Leleplezést tett közzé a sztár-író: közel lehet Orbán bukása

Érdekes, hogy mostanában egyre többen és egyre több helyen farolnak ki Orbán Viktor rendszere mögül. Most a Magyar Nemzet sztár-publicistája, Tóth Szabolcs Töhötöm írt egy nagyon kemény üzenetet, amit érdemes lenne mindenkinek megfontolnia.

“Nem, Orbán Viktor nem Hitler. Nem, Orbán rendszere nem fasizmus, és nem is terrorállam. De átlépett egy határt, ahonnan az európai politikában nincs visszaút: a polgári Magyarországot lecserélte a legsötétebb indulatokkal játszadozó ösztön-Magyarországra.”

Talán ez a legfontosabb mondata és egyben felismerése a jobboldali lap szerzőjének, ám ehhez hasonló fontosságú cikkének a felütése is:

“Szeretném remélni olykor, hogy ez az egész csak egy nagy kísérlet része. Hogy a színfalak mögül előlép a kandi kamera stábja, és a megértő harcsabajuszú meg a hosszú lábú szőke megmutatja, honnan videózták értetlen vagy dühös reakcióinkat, nevetségessé válásunk rettenetét. Mert az nem lehet, hogy ezt komolyan gondolják.”

A cikk azt veszi sorra, hogyan fordult a másfél évtizeddel ezelőtti “polgári gondolat” ebbe az aljas és állatias, alapvetően legrosszabb énünket felbujtó politikai rémálomba, amit ma egyesek a Nemzeti Együttműködésnek neveznek. De továbbmegyek: Tóth Szabolcs Töhötöm pont arra világít rá, hogy még egy rémálomnál is rosszabb. Mint írja: “ez már nem az ürgebőrbe varrt békaemberek szintje. Ez a béka alatt van. Ebben már történet sincs.” Vagyis: a kormányzás káosz, üres és mindaz, amit a Fidesz képvisel nagyjából egy tengeri szivacs működési szintjét éri el.

A sztár-író tehát pontosan rávilágít, hogy mik itt a problémák, majd bizony kőkeményen falhoz állítja a jobboldali értelmiséget is:

“Bemegy-e most valaki a Fidesz értelmiségi holdudvarából ugyanabba a stúdióba, hogy felemelje a szavát a döbbenet ellen, ami a propagandasajtóban és a közmédiában, a kormányplakátokon és a fideszes sajtótájékoztatókon nap nap után szembejön velünk?”

A(z igazi) jobboldal úgy tűnik, kezd magához térni. A változás elindult. Orbánnak már csak hetei lehetnek hátra.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Tassil A. A. O1ZS 😜

  Orbánnak hetei vannak hátra, az újabb 2/3-ig!

  Sajnos…

 • Dimitru1

  Reméljük!

 • Tibor Rahói

  Ettől aljasabb kormányzás alatt még nem éltem!

  • Mária Erki

   Örüljön neki, én sajnos többet is megéltem !

   • Szabó Vera

    Mária ! Ki volt a csúti bandánál rohadtabb banda? Ne tessék elfelejteni, most nincs vasfüggöny, sem hidegháború stb Demokráciában élhetnénk, de a csúti törpe a maffia bandájával garázdálkodik az országban !

    • Mária Erki

     Én pontosan úgy élek, ahogy egy demokráciában élni lehet, ellentétben a Rákosi, Kádár, hogy az elmúlt 25 év egyes időszakairól ne is beszéljek.Kedves Vera a 79 évem alatt túl sok mindent megéltem, ahhoz, hogy most más véleményen legyek. A Magyar Nemzetben elolvastam a T.Sz. Töhötöm cikkét, semmilyen leleplezést nem találtam benne, csak a cikk írójának rémálmait (amiben persze sok igazság is van, mert a plakátokat, és a propagandát én is nagyon utálom), ami azóta vált ilyenné, amióta Simicska és Orbán összevesztek, na és persze amióta a menekültek és “migránsok” elárasztották Európát. Hallott róla, hogy Nagy-Britániában már többségben vannak a bevándorlók?

     • alterego

      Egyem a drága szívét , hol tetszik élni?

     • Szabó Vera

      Mária néni átvette Bözsi néni helyét ! Viktor legközelebb őt fogja meglátogatni Bivalybasznádon !

     • Laciapu

      Vagy a röfiket…

     • Mária Erki

      Szabó Vera Nem valószínű, mert én nem megyek senkinek a kampány gyűlésére, nekem tökéletesen elég volt, hogy 1956-ban elmentem a tüntetésekre, mert akkor tudtam, hogy miért megyek, azóta viszont soha senki semmilyen tüntetésre nem tudna rávenni. Természetesen gúnyolódni sem szoktam senkivel, mert mi még megtanultuk, hogy mit illik

     • Szabó Vera

      Ne tessék hazudni Mária néni ! A CÖF-ös -röfös békemeneten az első sorban láttam vonulni ! Nem illik hazudni ! ….és hát a tízparancsolat is ………. Javaslom, ne tessék nézni a hazugságokat terjesztő Fidess TV-t , mert megárt a szépségének !

     • István Forgács
     • Szabó Vera

      Szegény nénit a Bözsi utalványokkal elkábították !……és túl sok orbán-féle hablatyot tetszett hallgatni ! Mária ! Tetszik tudni, én nem hallgatom Orbán és tolvaj, hazaáruló bandájának hablatyát, hanem saját magam győzödök meg arról, hogy ‘Nagy- Britániában mennyi a bevándorló …….bizony nagyon sok a magyar bevándorló. akiket Viktor maffia bandája elüldözött az országból ….. Hol tetszik élni Mária ? …..család?…….sehol senki, aki helyrerakná az agyát magának ?…….engem sokkal jobban foglalkoztat , mi történik hazámban ! A narancsos maffia Viktorral az élen már teljesen kifosztotta az országot!……… szerintem Mária néni , magát megtévesztette a csúti törpe hazug , mocskos propaganda szövege !

     • Mária Erki

      Szabó Vera Nekem a nyugdíjam tökéletesen elég, nincs szükségem a “Bözsi utalványokra” Egyáltalán semmilyen hablatyot nem hallgatok, mert inkább az interneten olvasgatok, itt olvastam arról is,hogy Nagy-Britániában a bevándorlók vannak többségben. Lehet, hogy nem vette még észre, de a neten sokkal több az ellenzéki cikk, mint kormánypárti. Egyébként az egészségi dolgozók elüldözését még a Gyurcsány kezdte el, amikor bezárt egy csomó kórházat, de amelyik kórház megmaradt, ott is sok osztályt leépítettek. A gyöngyösi kórház 900 egészségügyi dolgozójából 300-at elbocsájtottak ( Gyöngyösön élek ) a sok bezárt, és elbocsájtott orvos, és ápoló kénytelen volt elhagyni az országot, ha dolgozni akart, mert mindenki nem tudott magán klinikát nyitni. Az egyik fiú unokám egy félévre kiment Angliába dolgozni, és úgy jött haza, soha többet a közelükbe sem akar menni, mert mint egykori világbirodalom, és gyarmattartó a magyar, és egyáltalán a Középeurópai népeket mind lenézik, és ha van rá lehetőségük megalázzák őket. Szóval kedves Vera nem elég csak a hazánkkal foglalkozni, mert nagyon sok múlik az EU népességén. Az az érzésem, hogy nem az én agyamat, hanem a magáét kellene rendbe rakni, mert a narancsköd nem nekem, hanem magának ártott meg

     • Szabó Vera

      Mária nénje ! Sajnálom az unokáját, aki nem vált be Nagy -Britanniában , de a narancsos nagymama majd kigründöl neki, egy jó állást, mert a hüséges narancsosokat megbecsüli a csúti ! …..főleg,ha jó hosszú a nyelve ! Gyöngyös híres város ……Vona-Zadrivecz Gábor és Fodor Gábor városa ….és mégis a csúti törpe a kedvence Mária néninek? …….annyira szánalmas ahogy gyurcsányoz! …ez annak a jele, hogy a narancsos propaganda gépezet, tökéletesen kilúgozta Mária néni agyát ! …tehát, hogy valaki helyre rakja az agyát, arra esély sincs ! ……. magának már nem kéne az EU-val foglalkozni, mert az értelmi szintjét az meghaladja ! ……. a narancsos maffia viszont nagyon veszélyes !

     • Mária Erki

      Szabó Vera Hülyékkel tovább nem vitatkozom !

     • Szabó Vera

      Ne is ! Mária értelmi szintje, amely olyan mélyen van, ahová a vakondok sem merészkedik le …….én sem mernék olyan mélyre leereszkedni !

     • Balogh László Péter

      Hatodik éve élek Angliában és még senki nem alázott meg. Eleinte furcsa volt, hogy ha munkát keresek, akkor kapok, telefonon vissza hívnak, nem nekem kell kuncsorogni, hanem valóban szolgáltatnak. Az is meglepett, hogy vannak jogaim, mint munkavállalónak. A munkabér még jobban. Mária unokája feltehetően a nem csekély számú dolgozni nem, de pénzt keresni, pontosabban inkább pénzt csak megkapni akaró kelet-európaiak 1 Pence-et nem érők táborához tartozik. Az ilyenek itt valóban elhullanak. Ha én 58 évesen meg tudok felelni és jól érzem magam egy idegen, de befogadó társadalomban, akkor lehet, hogy a túlsztárolt “kisunokával” van a baj. Esetleg mentálisan sérült … Szóval nem kellene hazudozni az itteni elutasító, rasszista világról, mert az nem igaz. A rasszista magatartást pedig szigorúan büntetik, nem úgy, mint Magyarországon. Ön inkább szerintem egy dezinformátor, aki ilyen oldalakon hülyíti a népet, mint a szocializmusban az agit. prop.-osok. Szánalmas!

     • szazsas

      Detto ez a véleményem: Provokátor, TROLL….ezért kapja a fizetést…

     • Jancsika Kukuska

      Nyanya te nagyon hülye vagy. Én Angliában élek 15 éven eszembe sincs hazamenni. Innen tetszik tudni ki megy haza?
      A lusta élhetetlen semmihez nem érto ember.
      Mikor kijöttem zéró angol tudással mosogatni kezdtem.
      Mára egy londoni cég menedzsere vagyok yorkshirben .Amiket írkal az min hülyeség. Szerintem maga agymosott agyhugykoves megkeseredett valaki.
      Ja a bevándorlók abszolút nincsenek többségben az angoloknál.

     • László Veszelovszki

      Tessék szépen hazamenni, köszönjük a tanácsait, de most már elég ! !

     • Julika Józsáné

      Igen egyetértek Vera nevű hölgyel .Mariska a talpnyalókhoz tartozik

     • Vilmos István Koszper

      “Hallott róla, hogy Nagy-Britániában már többségben vannak a bevándorlók?”
      Már alig hallani kelta beszédet…

     • Mária Erki

      Miután a bevándorlók többsége a volt gyarmati országokból származik, mindenki beszéli az angolnyelvet, erre megtanították őket, de arra nem , hogy amikor függetlenné válnak akkor hogy tudnak megélni a “fehérek” nélkül

     • Szabó Vera

      Mi van a magyar bevándorlókkal? ….tudom a pökhendi unokáját nem díjazták ! A nagyarcú , de tehetségtelen embereket nem díjazzák sehol sem ! …….Jajjj ! Dehogynem ! Orbánisztán tele van tehetségtelen nagyarcú gazemberekkel !

     • Vilmos István Koszper

      Az angolok is bevándorlók.

     • szazsas

      Az emberek többsége: AFRIKÁBÓL származik…Igen, jól lát…afrikai faj vándorolt…

     • Gábor Török

      Angliába nincs több menekült, mint angol, és nem is árasztották el Angliát. Az biztos, hogy k-európai migránsok sokan vannak ott, mert hazájukban, és hazánkban Magyarországon is Orbán tervei miatt is alacsonyan tartották a béreket, mert olcsó munkaerő ígéretével szerették volna ide csábítani multikat, csak egy éve, hogy a magyar kormány észbe kapott és elkezdte növelni a béreket..Ez annyi most mint halottnak csók. Rákosi, Kádár diktátor volt valóban.De a rendszerváltás utáni időszak legmocskosabb pártja és vezetői vannak most hatalmon és maffia modszerekkel rabolják le hazánkat, és minden menekült ellen uszítanak migránsnak nevezve őket napjainkig, mikor is kiderült, hogy több ezer menekültet, és fizetett migránst telepítettek be hazánkba, az utóbbit kötvények, fidesz oligarchiák közreműködésével el, hasznára..Amikor fideszes pártkatonák kerültek a független hatalmi ágak élére, attól fogva rákos daganattal küszködik a magyar demokrácia..Ez a rendszer a kádári, horthy és maffia kormányzás kotyvaléka. Orbán egyre jobban kiszolgáltatja hazánkat a Putyin- oroszoknak eladósítva hazánkat. Ez önnek tetszik.

     • Gábor Török

      Angliába nincs több menekült, mint angol, és nem is árasztották el Angliát. Az biztos, hogy k-európai migránsok sokan vannak ott, mert hazájukban, és hazánkban Magyarországon is Orbán tervei miatt is alacsonyan tartották a béreket, mert olcsó munkaerő ígéretével szerették volna ide csábítani multikat, csak egy éve, hogy a magyar kormány észbe kapott és elkezdte növelni a béreket..Ez annyi most mint halottnak a csók. Rákosi, Kádár diktátor volt valóban.De a rendszerváltás utáni időszak legmocskosabb pártja, és vezetői vannak most hatalmon, és maffia modszerekkel rabolják le hazánkat, és minden menekült ellen uszítanak migránsnak nevezve őket napjainkig, mikor is kiderült, hogy több ezer menekültet, és fizetett migránst telepítettek be hazánkba, az utóbbit kötvények, fidesz oligarchiák közreműködésével, azok hasznára..Amikor a fideszes pártkatonák kerültek a független hatalmi ágak élére, attól fogva rákos daganattal küszködik a magyar demokrácia..Ez a rendszer a kádári, horthy és maffia kormányzás kotyvaléka. Orbán egyre jobban kiszolgáltatja hazánkat a Putyin- oroszoknak eladósítva hazánkat. Ez önnek tetszik.

     • Mária Erki

      Gábor Török Nem minden témájával foglalkozom, mert már máshol írtam róla, de van egy lényeges, amiről rosszul van tájékozódva. Magyarországon a béreket nem a kormány határozza meg, a kormány csak a minimálbér szintjét adja meg a többi a munkaadóktól függ, a munkabérek felső értéke akár annyi is lehetne, mint a nyugati országokban, de állítólag itt nem olyan magas a termelékenység mint ott. Tovább megyek amikor a Horn kormány idején eladták a szolgáltató cégeket – villany, – gáz,- csatorna,- , hogy az erőművekről ne is beszéljek az nem volt maffia módszer ? Az már súrolta a hazaárulást !

      A fizetett migránsok tulajdon képen hitelezők voltak, a szegény országok sokszor csinálnak ilyet, ha a bankoktól nem kapnak pénzt.Azt, hogy ez mennyire volt etikus, azt természetesen ki kell vizsgálni. Érdekes dolog amit a fidesz párt katonáiról ír, nincs olyan kormány ( az Antall kormányt kivéve ) aki nem a saját embereit teszi meg a fontos posztokra. Írok egy olyan dolgot, ami állítólag a demokrácia csúcsa volt, hogy a rendszerváltás után nálunk is lett Alkotmány Bíróság, Sólyom László vezetésével, nekik “köszönhető” hogy nem volt lehetőség az 1956-os sortüzek elrendelőinek felelöségre vonására – pedig a salgótarjáni sortűzben egy iskolatársamon kívül több mint 100-an haltak meg, Ugyancsak nem lehetett felelőségre vonni a a kivégzések elrendelőit sem.

     • Szabó Vera

      Nem emlékszem, hogy a történelmünk során egy református lelkészre bízták volna az egészségügyet és az oktatást! Nem emlékszem, hogy külön propaganda minisztériumot működtettek volna …… Orbán a seggnyaló csicskáit foglalkoztatja ! A letelepedési kötvényekkel bejött idegeneket ellenőrzés nélkül fogadták be, veszélyeztetve ezzel egész Európát!……….Mária ! Nagyon buta tetszik lenni !

     • Melinda Harmadás

      Majd 8 éve volt a jelenlegi kormánynak ,hogy rendet tegyen !!! Meg is tette,csak a maga familiája haveri köre felé.”A szegény országok sokszor csinálnak ilyet “????,Hogy pénzért adnak állampolgárságot !!! Könyörgöm !!! az kötvény.amit kamatostól vissza kell venni 5 év elteltével !!!! Különben örüljön,hogy olyan nyugdíja van ,hogy jól megél belőle.Kérdem,melyik diktatúrában szerezte a diplomáját ingyen,????,hogy ilyen jól fizető állása volt ????

     • ringli

      Kedves Mária,
      A bérekre befolyással a kormány van, pl. a minimélbér megállapításánál. Ezen kívül a szakszervezetek lehetnének, de azokat kb. megszüntette a kormány a szakszervezeti törvénnyel. Feltételezem, emlékszik rá. Gyakorlatilag nem lehet sztrájkot szervezni legális körülmények között. a munkatörvényv jelenlegi szabályai mellett pedig bárkit bármikor kirúghatnak indoklás nélkül. Ez óriási hatással van a “sztrájkkkedvre”. A mtk is a kormány műve.

     • szazsas

      Az ERŐMŰ: MVM: a FIDESZ menedzselője…

     • szazsas

      Orbán szomszédja: PHAARON: Bűnöző volt, CIa által is kőrözve….az egész ORBÁN FAMILIA tudta, rejtegette a bűnözőt…aki ellen kötelesek lettek volna feljelentéssel élni…helyette: letelepedést, állampolgárságot adtak neki pénzért…bújtatták…

     • Mária Judik

      Drága aranyom Ön ezen a világon él? Ön drága egy rossz álomban él, melyből nem tud szabadulni! Ideje lenne, valami módon felébredni!!!

     • Mária Erki

      Mária Judik Aki túl élt egy Világ Háborút és annak következményeit, amikor majd éhen haltunk, az nagyon is ébren van, magukkal ellentétben

     • Szabó Vera

      Éppen ezért nem értem, miért nem ismeri fel a diktatúrát? ……. most nagyon rendben van minden? …gratula ! Mária néni egy önző dög ! …egy lelketlen, együttérzésre képtelen zombi !

     • Tajti László

      lehet,hogy tetszett kapni krumplit meg egy kis tejet a fidesztől hogy nem lát tisztán

     • Mária Erki

      Tajti László Nincs szükségem senki könyöradományára, a munkám al apján ( építész vagyok , és hajdanán a Kékestetői TV torony építésében is közreműködtem ) elfogadható nyugdíjam van. Maga nem is tud mást elképzelni, hogy ha valakinek a véleménye nem egyezik meg a magáéval akkor az csak a másik hibája lehet ? Nem lehet, hogy a maga látásával van a baj ?

     • Szabó Vera

      Mária ! Ledöbbentem, hogy egy építész, hogyan lehet ekkora buta ?…… nem veszi észre, hogy Viktátor milyen kártékony az országra? ….már CSAK egy esélyen van, az ősei erdélyiek , vagy Ön is Erdély szülötte?…..

     • szazsas

      Szegény elnyomott….a Diktatúra alatt szerzett ingyen diplomát? Most: 1/2 év: 480.000 pl. ELTE : biológia-informatika…Kékestetői TV-torony építkezését is felügyelte? Akkor kiemelt KÁDER VOLT…Alaposan kiemelve…a diktatúra alatt…mint a diktatúra által elnyomott Kövér L. elvtárs..akit MINDEN KOLLÉGÁJA útállt…szegény kapott néhány Szocialista Hazáért kitüntetést…mint Selmeczi kifli tolvajka is…

     • Tamás Vas

      A Mészáros Lőrinc önmagában nem elég leleplezés????????

     • surdillo

      Jajj nagyon borzasztó élete lehetett a Kádár érában!!Én is abban éltem javarészt és amit magának a fitymasz az agyába sulykolt,főleg a “rengeteg migráncsal” borzasztó lehet,de azt nem mondták meg Magának,hogy sok -sok pénzt tettek zsebre a rogánék a letelepedési kötvénnyel és beengedtek 1300 menekültet(migráncsot),amikor az 1290 menekültet akit át kellett volna világítani és NEM LETELEPÍTENI,a 20.ooo pénzes migránssal szemben.Ugye erről nem tájékoztatta orbánviki?????

     • szazsas

      Ugyan…azt sem tudja szegény, hogy Orbán Viktor és családja tudta, hogy egy CIA által is kőrözött milliárdos bűnöző lakik a szomszédságában…vagy ha tudta, akkor cinkos volt…ami bűncselekmény ..de ennek a TROLL-nak már ne írjunk…keresett most kb. 500.000-et…kommentenként kap kb. 10.000-et!!!!!!

     • szazsas

      Igen…Kalandvágyó magyarok is kb 300.000-en…kedves ..Amúgy TROLL-nak ne írjon senki…kap 10.000-et minden kommentért..azért provokál!!! ” Mária néni volt már nem egy…nem is volt néni, sem Mária…Egy fiatal férfi volt…kedvenc szavai: náci, kussolj, stb…

   • Molnar Peter

    ideje megdöglened

    • Tamás Piffkó

     Azért ilyet ne……. Lehet vele vitázni, vitatkozni, de ilyet ne írjunk már!!!!

   • Ferenc Kozáry

    ….bravó, hölgyem! (komolyan)

   • surdillo

    Honnan jött?Romániából?

   • Bandusz43

    Kedves Mária Erki! 75 éves vagyok, de mintha nem egy országban éltünk ..élnénk..Az elmúlt rendszerben mondjon egy gázszerelőt aki többszörös milliárdos lett ???!!….ahol ilyen nagy mértékü lopás volt!!!??

 • K REGŐS JUDIT

  Mocskos mindenkori maffia !!
  Csak a Jobbik hiteles ,azért démonizálták 8 evig ,hogy ne talaljon rá a tömeg !

  • Greg

   Mer ugyi az újnácik, újnyilasok jobbak? Szerencsétlen csicskalelkű. Te meg sem érdemled, hogy egyszer demokráciában élj!

   • husqarna

    Milyen újnáci meg újnyilas te félkegyelmű ÖKÖR? Lapozni kellene te agyhalott, nem a múltban révedezni!

   • Tamáska Csaba

    Az beszél már csak nácizásról aki a holo… iparból a lehető legtöbb pénzt akarja kífacsarni. Sokáig ez csak a extra cionista DK-ra volt jellemző. Viszont ahogy egyre jobban összefonódik a Netanjahu meg a HIT szektagyüli a Fidesszel, úgy használják egyre erőteljesebben ezt a narratívát.
    Ez van “kedves” jobbcionista kommentelő.

    • Szabó Vera

     Szerencsétlen Tamáska, Csabácska ! Nagyon gusztustalan vagy ! ….éppen a fajtád miatt nem kérek a jobbikból !

     • Tamáska Csaba

      Primitív megnyilvánulásod igazolja állításomat.
      És a többi hozzászólásod is a kocsmai szinttel egyenértékű.

     • bee

      Annyit még hozzáfűznék a válaszához Csaba,hogy az ilyen ocsmány szöveg első mondata után a kocsmában akkorát kapna a pofájába ez aszerencsétlen,hogy a következőt nem tudná kimondani.Elejétől olvasva a kommenteket már az elején elcsodálkoztam,hogy egy állítólagos emberi lény(ráadásul nő?!)ilyen alpári,mocskos módon beszéljen embertársával.Aztán mindig jobban kirajzolódott az ilyen lények kultúrája,egyre jobban elárulják magukat a vita hevében,hogy milyen “körökből”szalasztották őket.Képzeljük csak el,ha egy ilyen lénynek hatalom kerülne a kezébe,mit művelne az általa gyűlölt emberekkel!!??Azt az emberek iránti gyűlöletet,amit ez a magát Szabó Verának nevező halmaz megenged magának, az valóban elrettentő.Sajnos az itt megnyilatkozó többség az elvbarátai közül nem,hogy csitította volna,hanem inkább adta alá a”lovat”!Na ennyit erről a kultúráról,amiből én szeretnék kimaradni!Hiába keresi a fideszes mivoltomat,semmi közöm hozzá,de az ilyen ocsmány gondolkodáshoz és társalgáshoz még inkább nincs közöm.Csevegjenek a maguk módján amíg akad 1-1 más gondolkodású beszóló.Majd,ha nem lesz egyék egymást,amint az köreikben már megszokott.Egyszerűen undorító.További szép csevegést a vezérlénnyel.

     • szazsas

      Változnak az idők…az egész FIDESZ:= MSZP….kezdve: Széles Gábor, Kövér László, Selmeczi Gabriella, stb…

    • szazsas

     A HOLO -PÉNZ: havonta: 150.000 nyugdíj, 3 -havonta + 450.000,- bárki aki felveszi…mindegy, hogy a mondvacsinált élettárs, aki beteszi egy MADZSIHISZES Kórházba, és ott van 2,5 éve az öreg…azaz a szélhámos nő veszi fel a pénzt, költi is el, pénzeli a kórház orvost, hogy ott legyen az öreg …nem pedig a MADZSIHISZ Szociális otthonban…igy egy rab, havi 200.000-res HOLOKAUSZTOS nyugdíjjal…

   • Kocsis Máté

    Miért,te talán demokráciában élsz?Te naiv,narancsködtől szenvedő,álommanó?

  • surdillo

   Hurrá és akkor vona-zazrivec feltámasztja a csendőrséget,a gárdistákat ujraavatja,jöhet a betyársereg a hetedhétvármegye torockai bünőzővel az élen!Erről álmodik kedvesem??

 • János Molnár

  Recseg-ropog minden Orbán körül, mert az ordas nagy
  hazugságai miatt sarokba szorítva, egyre dedósabb és nevetségesebb újabb
  hazugságokkal próbálja köszörülni a csorbát, nincs is más választása már.
  Győzzön a Jobbik!

  • Szabó Vera

   Kár, hogy Zadrivecz Orbán seggéből kelt ki……….ebből sohasem lesz tisztességes ember !

 • Vakegér

  Ekkora szemétséget nem értem meg életem során.

 • Czimre László

  Bemegy-e most valaki a Fidesz értelmiségi holdudvarából— a Fidesznek már régen nincs értelmiségi holdudvara!! Aki volt, már régen ott hagyta őket, bár az is igaz, hogy nagy kussban vannak!!

  • Szabó Vera

   Fidess?……a jobboldali “értelmiség” aki a csúti vályogsorról választott vezért magának? ….hol volt itt az értelmiség? ha-ha-hahota !

 • József Szimon

  BUÉK 2018 – MITŐL LENNE JOBB, HA MÉG SZAVAZNI SEM MÉSZ EL?!
  Megértem az ideges vakkantásokat (vagy ezek inkább fájdalmas nyüszítések?). Hallom őket mindenünnen – saját torkomból sem futja többre – de csak nem akarnak kórussá összeállni. Nem olyan ugatóssá, hanem hosszan elnyúlva szóló, velőbe maró rémületet keltő hanggá, ami már ezt a mutyikaravánt is biztosan megállítja majd. Farkasének. Szóljon hát!
  Ezt a videjót (vagy rosszat?) kétségbeesett figyelmeztetésnek szántam a 2014-es választások előtt. Nemhogy felhívás, de halk nyöszörgés is alig lett belőle. Hangja csak nagyon kevesekhez jut(hat)ott el…
  Kár, mert míg a „helyzet csak fokozódott”, én nem lettem sem ügyesebb, sem meggyőzőbb. Csak kétségbeesettebb, már-már reménytelenebb. A szabadság-egyenlőség-testvériség szentháromságát mutyiföldjén már nincs miért félteni. Csak elsiratni lehet. Meg talán harcolni is érte!?
  Mindazzal amink van, amit tudunk vagy hozzátehetünk – kinek mire futja. Csakazértis unos-untalan!
  CSAK MENJÜNK EL SZAVAZNI!

  • szazsas

   Bízzunk! És MENJÜNK EL SZAVAZNI!

 • György Pados Mészáros

  Készséggel egyetértek azzal, hogy Orbánnak nem sok ideje van hátra.Így, vagy úgy bukik. Ha nem a választáson, akkor az ellene érlelődő partizán háborúban. ORBÁNT félre kell állítani és törvény elé citálni. Orbánt és egész csasládját, stábját.

  • Szabó Vera

   Legszívesebben az örmények kezére adnám Viktort és a pereputtyát!

 • Albert Csapláros

  …. már annyiszor lelepleződött szegény miniszterelnökünk , hogy nem tudunk hova lenni a sok lepedőtől..
  Április 8 után majd becsomagoljuk vele a “demokratikus “ellenzéket, oszt felcipeljük a padlásra…..porosodni….

  • Szabó Vera

   Álom, álom ! Viktorra vadásznak az örmények és azok az európai országok, akiket elárult a csúti cigógyerek az oroszoknak !

   • szazsas

    Érjék már be…

 • Gábor Török

  Magyarországon Orbán, és barátainak tervei miatt is alacsonyan tartották a béreket, mert olcsó munkaerő ígéretével szerették volna ide csábítani multikat, A rendszerváltás utáni időszak legmocskosabb pártja, és annak vezetői vannak hatalmon, és maffia modszerekkel rabolják le hazánkat, és minden menekült ellen uszítanak migránsnak nevezve őket napjainkig, mikor is kiderült, hogy több ezer menekültet, és fizetett migránst telepítettek be hazánkba, az utóbbit kötvények, fidesz oligarchiák közreműködésével, azok hasznára..Amikor fideszes pártkatonák kerültek a független hatalmi ágak élére, attól fogva rákos daganattal küszködik a magyar demokrácia..Ez a rendszer a kádári, horthy és maffia kormányzás kotyvaléka. Orbán egyre jobban kiszolgáltatja hazánkat a putyini- oroszoknak eladósítva hazánkat. Ez a mi a hazánk, és a jövője még siralmasabbnak látszik!

 • Gábor Török

  Magyarországon Orbán, és barátainak tervei miatt is alacsonyan tartották a béreket, mert olcsó munkaerő ígéretével szerették volna ide csábítani multikat, A rendszerváltás utáni időszak legmocskosabb pártja, és annak vezetői vannak hatalmon, és maffia modszerekkel rabolják le hazánkat, és minden menekült ellen uszítanak migránsnak nevezve őket napjainkig, mikor is kiderült, hogy több ezer menekültet, és fizetett migránst telepítettek be hazánkba, az utóbbit kötvények, fidesz oligarchiák közreműködésével, azok hasznára..Amikor fideszes pártkatonák kerültek a független hatalmi ágak élére, attól fogva rákos daganattal küszködik a magyar demokrácia..Ez a rendszer a kádári, horthy és maffia kormányzás kotyvaléka. Orbán egyre jobban kiszolgáltatja hazánkat a putyini- oroszoknak eladósítva hazánkat. Ez a mi hazánk, és a jövője még siralmasabbnak látszik!

 • Mária Judik

  Hát Mária Erki, Én éltem a másik rendszerben is de még ilyen egy alja bandát mint a FIDESZ nem láttam! Remélem hamarosan vége ennek az önkényuralomnak!

  • Szabó Vera

   Mária néni nincs kontroll alatt, és hülyeségeket irogat !

   • Mária Judik

    Bocsi de Én nem értem ezt miért nekem írtad, Én nem írtam, hogy kontroll alatt lennék! Viszont akinek ez szólott, annak a kommentje eltűnt.A másik kedves Vera, kikérem magamnak, Én nem írogatok hülyeségeket. Soha nem írtam azt, hogy kontroll alatt lennék. Több és nagyobb oda figyelést, ha írsz valakinek! Ha olvasnád is amire válaszolsz , akkor látnád az írásom, Mária Erkinek szólt.!

 • Rózsa Vörös

  Én a kolléganőmmel tartok! 🙂 Bár az években még nem. (64) Elszomorít, hogy építész hivatásban évtizedeket eltöltött becsületes munkás évek után ilyen stílust kapunk, mint itt alább a Mária, s én is a mindennapokban. Pedig a Szabó Verának és a többieknek is adott a lehetőség diplomás, alkotó emberré válni és majd kiműveltként tisztelni a tudást, a kort, a nőt. A tartalomba nem kapcsolódok be, az időm értékesebb..

 • Julika Józsáné

  Felháborító ,hogy bárhová kattint ok mindig ez az undorító körömgoma reklámot látom forog már a gyomrom tőle Vegyék már le ,úgy,ahogy az én véleményem is csak 2- vagy 5 percig van fenn .

  • Wincs Eszter

   Fizetett hirdetés. Ebből él a weblap.

 • István Forgács

  Nem, Orbán Viktor nem Hitler. De, Orbán rendszere – igaz nem a klasszikus értelemben- igenis fasizmus, és terrorállam.

 • szazsas

  Értelmiségi a FIDESZBEN? Ez Vicc??? Németh Sz? Hiszen Ő a csúcs …