Leleplezést tett közzé a sztár-író: közel lehet Orbán bukása

Érdekes, hogy mostanában egyre többen és egyre több helyen farolnak ki Orbán Viktor rendszere mögül. Most a Magyar Nemzet sztár-publicistája, Tóth Szabolcs Töhötöm írt egy nagyon kemény üzenetet, amit érdemes lenne mindenkinek megfontolnia.

“Nem, Orbán Viktor nem Hitler. Nem, Orbán rendszere nem fasizmus, és nem is terrorállam. De átlépett egy határt, ahonnan az európai politikában nincs visszaút: a polgári Magyarországot lecserélte a legsötétebb indulatokkal játszadozó ösztön-Magyarországra.”

Talán ez a legfontosabb mondata és egyben felismerése a jobboldali lap szerzőjének, ám ehhez hasonló fontosságú cikkének a felütése is:

“Szeretném remélni olykor, hogy ez az egész csak egy nagy kísérlet része. Hogy a színfalak mögül előlép a kandi kamera stábja, és a megértő harcsabajuszú meg a hosszú lábú szőke megmutatja, honnan videózták értetlen vagy dühös reakcióinkat, nevetségessé válásunk rettenetét. Mert az nem lehet, hogy ezt komolyan gondolják.”

A cikk azt veszi sorra, hogyan fordult a másfél évtizeddel ezelőtti “polgári gondolat” ebbe az aljas és állatias, alapvetően legrosszabb énünket felbujtó politikai rémálomba, amit ma egyesek a Nemzeti Együttműködésnek neveznek. De továbbmegyek: Tóth Szabolcs Töhötöm pont arra világít rá, hogy még egy rémálomnál is rosszabb. Mint írja: “ez már nem az ürgebőrbe varrt békaemberek szintje. Ez a béka alatt van. Ebben már történet sincs.” Vagyis: a kormányzás káosz, üres és mindaz, amit a Fidesz képvisel nagyjából egy tengeri szivacs működési szintjét éri el.

A sztár-író tehát pontosan rávilágít, hogy mik itt a problémák, majd bizony kőkeményen falhoz állítja a jobboldali értelmiséget is:

“Bemegy-e most valaki a Fidesz értelmiségi holdudvarából ugyanabba a stúdióba, hogy felemelje a szavát a döbbenet ellen, ami a propagandasajtóban és a közmédiában, a kormányplakátokon és a fideszes sajtótájékoztatókon nap nap után szembejön velünk?”

A(z igazi) jobboldal úgy tűnik, kezd magához térni. Talán ez lehet a megoldás.

627 Comments

 1. Mocskos mindenkori maffia !!
  Csak a Jobbik hiteles ,azért démonizálták 8 evig ,hogy ne talaljon rá a tömeg !

 2. Recseg-ropog minden Orbán körül, mert az ordas nagy
  hazugságai miatt sarokba szorítva, egyre dedósabb és nevetségesebb újabb
  hazugságokkal próbálja köszörülni a csorbát, nincs is más választása már.
  Győzzön a Jobbik!

 3. Mer ugyi az újnácik, újnyilasok jobbak? Szerencsétlen csicskalelkű. Te meg sem érdemled, hogy egyszer demokráciában élj!

 4. Milyen újnáci meg újnyilas te félkegyelmű ÖKÖR? Lapozni kellene te agyhalott, nem a múltban révedezni!

 5. Az beszél már csak nácizásról aki a holo… iparból a lehető legtöbb pénzt akarja kífacsarni. Sokáig ez csak a extra cionista DK-ra volt jellemző. Viszont ahogy egyre jobban összefonódik a Netanjahu meg a HIT szektagyüli a Fidesszel, úgy használják egyre erőteljesebben ezt a narratívát.
  Ez van “kedves” jobbcionista kommentelő.

 6. Bemegy-e most valaki a Fidesz értelmiségi holdudvarából— a Fidesznek már régen nincs értelmiségi holdudvara!! Aki volt, már régen ott hagyta őket, bár az is igaz, hogy nagy kussban vannak!!

 7. BUÉK 2018 – MITŐL LENNE JOBB, HA MÉG SZAVAZNI SEM MÉSZ EL?!
  Megértem az ideges vakkantásokat (vagy ezek inkább fájdalmas nyüszítések?). Hallom őket mindenünnen – saját torkomból sem futja többre – de csak nem akarnak kórussá összeállni. Nem olyan ugatóssá, hanem hosszan elnyúlva szóló, velőbe maró rémületet keltő hanggá, ami már ezt a mutyikaravánt is biztosan megállítja majd. Farkasének. Szóljon hát!
  Ezt a videjót (vagy rosszat?) kétségbeesett figyelmeztetésnek szántam a 2014-es választások előtt. Nemhogy felhívás, de halk nyöszörgés is alig lett belőle. Hangja csak nagyon kevesekhez jut(hat)ott el…
  Kár, mert míg a „helyzet csak fokozódott”, én nem lettem sem ügyesebb, sem meggyőzőbb. Csak kétségbeesettebb, már-már reménytelenebb. A szabadság-egyenlőség-testvériség szentháromságát mutyiföldjén már nincs miért félteni. Csak elsiratni lehet. Meg talán harcolni is érte!?
  Mindazzal amink van, amit tudunk vagy hozzátehetünk – kinek mire futja. Csakazértis unos-untalan!
  CSAK MENJÜNK EL SZAVAZNI!

 8. Készséggel egyetértek azzal, hogy Orbánnak nem sok ideje van hátra.Így, vagy úgy bukik. Ha nem a választáson, akkor az ellene érlelődő partizán háborúban. ORBÁNT félre kell állítani és törvény elé citálni. Orbánt és egész csasládját, stábját.

 9. Mária ! Ki volt a csúti bandánál rohadtabb banda? Ne tessék elfelejteni, most nincs vasfüggöny, sem hidegháború stb Demokráciában élhetnénk, de a csúti törpe a maffia bandájával garázdálkodik az országban !

 10. Szerencsétlen Tamáska, Csabácska ! Nagyon gusztustalan vagy ! ….éppen a fajtád miatt nem kérek a jobbikból !

 11. Fidess?……a jobboldali “értelmiség” aki a csúti vályogsorról választott vezért magának? ….hol volt itt az értelmiség? ha-ha-hahota !

 12. Hiába nyer a csúti ! ….. egy köpönyegforgató gazemberre nincs szüksége sem az EU-nak, sem Putyin bácsinak , és az örmények ott loholnak a nyakában ……

 13. Én pontosan úgy élek, ahogy egy demokráciában élni lehet, ellentétben a Rákosi, Kádár, hogy az elmúlt 25 év egyes időszakairól ne is beszéljek.Kedves Vera a 79 évem alatt túl sok mindent megéltem, ahhoz, hogy most más véleményen legyek. A Magyar Nemzetben elolvastam a T.Sz. Töhötöm cikkét, semmilyen leleplezést nem találtam benne, csak a cikk írójának rémálmait (amiben persze sok igazság is van, mert a plakátokat, és a propagandát én is nagyon utálom), ami azóta vált ilyenné, amióta Simicska és Orbán összevesztek, na és persze amióta a menekültek és “migránsok” elárasztották Európát. Hallott róla, hogy Nagy-Britániában már többségben vannak a bevándorlók?

 14. …. már annyiszor lelepleződött szegény miniszterelnökünk , hogy nem tudunk hova lenni a sok lepedőtől..
  Április 8 után majd becsomagoljuk vele a “demokratikus “ellenzéket, oszt felcipeljük a padlásra…..porosodni….

 15. Szegény nénit a Bözsi utalványokkal elkábították !……és túl sok orbán-féle hablatyot tetszett hallgatni ! Mária ! Tetszik tudni, én nem hallgatom Orbán és tolvaj, hazaáruló bandájának hablatyát, hanem saját magam győzödök meg arról, hogy ‘Nagy- Britániában mennyi a bevándorló …….bizony nagyon sok a magyar bevándorló. akiket Viktor maffia bandája elüldözött az országból ….. Hol tetszik élni Mária ? …..család?…….sehol senki, aki helyrerakná az agyát magának ?…….engem sokkal jobban foglalkoztat , mi történik hazámban ! A narancsos maffia Viktorral az élen már teljesen kifosztotta az országot!……… szerintem Mária néni , magát megtévesztette a csúti törpe hazug , mocskos propaganda szövege !

 16. Mária néni átvette Bözsi néni helyét ! Viktor legközelebb őt fogja meglátogatni Bivalybasznádon !

 17. Álom, álom ! Viktorra vadásznak az örmények és azok az európai országok, akiket elárult a csúti cigógyerek az oroszoknak !

 18. “Hallott róla, hogy Nagy-Britániában már többségben vannak a bevándorlók?”
  Már alig hallani kelta beszédet…

 19. Angliába nincs több menekült, mint angol, és nem is árasztották el Angliát. Az biztos, hogy k-európai migránsok sokan vannak ott, mert hazájukban, és hazánkban Magyarországon is Orbán tervei miatt is alacsonyan tartották a béreket, mert olcsó munkaerő ígéretével szerették volna ide csábítani multikat, csak egy éve, hogy a magyar kormány észbe kapott és elkezdte növelni a béreket..Ez annyi most mint halottnak csók. Rákosi, Kádár diktátor volt valóban.De a rendszerváltás utáni időszak legmocskosabb pártja és vezetői vannak most hatalmon és maffia modszerekkel rabolják le hazánkat, és minden menekült ellen uszítanak migránsnak nevezve őket napjainkig, mikor is kiderült, hogy több ezer menekültet, és fizetett migránst telepítettek be hazánkba, az utóbbit kötvények, fidesz oligarchiák közreműködésével el, hasznára..Amikor fideszes pártkatonák kerültek a független hatalmi ágak élére, attól fogva rákos daganattal küszködik a magyar demokrácia..Ez a rendszer a kádári, horthy és maffia kormányzás kotyvaléka. Orbán egyre jobban kiszolgáltatja hazánkat a Putyin- oroszoknak eladósítva hazánkat. Ez önnek tetszik.

 20. Angliába nincs több menekült, mint angol, és nem is árasztották el Angliát. Az biztos, hogy k-európai migránsok sokan vannak ott, mert hazájukban, és hazánkban Magyarországon is Orbán tervei miatt is alacsonyan tartották a béreket, mert olcsó munkaerő ígéretével szerették volna ide csábítani multikat, csak egy éve, hogy a magyar kormány észbe kapott és elkezdte növelni a béreket..Ez annyi most mint halottnak a csók. Rákosi, Kádár diktátor volt valóban.De a rendszerváltás utáni időszak legmocskosabb pártja, és vezetői vannak most hatalmon, és maffia modszerekkel rabolják le hazánkat, és minden menekült ellen uszítanak migránsnak nevezve őket napjainkig, mikor is kiderült, hogy több ezer menekültet, és fizetett migránst telepítettek be hazánkba, az utóbbit kötvények, fidesz oligarchiák közreműködésével, azok hasznára..Amikor a fideszes pártkatonák kerültek a független hatalmi ágak élére, attól fogva rákos daganattal küszködik a magyar demokrácia..Ez a rendszer a kádári, horthy és maffia kormányzás kotyvaléka. Orbán egyre jobban kiszolgáltatja hazánkat a Putyin- oroszoknak eladósítva hazánkat. Ez önnek tetszik.

 21. Magyarországon Orbán, és barátainak tervei miatt is alacsonyan tartották a béreket, mert olcsó munkaerő ígéretével szerették volna ide csábítani multikat, A rendszerváltás utáni időszak legmocskosabb pártja, és annak vezetői vannak hatalmon, és maffia modszerekkel rabolják le hazánkat, és minden menekült ellen uszítanak migránsnak nevezve őket napjainkig, mikor is kiderült, hogy több ezer menekültet, és fizetett migránst telepítettek be hazánkba, az utóbbit kötvények, fidesz oligarchiák közreműködésével, azok hasznára..Amikor fideszes pártkatonák kerültek a független hatalmi ágak élére, attól fogva rákos daganattal küszködik a magyar demokrácia..Ez a rendszer a kádári, horthy és maffia kormányzás kotyvaléka. Orbán egyre jobban kiszolgáltatja hazánkat a putyini- oroszoknak eladósítva hazánkat. Ez a mi a hazánk, és a jövője még siralmasabbnak látszik!

 22. Magyarországon Orbán, és barátainak tervei miatt is alacsonyan tartották a béreket, mert olcsó munkaerő ígéretével szerették volna ide csábítani multikat, A rendszerváltás utáni időszak legmocskosabb pártja, és annak vezetői vannak hatalmon, és maffia modszerekkel rabolják le hazánkat, és minden menekült ellen uszítanak migránsnak nevezve őket napjainkig, mikor is kiderült, hogy több ezer menekültet, és fizetett migránst telepítettek be hazánkba, az utóbbit kötvények, fidesz oligarchiák közreműködésével, azok hasznára..Amikor fideszes pártkatonák kerültek a független hatalmi ágak élére, attól fogva rákos daganattal küszködik a magyar demokrácia..Ez a rendszer a kádári, horthy és maffia kormányzás kotyvaléka. Orbán egyre jobban kiszolgáltatja hazánkat a putyini- oroszoknak eladósítva hazánkat. Ez a mi hazánk, és a jövője még siralmasabbnak látszik!

 23. Hát Mária Erki, Én éltem a másik rendszerben is de még ilyen egy alja bandát mint a FIDESZ nem láttam! Remélem hamarosan vége ennek az önkényuralomnak!

 24. Drága aranyom Ön ezen a világon él? Ön drága egy rossz álomban él, melyből nem tud szabadulni! Ideje lenne, valami módon felébredni!!!

 25. Szabó Vera Nem valószínű, mert én nem megyek senkinek a kampány gyűlésére, nekem tökéletesen elég volt, hogy 1956-ban elmentem a tüntetésekre, mert akkor tudtam, hogy miért megyek, azóta viszont soha senki semmilyen tüntetésre nem tudna rávenni. Természetesen gúnyolódni sem szoktam senkivel, mert mi még megtanultuk, hogy mit illik

 26. Szabó Vera Nekem a nyugdíjam tökéletesen elég, nincs szükségem a “Bözsi utalványokra” Egyáltalán semmilyen hablatyot nem hallgatok, mert inkább az interneten olvasgatok, itt olvastam arról is,hogy Nagy-Britániában a bevándorlók vannak többségben. Lehet, hogy nem vette még észre, de a neten sokkal több az ellenzéki cikk, mint kormánypárti. Egyébként az egészségi dolgozók elüldözését még a Gyurcsány kezdte el, amikor bezárt egy csomó kórházat, de amelyik kórház megmaradt, ott is sok osztályt leépítettek. A gyöngyösi kórház 900 egészségügyi dolgozójából 300-at elbocsájtottak ( Gyöngyösön élek ) a sok bezárt, és elbocsájtott orvos, és ápoló kénytelen volt elhagyni az országot, ha dolgozni akart, mert mindenki nem tudott magán klinikát nyitni. Az egyik fiú unokám egy félévre kiment Angliába dolgozni, és úgy jött haza, soha többet a közelükbe sem akar menni, mert mint egykori világbirodalom, és gyarmattartó a magyar, és egyáltalán a Középeurópai népeket mind lenézik, és ha van rá lehetőségük megalázzák őket. Szóval kedves Vera nem elég csak a hazánkkal foglalkozni, mert nagyon sok múlik az EU népességén. Az az érzésem, hogy nem az én agyamat, hanem a magáét kellene rendbe rakni, mert a narancsköd nem nekem, hanem magának ártott meg

 27. Ne tessék hazudni Mária néni ! A CÖF-ös -röfös békemeneten az első sorban láttam vonulni ! Nem illik hazudni ! ….és hát a tízparancsolat is ………. Javaslom, ne tessék nézni a hazugságokat terjesztő Fidess TV-t , mert megárt a szépségének !

 28. Tajti László Nincs szükségem senki könyöradományára, a munkám al apján ( építész vagyok , és hajdanán a Kékestetői TV torony építésében is közreműködtem ) elfogadható nyugdíjam van. Maga nem is tud mást elképzelni, hogy ha valakinek a véleménye nem egyezik meg a magáéval akkor az csak a másik hibája lehet ? Nem lehet, hogy a maga látásával van a baj ?

 29. Gábor Török Nem minden témájával foglalkozom, mert már máshol írtam róla, de van egy lényeges, amiről rosszul van tájékozódva. Magyarországon a béreket nem a kormány határozza meg, a kormány csak a minimálbér szintjét adja meg a többi a munkaadóktól függ, a munkabérek felső értéke akár annyi is lehetne, mint a nyugati országokban, de állítólag itt nem olyan magas a termelékenység mint ott. Tovább megyek amikor a Horn kormány idején eladták a szolgáltató cégeket – villany, – gáz,- csatorna,- , hogy az erőművekről ne is beszéljek az nem volt maffia módszer ? Az már súrolta a hazaárulást !

  A fizetett migránsok tulajdon képen hitelezők voltak, a szegény országok sokszor csinálnak ilyet, ha a bankoktól nem kapnak pénzt.Azt, hogy ez mennyire volt etikus, azt természetesen ki kell vizsgálni. Érdekes dolog amit a fidesz párt katonáiról ír, nincs olyan kormány ( az Antall kormányt kivéve ) aki nem a saját embereit teszi meg a fontos posztokra. Írok egy olyan dolgot, ami állítólag a demokrácia csúcsa volt, hogy a rendszerváltás után nálunk is lett Alkotmány Bíróság, Sólyom László vezetésével, nekik “köszönhető” hogy nem volt lehetőség az 1956-os sortüzek elrendelőinek felelöségre vonására – pedig a salgótarjáni sortűzben egy iskolatársamon kívül több mint 100-an haltak meg, Ugyancsak nem lehetett felelőségre vonni a a kivégzések elrendelőit sem.

 30. Miután a bevándorlók többsége a volt gyarmati országokból származik, mindenki beszéli az angolnyelvet, erre megtanították őket, de arra nem , hogy amikor függetlenné válnak akkor hogy tudnak megélni a “fehérek” nélkül

 31. Mária nénje ! Sajnálom az unokáját, aki nem vált be Nagy -Britanniában , de a narancsos nagymama majd kigründöl neki, egy jó állást, mert a hüséges narancsosokat megbecsüli a csúti ! …..főleg,ha jó hosszú a nyelve ! Gyöngyös híres város ……Vona-Zadrivecz Gábor és Fodor Gábor városa ….és mégis a csúti törpe a kedvence Mária néninek? …….annyira szánalmas ahogy gyurcsányoz! …ez annak a jele, hogy a narancsos propaganda gépezet, tökéletesen kilúgozta Mária néni agyát ! …tehát, hogy valaki helyre rakja az agyát, arra esély sincs ! ……. magának már nem kéne az EU-val foglalkozni, mert az értelmi szintjét az meghaladja ! ……. a narancsos maffia viszont nagyon veszélyes !

 32. Mária Judik Aki túl élt egy Világ Háborút és annak következményeit, amikor majd éhen haltunk, az nagyon is ébren van, magukkal ellentétben

 33. Mária ! Ledöbbentem, hogy egy építész, hogyan lehet ekkora buta ?…… nem veszi észre, hogy Viktátor milyen kártékony az országra? ….már CSAK egy esélyen van, az ősei erdélyiek , vagy Ön is Erdély szülötte?…..

 34. Éppen ezért nem értem, miért nem ismeri fel a diktatúrát? ……. most nagyon rendben van minden? …gratula ! Mária néni egy önző dög ! …egy lelketlen, együttérzésre képtelen zombi !

 35. Nem emlékszem, hogy a történelmünk során egy református lelkészre bízták volna az egészségügyet és az oktatást! Nem emlékszem, hogy külön propaganda minisztériumot működtettek volna …… Orbán a seggnyaló csicskáit foglalkoztatja ! A letelepedési kötvényekkel bejött idegeneket ellenőrzés nélkül fogadták be, veszélyeztetve ezzel egész Európát!……….Mária ! Nagyon buta tetszik lenni !

 36. Ne is ! Mária értelmi szintje, amely olyan mélyen van, ahová a vakondok sem merészkedik le …….én sem mernék olyan mélyre leereszkedni !

 37. Mi van a magyar bevándorlókkal? ….tudom a pökhendi unokáját nem díjazták ! A nagyarcú , de tehetségtelen embereket nem díjazzák sehol sem ! …….Jajjj ! Dehogynem ! Orbánisztán tele van tehetségtelen nagyarcú gazemberekkel !

 38. Bocsi de Én nem értem ezt miért nekem írtad, Én nem írtam, hogy kontroll alatt lennék! Viszont akinek ez szólott, annak a kommentje eltűnt.A másik kedves Vera, kikérem magamnak, Én nem írogatok hülyeségeket. Soha nem írtam azt, hogy kontroll alatt lennék. Több és nagyobb oda figyelést, ha írsz valakinek! Ha olvasnád is amire válaszolsz , akkor látnád az írásom, Mária Erkinek szólt.!

 39. Én a kolléganőmmel tartok! 🙂 Bár az években még nem. (64) Elszomorít, hogy építész hivatásban évtizedeket eltöltött becsületes munkás évek után ilyen stílust kapunk, mint itt alább a Mária, s én is a mindennapokban. Pedig a Szabó Verának és a többieknek is adott a lehetőség diplomás, alkotó emberré válni és majd kiműveltként tisztelni a tudást, a kort, a nőt. A tartalomba nem kapcsolódok be, az időm értékesebb..

 40. Felháborító ,hogy bárhová kattint ok mindig ez az undorító körömgoma reklámot látom forog már a gyomrom tőle Vegyék már le ,úgy,ahogy az én véleményem is csak 2- vagy 5 percig van fenn .

 41. Primitív megnyilvánulásod igazolja állításomat.
  És a többi hozzászólásod is a kocsmai szinttel egyenértékű.

 42. Annyit még hozzáfűznék a válaszához Csaba,hogy az ilyen ocsmány szöveg első mondata után a kocsmában akkorát kapna a pofájába ez aszerencsétlen,hogy a következőt nem tudná kimondani.Elejétől olvasva a kommenteket már az elején elcsodálkoztam,hogy egy állítólagos emberi lény(ráadásul nő?!)ilyen alpári,mocskos módon beszéljen embertársával.Aztán mindig jobban kirajzolódott az ilyen lények kultúrája,egyre jobban elárulják magukat a vita hevében,hogy milyen “körökből”szalasztották őket.Képzeljük csak el,ha egy ilyen lénynek hatalom kerülne a kezébe,mit művelne az általa gyűlölt emberekkel!!??Azt az emberek iránti gyűlöletet,amit ez a magát Szabó Verának nevező halmaz megenged magának, az valóban elrettentő.Sajnos az itt megnyilatkozó többség az elvbarátai közül nem,hogy csitította volna,hanem inkább adta alá a”lovat”!Na ennyit erről a kultúráról,amiből én szeretnék kimaradni!Hiába keresi a fideszes mivoltomat,semmi közöm hozzá,de az ilyen ocsmány gondolkodáshoz és társalgáshoz még inkább nincs közöm.Csevegjenek a maguk módján amíg akad 1-1 más gondolkodású beszóló.Majd,ha nem lesz egyék egymást,amint az köreikben már megszokott.Egyszerűen undorító.További szép csevegést a vezérlénnyel.

 43. Nem, Orbán Viktor nem Hitler. De, Orbán rendszere – igaz nem a klasszikus értelemben- igenis fasizmus, és terrorállam.

 44. Jajj nagyon borzasztó élete lehetett a Kádár érában!!Én is abban éltem javarészt és amit magának a fitymasz az agyába sulykolt,főleg a “rengeteg migráncsal” borzasztó lehet,de azt nem mondták meg Magának,hogy sok -sok pénzt tettek zsebre a rogánék a letelepedési kötvénnyel és beengedtek 1300 menekültet(migráncsot),amikor az 1290 menekültet akit át kellett volna világítani és NEM LETELEPÍTENI,a 20.ooo pénzes migránssal szemben.Ugye erről nem tájékoztatta orbánviki?????

 45. Hurrá és akkor vona-zazrivec feltámasztja a csendőrséget,a gárdistákat ujraavatja,jöhet a betyársereg a hetedhétvármegye torockai bünőzővel az élen!Erről álmodik kedvesem??

 46. Majd 8 éve volt a jelenlegi kormánynak ,hogy rendet tegyen !!! Meg is tette,csak a maga familiája haveri köre felé.”A szegény országok sokszor csinálnak ilyet “????,Hogy pénzért adnak állampolgárságot !!! Könyörgöm !!! az kötvény.amit kamatostól vissza kell venni 5 év elteltével !!!! Különben örüljön,hogy olyan nyugdíja van ,hogy jól megél belőle.Kérdem,melyik diktatúrában szerezte a diplomáját ingyen,????,hogy ilyen jól fizető állása volt ????

 47. Hatodik éve élek Angliában és még senki nem alázott meg. Eleinte furcsa volt, hogy ha munkát keresek, akkor kapok, telefonon vissza hívnak, nem nekem kell kuncsorogni, hanem valóban szolgáltatnak. Az is meglepett, hogy vannak jogaim, mint munkavállalónak. A munkabér még jobban. Mária unokája feltehetően a nem csekély számú dolgozni nem, de pénzt keresni, pontosabban inkább pénzt csak megkapni akaró kelet-európaiak 1 Pence-et nem érők táborához tartozik. Az ilyenek itt valóban elhullanak. Ha én 58 évesen meg tudok felelni és jól érzem magam egy idegen, de befogadó társadalomban, akkor lehet, hogy a túlsztárolt “kisunokával” van a baj. Esetleg mentálisan sérült … Szóval nem kellene hazudozni az itteni elutasító, rasszista világról, mert az nem igaz. A rasszista magatartást pedig szigorúan büntetik, nem úgy, mint Magyarországon. Ön inkább szerintem egy dezinformátor, aki ilyen oldalakon hülyíti a népet, mint a szocializmusban az agit. prop.-osok. Szánalmas!

 48. Kedves Mária,
  A bérekre befolyással a kormány van, pl. a minimélbér megállapításánál. Ezen kívül a szakszervezetek lehetnének, de azokat kb. megszüntette a kormány a szakszervezeti törvénnyel. Feltételezem, emlékszik rá. Gyakorlatilag nem lehet sztrájkot szervezni legális körülmények között. a munkatörvényv jelenlegi szabályai mellett pedig bárkit bármikor kirúghatnak indoklás nélkül. Ez óriási hatással van a “sztrájkkkedvre”. A mtk is a kormány műve.

 49. Kedves Mária Erki! 75 éves vagyok, de mintha nem egy országban éltünk ..élnénk..Az elmúlt rendszerben mondjon egy gázszerelőt aki többszörös milliárdos lett ???!!….ahol ilyen nagy mértékü lopás volt!!!??

 50. Nyanya te nagyon hülye vagy. Én Angliában élek 15 éven eszembe sincs hazamenni. Innen tetszik tudni ki megy haza?
  A lusta élhetetlen semmihez nem érto ember.
  Mikor kijöttem zéró angol tudással mosogatni kezdtem.
  Mára egy londoni cég menedzsere vagyok yorkshirben .Amiket írkal az min hülyeség. Szerintem maga agymosott agyhugykoves megkeseredett valaki.
  Ja a bevándorlók abszolút nincsenek többségben az angoloknál.

 51. Igen…Kalandvágyó magyarok is kb 300.000-en…kedves ..Amúgy TROLL-nak ne írjon senki…kap 10.000-et minden kommentért..azért provokál!!! ” Mária néni volt már nem egy…nem is volt néni, sem Mária…Egy fiatal férfi volt…kedvenc szavai: náci, kussolj, stb…

 52. Szegény elnyomott….a Diktatúra alatt szerzett ingyen diplomát? Most: 1/2 év: 480.000 pl. ELTE : biológia-informatika…Kékestetői TV-torony építkezését is felügyelte? Akkor kiemelt KÁDER VOLT…Alaposan kiemelve…a diktatúra alatt…mint a diktatúra által elnyomott Kövér L. elvtárs..akit MINDEN KOLLÉGÁJA útállt…szegény kapott néhány Szocialista Hazáért kitüntetést…mint Selmeczi kifli tolvajka is…

 53. Ugyan…azt sem tudja szegény, hogy Orbán Viktor és családja tudta, hogy egy CIA által is kőrözött milliárdos bűnöző lakik a szomszédságában…vagy ha tudta, akkor cinkos volt…ami bűncselekmény ..de ennek a TROLL-nak már ne írjunk…keresett most kb. 500.000-et…kommentenként kap kb. 10.000-et!!!!!!

 54. Változnak az idők…az egész FIDESZ:= MSZP….kezdve: Széles Gábor, Kövér László, Selmeczi Gabriella, stb…

 55. A HOLO -PÉNZ: havonta: 150.000 nyugdíj, 3 -havonta + 450.000,- bárki aki felveszi…mindegy, hogy a mondvacsinált élettárs, aki beteszi egy MADZSIHISZES Kórházba, és ott van 2,5 éve az öreg…azaz a szélhámos nő veszi fel a pénzt, költi is el, pénzeli a kórház orvost, hogy ott legyen az öreg …nem pedig a MADZSIHISZ Szociális otthonban…igy egy rab, havi 200.000-res HOLOKAUSZTOS nyugdíjjal…

 56. Orbán szomszédja: PHAARON: Bűnöző volt, CIa által is kőrözve….az egész ORBÁN FAMILIA tudta, rejtegette a bűnözőt…aki ellen kötelesek lettek volna feljelentéssel élni…helyette: letelepedést, állampolgárságot adtak neki pénzért…bújtatták…

 57. I and my pals have already been checking the nice procedures located on the website and instantly I got an awful suspicion I never thanked the website owner for those strategies. My ladies are actually so thrilled to see them and have now pretty much been tapping into these things. Appreciate your being indeed thoughtful as well as for finding this sort of useful subject areas most people are really eager to be aware of. My personal honest apologies for not expressing appreciation to you sooner.

 58. I have to express some thanks to the writer for rescuing me from such a crisis. After scouting throughout the internet and meeting concepts which are not pleasant, I assumed my entire life was gone. Living without the answers to the problems you have resolved through your entire blog post is a serious case, and the kind that could have badly damaged my entire career if I hadn’t encountered your web page. Your actual capability and kindness in controlling everything was helpful. I don’t know what I would have done if I had not come across such a stuff like this. I can also now look forward to my future. Thanks for your time so much for your professional and effective help. I will not be reluctant to propose the blog to any person who would like direction about this topic.

 59. I must express thanks to you for rescuing me from this type of incident. Because of researching through the the web and meeting things which were not productive, I thought my life was well over. Living minus the strategies to the problems you’ve resolved by way of your entire short article is a crucial case, as well as the ones that would have in a negative way affected my entire career if I hadn’t encountered the website. Your main capability and kindness in dealing with every part was important. I’m not sure what I would’ve done if I had not encountered such a step like this. It’s possible to now look forward to my future. Thank you so much for the professional and results-oriented help. I won’t be reluctant to suggest your site to any individual who would need assistance about this issue.

 60. I precisely wanted to thank you very much yet again. I do not know what I might have tried without these creative concepts shared by you on such a subject. This has been a frightful scenario in my circumstances, nevertheless being able to view the very skilled way you dealt with the issue forced me to leap for fulfillment. I’m just grateful for this advice as well as have high hopes you recognize what a powerful job your are doing teaching the others through the use of a blog. Probably you haven’t encountered any of us.

 61. I am glad for writing to let you understand what a terrific experience our girl obtained going through your site. She realized lots of pieces, which included how it is like to possess an incredible coaching style to let other people with ease fully grasp certain extremely tough subject areas. You actually did more than people’s expectations. Many thanks for rendering the warm and helpful, safe, explanatory as well as cool tips on the topic to Kate.

 62. I want to show my thanks to you just for rescuing me from such a setting. After surfing around throughout the world-wide-web and obtaining tricks which are not beneficial, I thought my entire life was done. Living devoid of the solutions to the issues you have solved through your entire guideline is a critical case, as well as those which might have adversely damaged my career if I hadn’t come across your blog. Your primary expertise and kindness in touching all things was tremendous. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t discovered such a solution like this. I can also at this moment look ahead to my future. Thanks a lot very much for the reliable and sensible help. I will not be reluctant to recommend your site to anyone who would need tips on this issue.

 63. Thank you so much for providing individuals with such a brilliant chance to read from this website. It really is so sweet and also jam-packed with a lot of fun for me and my office co-workers to search your website not less than three times in 7 days to learn the latest tips you will have. And lastly, I’m so actually fulfilled with the dazzling points you give. Selected 2 areas in this article are easily the most beneficial I have ever had.

 64. I would like to express my gratitude for your kind-heartedness giving support to men who must have help with this important situation. Your very own commitment to passing the solution across came to be really practical and have usually allowed associates much like me to arrive at their aims. Your own warm and friendly help denotes so much a person like me and even more to my office colleagues. With thanks; from all of us.

 65. I needed to create you that very little note to be able to give thanks again for those amazing pointers you’ve contributed on this site. This is surprisingly generous with you to present freely all that a number of us could have advertised as an ebook to generate some money for themselves, precisely considering that you might have tried it if you decided. These guidelines also acted like a fantastic way to fully grasp many people have a similar interest just as my own to see lots more with reference to this issue. I am sure there are numerous more fun times up front for individuals who read carefully your blog post.

 66. I needed to compose you a little word so as to thank you once again regarding the pleasant pointers you have discussed above. It was certainly pretty open-handed of people like you to deliver openly just what a few people might have marketed for an electronic book to get some money for their own end, especially now that you might well have tried it in case you considered necessary. Those solutions in addition worked like the good way to know that some people have the same dreams similar to mine to know the truth more with reference to this condition. I am sure there are numerous more pleasant opportunities in the future for many who scan your blog.

 67. My wife and i got very peaceful when Peter managed to conclude his analysis through the ideas he came across out of the web site. It’s not at all simplistic to simply continually be handing out ideas which often others have been making money from. And now we realize we have got you to appreciate for this. The explanations you have made, the straightforward site menu, the relationships you will make it possible to foster – it is everything powerful, and it is assisting our son and us do think that subject matter is fun, and that is wonderfully indispensable. Thank you for the whole thing!

 68. I not to mention my guys have been checking out the best suggestions found on the website while all of the sudden I got an awful suspicion I had not expressed respect to the web site owner for those strategies. All the young boys are already for this reason happy to read through all of them and have in effect honestly been enjoying those things. Thank you for truly being so helpful as well as for settling on certain great ideas most people are really desperate to know about. My honest regret for not expressing gratitude to earlier.

 69. My husband and i have been very fulfilled when Chris could finish off his basic research because of the precious recommendations he gained out of your web pages. It’s not at all simplistic to just always be releasing steps some people might have been making money from. We really take into account we have you to thank because of that. The most important explanations you’ve made, the straightforward web site menu, the relationships you can aid to engender – it’s got all superb, and it is leading our son and our family understand that article is enjoyable, which is tremendously indispensable. Thank you for the whole thing!

 70. I would like to express my thanks to this writer just for rescuing me from this type of instance. After surfing around throughout the internet and finding opinions that were not pleasant, I figured my entire life was well over. Being alive without the presence of strategies to the difficulties you’ve fixed by means of the posting is a critical case, as well as ones which might have negatively damaged my entire career if I had not encountered your site. Your own personal understanding and kindness in dealing with all the stuff was tremendous. I am not sure what I would’ve done if I had not discovered such a step like this. I can at this time look forward to my future. Thanks for your time very much for the skilled and result oriented help. I won’t be reluctant to refer your blog post to anybody who ought to have support about this situation.

 71. I want to express some thanks to you just for rescuing me from this particular challenge. As a result of browsing through the online world and getting advice which are not productive, I believed my entire life was done. Living minus the solutions to the difficulties you have sorted out by means of your good post is a serious case, and the ones that might have badly affected my career if I had not discovered your site. Your good natural talent and kindness in controlling all the stuff was invaluable. I don’t know what I would have done if I had not come across such a subject like this. It’s possible to now look ahead to my future. Thank you very much for your professional and sensible guide. I won’t think twice to refer the website to anybody who needs and wants care about this area.

 72. I must voice my respect for your generosity for all those that really want assistance with this one subject. Your personal commitment to passing the message up and down turned out to be wonderfully invaluable and have consistently permitted men and women much like me to achieve their aims. Your invaluable help and advice signifies a lot a person like me and further more to my fellow workers. With thanks; from everyone of us.

 73. A lot of thanks for all of your labor on this blog. Kim really likes making time for investigation and it is obvious why. We know all relating to the powerful means you offer practical things through the blog and boost participation from some other people on this theme and our own girl is always studying a lot of things. Enjoy the remaining portion of the new year. You have been performing a brilliant job.

 74. Thank you a lot for giving everyone an exceptionally marvellous opportunity to check tips from here. It really is very enjoyable and also stuffed with fun for me and my office co-workers to search the blog at minimum thrice in a week to find out the newest issues you have got. And indeed, I am also always contented concerning the remarkable points you serve. Selected 4 tips in this post are indeed the most impressive we have all had.

 75. I wanted to put you the little bit of word just to thank you very much yet again about the magnificent suggestions you have featured in this case. It’s simply surprisingly open-handed of you in giving unreservedly just what a few individuals would’ve marketed for an ebook to earn some money for their own end, principally now that you might have done it if you considered necessary. The solutions additionally worked like a fantastic way to know that other individuals have a similar desire really like mine to realize great deal more with regard to this matter. I am certain there are a lot more fun situations in the future for people who go through your site.

 76. I enjoy you because of all of the effort on this web page. My mother enjoys going through investigation and it’s really easy to see why. Many of us learn all regarding the lively form you offer sensible guides via this web blog and therefore improve contribution from website visitors on this subject and our favorite princess has been discovering so much. Take pleasure in the rest of the new year. Your carrying out a terrific job.

 77. I have to get across my gratitude for your kindness in support of men and women who really want assistance with this niche. Your personal dedication to passing the solution all around ended up being really important and has consistently allowed ladies like me to get to their desired goals. This interesting instruction can mean a lot to me and further more to my peers. Thank you; from all of us.

 78. A lot of thanks for your whole labor on this web page. My aunt really loves engaging in investigations and it’s easy to understand why. I learn all regarding the lively means you make helpful tips by means of this web site and in addition recommend participation from others about this concern so my child is truly becoming educated a lot of things. Take pleasure in the remaining portion of the new year. You’re performing a good job.

 79. I truly wanted to post a brief note in order to thank you for the stunning suggestions you are showing at this website. My long internet lookup has finally been honored with useful know-how to share with my best friends. I ‘d say that most of us website visitors are undoubtedly blessed to live in a remarkable community with very many brilliant professionals with interesting tricks. I feel somewhat grateful to have discovered the weblog and look forward to plenty of more pleasurable times reading here. Thanks once more for a lot of things.

 80. I in addition to my pals came looking through the good tips and hints from your web blog and so quickly developed an awful suspicion I had not expressed respect to the website owner for them. My young boys came as a result joyful to read all of them and have now in fact been tapping into them. Appreciation for simply being very considerate and for having this kind of extraordinary subjects most people are really needing to discover. Our honest regret for not saying thanks to you earlier.

 81. My husband and i got so satisfied when Jordan managed to carry out his research through the entire ideas he grabbed while using the web pages. It is now and again perplexing to just happen to be giving freely tactics which many people might have been selling. And now we do know we have the writer to give thanks to for that. The illustrations you have made, the easy website navigation, the relationships you can help to create – it’s got many terrific, and it is leading our son and our family believe that the subject matter is amusing, and that’s exceptionally indispensable. Many thanks for all!

 82. I simply had to thank you so much yet again. I do not know the things that I might have tried without the type of basics shared by you about such a situation. It was an absolute challenging case in my view, nevertheless finding out this specialized style you solved it took me to leap over gladness. I’m just happy for your information and in addition sincerely hope you comprehend what a great job your are carrying out educating some other people using your web site. More than likely you’ve never come across any of us.

 83. Thank you so much for providing individuals with remarkably marvellous chance to discover important secrets from here. It is usually so brilliant and as well , packed with a good time for me personally and my office acquaintances to visit your web site more than three times per week to see the latest items you have got. Not to mention, we’re at all times motivated with your spectacular methods you serve. Certain 2 tips in this posting are unquestionably the most effective we’ve had.

 84. I have to express some appreciation to you just for bailing me out of such a condition. After searching throughout the the net and getting opinions which were not pleasant, I thought my entire life was well over. Living without the answers to the difficulties you’ve solved through your entire site is a critical case, and ones which might have in a wrong way affected my career if I hadn’t discovered your blog post. The expertise and kindness in taking care of the whole lot was excellent. I am not sure what I would have done if I had not encountered such a subject like this. I am able to at this point look forward to my future. Thanks so much for your impressive and sensible guide. I won’t think twice to endorse your web sites to anybody who should have support about this situation.

 85. Thank you a lot for providing individuals with an extremely special possiblity to check tips from this blog. It’s always very nice plus full of fun for me and my office friends to visit your website a minimum of thrice every week to read through the latest guidance you have. Not to mention, I’m so always amazed with the mind-blowing techniques you give. Some 1 areas on this page are in fact the most beneficial we have ever had.

 86. Thank you for your own work on this web page. My mum enjoys managing investigation and it’s easy to see why. I hear all concerning the powerful form you offer worthwhile tips on this website and increase contribution from others on the point and my simple princess is in fact discovering a great deal. Have fun with the rest of the new year. Your performing a great job.

 87. My wife and i got absolutely joyful Michael could carry out his investigation using the precious recommendations he came across out of your web site. It is now and again perplexing just to possibly be giving for free solutions that many a number of people may have been selling. And we recognize we have got you to be grateful to because of that. The type of explanations you have made, the simple web site menu, the relationships your site help create – it’s got most sensational, and it’s really helping our son in addition to our family know that the subject matter is exciting, and that is very essential. Many thanks for all!

 88. I wanted to develop a quick note so as to express gratitude to you for these great hints you are sharing on this site. My time intensive internet research has finally been compensated with awesome knowledge to talk about with my visitors. I would assume that most of us website visitors actually are undeniably endowed to live in a magnificent network with many outstanding people with insightful points. I feel extremely privileged to have seen the web page and look forward to tons of more fabulous times reading here. Thanks once more for all the details.

 89. I not to mention my guys ended up looking through the good tips and hints from your site while immediately got a terrible suspicion I had not thanked you for those techniques. All of the men happened to be so stimulated to learn them and already have actually been making the most of them. We appreciate you being considerably helpful and then for choosing this sort of wonderful tips millions of individuals are really desperate to understand about. My sincere regret for not expressing appreciation to earlier.

 90. I really wanted to write a small word in order to appreciate you for all the marvelous tips and hints you are writing at this site. My considerable internet look up has at the end been honored with beneficial tips to write about with my friends and family. I would mention that we readers actually are very blessed to be in a great network with so many wonderful people with very helpful techniques. I feel extremely happy to have seen the website and look forward to tons of more thrilling times reading here. Thanks once more for a lot of things.

 91. I want to express thanks to this writer just for bailing me out of this type of challenge. As a result of exploring through the the net and getting principles that were not beneficial, I was thinking my entire life was well over. Existing devoid of the strategies to the difficulties you have fixed as a result of your good article content is a serious case, as well as the ones that might have badly affected my career if I had not discovered your blog. Your personal expertise and kindness in playing with all the things was invaluable. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t come upon such a thing like this. I can also now look ahead to my future. Thanks a lot so much for this expert and sensible help. I won’t be reluctant to recommend the blog to any individual who needs guidelines on this problem.

 92. I simply had to thank you so much again. I’m not certain the things that I might have gone through in the absence of those pointers provided by you concerning such a topic. It absolutely was a very difficult circumstance in my opinion, but being able to view this well-written way you handled the issue forced me to jump for contentment. I am happier for your support and even hope you are aware of a great job your are getting into educating others thru your webpage. I’m certain you haven’t met all of us.

 93. I truly wanted to construct a quick message to be able to express gratitude to you for these marvelous suggestions you are posting here. My time-consuming internet lookup has finally been paid with incredibly good ideas to share with my friends and classmates. I would believe that most of us visitors actually are unequivocally blessed to be in a magnificent site with very many awesome professionals with beneficial advice. I feel extremely privileged to have encountered your entire webpages and look forward to really more entertaining moments reading here. Thanks a lot again for all the details.

 94. I wanted to write you one very small observation to help thank you again over the pretty thoughts you have shared here. This has been really seriously generous with people like you to supply without restraint exactly what most of us could have sold as an electronic book to generate some dough for themselves, and in particular since you might well have tried it in case you wanted. These tricks as well served like a great way to fully grasp that most people have similar zeal like my own to grasp a little more when it comes to this matter. I believe there are several more pleasant occasions up front for folks who see your blog post.

 95. I precisely had to thank you very much once again. I’m not certain the things I would’ve carried out in the absence of the recommendations revealed by you concerning that area of interest. Certainly was an absolute terrifying scenario in my opinion, but taking a look at the very skilled avenue you resolved the issue took me to cry over delight. Now i am grateful for this guidance and thus pray you find out what a powerful job that you’re undertaking educating people all through your website. I know that you have never met any of us.

 96. I enjoy you because of your own labor on this website. My daughter takes pleasure in carrying out investigations and it’s easy to understand why. All of us hear all of the dynamic method you deliver very useful tips and hints via the web blog and even foster participation from other people on the article plus my child is certainly becoming educated so much. Take advantage of the remaining portion of the new year. You have been performing a pretty cool job.

 97. I happen to be writing to let you understand what a notable experience our daughter encountered reading through your web site. She realized a lot of things, with the inclusion of how it is like to possess an amazing coaching spirit to make many more with no trouble know precisely a variety of hard to do matters. You truly did more than visitors’ expected results. I appreciate you for delivering those important, safe, edifying and even fun guidance on your topic to Ethel.

 98. I needed to create you a very little observation to help thank you very much yet again considering the spectacular principles you have discussed on this website. It’s simply extremely generous of people like you to give unhampered all that a few individuals could have offered for sale as an ebook to end up making some profit on their own, particularly since you might well have tried it in case you considered necessary. Those basics in addition served to become a great way to realize that the rest have similar passion just like my personal own to grasp more in respect of this problem. I’m sure there are thousands of more pleasurable moments ahead for folks who check out your site.

 99. I enjoy you because of your entire work on this web site. Ellie really likes engaging in internet research and it’s really simple to grasp why. My partner and i notice all of the compelling mode you produce insightful steps through your web site and therefore inspire response from other people on this topic plus my daughter has always been discovering so much. Take advantage of the rest of the year. You are conducting a fabulous job.

 100. A lot of thanks for your own hard work on this website. My daughter really likes carrying out investigations and it is easy to see why. Many of us learn all regarding the dynamic method you give simple suggestions through the blog and as well as improve participation from people on the point so our daughter is learning a great deal. Enjoy the rest of the new year. You’re the one doing a pretty cool job.

 101. A lot of thanks for all of the efforts on this web page. Kim loves engaging in investigations and it’s easy to understand why. My partner and i learn all of the lively means you render invaluable thoughts via this website and as well inspire response from others about this topic and our girl has been becoming educated a whole lot. Have fun with the rest of the year. Your conducting a fantastic job.

 102. I just wanted to send a simple comment to be able to say thanks to you for some of the lovely solutions you are giving out here. My rather long internet research has at the end of the day been recognized with beneficial facts and strategies to share with my family. I would assume that we site visitors are definitely blessed to exist in a fine place with very many lovely individuals with great strategies. I feel really happy to have seen your entire webpages and look forward to plenty of more awesome times reading here. Thanks a lot once more for a lot of things.

 103. Thanks for your own effort on this web site. Kate loves doing investigations and it’s really easy to see why. A lot of people learn all regarding the lively medium you create rewarding ideas via the blog and recommend contribution from other people on that issue so our favorite simple princess is discovering so much. Take pleasure in the rest of the new year. Your doing a really good job.

 104. I in addition to my guys came reviewing the best guidelines found on your site then then I got a terrible feeling I had not thanked you for those techniques. These ladies happened to be certainly excited to read through all of them and already have definitely been having fun with them. Thank you for indeed being very helpful and also for getting this form of cool information most people are really eager to be aware of. My honest regret for not expressing gratitude to earlier.

 105. My husband and i felt so cheerful that Louis could conclude his researching because of the precious recommendations he grabbed from your very own web site. It’s not at all simplistic to simply find yourself offering ideas which usually other folks may have been selling. We see we have the website owner to be grateful to because of that. These illustrations you have made, the easy website navigation, the relationships you can aid to foster – it’s got most unbelievable, and it is making our son in addition to us feel that that situation is entertaining, which is incredibly important. Thanks for the whole thing!

 106. I just wanted to develop a quick remark to be able to express gratitude to you for all the fabulous concepts you are posting on this site. My time-consuming internet investigation has now been paid with sensible facts and strategies to write about with my friends and family. I would suppose that we visitors are quite blessed to live in a useful network with very many wonderful individuals with very beneficial suggestions. I feel extremely privileged to have seen your webpages and look forward to some more awesome moments reading here. Thank you once more for everything.

 107. Thank you a lot for providing individuals with an extremely pleasant opportunity to check tips from this website. It is often so great and jam-packed with fun for me and my office friends to search your web site on the least three times in a week to see the fresh guides you will have. Not to mention, we’re always impressed with all the astounding opinions served by you. Selected two tips in this post are honestly the most efficient we have all ever had.

 108. I want to express appreciation to you for rescuing me from this type of issue. Just after surfing around throughout the internet and coming across concepts that were not helpful, I believed my entire life was over. Living devoid of the solutions to the issues you have solved through the short article is a critical case, and ones which might have negatively damaged my entire career if I hadn’t encountered your web page. That understanding and kindness in handling all the stuff was very helpful. I am not sure what I would have done if I hadn’t come upon such a subject like this. I’m able to at this point look forward to my future. Thanks for your time very much for this specialized and effective guide. I will not be reluctant to suggest your site to anybody who desires counselling about this problem.

 109. I precisely had to thank you so much once more. I do not know what I would’ve carried out in the absence of the aspects provided by you on such a area of interest. Previously it was a very horrifying scenario for me, but taking note of a new professional manner you solved that made me to leap with fulfillment. Now i am grateful for the help as well as sincerely hope you find out what a great job that you are carrying out training most people by way of your web blog. I know that you haven’t met all of us.

 110. I would like to show my passion for your kind-heartedness in support of those individuals that require guidance on in this concern. Your personal commitment to passing the solution across appears to be particularly advantageous and have in most cases helped ladies just like me to attain their ambitions. Your personal important key points can mean this much a person like me and even further to my mates. Thanks a lot; from each one of us.

 111. Needed to draft you that tiny note to finally say thanks a lot yet again on your extraordinary secrets you have documented here. It’s quite seriously open-handed with people like you giving extensively all that many of us would have made available as an e-book to end up making some cash on their own, most notably considering that you might have tried it if you ever wanted. Those solutions likewise acted to be the easy way to fully grasp that other people have similar zeal just as mine to know whole lot more with respect to this condition. I am certain there are many more enjoyable instances up front for individuals that browse through your site.

 112. I am only commenting to let you understand of the fabulous discovery my friend’s princess found going through your blog. She came to understand lots of details, with the inclusion of what it is like to have an ideal giving mindset to make men and women clearly fully understand various impossible subject matter. You truly surpassed our own expected results. Thanks for producing those warm and friendly, trustworthy, informative and also unique thoughts on your topic to Sandra.

 113. I wanted to send you a very small word to give thanks once again relating to the breathtaking tactics you have discussed on this page. This is simply seriously generous with you to provide openly all a number of us would have advertised as an ebook to help make some cash on their own, primarily considering that you could possibly have done it if you considered necessary. The tricks likewise served to become a easy way to fully grasp that most people have similar eagerness just as my personal own to find out a little more in regard to this matter. I’m sure there are a lot more enjoyable opportunities in the future for those who take a look at your blog post.

 114. My husband and i were quite contented Edward managed to deal with his investigation with the ideas he discovered from your very own blog. It is now and again perplexing to just be giving for free information and facts which usually people today have been making money from. And we all realize we have got the website owner to thank for that. The specific illustrations you’ve made, the simple web site navigation, the relationships your site make it possible to instill – it is many powerful, and it’s really making our son and our family consider that this subject is awesome, which is certainly incredibly vital. Many thanks for all!

 115. I’m just commenting to let you be aware of of the really good experience my friend’s girl obtained checking the blog. She even learned numerous issues, which included what it’s like to possess an awesome giving style to let other folks effortlessly know precisely several advanced subject matter. You actually surpassed our own expectations. Thanks for providing such beneficial, healthy, informative and unique tips about the topic to Tanya.

 116. Thanks so much for giving everyone an extremely nice chance to read articles and blog posts from this web site. It’s always so lovely and also jam-packed with fun for me and my office co-workers to visit your site at least three times in one week to read the fresh issues you have got. And indeed, I’m at all times satisfied with all the magnificent knowledge you give. Selected 4 points in this post are absolutely the most impressive we have all ever had.

 117. I as well as my friends were actually looking through the excellent helpful hints from your website then at once developed a terrible feeling I never thanked the blog owner for them. Most of the men were certainly warmed to see them and have in effect absolutely been having fun with them. I appreciate you for genuinely considerably helpful as well as for figuring out such really good things most people are really desirous to be informed on. My very own honest apologies for not saying thanks to earlier.

 118. I simply wanted to say thanks again. I am not sure the things I could possibly have taken care of without those points shown by you concerning this theme. It absolutely was a real traumatic difficulty in my circumstances, however , noticing a professional form you treated that made me to jump for delight. I will be grateful for the service and in addition expect you know what an amazing job you were undertaking instructing the others via a web site. I am certain you haven’t met all of us.

 119. A formidable share, I simply given this onto a colleague who was doing a little bit analysis on this. And he in actual fact bought me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I really feel strongly about it and love studying more on this topic. If possible, as you turn into experience, would you mind updating your weblog with more details? It is extremely useful for me. Huge thumb up for this weblog post!

 120. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this site. I am hoping the same high-grade website post from you in the upcoming as well. Actually your creative writing skills has inspired me to get my own web site now. Really the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a good example of it.

 121. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your site? My blog site is in the very same niche as yours and my users would really benefit from some of the information you provide here. Please let me know if this ok with you. Thanks a lot!

 122. Pretty section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently quickly.

 123. Thanks so much for providing individuals with an exceptionally remarkable chance to read from this web site. It can be so pleasant and also packed with amusement for me and my office peers to visit your site minimum thrice every week to read through the fresh stuff you have got. And of course, I’m so at all times amazed with your awesome things you give. Certain 1 areas in this article are unequivocally the very best we have all had.

 124. I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this site. Thank you, I?¦ll try and check back more frequently. How frequently you update your website?

 125. Somebody essentially help to make seriously articles I would state. This is the first time I frequented your website page and thus far? I amazed with the research you made to create this particular publish extraordinary. Magnificent job!

 126. Great remarkable issues here. I am very satisfied to see your article. Thank you so much and i am taking a look forward to touch you. Will you please drop me a mail?

 127. I carry on listening to the reports talk about receiving boundless online grant applications so I have been looking around for the finest site to get one. Could you tell me please, where could i get some?

 128. F*ckin’ remarkable issues here. I’m very satisfied to peer your post. Thank you a lot and i’m looking ahead to contact you. Will you please drop me a e-mail?

 129. Hello, i believe that i saw you visited my site so i got here to “return the favor”.I am attempting to in finding things to improve my site!I guess its good enough to make use of a few of your concepts!!

 130. Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any helpful hints for inexperienced blog writers? I’d certainly appreciate it.

 131. Attractive element of content. I simply stumbled upon your website and in accession capital to claim that I get in fact enjoyed account your weblog posts. Anyway I will be subscribing in your feeds or even I success you get right of entry to persistently quickly.

 132. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You definitely know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something informative to read?

 133. Hello, i believe that i noticed you visited my weblog so i got here to “return the prefer”.I’m trying to in finding things to enhance my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

 134. My partner and I absolutely love your blog and find most of your post’s to be exactly what I’m looking for. Would you offer guest writers to write content for yourself? I wouldn’t mind writing a post or elaborating on some of the subjects you write regarding here. Again, awesome blog!

 135. Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 136. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

 137. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 138. I will right away grasp your rss as I can not find your email subscription hyperlink or newsletter service. Do you’ve any? Kindly let me know so that I may just subscribe. Thanks.

 139. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three e-mails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Thanks!

 140. I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I’ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 141. Hey there just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Safari. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the problem fixed soon. Many thanks

 142. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 143. If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 144. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 145. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 146. If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 147. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 148. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 149. If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 150. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 151. naturally like your web site however you have to take a look at the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to inform the reality nevertheless I will definitely come back again.

 152. Simply wanna remark on few general things, The website layout is perfect, the written content is rattling good. “I delight in men over seventy. They always offer one the devotion of a lifetime.” by Oscar Fingall O’Flahertie Wills Wilde.

 153. What i do not realize is actually how you are now not actually a lot more smartly-appreciated than you may be now. You’re so intelligent. You know thus considerably in relation to this topic, made me individually believe it from a lot of varied angles. Its like men and women aren’t fascinated until it is something to do with Woman gaga! Your personal stuffs outstanding. Always deal with it up!

 154. KkRkra It’а†s really a great and helpful piece of information. I’а†m satisfied that you just shared this useful information with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

 155. I was curious if you ever thought of changing the structure of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 images. Maybe you could space it out better?

 156. Hey there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same outcome.

 157. My brother recommended I might like this web site. He used to be totally right. This publish actually made my day. You can not believe simply how a lot time I had spent for this info! Thanks!

 158. After I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any method you can take away me from that service? Thanks!

 159. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 160. Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 161. Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 162. Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

 163. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 164. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 165. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 166. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 167. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 168. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 169. Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 170. Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 171. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 172. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 173. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 174. Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 175. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 176. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 177. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 178. If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 179. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 180. A person essentially help to make seriously posts I would state. This is the first time I frequented your website page and thus far? I amazed with the research you made to make this particular publish extraordinary. Wonderful job!

 181. Hi there! I realize thiss iss kiind of off-topic however I had to ask.
  Does running a well-established website such ass yours
  take a lot off work? I am completely new to writing a blog but I
  doo write in my jourtnal on a daily basis. I’d like to start a blog so I can easily share my
  experience andd views online. Please let me knoww if you hazve any kind of recommendations or tips for brand new aspiring bloggers.
  Thankyou!

 182. This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I have shared your web site in my social networks!

 183. It’s really a great and useful piece of info. I am glad that you shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

 184. Very interesting subject, regards for posting. “To have a right to do a thing is not at all the same as to be right in doing it.” by G. K. Chesterton.

 185. Heya i’m for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out much. I’m hoping to present something back and help others like you helped me.

 186. I got what you mean , regards for posting.Woh I am lucky to find this website through google. “Wisdom doesn’t necessarily come with age. Sometimes age just shows up by itself.” by Woodrow Wilson.

 187. I’ve been browsing online greater than 3 hours as of late, yet I by no means discovered any attention-grabbing article like yours. It is pretty price enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content material as you did, the web will be much more helpful than ever before.

 188. Hello there! I could have sworn I’ve been to this website before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!

 189. Howdy! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 190. I like this post, enjoyed this one thanks for putting up. “The world is round and the place which may seem like the end may also be only the beginning.” by George Baker.

 191. Your style is so unique in comparison to other people I have read stuff from. Thank you for posting when you have the opportunity, Guess I all just bookmark this page.

 192. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely helpful and it has aided me out loads. I hope to contribute & assist other users like its helped me. Great job.

 193. Very nice info and right to the point. I am not sure if this is really the best place to ask but do you people have any thoughts on where to hire some professional writers? Thank you

 194. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across. It extremely helps make reading your blog significantly easier.

 195. Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is wonderful, as well as the content!

 196. Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it

 197. Hi! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a wonderful job!

 198. Hi guys

  I wanted to see if you would be interested in any of my vape seo and marketing services. I used to work for an seo company but I got laid off as the company relocated to another country. I am now a full-time freelancer on Sweaty Quid UK freelancer site. I can literally offer you all sorts of seo services such as vape backlinks, youtube commenting on vape review videos, posting in Google+ communities, sending out newsletters to over 40,000 vape companies, driving traffic to your site and so much more.

  I am presently working with 10 USA-based vape shops and have managed to rank 5 of them on page one of Google in just over a month.

  You can view and order my services from https://sweatyquid.com/author/vapingprincess/

  Thanks for your time! Feel free to drop me a message on Sweaty Quid as that is where I spend most of my working day! 🙂

 199. I have been exploring for a little for any high quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this web site. Reading this info So i am satisfied to exhibit that I’ve an incredibly good uncanny feeling I found out just what I needed. I such a lot indisputably will make sure to don¦t omit this web site and give it a glance regularly.

 200. Hello! I could have sworn I’ve been to this website before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 201. That is a great tip particularly to those fresh to the blogosphere. Brief but very precise info Thanks for sharing this one. A must read article!

 202. Greetings from California! I’m bored to tears at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I enjoy the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, awesome site!

 203. You can definitely see your enthusiasm in the work you write. The sector hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. All the time follow your heart.

 204. magnificent issues altogether, you just won a brand new reader. What might you suggest in regards to your publish that you just made a few days in the past? Any certain?

 205. Hello there, I found your site via Google while looking for a related topic, your web site came up, it looks great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 206. Thanks for one’s marvelous posting! I really enjoyed reading it, you might be a great author.I will make certain to bookmark your blog and will often come back from now on. I want to encourage one to continue your great posts, have a nice evening!

 207. Just wish to say your article is as astounding. The clarity to your post is just great and i could think you are an expert in this subject. Well along with your permission allow me to clutch your RSS feed to keep updated with approaching post. Thanks 1,000,000 and please keep up the rewarding work.

 208. Magnificent website. Plenty of useful info here. I’m sending it to a few friends ans also sharing in delicious. And obviously, thanks for your sweat!

 209. Pretty part of content. I simply stumbled upon your web site and in accession capital to say that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing on your feeds and even I success you get entry to constantly quickly.

 210. Normally I don at read post on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to try and do it! Your writing style has been amazed me. Thanks, very great post.

 211. Very efficiently written information. It will be useful to anyone who utilizes it, as well as yours truly :). Keep up the good work – i will definitely read more posts.

 212. Only wanna remark on few general things, The website design is perfect, the content is very great. “War is much too serious a matter to be entrusted to the military.” by Georges Clemenceau.

 213. When I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any approach you’ll be able to remove me from that service? Thanks!

 214. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

 215. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something that I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 216. After I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a remark is added I get four emails with the same comment. Is there any way you may take away me from that service? Thanks!

 217. I like this post, enjoyed this one thank you for putting up. “What is a thousand years Time is short for one who thinks, endless for one who yearns.” by Alain.

 218. Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such magnificent information being shared freely out there.

 219. Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We have ever arrive across on this subject. Basically Fantastic. I’m also a specialist in this topic therefore I can understand your effort.

 220. What i don’t realize is actually how you’re now not really a lot more smartly-preferred than you might be right now. You are so intelligent. You realize thus significantly with regards to this topic, made me for my part believe it from so many various angles. Its like women and men don’t seem to be fascinated until it is one thing to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs excellent. All the time care for it up!

 221. you’re in reality a excellent webmaster. The site loading velocity is incredible. It sort of feels that you are doing any unique trick. Moreover, The contents are masterpiece. you have performed a magnificent activity in this matter!

 222. Great blog here! Also your web site loads up very fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as quickly as yours lol

 223. After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

 224. Its like you read my thoughts! You appear to understand a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you just can do with a few p.c. to power the message house a little bit, however other than that, that is fantastic blog. An excellent read. I’ll certainly be back.

 225. Thanks for every other magnificent post. The place else may anybody get that kind of information in such a perfect approach of writing? I have a presentation subsequent week, and I’m at the search for such information.

 226. Heya i’m for the first time here. I found this board and I in finding It truly useful & it helped me out much. I hope to offer one thing again and help others like you aided me.

 227. Thanks for ones marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you might be a great author.I will be sure to bookmark your blog and definitely will come back sometime soon. I want to encourage one to continue your great posts, have a nice day!

 228. Needed to write you one tiny word to finally say thanks yet again on your incredible tips you’ve contributed in this case. It is certainly extremely generous with you to give easily what many of us could possibly have offered as an e book to end up making some money for their own end, primarily since you might well have tried it if you considered necessary. These ideas as well acted as a fantastic way to recognize that most people have the identical dream just like my personal own to understand more and more with reference to this issue. Certainly there are many more pleasurable sessions up front for individuals who looked over your blog.

 229. Good – I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

 230. Woman of Alien Great work you have got carried out, this site is admittedly interesting with great facts. Time is God as method of retaining everything from going on at once.

 231. I am really impressed together with your writing abilities as well as with the layout to your blog. Is that this a paid topic or did you modify it your self? Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to peer a great blog like this one today..

 232. This is very interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I have shared your site in my social networks!

 233. I’d have to examine with you here. Which is not one thing I usually do! I take pleasure in reading a post that may make folks think. Additionally, thanks for permitting me to comment!

 234. Nearly all of what you point out is astonishingly accurate and it makes me wonder why I hadn’t looked at this with this light before. This piece really did switch the light on for me as far as this particular subject goes. However at this time there is one particular issue I am not necessarily too cozy with so while I attempt to reconcile that with the core theme of the point, let me see what all the rest of your subscribers have to say.Very well done.

 235. I was excited to find this site. I need to to thank you for your time for this fantastic read!! I definitely loved every part of it and i also have you book marked to see new stuff in your site.

 236. Wow! This could be one particular of the most helpful blogs We ave ever arrive across on this subject. Actually Magnificent. I am also a specialist in this topic so I can understand your effort.

 237. wonderful put up, very informative. I’m wondering why the other specialists of this sector do not notice this. You must proceed your writing. I’m sure, you’ve a huge readers’ base already!

 238. Just bookmarked your blogs, it is a really great and helpful piece of information. I am happy that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Keep writing.

 239. Your style is unique in comparison to other folks I ave read stuff from. Thank you for posting when you ave got the opportunity, Guess I will just book mark this blog.

 240. Wow, superb blog structure! How lengthy have you been blogging for? you make running a blog glance easy. The full glance of your web site is great, let alone the content!

 241. My brother suggested I might like this website. He was entirely right. This post actually made my day. You cann at imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

 242. Wonderful work! This is the type of information that should be shared around the internet. Shame on Google for not positioning this post higher! Come on over and visit my web site . Thanks =)

 243. Keep up the great work , I read few articles on this site and I believe that your web site is really interesting and contains lots of superb information.

 244. machine liker
  I’m not sure where you’re getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for fantastic information I was looking for this info for my mission. thank You

 245. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 246. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 247. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 248. Hello there, just turned into aware of your weblog through Google, and located that it’s truly informative. I’m gonna be careful for brussels. I’ll be grateful when you proceed this in future. Lots of other folks will likely be benefited out of your writing. Cheers!

 249. What i don’t understood is actually how you are not actually much more well-liked than you may be now. You are so intelligent. You realize therefore significantly relating to this subject, produced me personally consider it from so many varied angles. Its like women and men aren’t fascinated unless it’s one thing to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs outstanding. Always maintain it up!

 250. Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is really informative. I’m gonna watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

 251. Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

259 Trackbacks / Pingbacks

 1. magenta purple crimson black nike wmns air zoom fly 2 707607 502
 2. crystallized blinged crystal swarovski nike metcon 2
 3. nike tiempo legend vi ag black white metallic gold
 4. yung 1 b37619
 5. christian louboutin pink peep toe pinterest.com
 6. uk trainers adidas harden vol.1 disruptor white black gold
 7. uk trainers lebron 9 cool grey blue white 469764 007
 8. think pink aunt pearl nike lebron soldier 10 x gs for women
 9. nike kd vi dc preheat gamma blue dusty grey flash lime 618216 400
 10. high performance womens nike air force 1 low black red green sport shoes
 11. mens brandon king 36 new england patriots jersey
 12. crystallized swarovski crystals nike free 5 0 rn
 13. nike flex vs revolution pinterest.com
 14. uk trainers adidas originals crazy 1 adv primeknit cq0981
 15. nike air max 2017 leather blck blue white running shoes
 16. orange argent nike air max 90 splatter
 17. air jordan 7 eight
 18. bling blinged out blinged swarovski nike run swift
 19. xl backpack youtube.com
 20. nike kyrie 3 white metallic gold christmas day mens basketball shoes
 21. ladies black nike shoes twitter.com
 22. mens nike portland trail blazers 6 shabazz napier authentic black road nba jersey
 23. gr眉n gelb adidas yeezy 750
 24. timberland shoes canada
 25. nike air max 95 aj1844 101
 26. air jordan vii playoff
 27. adidas superstar holographic trainers
 28. stephen curry 2 ua twitter.com
 29. adidas superstar 2g
 30. adidas y3 online
 31. jordan 15 low pinterest.com
 32. michael jordan ipod 5 cases pinterest.com
 33. mens nike air presto ultra flyknit black 835570 002
 34. uk trainers adidas d rose 7 low knicks by4499
 35. marine gris foamposite
 36. adidas super rize purplish red uk trainers
 37. nike kobe ad mid chrome 922482 005
 38. nike flyknit racer multicolor 2016 grey tongue
 39. jordan 11 concord size 5 twitter.com
 40. nike concord womens flyknit air max running shoes
 41. gorgui dieng 5 minnesota timberwolves classic jersey
 42. nike kyrie 4 black n7 at0320 400 basketball shoe uk trainers
 43. orange vert jordan 12
 44. del toro cognac cashmere houndstooth slipper
 45. chloe tote pinterest.com
 46. legend landon turner 78 new orleans saints jersey
 47. womens red nike blazer
 48. converse all star in twitter.com
 49. shop the new arrival cheap nike aa7406 002 air zoom winflo 5 all black running shoe
 50. vans sk8 hi vn djypage
 51. nike womens air max 1 prm sc jewel bordeaux aa0512 600
 52. tubular defiant
 53. nike mercurial 6 pro pinterest.com
 54. beats by dre earbuds
 55. josh harrison 5 pittsburgh pirates jersey
 56. nike tiempox finale tf black gamma blue orange
 57. new michael jordans twitter.com
 58. cheap ralph lauren australia pinterest.com
 59. mens sammy seamster 29 jacksonville jaguars jersey
 60. legend darren sproles 43 philadelphia eagles jersey
 61. nfl steelers merchandise youtube.com
 62. crazy stephen curry 2 ii storm wolf grey mint green
 63. john varvatos x converse jv weapon mid studded uk trainers
 64. air jordan 13 wolf grey and white deadly pink for sale
 65. adidas head office usa
 66. ralph lauren logo on shirt
 67. womens jordan 1 pastel peach uk trainers
 68. choca spikes louboutin
 69. adidas centennial lo x upper playground x herbert baglione
 70. nike air max thea ultra flyknit trainers in pink cheapest free shipping
 71. the air jordan 6 low oreo might be a girls exclusive
 72. nike sb dunk high iguana black july 2012
 73. uk trainers nike sb zoom stefan janoski max mid mens shoes
 74. sneaker websites to buy
 75. timberland head office
 76. vans pro skate old skool 92 pro shoes uk trainers
 77. gr眉n grau nike solarsoft kd slide
 78. uk trainers predator pulse adidas
 79. uk trainers pretty underwear sets
 80. uk trainers mercurial vapor 4
 81. 斜械谢褘泄 蟹械谢械薪褘泄 adidas superstar 360 summer
 82. hot pink nike roshe bling
 83. argent rouge adidas snoopy mesh for kids big kids
 84. nike dunk nike blazer mid
 85. bleu violet rouge lebron 16
 86. volt bleu hommes nike shox tr
 87. armada verde nike roshe run dyn fw qs
 88. blanc or jordan future
 89. nike kd kd 7
 90. uk trainers grade school adidas hu nmd black yellow
 91. violet vert blanc adidas fortaswim des sandales kids
 92. wholesale mens pittsburgh pirates black big tall primary team logo long sleeve t shirt
 93. nike trainerendor night factorsailvarsity maize
 94. 泻褉邪褋薪褘泄 锌褍褉锌褍褉薪褘泄 puma basket heart
 95. or jaune hommes nike air max 90 senza cucitura
 96. zapatillas adidas climacool seduction 3
 97. nba jordan shoes air jordan 13
 98. mens nike air max 90 ultra essentia 819474 601 uk trainers
 99. noir orange rouge adidas eqt support adv
 100. adidas originals run mid x alexander wang ac6845
 101. nike free 50 tr fit nike free 50 tr fit 4 mens
 102. nike air huarache
 103. mens lebrons on sale twitter.com
 104. 2018 new jordan shoes cheap air jordan 1 og high 555088 600
 105. game josh allen 66 arizona cardinals jersey
 106. adidas runeo 10k neo mens
 107. kobe mamba shoes youtube.com
 108. argent or adidas harden ls boost
 109. flex experience 4 premium tumblr.com
 110. uk trainers soccer cleats nike mercurial superfly
 111. uk trainers adidas pharrell x bbc x nmd human race trail ac7358
 112. nike hypervenom phantom iii academy tf ah7279081
 113. nike neo
 114. puma platform burgundy pinterest.com
 115. adidas zx900
 116. yellow shirt ralph lauren pinterest.com
 117. adidas originals superstar 80s derrick rose
 118. nike outlet sandals
 119. nike air max90 essential 881105 200
 120. lebron 12 prism
 121. adidas originals 2018 eqt bask adv cq2992
 122. nike mercurialx jr victory vi cr7 df tf 903601 001 zdjcie 1
 123. nike vapor grip 3 blue twitter.com
 124. adidas d rose 5 boost christmas
 125. air jordan 6 unc championship pe white university blue 384664 110
 126. uk trainers nike match supreme ltr hyper cobalt
 127. janoski nike shop twitter.com
 128. jordan melo m10 man
 129. eqt running 93
 130. womens air jordan 8 chrome black silver 305381 003
 131. lebron 9 eelite volt dunkman
 132. nike air presto woven
 133. puma ignite camo pinterest.com
 134. vans sk8 hi skate shoe olive black
 135. gr酶n lyser酶d nike dunk
 136. kevin durant bball shoes tumblr.com
 137. womens louboutin heels
 138. monogram throw pillow
 139. nike kyrie irving velvet red uk trainers
 140. rosado verde adidas x 15.4 tf
 141. superga 2750 fglu
 142. uk trainers nike hyperadapt 1.0 tinker blue
 143. uk trainers nike sb stefan janoski spring 2013
 144. adidas nba shoes wall 2 boost
 145. womens soccer boots on sale online
 146. nike zoom shoes nike lab zoom fly sp
 147. rot nike air slippers
 148. aq0925 001 max95 uk trainers
 149. adidas superstar tracksuit top
 150. curry 3.5 coral stardust uk trainers
 151. puma suede classic crafted 356172 01
 152. naranja blanco supra skytop iii
 153. khaki s酶lv nike lebron soldier 11
 154. uk trainers customized nike flyknit trainer
 155. nmd r1 adidas primeknit black japan s81847 uk trainers
 156. nike air 97s pink wanelo.co
 157. fl氓de gr酶n vans
 158. 銉娿偆銈?nike air max 90 ultra 2.0 瀛愪緵銇熴仭 銉涖儻銈ゃ儓 闈掋亜
 159. adidas messi 15 adidas messi 151
 160. argent jaune air jordan future glow
 161. volt fl氓de nike air max tuned 99
 162. uk trainers buy timberlands
 163. concealers neutralizers
 164. uk trainers preschool adidas formel 1 trainers hyper pink
 165. 泻褉邪褋薪褘泄 褋械褉褘泄 new balance 996
 166. cheap air jordans air jordan shoes 14
 167. nike dunk sb high
 168. vert marine femmes nike air max 90 tpu kpu
 169. nike hypervenom cost twitter.com
 170. orange volt kvinders adidas yeezy boost 350
 171. nba basketball shoes air jordan 5 retro women
 172. uk trainers puma basket silk challenge red
 173. rhinestones blinged glitter swarovski nike air zoom
 174. adidas yeezy boost 350 mens
 175. converse athletic shoes
 176. nike lebron ambassador 10
 177. adidas raf simons straw yellow co.uk
 178. botines nike mercurialx finale in sala salon
 179. uk trainers adidas arkyn twitter
 180. reebok classics freestyle hi satin bow pre school in porcelain pink skull grey larger organixentral co.uk
 181. 胁芯谢褜褌 胁芯谢褜褌 nike kyrie 3 mens
 182. kids elite jordan veasy 87 tennessee titans jersey
 183. uk trainers puma basket classic metallic sn chestnut
 184. adidas originals yeezy
 185. 褎谢芯褌 蟹械谢械薪褘泄 asics tigers
 186. phone cases for a iphone 5 pinterest.com
 187. nike magista orden ii fg 844223717
 188. uk trainers air jordan sc 3 auburn
 189. uk trainers womens shoes elderberry
 190. mens atlanta falcons new era red black 2018 nfl sideline home historic official 9fifty snapback adjustable hat
 191. uk trainers jordan 28 pure plat
 192. mens colorado avalanche new era burgundy fade classic 39thirty flex hat
 193. big and tall pro line nathan shepherd 97 new york jets jersey
 194. nike lunar hyperdunk 2012
 195. jacob degrom 48 new york mets jersey
 196. nike air max x supreme cap twitter.com
 197. nike free 50 womens
 198. nike free run 3 nike free run 3 womens
 199. lebron 11 low mens volt bright orange
 200. adidas originals superstar white white b27136
 201. ad adilette cf mono gym red bb4541 summer beach slippers
 202. 538416 015 nike air max 95
 203. bright orange nike backpack
 204. 芯褉邪薪卸械胁褘泄 泻芯褉懈褔薪械胁褘泄 onitsuka tiger seck lo
 205. nike zoom hypervenom phantom iii pro tf ah7283081
 206. stephen curry ii
 207. adidas kids predator 18.1 fg cp8873
 208. why not slippers pinterest.com
 209. wrap bracelets
 210. 28 may 2015 running shoes nike free viritous
 211. air jordan mens air jordan 10
 212. womens nike frees nike free 50
 213. 蟹械谢械薪褘泄 褉芯蟹芯胁褘泄 air jordan horizon
 214. bottom teeth gold grill tumblr.com
 215. tj tynan 68 vegas golden knights jersey
 216. 褉芯蟹芯胁褘泄 卸械谢褌褘泄 adidas eqt climacool
 217. home garden design
 218. nike free 60
 219. nike air max
 220. 910090 001stone island x nike sock dart mid
 221. lebron james lebron 14 low
 222. kd trey 5 release date
 223. uk trainers adidas campus brown
 224. best hip hop jewelry stores twitter.com
 225. jorge bonifacio 38 kansas city royals player replica jersey
 226. jordan son of mars club purple releasing this weekend
 227. tools accessories
 228. nike air thea trainers
 229. air jordan 1 retro high og black white for sale
 230. uk trainers jordan hydro slide grey mist
 231. pro line korey robertson 18 minnesota vikings jersey
 232. amarillo vans
 233. nike react sneakers nike lunarepic flyknit
 234. new arrival adidas adidas originals adv
 235. under armour clearance sale
 236. nike air max plus near me
 237. nike zoom flight the glove zinc uk trainers
 238. nike air max 90 black leather mens
 239. adidas stella mccartney originals floral jacket running size s s15615 ebay
 240. 銈儑銈c儉銈?nmd racer pk 銈兗銈?銈儸銉炽偢
 241. 褋械褉械斜褉褟薪褘泄 褋懈薪懈泄 nike free tr fit 3 breathe
 242. vans tnt rose bloom
 243. soccer peppers encode clipart base64
 244. nike air huarache city low yellow
 245. army alcoholics more soldiers seeking treatment for alcohol
 246. nike roshe distance tangerine
 247. emmanuel mudiay 1 new york knicks road jersey
 248. rosado plata adidas cross em 4
 249. waterproof non slip lace up fleece lined boots
 250. nemeziz 17.3 artificial grass boots orange
 251. 斜械卸械胁褘泄 褋械褉褘泄 air jordan cp3 xi
 252. uk trainers summer shoes charcoal grey
 253. nike free trainer nike free trainer 30 v3 men
 254. gris rojo adidas messi 16.1 fg
 255. vintage one piece skiing suit block one piece suit skiing costume retro ski suits pinterest rodeo
 256. mens philadelphia phillies new era black tonal 59fifty fitted hat
 257. nike mens shield half zip blueobsidian heatherblacknike air max 97 silver bulletcompetitive price
 258. 16cm side zip knee high platform sexy ultrahigh heeled patent leather boots big
 259. the north face thermoball hoodie black

Leave a Reply

Your email address will not be published.