Döbbenetes imát írtak Orbán ellen: ha ez nem hat, akkor semmi

Fotó: M. Schmidt János / Népszabadság

Az ima erejével

Manapság már nem gondoljuk, hogy a vallásnak és a politikának köze van egymáshoz. Ha arról beszélünk, hogy ki a miniszterelnök, milyen oktatást szeretnénk vagy éppen mennyit lopott már Mészáros Lőrinc, akkor általában nem az égieket sejtjük a dolgok mögött, hanem embereket, akik jól vagy rosszul cselekedtek.

Mindezzel együtt – ahogy nagyanyám mondta – az ima nem árthat. Így gondolhatta ezt az az ismeretlen szerző is, aki egy sokak által elérhető helyre sajátos fohászt függesztett ki.

“Mi Orbánunk, ki vagy a Parlamentben, szüntessék meg a te neved, lázadjon már fel a te országod, és töröltessék el a te akaratod, miképpen a T. Házban, azonképpen itt a földön is! Mindennapi kenyerünket ne herdáld tovább, és már megbocsáss, de mi nem tudunk neked megbocsájtani! Ne vígy minket az államcsődbe, és szabadíts meg magadtól! Mert nem tiéd az ország, csak a hatalom dicsőség nélkül és remélhetőleg az sem soká már!

ÁMEN!”

Itt pedig a bizonyíték, hogy mindez valóban megtörtént és a szellemes könyörgést valóban egy jót akaró ismeretlen civil alkotta meg (szerintem isteni inspirációval!):

Ezek után mit mondhatnék még? Én bizony el fogom mondani ezt az imát reggel, délben és este is! Isten engem úgy segéljen. Ámen.

18 Comments

 1. Valóban az, bár még így sem ér fel a lovagkeresztes B. Zsolt zsurnaliszta (azért volt jobb nekünk minden szenvedése ellenére a kommunizmus, mert közben a nyugati jólétben
  elburjánzott a liberalizmus, aminek következtében nem szaporodnak a
  népek, és megjelent a harmadik nem), vagy L. János (javult a közbiztonság, mert a közmunkások nem érnek rá lopni) szellemi és intellektuális magasságaiba (mélységeibe)!

 2. Te idióta vén narancsos agymosott ! Kár a fajtádba a levegő is ! Azt tudtad, hogy a kor nem érdem, hanem állapot? …buta narancsos söpredék !

 3. Már rendszeresen imádkozni fogok ! Reméljük a jó Isten lenéz ránk és segít eltakarítani a narancsos mocskot hazámból !….és az álkeresztény kdnp-s tetveket is !

 4. Jóbban érezné magát, ha nem lennének??? majd jönnének a gumi lövedékesek, és az jóbb lenne??? Gondolkodjunk eggyüt, hogy mennyit fejlödöt az országunk, és nem az adólyaink emelkedtek.. Vagy talán nem jóbban él-sz.???

 5. Jenőőőőőő ! Vén agyalágyult bolond! Az “adólyaink ” nem emelkedtek? Hol élsz öreg ? Ekkora barom nem lehetsz ! Kezeltesd magadat !

 6. Sárkány néni ! Te akkora aljas barom vagy, hogy kevés ilyet lehet találni az országban !….. anyád, gondolom már elporladt, de nem örülünk , hogy élve sz@rt a világra !

 7. Ilyen szemét-imát csak ateista írhat. Hívők – VALÓDI hívők – CSAK a jobboldalon vannak. A bal mindig is ateista és vallásellenes, sőt -üldöző volt. Ennyike.

 8. Nemrégen még a Német Sándor Hit gyülekezete,azért imádkozott,átkokat kért a választások,előtt,a Fideszre hogy ne nyerjék meg a választást,,azóta már más a széljárás közpénzből kaptak a kormánytól pár száz milliót! és ezt ugye meg kell a vezérnek,hálálni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.