“Tibi! Majd ha nem nyalod Orbán fenekét, akkor papolj a magyar egészségügyről!” – nyílt levél Kasza Tibornak

Fotó: Kasza Tibor Facebook-oldala

Kedves Tibi!

Bocsi a becéző megszólításért, de ha a videóban úgy fogalmazol: “nagy baj van itt, gyerekek!” ezért én is veszem a bátorságot a tegezésre. Mindenekelőtt leszögezem, hogy a történet, amit elmeséltél a Facebook-oldaladon, szomorú, és remélem, hogy édesanyád jobban lesz, ezt őszintén kívánom. Az esettel kapcsolatban azonban másra szeretném felhívni a figyelmed.

Aki esetleg nem látta volna, a videód:

Köszönjük szépen, hogy az összes beteg nevében megszólaltál Thaiföldről, viszont nagyon szomorú, hogy ez csak akkor jutott eszedbe, amikor személyes érintettség okán egy szeletkét kaptál a csodálatos magyar egészségügy rendszeréből! Mindenekelőtt tudnod kell, hogy baromi nagy felelősséged van a közéletben. Egymillió ember követi a Facebook-oldalad, ami a becslések szerint most már egymilliárd forint körüli összeget ér. Minden egyes posztod tudatosan kigondolt, a megfelelő közönséget megcélzó, profi munka. Nem hiába, hogy a Fidesz-körüli média is lecsapott rá.

Arra szeretnélek nyomatékosan megkérni, hogy egészen addig, amíg egy Ripost-szintű szennylap népszerűsítésében részt vállalsz, amíg az egymilliós oldaladdal kiszolgálod a rendszert, ne papolj az egészségügy helyzetéről!

ripost

Azért se, mert megtehetnéd, hogy ezt a fenenagy népszerűségedet felhasználod arra, hogy példának okáért hetente egyszer felhívod az emberek figyelmét egy hasonló problémára. Akár az oktatásban, akár az egészségügyben, akár egészen más területen. De miért tennél ilyet, mikor remekül elvagy Thaiföldön, hiszen minden posztod forintban is kifejezhető érték?

Nem érdekel téged, Tibikém az ég világon semmi, ami a köz javát szolgálja. Felőled akár Orbán lakájmédiája is hirdethet, ha van elég zsé rá, ugye? Akkor már nem is annyira szörnyű az egészségügy.

Jó pihenést, édesanyádnak jobbulást!

Üdv,
Jabronka Richárd


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • csalódtam44ban

  szép volt. 🙂

 • Horváth Ferenc

  köszi…amúgy ez a “celeb” egy tahó, bugris….

 • Anikó Kiss

  Akinek túl jól megy a dolga és csak jól kell dumálni érte ,annak a mostani politikával semmi baja ! Egészségügy sem téma ,hisz magánkórházat is megtud fizetni. Lakás,kocsi ,asszony és hobby állatok megvannak. Mi kell még ? Okos ember ! Semmi munkával ,mint Győzike megszerezte.

  • Szabó Vera

   Úgy gondolom, ha Kasza Tibi itthon lett volna, akkor másképpen alakul a történet ! Ismertsége és a pénze ajtót nyitott volna ………

   • Rozsnyainé Hekman Piroska

    Igaz!!!Ez a szomorú tény!!

  • Oberitter Ferenc

   -Ezek a celebek szagra mennek,más nem érdekli őket.A pocsolyából már nem tudnak kimászni.

 • Pál Kristó

  Mint énekes jó, de mint ember nem szeretném ragozni……..

 • Zoltán Erdélyi

  Igen önzők vagyunk és tudtam mindég.Akkor mit kéne tenni ja nincs baj mert megoldjuk csak nem mindenkinek siker!!!! E:Z: Szeged

 • Magdolna Szepesi

  Nem ismerem.