”. Azt is megerősítette Lázár, hogy a miniszterelnök vejével már majd tíz éve ismerik egymást. A kancelláriaminiszter szerint az akkor a kiírt pályázatra jelentkező három cég közül a jelenleg Elios Zrt.-ként ismert cégé volt a legolcsóbb ajánlat.

  Igaz, nem ment simán a dolog, ugyanis a legdrágább ajánlatot adó Tunsgram-Schréder Zrt. megtámadta a pályázati eredményt azzal, hogy tisztázzák, hogy építési, vagy beszerzési pályázatról van szó, de ezt a közbeszerzési döntőbizottság elutasította. Így végül a Tunsgram beszállítóként vehetett részt a projektban, 340 millió forintért adta el a ledes lámpatesteket a nyertes Eliosnak, amely végül 575 millió forint plusz áfáért cserélte ki az égőket Hódmezővásárhelyen.

 18. 2018-02-12 11:48:00
  „Megölte a demokráciát” – Nekiment Orbánnak a Hollywoodi rendező
  James Gunn, a Galaxis őrzőinek rendezője a Twitteren fejtette ki véleményét a magyar miniszterelnökkel kapcsolatban.

  „Megölte a demokráciát” – Nekiment Orbánnak a Hollywoodi rendező James Gunn (Fotó: Reuters)
  „Orbán Viktor a puha autokrácia egyik furcsa változatává formálta át Magyarországot úgy, hogy kombinálta mindezt a csókosok kapitalizmusával, szélsőjobbos retorikával és egypárti politikai kultúrával. Eközben Magyarország uniós tag maradt ráadásul, és dollármilliárdoknak megfelelő összegű támogatást kap az EU-tól” – szemlézi a hvg.hu a New York Times hétvégi cikkét. Az amerikai lap azt írja, Orbán illiberális demokráciát csinált az országból azóta, hogy 2010-ben pártjával elsöprő győzelmet arattak a választásokon.

 19. KarcegyletTetszik
  február 9., 17:51 ·
  KÖNNYEKIG HATÓDTAM !!!! KALAPOZZUNK ???

  Orbán Ráhel: Ezt nem gondoltam volna a férjemről.

  “Nagyot csalódtam Pistiben, én nem ilyen családban nőttem fel” – kezdi döbbenetes vallomását Rasi, Orbán Viktor lánya.

  Láthatóan megviselte a Tiborcz családot az OLAF-jelentés, amelyből úgy tűnik, hogy Tiborcz István bűnszövetségben, maffia módszerekkel nyert el többmilliárdnyi EU által finanszírozott közbeszerzést. Ha beigazolódnak a vádak, 13 milliárd forintot kell visszafizetnie Tiborcz volt cégének.

  A Tiborcz család eddig nem kommentálta az eseményeket, de Ráhel asszonynál most valami, úgy látszik, végleg eltörött.
  “Hát hogyan fogunk megélni, ha 13 milliárdot vissza kell fizessünk? Már most is csak a rosszabbik Pick szalámit veszem, a gyereket meg ki fogják nevetni a bölcsiben, hogy csak nyomógombos játéktelefonja van” – olvasható Orbán Ráhel Facebook bejegyzésében.

  Nagyot csalódtam Pistiben, én nem ilyen családban nőttem fel. Nálunk nem szokás csalni meg lopni. Apukám is csak nagy nehezen kuporgatja össze a pénzét, de minden fillérrel el tud számolni, ahogy azt a legutóbbi vagyonnyilatkozatában is megtette. Nagypapám is világéletében egyszerű kőfejtő volt, kétkezi munkás, a mészkő a mindene, az Isten megáldja a kezét. De a szomszédságunk is, mind jóra való ember volt. Emlékszem Lőrinc bácsi is ment egész nap, segítette a nyugdíjasoknak bekötni a gázt, a vízt. Ha látta, hogy valaki egyik napról a másikra él, akkor pénzt sem kért a munkájáért. Hát így éltünk mi, erre jön Pisti, és állami megrendeléseket nyúl le úgy, hogy a haverja írja ki a közbeszerzés feltételeit, majd azoknak a feltételeknek csak Pisti cége tud megfelelni. És így lopja el a közpénzt! Ez felháborító. Miért csináltad ezt Pisti? Mit tettél velem, velünk? És a pöcsöd is kicsi.
  – zárja szívszaggató sorait Rasi.

 20. Ez ma Magyarország kormány ezt teszi MAGYAR NÉPPEL.5.) Az embereket le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat. Ennek érdekében a politikai vezetők egyszerűen kell megfogalmazzák az üzeneteiket, már-már infantilis módon, minimális szókinccsel, rövid mondatokban. A hallgatóság ily módon megszokja a felületességet, naív lesz és hajlamos az információs beetetések elfogadására.

  6.) Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. Bátorítani kell mindenféle emocionális megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt.

  7.) Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze.

  8.) A népet el kell zárni az objektív, korrekt és teljes tájékozódás/tájékoztatás minden forrásától. Ennek érdekében pénzügyileg támogatni kell azokat a médiumokat, amelyek butítják és félretájékoztatják az embereket, s gazdaságilag el kell lehetetleníteni azokat, amelyek ennek ellenkezőjét próbálják elérni

 21. Jozsefne Jurida A nyájszellem erősítése prioritás! Az egyénben fel kell ébreszteni a szégyen- és tehetetlenség-érzetet, s választható (pontosabban választandó!) alternatívaként ezzel szembe kell állítani az igazodási, csatlakozási kényszert. Az egyéniségeket nélkülöző nyájat mindig könnyebb irányítani, ellenőrizni és befolyásolni.

  10.) Mindent meg kell tenni az egyének megismerése érdekében. Ezt elérendő belső (és titkos) nyilvántartásokat kell felfektetni az egyén különféle (ízlésbeli, politikai, ideológiai, viselkedési) preferenciáiról, opcióiról, egyszóval teljes pszichológiájáról. Törekedni kell arra, hogy jobban megismerjük az egyént, mint ahogy ő ismeri önmagát. Fel kell használni a társadalomtudományok (szociológia, lélektan, csoportképzés pszichológiája, stb.) legújabb vívmányait céljaink elérése érdekében, de ezeket a lépéseket a legnagyobb titokban kell tartani. Megfoghatatlan, érzelmi töltetű, nagy és közös célokat kell kitűzni, amelyek alkalmasak arra, hogy lelkesítsék a tömegeket. Ha nyilvánosságra kerülnek, ezeket a törekvéseinket határozottan (ha kell: erőszakosan) tagadni és cáfolni kell.

 22. A gondolkodás letilthatatlan
  Oldal (kedveled) · tegnap ·

  Akkor gondolkodjunk megint egy kicsit!

  Olvasom egy posztban, hogy április 8-án van az utolsó esély, békésen leváltani a diktátort és sleppjét.
  Gondold magad az ő helyébe.
  Elloptad a fél országot, tönkretetted az oktatást, az egészségügyet, több ezer embert kergettél öngyilkosságba, több tízezren haltak meg az áldatlan egészségügyi helyzet miatt, kb. négymillió embert taszítottál szegénységbe, közel egymillió /?/ ember hagyta el az országot miattad, és még sorolhatnám a listát.
  Kérdés, Te mit tennél a helyében?
  Belenyugodnál egy választási bukásba, ami után tudnád, hogy elkobozzák minden lopott vagyonodat, hogy évtizedekre börtönbe kellene vonulnod, hogy még ott sem érezheted magad soha biztonságban, és még ezt is sorolhatnám.
  Ne legyél naív és ne legyenek illúzióid. Ez az ” ember ” , a büdös életben nem fogja békés eszközok keretein belül átadni a hatalmát.
  Vagy Te azt tennéd az ő helyében? Tudatában a következményeknek?
  És még mielőtt bárki elkezdene uszítással vádolni, azzal közlöm, hogy nem uszító vagyok.
  Csak realista.
  Vegyétek már észre, csak arra vár, hogy legyen egy kis csetepaté.
  És igen, ettől függetlenül, el kell menni és a legesélyesebb ellenzéki jelöltre kell szavazni.
  A többit, majd meglátjuk…
  K. L.

 23. Ott pampogjál ahol azt sem tudják mennyi a 2×2. Mi közöd neked Magyarország belügyéhez? Azért rajongasz a hozzád hasonlóhoz, mert a Magyarok elől veszi el a pénzt, hogy titeket támogasson? Remélem a történelem folyamán ilyen nem lesz még egyszer! Mi sem mondjuk meg neked, hogy mit főzzél holnap.

 24. Szerinted mi a lényeg?, hogy a szakák már orbánékhoz járnak továbbképzésre, már tőlük (meg a saját lábán álló vejétől) tanulnak lopni.

 25. Ez egy robot, a magyar nyelvben nehéz robotot létrehozni, de itt a bizonyíték, hogy egy jó programozó csodákra képes.

 26. Mindig is erről szólt a politika.Régen is és most is.Elmegyünk,szavazunk,és kapunk a nyakunkba egy másik (vagy ugyanazt) a bagázst…És elhisszük,hogy megkérdeztek,pedig nem,egymás ellen küzdenek,hogy ki van a csúcson.Te meg trógeroj megint még négy évet . És eltelik az életed úgy, hogy küzdöttél a nyugdíjadért amiről bármikor kijelentik,hogy mostantól nem jár…Csak a fele…Se….

 27. A gecihuszár 25 éve el se mer indulni a választásokon. NULLA darab választópolgári szavazattal és támogatottsággal lopja a közpénzt és lébecol a Parlamentben.

 28. IDIÓTA AGY MOSOTT H ÁRULÓ BASZOM AZT A MIGRÁNS IMÁDÓ ANYÁDAT REMÉLEM ARAB TELIVÉREK HÚZZÁK FARKUKRA A CSALÁDODAT😂😅🤣

 29. Sándor Orbán :a név kötelez ? Akkora ostobaságot írtál ,hogy csak na ! 1.:a saját nevedet is hibásan írod le ! Ez a színvonal nálatok ,Orbánoknál ?Tele van ez a pár mondat helyesírási hibával ! Hányadikból maradtál ki ? Harmadikból ?Szánalmas vagy ! Vegyél egy “Ásd el magad !” felszerelést és használd !

 30. Tudod, hogy mi a dolga a kibicnek?
  Akkor ehhez tartsátok magatokat és ne ugassatok bele egy másik ország lakóinak dolgába!
  Egy csomó átszökött közületek a gengszterváltás után és hogy, hogy nem, mindjárt jólfizető állásokba kerültek.
  Ráadásul jórészük egy gusztustalan stílussal rendelkezik.
  Nem a levegőbe beszélek, ismerek egy jópárat, megvan a véleményem róluk.

 31. sajnos nem lehet őket eltávolitani,mert szervezetten vagy szervezetlenül,de az ellenzéket szétbasszák….. vagy lámpavasm vagy blokád….másképp ezek bebetonozták magukat az elkövetkező 50 évre!!!!!!

 32. És az miért fog Önnek örömet okozni?Bizonyára azért,hogy további 4 évre megerősíthetné a korrupcióban ,a lopásokban ,az intézményrendszerek tönkretételében stb. Igaz ,hogy eddig három élehetőséggel nem tudott élni,visszaélni annál inkább ,erre adna neki még egy negyedik lehetőséget.Miből gondolja ,hogy ha valaki három lehetőség kapcsán nem,majd 4 lehetége kapcsán változtatni fog politikáján? Na ezért vagyunk az Unióban a 28 tagállam közül az utolsó előtti 27.helyen a legszegényebb országként számontartva,mert a gondolkodás nélküli embereket hülyére lehet venni,és van egy diktátor aki tudja az orránál fogva vezetni őket! Mizt gondol több mint 17-év után meddig fogaja még ezt az országot az Unió életben tartani?Mert nélkülük a gazdasági növekedésünk az 1 %-ot sem érné el nagyobb recesszió lenne -1,8 %,mint volt 2011-ben,a legujabb GKI kutatás eredménye képpen!

 33. NEM ! A rohadék csúti cigány suttyónál és csicska bandájánál mocskosabb nincs! Nem sorolom a szemét pökhendi Orbán szemét
  húzásait , de ilyen még nem volt ! Komcsi + diktátor aki a maffia hálózatát kiépítette ! ……ha marad , akkor csúnya véget ér ……miszlikre tépik szét!

 34. Nem veszi fel a kesztyűt, inkább boldog karácsonyt v húsvétot, adventet kíván, nem engedi az ellenzéknek hogy témát dobjon fel a közéletben.

 35. Enek az oldalnak , java resze drogos, reszeges, haza arulok ,,magyar elenesek, nem erdemes velek foglalkozni ,hajra orbany kormany ne hagyd magad ezeknek a haza aruloknak,mert ez a kormany torodik az oszes magyarsag sorsaval hogy kapjak meg mindenki a jogat barhol is el ,,Ti szerencsetlenek mivel torodtok hogy ragalmazatok a kinti elok magyarokat szegyeljetek magatokat ,meg van merszetek hogy jojetek hozank kampanyolni ,hogy szavazunk reatok ,azt csak varjatok ,mert egyszer le szartok ,es most felnyaltok minket ,szegyen nektek

 36. Lali úr. Nagyon új a profilod. Nem sok hozzászólásod van. Látom agymosott hulye fideszes vagy. Nem kapsz érte lóvét mi? Te barom én nem a választásról beszéltem hanem arról hogy ez a szar bagázs hol fogja végezni. A lampavason. Ennél mocskosabb tolvaj banda még nem volt kormányon. Máshol tized ennyiért börtön jár. Sok év. Itt? A pofadba röhögnek.ennyit ersz

 37. Baratom menjel visza az elvono kuraba mert meg nem gyolultal ki a reszegsegbol es a drogbol nem tiszta az elmed es nem tudod hogy mit beszelsz ,sajnalak ,

 38. Hát…itt ezen a portálon, minden sötét agyú összejött…:D Káromkodni, mocskolódni azt tudtok…ellenben gondolkodni nem! Csak sajnálni tudlak titeket…véglények vagytok…és azok is maradtok! :))) Egyet elárulok…még 4 évig, megint sírhattok! 😀 Ciao véglény! 😀

 39. Te már elég korcs vagy…az agyad is el van csökevényesedve! 😀 Mondom még egyszer…anyád a bozgor….:D A románokat meg a moszlimokat a keletiben, te kényeztetted! Nem esett jól?? 😀 😀 😀 Menj ki hozzájuk…gyakorlat teszi a mestert!! 😀 Hajrá! Majd ott megdolgoztatják a mocskos szádat! 😀

 40. Te szánalmas agymosott! Anyád összeadta magát a medvével, ebből lettél te ! …….medveívadék ! Keletiben? Olyan messze vagyok a Keletitől, mint ide Lacháza ! Szemét narancsos söpredék !……..cigány segget nyaló barom !

 41. Látom tudod, honnan jött…egy fajtából vagy te is mi?! Valamint szomszédok voltatok?! 😀 Ej ej…ne szidd a rokonod! 😀

 42. Neked nem akadály…leküzdöd, hogy tudj rajtuk “segíteni”…minden téren! 😀 Fáj, hogy már nincsenek itt mi? 😀

 43. Figyú agymosott! A pálinkavedelők az éppen a vezéred bandája! Emlékszel, mikor a cigány suttyó hatalomra került, az volt az első ténykedése, hogy megengedte a pálinka főzést minden mennyiségben, A nemzet drogosa a DajcsTompi a törpe barátja . Hazaáruló , sőt Európa elárulója Orbán, aki ruszkikhaza Viktorból lett Putyin talpnyalója ! A Határontúliak, főleg a bozgorok, akiknek nem tetszett Csau diktátor, most Orbán diktátor szekerét tolják, a mocskos alja nép !……… szemét cigány fattyú Orbán Sándor!

 44. Lehet hogy polgárháborúba torkollik az ámokfutás de annak sok sok ártatlan áldozata is lehet, akik nem haszonélvezői, hanem áldozatai ennek a bűnbandának. Ne fesd az ördögöt a falra, mert eljön és elkap!

 45. Hunci Barátom. Engem nem kap el az ördög mert jó cimborák vagyunk. De hidd el . Amíg ezek ezt a levegőt szívják addig itt béke nem lesz. Ki kell őket irtani amit galád módon elloptak azt mind vissza kell venni. A másik megoldás pedig az lenne ha az ellenzék egytől egyig összefogna. A választást megnyernek 2/3 os többséggel. Utána az alkotmányt vissza állítanak amilyen volt. Az elrabolt javakat visszavennek. A bűnösöket börtönbe dugnak. Majd egy évre rá kiírni egy független szabad választást amin mindenki megmérettetne magát. Aki ott nyerne az alakithatna kormányt.

 46. Tényleg! Utánad állt be a sorba mindenki, nyugodt lehetsz, a prímet te viszed, sötét elméd még a napot is homályosítja, Lipótra már nem is vennének be- ha működne- menthetetlen vagy! Csak járjon az agyad, úgy fogsz járni mint a példaképeid- elméd elborul- Kádár érában szocializálódtál, akkor piros könyved volt- hiába festegeted most más színűre, a jellemd elárul, gerinctelen szélkakas vagy!

 47. En menek szivesen oda ,de nem tudok ,dolgoziok egy szomszedom otan es meg van elegedve az otani sorsaval Gyere,te ide hozank akor latnam meg hogyan nyivognal a sorsod felet

 48. Nem szabad sajnálni! Az ilyen emberek miatt van az, hogy a kormány mindent megtehet, mert a birkák úgyse szólnak sőt még hajrázik is ez a szerencsétlen.

 49. Bocskoros az anyad aki nem tanitot iledelmesen beszelni es en nem vagyok roman te szerencsetlen drogos elmeju szegyeld magad hogy meg te is csufolod a magyarokat ,kar neked hogy meg szivod ezt az otani m,agyar levegot ,meg a szemed is reszeges

 50. Igaz hogyte GYocan Ferent testver vagy mond meg hogy miert jostok hozank kampanyolni hogy szavazunk reatok ,ti koponyeg forgatok egyszert le szartok es most fel akartok nyalni ,szegyen nektek ,

 51. Mocskos román seggnyaló! Megint itt trollkodsz? A múltkor már egyszer elmondtam, de ugy látom nem fogod! Ne pofázz bele a magyarországon élők dolgába!
  Mi sem ugatunk a ti nyomorult életetekbe.

 52. Ez a baj nalatok hogy nem erdekel az iteni nehez sorsunk ,de enek a kormanynak van lelke es ki al a mi sorsunki felet es erdekli a mi jogunk is hogy kapjuk meg mi is a jogainkat bar hol is elunk , ti nagy elenzek miert josztok hozank hogy kampanoljatok nalunk egyszert le szartok ,es mostan fel akartok nyalni ,szegyeljetek magatk koponyeg forgatok ,

 53. Utánam?! Nézd már meg a magad és a szerelmeid hozzászólásait…a gyűlölet süt belőletek…elég szánalomra méltó…de nekem mindegy…röhejesek vagytok…vergődjetek! 😀 Ezért vagytok és lesztek kisebbségben…mert a normális emberek látják, hogy mik vagytok ti és a politikai preferáltjaitok is! 🙂 Inkább lennék a Lipótban mint a bőrödben…ezt elhiheted! 😀 Annál rosszabb nem lehet!! Sajnállak! 🙂

 54. Pontosítanám az előttem okoskodót. A nettó havibér 100 ezer felett van! Az visz haza 60 ezret, aki 3-4 gyerek után fizet tartásdíjat. Vagy csak 6-tól 10 -ig dolgozik.

 55. Mivel tartok ti minket te szerencsetlen elmeiu ,inkab egyszer tanuld meg magyaorszag tortenelmit ,es azetan gyere diskuralni velem te drogos elmeju ,koszonjetek meg a mostani kormanynak hogy biztonsagban tudtok aludni ,mert megved titeket a bevandorloktol te elme bajos ,,es ne gyertek ide kampanyolni az ienfajta mind ti hogy szavazunk reatok ,mi ugy is tudjuk hogy kii erdemli meg a szavazatunkat

 56. Te ne szavazzál ide. Nem itt élsz, nem itt dolgozol, nem fizetsz itt adót! Ugyhogy KUSSOLJ végre. Vedd be a gyógyszered és mars vissza a diliházba ahová való vagy. Ott vár már az orbánod, mert az is dilis. Szopkodhatjátok egymás faszát. Másra úgysem vagy jó te román tetű

 57. te egy tájékozatlan,buta ember vagy.senki nem rágalmazza a kintn élőket, ha nem szólnak bele -“VÁLASZTÁS-“a magyarországi politikába -mivel nem itt él és nemfogja viselni a következményeit .– mi lenne ha én mondanám meg, hogy nálad mi kerüljöna konyhaasztalra-.például szar, nekem mindegy ugy is te eszed meg.

 58. En valaszolok neked is mert ,de igen is ragalmoz ,mert azt mondja hogy bozgor ,es bocskoros es hazatlan es minden roszat rank raktok mindha nem megyarok lenenki hogyha mikor huztak ujbol a hatarokat es mi ide rekedtunk nem a mi hibank ,es meg ti is elenunk vagytok ez nagy szegyen mert ient meg a ciganyok sem csinalnak mind ti ,de ezt a kormany erdekli a kinti magyarok jogaink is es ezert szavazunk reajuk ,es nem Gyocan Ferenc es a mert bandajara mert koponyeg forgato ,most jon ide kampanyolni hogy szavazunk reajuk ,

 59. Az anyád retek archer komam. Amelyik a pocegodorbe szart ki. Csak az a baj hogy a szart lekapartak rólad . Nincs már sok hátra és talpuk alatt fog futyolni a szél az Andrássy úton a lampavason. Ne aggódj. A tömeget már nem fogja megállítani semmi mézes mázas ígéret.

 60. Rohadék bozgor! Pusztuljon a mocskos fajtád ! A csúti cigány suttyó kifosztotta a hazámat a bozgorok segítségével Légy átkozott !

 61. A vályogsoron szocializálódott Orbán-Orsós fattyú szerinted mi ? A génjeiben hordozza az aljasságot, hazudozást, lopást ! Sz@rok a mocskos fajtádra !

 62. Annyira naiv vagy ! Te itt élsz ? Gondolod, hogy ezeket a maffiózókat el lehet takarítani békés úton ? Már értem a románokat miért lőtték le Csau-t mint egy kutyát!

 63. Fajgyűlölő vagyok, ha a dagadt törpe egy önálló faj ! …… ezt a barmot petricsészében kavarták ki ? …….vajon szegény édesanyukája melyik krimóban szedte össze hozzá az alapanyagot ?

 64. Szegényke ! Ne álmodozz , mert álmodozás az élet megrontója, mely kancsalul, festett egekbe néz ! Ha-Ha-ha ! Tetszik a vergődésed !………Fidess ? Orbán ? a történelem trágyadombján fogják végezni !

 65. Erdély a történelem során mindig független akart lenni, most is csak autonómiát akar, de Magyarországhoz mindössze 1- vagy 2 évig tartozott. Mindvégig amikor nem független fejedelemség volt, vagy Habsburg vagy a török fennhatóság alá tartozott. Úgyhogy ez csak egy kétfelé sántikálás, hogy mindenhonnan leszedjük a tejfelt, a románoktól is, ott is képviselők a parlamentben, meg a magyaroktól is. A románok sohasem fognak Erdélynek autonómiát adni, de mindenkit meg kell fejni, legfőképpen a magyarokat kell kihasználni. Még ha beszélnek is magyarul, a mentalitás nagyon messze áll az anyaországi magyarokétól. Áthozták Magyarországra a securitate módszereit már a 70-80-as évektől kezdve. A pártbizottságra besúgták, meg feljelentették az embereket, jó állásokért és lakásokért. Most is kirúgatják a magyarokat az állásaikból, gátlástalanul manipulálnak, tönkreteszik a magyarokat. Nagyon rossz a magyarok véleménye róluk, tisztelet a kivételnek,de azok nem is jöttek ide. Nem lenne probléma azzal, hogy erdélyi, de a mentalitás, kevés a kivétel!

 66. Nagyon is tevedsz ugy latsziki hogy mesze alsz magyarorszag tortenelmetol menjel es tanuld a tortenelkmet ,halotal az ezer eves hatarol es hol volt es medig ,es hol huzodat ,,na haljam te ragalmazo ,mert az biztos hogy te nem vagy magyar csak a sopredeke ,szegyeld magad ,te reszeges dropgos semire valo

 67. Nem hiába vagy Te Sandor Orbán!
  Ha komolyan így gondolod,akkor az agyaddal nagy baj van.Ha meg pénzért trolkodsz akkor meg Te is aljas gazember vagy!

 68. Menj SOS orvoshoz, mert az agyaddal baj van! Mit imádsz ezen a mocsok vezérünkön. Nézd meg, mint a disznó már olyan kövér. Neki jut az ételből az látszik, hogy sokan éheznek, fáznak azt ő nem veszi tudomásul. Szerinte is annyit ér az ember, amennyije van! Lehet, hogy nekem pénzem nincs, de neki meg esze nincs, de te sem álltál sorba, amikor az észt osztották! Sajnálom, hogy ilyen emberek miatt folytathatják a rablómunkát!

 69. en azt hiszem amig te sirankozol ,amig jut penzet italra es szivara adig nincsen baj az orszagal ,csak az a baj hogy telhetetlen ,ragalmazok es drogos az elmetek ,en nem kapok senkitol egy lejt sem ,mert en magelek a becsuletes keresetembol amiert dolgozm azt a keveset be osztom hogy juson a szuksegletekre ,es nem az italra az roncsa az elmeteket ,es kapjatok hibat masban a kormanyban ,ez a leg becsuleteseb kormany amiota vagytok ,ti drogosok ,szegyen nektek ,

 70. A stílus maga az ember. A helyesírás árulkodik a képzettségéről. Van az úgy, hogy fáj az igazság. Ha valaki nem lakik ugyanabban az országban, nem ugyanolyan állampolgár, mint aki odaszületik. Van kollektív nemzettudat is. Egy bizonyos ponton túl mégsem egyforma a a földrajzilag eltérő tájegységeknek az etnikai, történelmi, viselkedés- kultúrája még országon belül sem, hát még azon túl vagy kívül. Ezt tudomásul kell venni. Az erkölcs pedig az egy másik kérdés. Tanultam történelmet, mert történelem szakos tanár vagyok. Javaslom, inkább iratkozzon be etika órára, minthogy itt ontja a mérget a magyarokra. Jellemző ez a nagy öntudat az erdélyiek némelyikére, mert nem általánosítanék, hiszen mindenütt vannak rendes emberek is, de hogy honnan veszik? Az erdélyi azt hiszi, hogy ő “sz..rta” a magyart. Csodálkozik, hogy ilyen stílussal már az előző kommenteknél sem aratott nagy sikert? Tanuljon meg előbb helyesen írni, ahelyett hogy mindenkivel tudatja az iskolázatlanságát. A válaszára pedig kíváncsi sem vagyok, úgy hogy ne is írjon.

 71. nem akartom valaszolni ,de muszaj ,mert a lenyeget csak nem irta le ,hogy hol van az ezer eves hatar ,kene hogy tud hogyha tortenelem tanar vagy ,te csak a hejes irasban kapod a hibat de semi ertelmes dolgot nem tudsz mondani ,hogy miert let magyarorszag ojan kicsi mint most es mi az oka hogy romaniaban es ukrajnaba es a szerbeknel es szovakonal es korbe a hataron kivuli magyarok hogyan kerultek oda ,varom a rendes valaszt hogyha tudod , vagy csak a ragalmakat ismered ,mast nem tudsz ,mondani

 72. ” Ki volt tanítód, hol jártál iskolába, hogy nyelved ily mesterin műveled? ”
  Tudo az a baj, hogy Ti is – úgy vélem megnyilvánulásod tartalmából, hogy nem magyarországi iilletőségű vagy – az ország határain túl élsz valahol – az a baj- kezdtem a mondókámat. hogy a ti zsírotokon is ezek híznak. Ugyanolya 1 db. vagy a statisztikájukban, mint mi valamennyien. Addig van a többi sorostársaddal együtt – és ezt ne vedd sértésnek !

 73. addig van szükségük Rád, amíg a keresztet a nevük mellé teszed. Nem fognak könnyeket hullatni sem miattad, sem a többi, veled együtt megvezetett “új egymilló magyar állampolgár miatt. Arra kellettetek nekik, hogy szavazatot gyűjtsenek. Itt a választás. Még a gondolataik sem őszinték – igagzak. Ne gondold azt, hogy a határokon belüli magyarok tétlenül ülnek és várják a sült galambot, aki ezt mondja Neked nyugodtan köpd szemen, ne tévesszen meg a negédes szólam, amit folyamatosan alkalmaznak, ha Erdélybe mennek, vagy akár más magyar lakta területre. Mi itt az óhazában szintén keményen dolgozunk egyre kisebb eredménye van amunkánknak. Amit az itt élők posztolnak kkeményeny meg van alapozva. Jobban teszed, ha ott mész szavazni, ahol élsz, dolgozol, fizeted az adódat. Ott érzed leginkábbazt, hogy mi fáj neked és min szertnél változtatni, ami pedig az óhazában élőket illeti hagyd meg nekik a döntés jogát. Ezzel teszed a legtöbbet a HAZÁÉRT, ami természetesen a Tiéd, hiszen idegen hatalmak határoztak úgy, hogy szétszaggassák az országot, elszakítsák egymástól a honfitársakat. LÉGY HAZAFI ÉS NE SZAVAZZ A MAGYAR VÁLASZTÁSOKON!!!!

 74. Nem haragszom en senkire es nam itelek senkit ,van egy ur ot font aki fog itelni eleveneket es holtakat ,csak ezt a sok ragalmat amiket iten ezen az oldalon firkalnak nem nagyon tetszik ,

 75. Kedves Orbán Sándor

  Köszönöm, hogy megtiszteltél a válaszoddal.

  Amivel a fórum oldalon találkoztál – gondolok a magukból kivetkőzött emberi megnyilvánulásokra –
  a nyolc év alatt felgyülemlett indulatok és keserűség tükre volt. Sajnos az a híráradat, ami eljutott (és csak ez jutott el) határon túlra
  az első betűtől az utolsóig álságos, nem igaz. HAZUGSÁG. Kemény fájó nyomokat hagyott az emberekben.
  Amint azt írtam a közös oldalon, akkor lennél igazi hazafi, ha a határokon belül élő honfitársaidban bízva nem akarnál
  minden áron szavazni a mostani választásokon. Nem Te határoznál az ott élő sorstársaiddal a Magyar Jövőről.
  Nem ismered, nem is ismerheted azokat a tényeket, amiért az anyaországi honfitársak változtatni szeretnének a sorsukon. De ha egy kicsit odafigyelsz a fórum oldalon megnyilvánuló keserűséggel
  és belegondolsz, hogy ugyan mitől ilyen a nagy többség véleménye elgondolkodhatsz azon, hogy vajon miért van ez így?

  Románia Csauseszku rémuralma alatt nagyon sokat szenvedett. Ott is éltek jóval az átlag életszínvonal
  felett élő rétegek, akiknek jó volt az a rendszer. Nem akarták megváltoztatni. Ám végül az elégedetlenség odáig tendált, hogy elérte a nép tűréshatárának végét. Eszkalálódott a helyzet kitört a forradalom. No ez az a pont ahova nem kellene a magyar viszonyoknak
  eljutni. Az anyaországban élő honfitársak sem kívánnak mást, békét, biztonságot, megértést nyugodt, gyűlölködéstől
  mentes jövőt maguknak és a gyermekeiknek. Ha erre sor kerülhetne csökkenne, hacsak nem szűnne meg az elvándorlás.
  Legutóbb a 30-as évek világválsága idején volt ilyen.

  József Attila tollából akkor ezek a szavak íródtak ki:
  ” S kitántorgott Amerikába másfél millió emberünk”

  Ehhez közeli állapotban vagyunk, okozza ezt az elszegényedés és kilátástalanság.

  Arra buzdítalak, hogy légy igaz magyar, igaz hazafiakit mindenki szerethet! Bízz a honfitársakban és bízd rájuk a döntés
  meghozatalát, nevezetesen, hogy kit szeretnének az ország élén látni, kiben tudnak megbízni, ezt Ők nálad jobban érzik
  jobban tudják, ők nem propagandákat ismernek, hanem a véres valóságot.
  NE SZAVAZZ ÉS TÁJÉKOZTASD AZ OTT ÉLŐKET IS, HOGY EZZEL A PROBLÉMÁVAL AZ ANYAORSZÁGI HONFITÁRSAKNAK KELL MEGBÍRKÓZNI
  És ismét helyreáll a rend, testvér testvérre ne fog kígyó – békát kiabálni. A nép őszinte bízzál benne.

  Üdvözlettel
  Kölbl Gábor

  2018. február 23. 19:21 Disqus írta, :

 76. Minél később lesz a kiábrándulás, annál több baj gyűlik össze addig. Minél több baj gyűlik össze, annál szörnyűbb lesz a lázadás.
  Én nem kívánok forradalmat Orbán Viktor és rendszere ellen. Nem kívánom azt, ami szerintem mégis be fog következni. (Minél később, annál borzalmasabban) Én csupán egy szimpla leváltást igénylek. A forradalmi bukás felvetheti az igazságtalanság lehetőségét. Evvel szemben a szimpla leváltás, na az a legbántóbb.

 77. Meg vagy ertve ,hogy nem mindenkinek tetszik a mai sors ,de mond meg hogy meik orszagbol nincsen kivandorlas ,inet tolonk menek nyugatra toletek szinten ,es mit ,gondolsz hogy nemetbol nincsen kivandorlas mikor inet mindenki oda szeretne meni ,minden orszagbol vanak telhetetlen emberek mind tobet es tobet akarnak ,es a valasztasrol ,hogyan szavaznek ojan valakire aki gyuloli a kinti magyarokat es nem erdekli a mi jogaink ,de ezt a kormanyt erdekli a kinti magyarsag jogai is ,mind peldaul Gyocan Ferent etek tobre becsuli az idegen bevandorlokat mind a sajat nemzete a kinti magyarok sorsa halotal Trianonrol es mi tortent otan ,ami otan tortent az nem a mi hibank ,mert akor is volt ojan gyenge vezetoseg hogy inkab halgatok a kinti erok benyomasara az osztrakokra es a nemetekre ,es ezert veszet el magyarorszag nagy resze , ,most egyszer eleg mert sok mindent irhatnek ,,

 78. Ismét köszönöm, hogy válaszoltál.

  Látod ugyan arról beszélünk mindketten. Van, volt és mindig lesz elvándorlás. Az emberi természet ilyen – “Minden ember a másik ember poklába képzeli a maga mennyországát” – ilyenek vagyunk emberek. Remélem az általam írottakból nem süt a belőlem áradó gyűlöletet. Nem érezhetsz ilyet, mivel nincs bennem gyűlölet senki iránt. Aki oly módon válaszolt az általad írottakra, nem téged gyűlöl, nem a diaszpórában élő magyarokra haragszik. Tehetetlen dühében írja, amit ír. Arra jó példa ez, hogyan állítanak bennünket – jól olvasod Téged és engem – mindketten magyarok vagyunk- egymással szembe. Hidd el nekem, hogy benneteket is galádul becsaptak azok, akik mézes – mázos szavakkal bizonygatják, hogy mennyire odavannak az erdélyi magyarokért, az ott élő magyarokért. Trianon 1918 -ban volt ma 2018-at írunk. Miért nem tettek meg minden az aktuális – mindenkori kormányok az elcsatolt területek visszaszerzéséért? Egy szalmaszálat nem tettek keresztbe azért, hogy visszanyerjük területeinket.Hallottál olyan hírt, amiben arról számolnak be, hogy az aktuális magyar kormány a nemzetközi bíróságra vitte volna az ügyet? Ugye nem. De a választások előtt mindig eszükbe jutnak a “szegény rossz sorsú, elcsatolt területeken élő magyarok”. Triani 2/3-t vitte el Magyarországnak, sok a jelenlegi határokon túl élő “szegény sorsú ” magyar / azért az idézőjel, mert mi itthon ezt halljuk, de tettek nem követik a sajnálkozó megnyilvánulásokat. Aztán a választásokat követően gyorsan elmúlnak a testvéri érzelmek.
  Kényesen vigyáznak arra, hogy csak az a híranyag kerüljön a Duna TV-n a Kossuth tádión keresztül hozzátok, melyeket Ők irányítanak. De vannak ám más hírcsatornák is, ahol világosan nyíltan kimondják az igazságot, persze azt nem kürtölik világgá.
  nyisd meg időnként ezt a linket: http://www.24.hu itt bepillantást nyerhetsz sok mindenre. vagy a : herbal reality – t nyisd meg. Elképedsz amit ott lehet látni.

  Mindazonáltal arra kérlek ne szavazz a magyar választásokon, még ha ígéretet is kaptál arra vonatkozóan, hogy majd veled karöltve jobbítják a magyarok életét. Hagyd meg ezt a lehetőséget az anyaország határain belül lévő szavazóknak, akik maguk szeretnék irányítani a sorsukat.
  Üdv

  Gébor

  2018. február 24. 12:46 Disqus írta, :

 79. Koszonom a valasz ,valahogy kaptam egy ertelmes gondolkodasu embert aki ismeri a kinti magyarok sorsat is ,nem mind masok akik mocskolnak ,bocskoros ,bozgor es mas csufondarorsag amiket irt egy fehernep Wincsi Eszter ,rolunk ,az a fehernep nem normalis ,hogyha meg a magyar csufolja a magyart ,akor mit varjuk el azoktol akik nem magyarok ,szegyelje meg magat az a Eszter nevu fehernep ,de meg anyit ami kezen foghato valosag hogy enek a kormanynak koszonheto hogy ujra inditotak az iteni magyar iskolat mert utana jart ,es ukrajnaban is ki alt a magyarok jogaiert ,es az ezer eves hatart sokan nem tudjak ,csak anyit tudnak hogy ragalmazak egymast a magyarok ez nagy szegyen rank nezve ,mert meg a ciganyok is oszetartobak mind mi ,magyarok

 80. Mert te rosszul vagy egyáltalán nem tudsz aludni a 2éve folyton veled erőszakoskodó, téged megerőszakolni akaró, munkádat elvenni akaró migránsoktól, igaz? Csoda hogy kommentelni hagynak😳

 81. Te szerencsetlen nyivogo ,borzgor az ahonet kijotel te Ku betus az ingyen elo te reszeges drogos senki hazi ,meg te is csufolod a kinti magyarsagot szegyeld magad ,nem felsz a jo istentol te pogany fajta aki vagy ,

 82. Te akkora barom vagy Orsós …….. nem ismered a szülőfölded történelmét?……. ekkora állat vagy ?

 83. Rágalom ? Te vagy egy agymosott buta bozgor ! Nem tudsz magyarul, nem ismered a szülőfölded történelmét ….minek erőlködsz?….Kell a júdáspénz?

 84. A mocskos fajtádat csak gyűlölni lehet ! Buta vagy mint a hatökör, és éppen a fajtádat tudja megvezetni a csúti cigány suttyó !

 85. Hülye agymosott barom ! A fajtádat csak gyűlölni lehet! Rohadék gazember ! Hazudsz és buta vagy mint egy hatökör! Nem kéne a fajtádnak is tenni valamit a saját érdeketekben ? Sírtok- rítok, ajvékoltok és tátjátok a szátokat, hogy belerepüljön a sültgalamb !

 86. Te rohadék alkoholista állat ! Te magadból indulsz ki ! Nem érdemelsz kegyelmet, a jó Isten nagyon megbüntet, mert mocskos gazember vagy !

 87. Miról dumálsz agymosott ? A bozgorok a rohadék állatok, akik ellenünk szavaznak !A migránsok nyugi nem akarnak az orbáni fostengerben itt maradni ! A fostengerben, a féreg fajtád érzi jól magát!

 88. lehet hogy csak az ilyen gyűlölettől hörgő nyomorékoktól van herótja, mint amilyen te is vagy, te rothadó szarkupac..! ” )

 89. Te hülye barom ! 1. / A dagadt törpére fizikai képtelenség felnézni ! 2./ Európában is vannak nagyon buta emberek , akiknek ez az elmebeteg barom tetszik !

 90. Hülyeséget hablatyolsz Archer geci ! A vezérednek van papírja arról, hogy elmebeteg ! Grazban állították ki !

 91. Az emberi nagyságot, nem centivel mérik ám!

  nézd meg a full elmebeteg Gyurcsány vezíredet.
  mindenki magasról(!) köp a patkányra..! : )

 92. Rohadék cigány fattyú ! …..beás, lovári ? ….biboldó az öreganyád akiből Auschwitzban szappant főztek !

 93. Az a szájt amin itt téped a szádat, a DK-s cionista zsidók egyik egyik megnyilvánulási fóruma te habzó szájú, antiszemita náci elmebeteg!

  meg fognak baszni, de megérdemled..! : )

 94. Előbb meg fogsz te…te szerencsétlen, agyalágyult! Te talán még az anyádat is gyűlölted…komolyan….csak szánalom van bennem irántad!

 95. Egy a baj…te még itt vagy…menj a migrikkel Német o.-ba…vagy ahova tetszik…! Ez nem fostenger…látszik, hogy már lélekben is szennyes vagy! :/

 96. Tipikus agymosott fiyiszes megnyilvánulás ! Hát persze, aki a csúti törpét és bandáját gyűlöli az mi lehet más??, DK -s ???? Archer ! Mondtam anyáddal foglalkozz és apáddal ! Így lettél te sétatéri keverék ! ….és ne szaporodj, mer az utódaid korcs zombik lesznek !

 97. Azt mondta Gyocan ferencetek ,hogyha ok fognak nyenni ,akor meg fogja valtoztatni magyarorszag sorsat ,a nep csak fel napot kel hogy dolgozon ,az italt es a szivart minden heten haromszor fogjak adni ingyen ,a keritest meg kolbaszbol fogja csinaltatni ti csak ultek a kerites toviben es szopjatok a kolbaszt ,es ad mindenkinek anyi bevendorlot amenyi csakl kel nektek

 98. Szervusz veracska ,na hogyan alunk a tortenelemel nem magyarazod meg ,mert te joban tudod ,miert van magyarorszag hataron kivul anyi magyarsag ,hogyan tortent ,megyarazd meg o draga kicsi veracska ,te ojan okos aszany vagy hogy mindenkit le tudsz mocskolni ,akor kerek magyarazatot toled ,mert en buta vagyok ,es te okos bolond vagy ,kerewk valaszt egy okostol ,

 99. hogy meg vagy veracska ,,ugy is ez a kormany gyoz ameik mostan van ,mert ez a leg becsuleteseb ,te csak nyivogjal minel tobet ,mert a tobseg gyoz ,

 100. Hello I am so grateful I found your webpage, I really found you by mistake, while I was searching on Askjeeve for something else, Regardless I am here now and would just like to say thanks for a incredible post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read it all at the minute but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the fantastic job.

 101. I found your blog website on google and check just a few of your early posts. Continue to maintain up the very good operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN Information Reader. In search of ahead to studying more from you later on!…

 102. Good post. I study one thing tougher on completely different blogs everyday. It’s going to all the time be stimulating to read content from different writers and follow a bit of one thing from their store. I’d desire to make use of some with the content on my blog whether or not you don’t mind. Natually I’ll provide you with a hyperlink on your net blog. Thanks for sharing.

 103. I will right away grab your rss feed as I can’t to find your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you’ve any? Please allow me recognise in order that I may subscribe. Thanks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.