Rendkívüli: házi őrizetbe került Habony ügyvédje – a vád iszonyú

Kép forrása: Kovács Attila - MTI

Busch Béla, a Magyar Köztársaság lovagkeresztjével is kitüntetett, neves ügyvéd eltévedt a jog útvesztőjében, és valamit nagyon rosszul értelmezhetett, ugyanis ezúttal nem Habony Árpádot kell kimosdatnia, hanem saját magát, ugyanis házi őrizetbe került, ráadásul nem is akármilyen gyanú miatt.

Harminc napra elrendelte a házi őrizetet a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB). A bíróság döntése alapján így csak engedéllyel hagyhatja el a neves jogász a lakását, a mozgását pedig egy elektromos nyomkövetővel figyelik majd.

A Központi Nyomozó Főügyészség kedden vette őrizetbe Busch Bélát, de szerdán már megszüntették azt, így a neves ügyvéd bilincs és rendőri kíséret nélkül érkezhetett a bíróságra. Az ELTE jogi karának volt tanszékvezetőjét, a sajtóban Habony Árpád korábbi ügyvédjeként is emlegetik, ő védte a kormányfő titokzatos tanácsadójának jó hírét a teljes magyar sajtóval szemben. A hvg.hu úgy tudja, Busch – akinek egy másik büntetőügy miatt már egy éve felfüggesztették a kamarai tagságát – 10 millió forint ügyvédi letéttel nem tudott elszámolni. Emellett sikkasztással és csalással is gyanúsítják, a gyanú szerint a jogász 530 millió forintos kárt okozott.

Busch tett vallomás a bíróságon, de nem ismerte el a bűnösségét.

Úgy tűnik, van még remény, és bizony a fiúknak is van félnivalójuk, hiszen ők sem sérthetetlenek.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Takács Gábor

  Szép lassan,de biztosan elindul az orbán domino és a szarban rohadnak el!!

  • Bujdosó Ágnes

   Én egész másra gondolok, és nem vagyok paranoiás, hanem pozitív!!! Nem véletlen! ” Megdolgozzák ” az államvédelmi szervek bármilyen koholt váddal (miután teljesen nyilvánvalóan mindenről kell tudnia az orbán klán ügyeit illetően) – a mihez tartás végett! Eltüntetik a bizonyítékokat a klán ügyvédjénél , ha véletlenül eljárna a szája kormányváltás után!!!! A fidesss tényleg készül a vereségre!!! F@snak!!! 😁Jó jel!

   • szazsas

    Mint ahogyan GRESSPICK is hirtelen halt…(visszakapta az ügyvédi jogosultságát.)..már nem volt rá szükség..a MÓR megtette kötelességét…a Mór mehet..
    ..Busch Béla csak nehogy beszálljon a rendőrség autójába…

 • Sándor Pál

  Valahol el kell kezdeni!

  • Bujdosó Ágnes

   Fosnak!Jó jel!

 • Virág Kis

  agyrém. elmúlik az életem, mire átrágom magam a “jó tettein”, hogy végre megtudjam két szóban, hogy mi ellene a vád… iszonyúan vacak cikk.

 • Bujdosó Ágnes

  Süket duma Ez nem erről szól! ” Ha Habony ügyvédje, akkor evidens, hogy az orbán klán ügyvédje!!!!!! Megdolgozzák ” az államvédelmi szervek (miután teljesen nyilvánvalóan mindenről kell tudnia az orbán klán ügyeit illetően) – a mihez tartás végett! Eltüntetik a bizonyítékokat (OLAF jelentés!!!!) , ha véletlenül eljárna a szája kormányváltás után!!!! A fidesss tényleg készül a vereségre!!! F@snak, készülnek a bukásra!!! 😁Jó jel!!!!! Az időzítés ami szemet szúr!!! A másik a cikk címe ” a vád iszonyú ” ????? 😂😂😂Kilóg a lóláb! Idézve a cikkből: egy éve felfüggesztették a kamarai tagságát az érintett ügyvédnek! Akkor miért is csak most volt a házkutatás stb.????? Miért nem egy évvel ezelőtt?????? Jókor, jó helyen jó időben jogászi körökben tudjuk mit jelent! 😂😂😂 Na neeeeeee!!!!!!!!!!

  Egy biztos! Ez nem arról szól aminek látszik!!!!BIZONYÍTÉKOK ELTÜNTETÉSE!!!!! 😶

 • Péter Somogyi

  Érthetetlen, ha ilyen jó tanár, miért lenne szüksége a gyanúsítás szerinti ügyekre?
  Egyébként ismert volt a tanszékén előadó Polttal szembeni különvéleményéről.
  “Büntetőjog
  Ő még igazi tanár. Jol magyaráz az órákon. A lényeget kéri számon a vizsgán. Emberséges minden diákkal. (A polgári jog tanszék oktatói példát vehetnének róla) Emelett rendkivül nagy tudásu ember, nem véletlenül válogatták be a legjobb ügyvédek közé. A humora fantasztikus
  http://www.markmyprofessor.com/tanar/adatlap/7763.html

  • Bocskainé Szabó Mária

   Hm.

 • Tamás Juhász

  Lehet ,hogy Habony kegyvesztett lett a vezérnél ,és a holdudvaránál kezdik a leszámolást ?Mehetnek Felcsútra építeni Fel Csut UN fáraó piramisát .

 • Bartha Lászó

  Csak nem az ország veje lopta el?

 • épészmérnök

  A vád iszonyú? A vád egyrészt a fideszes lenyúlásokhoz képest filléres, másrészt egy fideszes sem vitt el még balhét.

 • szazsas

  FIDESZES..ennyi elég …530 Milliós csalás, sikkasztás….