Megszólalt a szír származású orvos, aki visszalépett a jelöltségtől – olyat mondott az RTL-klubnak, amit te is megkönnyezel

Nem szeretné, ha összemossák az MSZP nevét a “migránssimogatókkal”, ezért visszalépett az MSZP szír származású orvos képviselő-jelöltje Bicskén – tudta meg az atv.hu. Bourgla Ossamah az ATV főmunkatársának azt mondta: “a közhangulat miatt”. Felcsúton nagyon szeretnek a betegeim, de a ceglédi eset, amikor az emberek megijedtek néhány arab férfitól, megrémített. Akkor arra gondoltam: “egy konditerembe sem mehetek le, csak úgy lazán, mert ilyen a közhangulat?” Ezért nem indulok április 8-án a választáson egyéni jelöltként. Erről már az MSZP vezetését is értesítettem – mondta munkatársunknak, hozzátéve, hálás az MSZP-nek, hogy eredetileg őrá gondoltak és felkérték.

A bicskei körzeti orvos, az 54 éves Bourgla Ossamah, az MSZP listájáról került a bicskei képviselő-testületbe. 2015 nyarán a Népszabadságnak azt mondta: a városban tisztelet övezi, de a helységnévtábla elhagyása után a bőrszíne miatt ugyanaz a megvetés lehet az osztályrésze, mint azoknak, akiket a kormány a Charlie Hebdót ért támadás után kipécézett. “Pedig letettem valamit az asztalra. A legelső állásom Ózdon volt, senki se akart odamenni. Ügyeltem rá, nehogy valakinek elvegyem a munkáját. Bicskén évek alatt építettem föl a kétezer betegből álló praxist. 2004-ben Fejér megyében Berzsenyi Zoltán-díjat kaptam, ezt az év megyei orvosának adják. “Fociőrült vagyok, mint Orbán Viktor, három évig vezettem a Bicskei Torna Clubot is” – nyilatkozta akkor.

Most egy videó is megjelent, amelyben bemutatkozik az orvos. Aki őt lemigránsozná, az tényleg egy lelketlen ember.

 

5 Comments

  1. Szomorú ,hogy idáig jutott ez a szép kis ország !!! Gyűlölet , félelem uralkodik az országban !!!

  2. NAGYON SAJNÁLOM EZT A JÓ EMBER SZÉPEN BESZÉLT MAGYARUL JÓL GODOLKODIK SZERINTEM TELJESEN ASSZIMILÁLÓDOTT! ! MAGYAROSZÁGON OTTHON ÉRZI MAGÁT AZ ÚJ HAZÁBAN! ! ! ! AZ ELSZOMORIT ITT AHOGY LÁTJA A DOLGOKAT ILLETVE AMI TÖRTÉNT KÖRÜLÖTTE! ! ! ! AZÉRT ÉREZZE OTHON MAGÁT VÉGEZZE A DOLGÁT AHOGY GONDOLJA! ! ! ! HISZ EGY” SZABAD ” ORSZÁGBAN LELT OTHONRA! ! !

  3. Doktor Úr! Ön a betegek “Ozamája”. Önt szeretik az emberek azon a környéken, nem gondolnám, hogy azon a környékén bárki szóban vagy fizikailag Önhöz merne nyúlni. vagy a családjához,

Leave a Reply

Your email address will not be published.