Rendkívüli: házi őrizetbe került Habony ügyvédje – a vád iszonyú

Kép forrása: Kovács Attila - MTI

Busch Béla, a Magyar Köztársaság lovagkeresztjével is kitüntetett, neves ügyvéd eltévedt a jog útvesztőjében, és valamit nagyon rosszul értelmezhetett, ugyanis ezúttal nem Habony Árpádot kell kimosdatnia, hanem saját magát, ugyanis házi őrizetbe került, ráadásul nem is akármilyen gyanú miatt.

Harminc napra elrendelte a házi őrizetet a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB). A bíróság döntése alapján így csak engedéllyel hagyhatja el a neves jogász a lakását, a mozgását pedig egy elektromos nyomkövetővel figyelik majd.

A Központi Nyomozó Főügyészség kedden vette őrizetbe Busch Bélát, de szerdán már megszüntették azt, így a neves ügyvéd bilincs és rendőri kíséret nélkül érkezhetett a bíróságra. Az ELTE jogi karának volt tanszékvezetőjét, a sajtóban Habony Árpád korábbi ügyvédjeként is emlegetik, ő védte a kormányfő titokzatos tanácsadójának jó hírét a teljes magyar sajtóval szemben. A hvg.hu úgy tudja, Busch – akinek egy másik büntetőügy miatt már egy éve felfüggesztették a kamarai tagságát – 10 millió forint ügyvédi letéttel nem tudott elszámolni. Emellett sikkasztással és csalással is gyanúsítják, a gyanú szerint a jogász 530 millió forintos kárt okozott.

Busch tett vallomás a bíróságon, de nem ismerte el a bűnösségét.

Úgy tűnik, van még remény, és bizony a fiúknak is van félnivalójuk, hiszen ők sem sérthetetlenek.

17 Comments

 1. agyrém. elmúlik az életem, mire átrágom magam a “jó tettein”, hogy végre megtudjam két szóban, hogy mi ellene a vád… iszonyúan vacak cikk.

 2. Én egész másra gondolok, és nem vagyok paranoiás, hanem pozitív!!! Nem véletlen! ” Megdolgozzák ” az államvédelmi szervek bármilyen koholt váddal (miután teljesen nyilvánvalóan mindenről kell tudnia az orbán klán ügyeit illetően) – a mihez tartás végett! Eltüntetik a bizonyítékokat a klán ügyvédjénél , ha véletlenül eljárna a szája kormányváltás után!!!! A fidesss tényleg készül a vereségre!!! F@snak!!! 😁Jó jel!

 3. Süket duma Ez nem erről szól! ” Ha Habony ügyvédje, akkor evidens, hogy az orbán klán ügyvédje!!!!!! Megdolgozzák ” az államvédelmi szervek (miután teljesen nyilvánvalóan mindenről kell tudnia az orbán klán ügyeit illetően) – a mihez tartás végett! Eltüntetik a bizonyítékokat (OLAF jelentés!!!!) , ha véletlenül eljárna a szája kormányváltás után!!!! A fidesss tényleg készül a vereségre!!! F@snak, készülnek a bukásra!!! 😁Jó jel!!!!! Az időzítés ami szemet szúr!!! A másik a cikk címe ” a vád iszonyú ” ????? 😂😂😂Kilóg a lóláb! Idézve a cikkből: egy éve felfüggesztették a kamarai tagságát az érintett ügyvédnek! Akkor miért is csak most volt a házkutatás stb.????? Miért nem egy évvel ezelőtt?????? Jókor, jó helyen jó időben jogászi körökben tudjuk mit jelent! 😂😂😂 Na neeeeeee!!!!!!!!!!

  Egy biztos! Ez nem arról szól aminek látszik!!!!BIZONYÍTÉKOK ELTÜNTETÉSE!!!!! 😶

 4. Érthetetlen, ha ilyen jó tanár, miért lenne szüksége a gyanúsítás szerinti ügyekre?
  Egyébként ismert volt a tanszékén előadó Polttal szembeni különvéleményéről.
  “Büntetőjog
  Ő még igazi tanár. Jol magyaráz az órákon. A lényeget kéri számon a vizsgán. Emberséges minden diákkal. (A polgári jog tanszék oktatói példát vehetnének róla) Emelett rendkivül nagy tudásu ember, nem véletlenül válogatták be a legjobb ügyvédek közé. A humora fantasztikus
  http://www.markmyprofessor.com/tanar/adatlap/7763.html

 5. Lehet ,hogy Habony kegyvesztett lett a vezérnél ,és a holdudvaránál kezdik a leszámolást ?Mehetnek Felcsútra építeni Fel Csut UN fáraó piramisát .

 6. A vád iszonyú? A vád egyrészt a fideszes lenyúlásokhoz képest filléres, másrészt egy fideszes sem vitt el még balhét.

 7. Mint ahogyan GRESSPICK is hirtelen halt…(visszakapta az ügyvédi jogosultságát.)..már nem volt rá szükség..a MÓR megtette kötelességét…a Mór mehet..
  ..Busch Béla csak nehogy beszálljon a rendőrség autójába…

Leave a Reply

Your email address will not be published.