Orbán embere élő adásban tálalt ki: sokkoló, amiket mondott

Forrás: newsonia.com

Kínos bukás

Emlékszünk még G. Fodor Gábor nevére? Ha valaki nem ismerné, érdemes lesz örökre megjegyeznie. Ez az ember a tökéletes példája ugyanis annak, hogyan ne viselkedjünk, ha meg akarjuk őrizni a gerincünket. Amit az egykor jobb napokat látott politológus villantott, az sokkoló.

De kezdjük az elején! Azt gondolom mondanom sem kell, hogy a TV2 tévécsatorna már régen Andy Vajna kezében van. Amióta ez így van, azóta pedig gyakorlatilag folyamatosan ömlik a propaganda és a fideszes mocsok. Sokszor már látszatra sem adnak. Ez meg is látszódik a nézettségi adataikon – számol be a hvg.hu. Úgy fest, hogy az emberek mégsem olyan hülyék, mint amennyire a Fideszben ezt szeretnék és ha túl sok hazugsággal szembesülnek, egyszerűen elkapcsolnak.

A TV2 Visszaszámlálás című műsorába ugyanis még pénteken behívták G.Fodor Gábort, aki a 888 nevű szennylap “főszerkesztője”, Habonyi körökben mozog és Orbán Viktor lelkes híve. Na most ez az ember képest volt a következőket elmondani élő adásban:

„Hadd szóljak a jobboldali szavazókhoz: ne játsszuk, hogy független elemző lennék”

Ez gyakorlatilag egy beismerő vallomás, egy hűségeskü és ezzel egyúttal arcon köpése mindannak, amit egy igazi független elemzőnek képviselnie kellene! De itt jön az igazán sokkoló dolog: ha valaki bevallja, hogy semmi másra nem jó, mint kormány-hazugságokat harsogni, az hogy tud utána fél perccel bármit is állítani a politikáról?

Merthogy G. Fodor ezután neki is látott felmondani az éppen futó sláger-paneleket: szidta az MSZP-t, Karácsony Gergely, a liberalizmust, az Olafot, tehát majdnem mindent és mindenkit, aki kritikus a kormánnyal szemben.

Bevallom, én ezt tényleg nem értem. Hogyan tud így tükörbe nézni G. Fodor úr? Hogyan tud tud egyáltalán úgy létezni, hogy az ön minden szava vállaltan hazugság? Mi történik ilyenkor az ön fejében? Vagy a fizetési csekkért mindenre képes? Őszintén kívánom önnek, hogy térjen észhez! Mert amerre ön most halad, az nem csak sokkoló, sokkoló, de egyenesen vállalhatatlan. És  higgye el, nem csak nekünk, hanem magának is.

24 Comments

  1. Még néhány ilyen “írás” és az ellenszel.hu tagjait (szándékosan nem újságírót írtam) sorra megüti a guta.Csak így tovább, elvtársak.

  2. László ékesen bizonyítja,hogy a Fidesznyikek gondolkodásra képtelenek. Ebből adódóan, vele nem kell vitázni. Egy papagáj avagy egy szajkó szavaival egyenértékű a mondandója.

  3. Quasimodo testvér még ennél aljasabb dolgokra képes. Orbánnál is alacsonyabb termetű és testi adottságai is előnytelenek. Igaz tehát rá a megállapítás, hogy velejéig rohadt, gonosz törpe.

  4. Ha végre megint demokratikus Köztársaság leszünk, akkor az ilyen alakokat üti meg a guta, de mi csak (le)sajnálni fogjuk! Ezt, mint egy -a hazájához hű magyar- írom!

  5. Ékesi ,te sz@ros szakállú fidess-nyalonc! A fajtádat üti meg a guta, ha mégse, akkor a dögkútba lökünk !

  6. A szokásos CÖF -ös reagálás, Sárkány nénitől! Mondtam már, hogy ne zabálj annyit? ….a dagadtakat hamarabb üti meg a guta !….ez vonatkozik a dagadt csúti vezéredre is !

  7. Nekem a fajtádtól fordul fel a gyomrom! A füstös segget nyaló fajtádtól !….értelmesek a narancsos gecik?….ezt nem mondod komolyan ?

  8. TROLL-nak nem szabad válaszolni, mert mindent egyes válasz neki kb. 10.000 Ft jövedelem..”Mária néni” sem volt Mária néni, sem néni…egy fiatal G…férfi volt…kedvelt szavajárása volt: Náci, sivalkodj…keresett 2 Milliót…nem szólhatnak a cikkhez, nem kritizálhatják a szereplőket…csak a válaszolókat…

  9. A csúti vezéred elmebaja fertőző ! Már az összes büdös-bunkó seggnyaló híve megfertőződött! Sárkány néni, te is egy elmebeteg állat vagy !………nézz tükörbe ! Teljesen eltorzult a pofád!

  10. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your site provided us with valuable information to work on. You have done a formidable job and our entire community will be grateful to you.

Leave a Reply

Your email address will not be published.