“Lejárt az időd, Viktor!” – egy tüntető diák nyílt levelet írt Orbánnak

MTI Fotó: Mohai Balázs

Nyílt levelet juttatott el az Ellenszél szerkesztőségébe egy pénteken első alkalommal tüntető diák. A szöveget annyira izgalmasnak és politikailag fontosnak tartjuk, hogy változtatás nélkül közöljük.

“Viktor!

Neked lejárt az időd. És ebben a rövid mondatban megpróbálok mellőzni mindenféle rosszindulatot vagy ellenérzést, amit általában a kormányoddal kapcsolatban érzek. Egyszerűen ez az igazság, mert a világ változik, te pedig nem. Remélem, szánsz pár percet az életedből, hogy egy igazi ember véleményét is meghallgasd.

Köpösdy Dániel vagyok, ha úgy tetszik “elsőtüntető” (az első áldozó mintájára). Amennyire tudom, igyekszem követni a politikát, a korosztályomhoz képest talán tájékozottabb vagyok. És felfigyeltem egy nagyon érdekes, ismétlődő mintára, ami a te figyelmed durván elkerülte; ez lesz a bukásod oka.

Még kisdiák voltam és csak álmodoztam az egyetemről, amikor láttam, hogy egyetemista fiatalok a Hallgatói Hálózatba tömörülve kiálltak az intézkedéseid ellen és komoly meghátrálásra késztettek. Már akkor nagyon szerettem volna csatlakozni hozzájuk, mert lelkesített, hogy ezek a srácok, akiket példaképeimnek tekintek, nem féltek attól, hogy utcára menjenek és tiltakozzanak Hoffmann Rózsa és a hasonló alkalmatlan pojácák rombolása ellen.

Pár évvel később, a Netadósok vonultak százezren utcára és világították meg telefonjaikkal a budapesti éjszakát. Ekkor is meghátrálásra kényszerültél. Bár a tüntetéshullám elült, azok a képek örökre bevésődtek az én generációm agyába. Ismét eltelt pár év és az Olimpia kapcsán megint a fiatalok voltak, akik elindították az ellenállást (itt már én is gyűjtöttem), míg végül totális megsemmisítő csapást mértek a nagyzoló álmaidra.

A múltkori diáktüntetésen eljött a pillanat, hogy ismét utcára mehettünk. És nem tudom, feltűnt-e, de ezt a tüntetést már nem is egyetemisták, hanem középiskolás diákok szervezték meg. Ez pedig azt jelenti, hogy egyre fiatalabbak, egyre korábban döbbennek rá, hogy tenniük kell ellened valamit. És te mit tudsz mondani ezeknek a fiataloknak? Megmondom én őszintén: semmit.

“Egy legyalult, jövő nélküli országot, ahonnan legszívesebben minél előbb elhúzná a csíkot mindenki, mert hányingerünk van az ostoba sorosozástól, a hazugságaidból, meg a vazallusaid mindent leuraló gazdagodásából.”

Lejárt az időd, Viktor! Mi fiatalok már képesek vagyunk megszervezni magunkat. Mi fiatalok már nem az M1 híradójából tájékozódunk. Mi fiatalok képesek vagyunk megnyitni a Youtube-ot vagy a Wikipédiát, ha utána akarunk nézni annak, mi történik a világban. Minket fiatalokat már nem tudsz átvágni. És mivel ígérni sem tudsz már semmit, mi fiatalok leszünk a veszted végül. Mi fiatalok, akiket csúnyán elárultál.”

Sok sikert az utolsó ciklusodhoz!,
Köpösdy Dániel”

191 Comments

 1. Büszke lehet minden Magyar rád kedves Köpösdy Dániel, sok ilyen talpra esett fiatalokra van szükség, hogy megállítsátok ezt a Hatalommániás, Esztelen ,Ámokfutó, Hazudozó, Tolvaj, Embernyomorító, Népirtó Gazembert ! Tudd, hogy nem csak a fiatalok de az időseknek is tele van a hócipőjük,és nem vagy egyedül,veled vagyunk !

 2. EZ a levél NEM a szavazatokról szól,hanem a fiatalok TENNI KÉSZSÉGÉRŐL a kormány ellen !! Ez a LÉNYEGE a dolognak! NEM lehet megfélemlíteni őket,van bennük összefogás,ezáltal VAN BENNÜK ERŐ,ami a veszte lesz
  a kormánynak !

 3. Ne felejtsétek a FIDESz is a fiatalok pártja. A változások eljövetelének részesei voltak. Aztán mivé lettek.? Mérvadó nem az lesz,hogy mit mondanak,hanem,hogy mit cselekednek. !

 4. Igaza van ennek a diáknak, jól látja a világot. A sajnos az, hogy Orbánt ez sem változtatja meg.A felnőttek is tanulhatnak ebből a levélből, a fiatalokat már nem lehet átverni Ebben kell bízni Magyarországnak, ez változtathatja meg a jövőt.

 5. Respect ! Sok-sok ilyen tisztán látó, igazat szóló fiatalra van szükség! Tiétek a jövő, én csak a magam nevében mondhatom, Veletek vagyok!

 6. Ne felejtsük el, hogy ez csak egy ember véleménye (amivel én is egyet értek); nyilván, ha tudnám, hogy mögöttem áll pár ezer ember, akkor egyszerűbb lenne, de így a neten keresztül könnyű vitézkedni. Hiába vonulunk a parlament elé, ha mindenki csak a flashmobig jut.

 7. “Mi fiatalok képesek vagyunk megnyitni a Youtube-ot vagy a Wikipédiát, ha utána akarunk nézni annak, mi történik a világban. Minket fiatalokat már nem tudsz átvágni.”

  Mert ezen a két honlapon az igazság van eltárolva ugyebár… Az amerikai elnökválasztást állítólag nagy mértékben befolyásolták az eltérített internetes tartalmak. Főleg pont azok által eltérített internetes tartalmak, akiknek Viktor is a talpnyalója. Szóval csak óvatosan az internettel, ezt szeretném csak javasolni. Amúgy sok sikert! Sajnos a Fidesz még mindig viszi a választók felét.

 8. TISZTELT FIATALOK . Minden elismerésem. Ha lehet szervezzétek meg a “felvilágosító kampányt” a megvezetett idősebb generáció számára. Gondolok itt : szülőkre, nagy szülőkre,

  dédikre.

 9. Itt most arról van szó, hogy új szereplők léptek a szinpadra, Putyintól, Trumptól függetlenül. Velük kell megbeszélni közös dolgainkat és nem az emlitett Urakkal.

 10. Van némi igazságod a nettel kapcsolatban, de akkor honnét tájékozódjunk? A közszolgálatinak csúfolt tv-k és rádiók kormánypropagandát közvetítenek a megyei sajtótermékekkel együtt. A kereskedelmi tv-kből is nívó alatti műsorok jönnek, tisztelet 1-2 kivételének.

 11. Nem azt mondom, hogy a netes tájékozódás rossz lenne. Sőt. Csak azt, hogy a fiatalok körében azért az se terjedjen el, hogy a Youtube meg a Wikipedia nem terjeszthet álhíreket. Mert de. Azokat is ugyanúgy kell szűrni, mint bármi más hírforrást.

 12. Sőt, előbb önmagukat szervezzék meg, mert ők csak kis %-át jelentik a tizen-/huszonéves korosztálynak, a többségük nem megy el szavazni! Sőt, a harmincasok sem, inkább wellness hétvére mennek!

 13. Csak egy ember véleménye?……ez csak EGY diák levele !…érzed a különbséget? ….már keresed a kifogást !

 14. A csúti törpe helyett?…,,a buggyantagyú köpönyegforgató, hazug,tolvaj, hazaáruló helyett? ….,,a narancsos maffia nem lehet alternatíva és az elmebeteg Viktor sem !….kukába a mocskos fideszes gazemberekkel !

 15. Viktor már nincs képben. Ha begyógyszerezik, akkor ideig-óráig bambán vigyorog a semmibe, de már teljesen meghibbant!

 16. Lejárt az időd Viktor ! …és lejárt az összes büdös-bunkó tolvaj haverodnak is ……az ősfideszes férgeknek !

 17. Itt az ideje,hogy a nyugdíjasok,akik úgy tudnak viktorukra nézni,mint az oltári szentségre,most az egyszer a gyerekeik és unokáik jövőjét tartsák szem előtt,és ne a ….!!!

 18. Nemcsak a fiatalokat nem lehet átverni. 2014-ben a 3. Orbán kormányra a szavazóképes állampolgárok közül 27%!!!!!!! szavazott a fidesz/kdnp-re és ebbe benne vannak a határon túli magyarok is. Ha a határon túliak nem szavazhattak volna, akkor Orbán nem nyert volna, mert csak az Ő 2 mandátumukkal győzött, csak ennyivel lett meg a kizárólagos többsége! Mellesleg, ha lett volna együttműködés és a 41 % akik nem mentek el szavazni, de abból is lett volna szavazás 2014-ben Orbán nagyot bukott volna!!!!!! Az ellenzéknek 34 %-a volt, de nem működött az összefogás, ezért nem számított egybe, ahhoz koalíciót kellett volna kötni.

 19. A levélből kiderül, hogy már nem középiskolás, azaz szavazóképes! De ez egyébként is mellékes, mert János Rimóczinak van igaza!

 20. Én tudtam már 1989/1990-ben is. Sohasem voltak igazak. Nem alulról építkeztek, hanem ki lettek szemelve a megélhetési politikusok bábjának! Orbán nem akart magától politikus lenni nyilatkozta, hogy előbb focista akart lenni, majd, mint ELTÉ-s egyetemi tanár. Ki lettek szemelve, így soha nem is voltak a fiatalok pártja. Az ELTE Bibó Szakkollégium igazgatója és más MSZMP-és megélhetési politikusok szemelték ki Őkt és nem Orbán és társai alapították meg a FIDESZ-t, hanem Dr. Stumpf István. A FIDESZ előre nem is párt volt csak “szövetség”! Amikor 1990-ben kiírták a választásokat, hogy leváltsák az első szabad kormányt ami a Német Miklós által vezetett MSZP volt, akkor még a FIDESZ be sem volt jelentve pártnak. Az utolsó pillanatban kapták meg a pártnak történő bejegyzést, majd nem lemaradtak a választásokról, de “szerencsére” így is az MDF győzött, bár Ők sem voltak jó politikusok, tönkre is tették hazánkat! De a Fidesznél jobb volt!

 21. Nem viszi a választók felét. A választásra jogosultaknak csak a 27 %-a szavazott a fideszre és ebben már benne vannak a határon túli magyarok is, akiknek a 2 mandátumával nyert a 3. Orbán kormány! Csak 2 mandátummal az is köszönhető az erdélyieknek! Az ellenzéknek 34 %-a volt, de nem működött az összefogás! 41 % nem ment el szavazni! Tehát kisebbségben győzött a z Orbán kormány, ha 2 fordulós lett volna a választás akkorát bukott volna, mint egy téli kabát!

 22. De a híreket és a politikai műsorokat lehet nézni az RTL-en meg Balló György műsorát, “Házon kívül-t” stb. Vannak más műsorok is a szórakoztató műsorokon kívül. ATV-t már ne nézzetek mert Németh Sándor (és fia) megegyeztek Orbánnal. Így az ATV műsorának szerkesztésébe és tanácsadásába beleszól Habony Árpád és az Andy Vajna nevű télapó is!

 23. Nem minden nyugdíjas Orbán imádó, csak egy részük , annak is a többsége határon túli magyar! Nem kell generációs problémát kreálni és nem kell az idősebb emberekből bűnbakot csinálni, azt hagyjuk meg Kővér Lászlónak meg a nyugdíjasokat ütlegelő, rugdosó Habony Árpádnak, valamint a Fidelitasnak!

 24. Hű de értelmes írás! “Hu azanyajat”! Ez igen, meg a kisbetűvel írt “viktor” is! Jól gondolja, nem is érdemel csupa nagy betűt, de még a neve kezdő betűjét sem nagy V-vel! A többi is tele van helyesírási hibákkal. Mondja Ön milyen iskolát végzett és befejezte-e a nyolc osztályt? Ja nem, mert már alsó tagozatosok is különben írnak helyesen magyarul, és értelmesebben fogalmaznak! Ön egyáltalán magyarországi magyar vagy inkább erdélyi?

 25. Az alap állásom, az igazat csak is az igazat , akkor viszont buzogj vér csak buzogj de kulturáltan

 26. te értelmes vagy? Nem a témával,helyesírással foglalkozol ,Szerintem a sötét BUNKÓ te vagy. Ez nem Magyar óra! A te családod a szüleid még vessző hibát sem tévesztenek. BUTUSKA !!!!!

 27. Tisztelt Erika végig NAGY BETŰVEL kellett volna írni , hogy mindenki meg értse , KIK JELÖLTÉK ki őket ez a legfontosabb , ez az igazság !

 28. Teljesen mindegy, hogy ki írta! A diákok nem akarják a poroszos tanítást! Azért mert Orbán és a kormány tagjai úgy tanultak? Meghaladta már ezt az idő!

 29. Miért ne lehetne középiskolás. 20 évesek is járnak gimnáziumba. 5 éves képzés lehet őszi születésű is.

 30. Hat sajnos nekem csak ennyire futotta. Ha nem lenne ennyire tudatlan a “hu azanyajat ” egy filmbol valo es egy jopofa beszolas volt. Sajnalom, hogy nem latta, Tudatlansaganak ujabb megnyilvanulasa, hogy nem tunik fel, illetve nem tudja miert ekezetek nelkuli az iras. Az en gepemen angol program fut es angol a billentyuzetem is. Nem ertem azt sem, miert erdemelne csupa nagy betut a viktor. Megint latszik a tudatlansaga, mert a nagybetu a hozzaszolasoknal kiabalast jelent. Kezdo betukent meg szandekosan nem hasznaltam, mert nem tartom annyira. Ez a szubjektiv (mar ha tudja mi az) velemenyem.Tovabba mind a nyolc osztalyra gondol vagy a nyolcadikra? Az alsosok pedig kulonbbul es nem kulonben irnak. En Pesti magyar vagyok viszont osszessegeben on jo nagy parasz a beszedstilusat, a viselkedeset es a szamitogepes ismereteit figyelembe veve. Varom mely es elmes valasz uzenetet tudvan, hogy onbol ezutan mar csak unintelligens szitkozodas fog jonni.Es meg egy gondolat. En arccal irok, amihez onnek nincs mersze.

 31. Nem azon van a hangsúly, hogy középiskolás-e vagy sem. Arra válaszoltam, hogy szavazóképes, mert aki előttem írt, annak az volt a kifogása, hogy úgy sem tud szavazni. Ha 20 éves annál jobb, mert 18 éves kórtól szavazóképes akár középiskolás, akár nem. Teljesen mindegy, hogy tanul-e és hol egyetemen vagy középiskolába. Az előttem hozzászólónak az volt a gondja, hogy középiskolás úgy sem szavazhat, erre reagáltam, hogy DE SZAVAZHAT! El kell olvasni az előzményeket is, mielőtt válaszolunk valamire!

 32. Gazdóf Miklós! Ha te tudod, hogy nem K Dániel írta, akkor talán tudod, hogy ki írta? Ha nem csak a te gondolati következtetésed, az lehet annak a következménye, hogy gondolataid szintje olyan, mint aki 2 elemit végzett, de azt 6 évig járta, mondván az alapokat kell jól elsajátitani. Sajnos neked az sem sikerült.

 33. Szabó Vera! Persze, hogy él! Jelenleg az egyik alkotmánybíró! Orbán nevezte ki. 2014-es választások körül még beszélt Orbán valamelyik “királyi” csatornán. Azt hiszem a Duna TV-ben. Nyíltan, kendőzetlenül beszélt arról, hogy hogyan okították a tanárai, így Dr. Stumpf István is, hogy mit hogyan kell csinálni, ahhoz, hogy állami vagyon magán kézbe kerülhessen. Orbán szerint azt mondta Stumpf, hogy a “határ a csillagos ég”! Orbán ezt fiatalon és tapasztalatlanul nem akarta elhinni – nyilatkozta a TV-ben -, de azóta rájött, és tapasztalta, hogy igaz, hogy a határ a csillagos ég, sőt annál is sokkal tágabbak, magasabbak a határok! Közben a szokásos vigyor kiült az arcára, egy csepp szégyenérzet nem volt benne! Akkor még nem tudtam, hogy ott ül Stumpf egykori “tanár úr” is. Később Ő is megszólalt és azt mondta: nem bánta meg, hogy Orbán miniszterelnök lett! Azóta sok év eltelt, de most már Stumpf sem büszke annyira Orbánra! Szerintem ez amit Orbán művel lehet, hogy már Stumpfnak is sok, vagy látja, hogy ez előbb-utóbb hová vezet! Minden esetre már valami elkezdett megromlani kettőjük között. Persze azért még maradt alkotmánybíró! (Nem úgy, mint Soros aki kitaníttatta Orbánt és az egész fideszes/kdnp-s bagázst, Simicska egykori jóbarátjáról és az Orbán egykori véleménye szerint is “a fidesz eszéről” nem is beszélve! Nem életbiztosítás Orbán segítőjének, barátjának lenni! 🙂

 34. Köszi az infót! Talán akkor Stumpffal kell kezdeni a tisztogatást! …….ennek az apósa volt az a Horváth nevű belügyminiszter aki védte ezeket a retkeket az elején?

 35. 1. Mindenhol arcképpel vagyok regisztrálva, itt nem kérte a rendszer az arcképet, ez nélkül is lehetett írni. 2. Nem írtam az ékezetekről! 3. A filmet valóban nem láttam, de azt hiszem nem kötelező mindent nézni, vagy minden filmről tudni. 4. Igaz azt megjegyeztem, hogy kisbetűvel írta Orbán keresztnevét, de ezt nem felróttam Önnek, hanem helyeseltem, még ha iróniával is. Van amikor én sem tudok ellenállni a kísértésnek és kisbetűvel írom a nevét Orbánnak! 5. Természetesen lehet önálló, egyéni véleménye. (szubjektív – latin eredetű szó). Nekem és másnak is van. 6. Ne vegye most magára, csak írom a rend kedvéért 🙂 : igen 8 osztályra gondoltam és nem a 8. osztályra, mivel van ilyen szó vicc, hogy elvégezte a nyolcosztályt 4 elsőt és négy másodikat! De ezt nem írtam le így Önnek, ez csak magyarázat az erre vonatkozó kérdésére. 7. Örülök, hogy pesti (vagy Pest-i) – ez is most csak humor – és magyar. Ha tudtam volna nem is írtam volna Önnek semmit, csak már egy idő óta nagyon unom, hogy a legtöbb hibásan helyesírással író hozzászólók általában erdélyiek. Mellesleg nekem alapvetően nem volt soha semmi bajom az erdélyiekkel, de 2010-től vagy még inkább 2014-től mindenbe bele akarnak szólni, ami hazánkba történik és nemcsak mindent jobban akarnak tudni, de egyenesen saját magukat tartják “igazi” magyaroknak, mi meg senkik, keverékek vagyunk, Ők a tiszta magyar “faj”! Hirtelen ez jutott az eszembe amikor Önnek elkezdtem válaszolni a vitaindítóban. Megkövetem érte, ha megengedi! Üdvözlettel: Erika (csak így arc nélkül, de a facebookon megnézheti bárki az arcképen, és minden kép meg egyebek nyilvános az oldalamon, semmi nem titkos! 🙂 🙂 )

 36. Azt hiszem, ha jól tudom (javítson ki, ha nem így van 🙂 ) Önnel nem voltam beszélő viszonyban ebben a posztban! Továbbá nem őriztünk együtt libát, sem disznót, illetve nem engedtem meg, hogy tegezzen! Lehet, hogy én sötét bunkó vagyok Önnek, de legalább Ön ebben is túltesz rajtam, ugyanis ismeretlen felnőtt férfiak nem tegeznek le nőket, engedély nélkül! Hogy miért tartottam magyarórát, azt elmagyaráztam annak akire tartozik. Mellesleg én nem szoktam senkit kijavítani és engem is zavar, ha más egy-egy kisebb hiba, vagy elütés miatt szól a másik hozzászólásához, de azt is megtartam magamnak és nem szólok be kéretlenül harmadikként. Önnek biztosan muszáj volt, késztetést érzett erre, különben biztosan el lett volna rontva az egész napja, annyira szívére vette, hogy mást megsértettem! 🙂 Váljék egészségére, remélem azért szívinfarktust vagy agyvérzést nem kap! Máskor akkor írjon Nekem, ha majd én is megszólítom Önt vagy lesz közös témánk! Az írása Önt minősíti, dől Önből az intelligencia! Nem kicsit! 🙂

 37. Ha jól emlékszem, párttitkárok ma is vannak. Igaz, más nevek, címek, rangok adódnak, a funkció maradt. A párttitikár – legyen az országgyülési képviselő,polgármester, fő-, alhivatalnok, leginkább helyettes államtitkár, vagy pártszóvivő,kormányszóvivő – közli, elmondja, begyakoroltatja a hatalom utasításai, kivánságait, stb.,stb.
  Persze, gondolhatnék az agitprop címre is – hiszen a Soros kampány szinte olyan, mint a “Gyüjtsd a vasat és a fémet, ezzel is a békét véded!” baromság volt. Tapintatból most nem hozakodtam elő más, kedvelt toposzokkal.

 38. Szép új libsi nemzedék. Tisztelet semmi, értelem semmi, teljesítmény semmi… (A libsi fake news megnyitása nem teljesítmény. Könyvet ki tud a kis libsi palánta nyitni?) A ti időtök már rég le járt – ennek a palántának meg már akkor, mielőtt egyáltalán elindult volna.

 39. …. mi dédik értetek, – miattatok élünk még, hogy segíthessünk Nektek , hogy tájékozott, tudással tele fejjel és mosolygó arccal – félelem nélkül- dolgozhassatok , élhessetek !!!!!!!!!

 40. Szabó Vera mindig csak egy ember,- szerinted – !!!!

  Az ár is egy csepp vízzel kezdődik, aztán lavina lesz belőle !!!

 41. Félreérthetően fogalmaztam ! Drukkolok a fiatalembernek, mert bátor tett volt és reméljük követik őt sokan !

 42. Szép , nagyon szép.
  Olvasva a hozzászólásokat látható az átlag magyar tunyaság.
  Örülök , hogy vannak fiataljaink akik értelmesen gondolkoznak, de ezt a hitvány hatalmat nekünk felnőtteknek kel eltakarítanunk!!! Ne lökdössük már magunk elé ezt a bátor fiatalt.
  Jó volt Dani! De most állj félre , hagy végezzünk a rezsimmel mi akiknek már nincs vesztenivalónk és tudjuk a tetteink következményeit. Ne hagyd, hogy Sándor Máriához hasonlóan megrágjon a szájkaratézó tömeg és utána téged kiköpve másik golyófogót keressenek maguknak.
  Nekünk az a dolgunk, hogy az ilyen gyerekeknek úgy adjuk át az országot, hogy nekik ne kelljen újra végigjárniuk azt amit nekünk a Horthy-Kádár-Orbán diktatúrákban kellett.

 43. Igaz! A nevek és a címek változtak, a módszerek ugyanazok! + a papok közül is sokan beszálltak az “agitálásba”!

 44. Igen, pontosan, az Ő apósa volt a Horváth nevű belügyminiszter. Sőt még Pozsgay Imre is beletartozott a családba (meg a szállak mozgatásába, a fideszbe is belépett stb.) de Ő 2017-ben meghalt.

 45. Na és?! Nem a neve a lényeg, hanem a tettek. Ez jó tett volt, nem látja hány embernek tetszik ez a “szennyoldal”! Ha nem tetszik nem kell ide jönni!

 46. Annak idején, az én nyílt levelemnél is azt mondták, hogy nem is én írtam, pedig bizony de, kábé 10 perc alatt.

 47. “Kedves” nagykörűti libsi értelmiseggi! Köszönöm, hogy e megbecsült, hagyományörző és valódi értéket teremtő társadalmi réteg közé sorolsz, bár csak vidéki származású vagyok.

 48. pedig az a jó. melyik ország európa motorja? mehetsz a búsba más módszerekkel. a finneknél a legkisebb a tehetségesek sikere.

 49. én mindig tudom, ha valaki hazudik nekem. hogy mi az igazság azt nem, mert nem vagyok táltos. buta az érvelésed, és még te tartod magadat okosnak!

 50. Érdekes ! A BayerZsóti már mióta kurv@anyázik, de még nem csukták be a disznóólba !….a rossz példa ragadós !

 51. Honnan tudod? Talán ott voltál, és láttad, hogy ki írta? A mai fiatalok nagyon felnőtt módon tudnak gondolkodni.

 52. Van róla fényképe ,hogy nem Ő írta ? Egy esetben hinném el :ha azt állítaná és igazolni is tudná,hogy ÖN írta !Mindegy ,hogy ki írta ,az a lényeg,hogy minden szava igaz ,ellentétben a törpével,aki csak véletlenül mond igazat ! Már milliószor hazugságon fogták,és a sok agymosott birka még mindig hisz neki !

 53. Miért ? Köztársaság az van ? Nincs ! De Köztársasági Elnök az van ! Gyenge,mint a hajnali gerle puki ,de van !

 54. ez jó volt…bár a balf@sz fidesz szavazók…..akik ráadásul a nép legalja, bugrisok és tahók…..

 55. És hol volt a magyarórák, nyelvtanórák helyett? És melyik istálló környékén cseperedett fel? És mit keres itt?

 56. Azért tiszteletre méltó a türelme, és bölcsessége a feltehetőleg késő kamaszkorú kommentelővel.

 57. Egy nagy magyar író mondotta volt, hogy a hibásan leírt szó vétek a gondolattal szemben. Nem mondom meg sem az író nevét, sem annak értelmét. Remélhetőleg dühöngéd nélkül is képes lesz utánna nézni. Megéri.

 58. Tehát a poroszos módszer, az jó? Mutasson még egy országot ahol ilyen részletességgel tanítják más országok történelmét, földrajzát stb. A nyolcvanas évek általános iskolai tananyaga a mai fele volt. Olyan tantárgyak vannak jelen az általános iskolákban, ami 30 évvel ezelőtt nem volt. Az oktatásnak nincs köze ahhoz, hogy melyik ország Európa motorja, mert ilyen alapon, akkor Magyarország lenne az. A becsület, a saját nemzet segítése, az ország fölrajzi adottságának köszönhető kincsek értékesítése stb. ettől lesz egy ország erős gazdaságilag. A becsület mindennél többet ér, csak sajnos nem ebben az országban. Ezért fogy az ország, mert külföldön tapasztalják meg, hogy a becsületes munka, tudás mennyit ér! Magyarország pedig már egy Zsiványtanya!! Kíváncsi lennék, ha bevezetésre kerülne a Becsület tantárgy, vajon ki tanítaná??? Egyházi iskolákban senki!

 59. nos én tanítottam német elit egyetmen. barátom, 3x annyi lexikális tudást követeltek meg, mint a vidékünkön. persze mellé az összefüggéseket is.

  magyorrszágon meg speciel nem tanítják más népek történelmét. ezért buta a magyar. hihetetlenül magyarközpontú a tanítís. kérdezd meg a történészeket. hány olyan könyvet tudnak ajánlani, ami a környezö népk történelmével foglalkozik?

  a motorhoz nagyon köze van az iskolának. azt látom, a mai érettségizettek buták. sokat ront, hogy kevesebb a matek. ez már az IQn is meglátszik.

  QAZért fogy az ország, mert a magyar önző és genetikusan buta. már évtizedekkel ezelőtt sem akart gyereket. és külföldön sem akar. valamit felépíteni nem képes, csak beülni a készbe. számító spekuláns. ezért megy el a készbe, nem a becsületért. sok magyarral találkoztam nyugaton, és többségük ócska volt. csak mivel szolganmép, igyekszik nyalni. azt persze szégyelli kimondani, így haladónak teszi magát.

 60. aki malacólozik az meg onnan jött! te kis disznó! hát itt trollkodsz és nincs jobb dolgod? akár ki is írta a cikkeben szereplő levelet,nem lehet vele vitatkozni! mit mond viktor ezeknek a közép iskolásoknak,hogy 3/3-as ügynökök vagy netán bősz komcsik voltak,ne adj isten besúgók? ezt nem lehet ezekre a kisemberekre ráverni! pont ő nem teheti meg,aki a legnagyobb kommunista jelenleg magyarországon! egy gyors kérés a kis betűs mondat kezdéseimbe ne köss bele te disznó! helyette inkább a cikkhez szóljál valami értelmeset okoska!

 61. pofa be,m te malacszar! nem egy rojadék alpári magyarországinak vertem be a pofáját az anyázásért. nincs fgyelmeztetés, csak ütés.

 62. Megnézném azt a német egyetemet, ahol téged tanítani engedtek, hiszen még magyarul sem tudsz rendesen.

 63. buta vagy, mint mindenmagyarországi. szar nép, megérdemlitek az orosz protekturátust.
  mellesleg éltem nálatok is, messze fölötte voltam a sztýrvezetöknek. akkor jöttem rá, hogy európa pőcegödre vagytok, csököttagyú mmagyarmarhákkal. egész idö alat 8 (nyolc!) normális emberrel találkoztam. na ezért utálnak titeket mindenhol a világon. mert nem vagytok emberek.

 64. Ez a válasz szerencsére publikus. Várom a véleményeket, ki hiszi el, hogy ez a sültbunkó barom német elit egyetemen tanított, amit állít magáról? Amit előad, az max. 4 elemiről tanúskodik. Magadat buktattad le, te szerencsétlen, éhbérért fölbérelt fasz.

 65. Na, ebből meg az derült ki, hogy a Gazdóf meg a Krupácsek egy és ugyanaz. Mégsem korlátlan az a büdzsé….

 66. Mindegyik FIDESZ-troll arcnélküli, mert a bukás után nem szeretnék elvinni a balhét. Azt a főnökük fogja…

 67. Azért csak elárultad magad hogy milyen közönséges szar alak vagy!
  Az utóbbi pár szó amit ki fostál a szádon nem arra utal hogy tanítottál valahol ha nem inkább arra hogy nem sokszor mentél be az iskola kapuján! Veled egy napon a kulturált kifejezést vétek említeni de egy valamire való ember ilyen kifejezéssel nem él egy ország népe ellen!
  Barom!

 68. Senki nem hiszi el! Ez egy orbánsegg-nyaló faszfej. Egy “outsider”! Aki kívülről (sanszos hogy külföldről) ugat bele a dolgokba, és minősít magyar embereket. Jól írta Kormányos úr, egy “szar alak”.

 69. Ahhoz képest a honfoglalás előtti Magyarságról kínában ezerszer több dokumentáció és tanítás él mint idehaza….. Én az általános után több szakiskolába és gimnáziumba is jártam (csak azokat soroltam a teljesség igénye nélkül ahol törit is tanultunk) és ki merem jelenteni: A tananyag 10%-át tette ki a Magyar történelem (az is a honfoglalástól kezdődő győztesek által írt hamisításokkal ferdítve) a java része pedig, róma, görög, francia történelem, amerika felfedezése és örökösödési háború, angol gyarmatosítás és angol királyok, stb, stb. Nem tudom te milyen iskolába tanultál magyar központú földrajzot és történelmet, de az nem ebben a valóságban történt az is biztos!

 70. Gratulálok! Én már pár éve mondom, hogy az unokáink lesz a veszte ennek a gazembernek. Az én 15 éves unokám is részt vett a tiltakozásban osztálytársaival, szerencsére a gimnázium is nagyon jól állt a dologhoz, ahova jár. Ezeket a fiatalokat már nem lehet meghülyíteni szerencsére.

 71. Te pedig egy gonosz, buta és félretájékozott vagy. Maradj ott, ahol vagy és ne hazudozz butaságokat.

 72. Te ostoba! A fiatalok sokkal, de sokkal okosabbak, mint te és a hozzád hasonlók gondolják. Az én 15 éves unokám vezet egy blogot, többezer követővel, mivel annyira élvezetes és érett, amit és ahogy ír. És nyilván nem ő az egyetlen ilyen okos és tehetséges fiatal. Ez a Dániel gyerek pedig egyáltalán nem ír olyat, amit egy okos középiskolás gyerek ne tudna megfogalmazni.

 73. Solomon szarkupac hozzászóló egyértelműen fizetett fideszes troll, mivel arctalanul van neki több, mint 16 ezer hozzászólása, amit nyilván főállásban, pénzért csinál. Nem érdemes foglalkozni vele.

 74. nem tanítják a honfoglalás elötti magyarsagá történelmét. kamusztori.és mielött nekiveselkedsz a válasznak, érezz rá, hogy egy kína, india kontinensnyi ország, kurvára nem egységes iskolarendszerrel.

 75. Kedves Brigi!
  Melyik bolygón jó az oktatás? Az oktatás itthon több mint 30 éve zuhan. 1986-os újságcikkeket érdemes a témában elővenni, a többi történelem azóta. Felesleges időtöltés szintjére esett 25-30 év alatt a szakmunkásképzés. 40 nap alatt többet lehet tanulni egy gyakorlati képzésen, mint 4 év alatt manapság. Depressziósan, dohányozva, ‘félrészegen’ 15-20 évesen, döbbenet. Tisztelet a kivételnek, minden huszadik tanárból kinézem, hogy tudna és akar segíteni a gyerekeknek a fejlődésben.
  Egyetértünk, a jó értés, erkölcs, a tudás és az egészség a mai világban sokat ér, egy vagy több határt átlépve még pénzt is adnak érte.
  Megvadult szegény földművelők, megélhetési politikusok és főállású maffiózók irányítják az állami pénzeket, sőt már a törvényeket és a megkapható munkahelyeket is. Ráadásul a korfa és az élet jól bizonyítja, hogy az 57 feletti korosztály érdemi vita nélkül gödörbe tolja a teljes népet, eldönti a választásokat, a gazdaságot, a termőföldet (ami maradt belőle) rombolja. Egy mai 10-14 éves ezt döbbenten nézi, és többnyire valami játékba menekül az őrült felnőttek elől, a tömegsport hanyatlása is ezért sem gyógyítható NER tahókkal.
  Egyedül Waldof iskolában tanítanék a mai rendszeren belül, igaz ez a rendszer is ezer sebből vérzik, tudják a benne lévők is, annyira be lett szabályozva:
  http://waldorf.hu/allashirdetesek

 76. Remélem az a sok nyugdijas rottyant megbünhödik azért amit választottak.megérdemlik a nyomoruságot.tisztelet a kivételnek!

 77. Blaaablaaaabllaaaa jol megmondjuk neki majd aztán most jol kimiondom en vagyok a megmondo….aztán mi tortenik …semmi ha annak idejen Petofi ugyan igy tett volna mint ti jol megmondom neki (arctalanul a hatterbol a tomegbol bekiabalva) emberek akkor ma nem ünnepelnénk marcius 15.et!
  Sok duma de semmi tett menjetek a pi..ba

 78. KAMUGYÁR

  A magyarok többsége kevés dolgot utál jobban, mint a valóságot. Évtizede zajlik a csodavárás, majdcsak valami történik, felébredünk, és husss, nincs többé Orbán, meg Lázár, meg Mészáros, meg a többi maffiózó. Ha csak mindenki egyszer képes lenne önmagába nézni, és végigszámolni, hány csodában hitt, és abből mennyi jött be, mindjárt tömeges lenne a nép ébredése.

  Csakhát csodák nincsenek. Tények vannak, törvényszerűségek, tapasztalatok. Diktatórikus rezsimet parlamentáris módszerekkel nem lehet eltakarítani, ráolvasással sem, aláírásgyűjtögetéssel sem, és sorolhatnám a végtelenségig, hogyan NEM lehet. De fölösleges, elég körbenézni a szomszédos országokban: nagy és kitartó tömeg az egyetlen megoldás.

  Minél tovább hisztek sajtótájékoztatókban, interpellációkban, petíciókban, aláírásokban, ésatöbbi, annál később fogtok felébredni. Nem Orbán uralkodik fölöttetek, hanem ti tartjátok őt hatalomban, mert képtelenek vagytok szembesülni a valósággal. Évtizede röhög a magyarokon, mert a legprimitívebb trükkjeinek is bedőltök. Nincs rövidebb út az erdőn át. Nagy, kitartó tömeg a Kossuthon, és megrezeg a szék Orbán alatt. Talán ki is veti magából.

  Nem unjátok még, hogy hülyére vesznek mindannyiunkat?

 79. Valami kétely bennem van. Szeretném hinni az egészet.
  De valami ami nem hagy nyugodni a majd szó.. Ez a szó ,és hason szavat , ,a lehet ,ha , ez mind, egy semilyen szó. NEM HATÁROZOTT. Idő húzás a következő választás. Ha választás lesz, akkor a fiatalokra semmi szükség. MOST VAN RÁJUK MINNÉL HAMARABB SZÜKSÉG HA .. szóval kezdenek . eleve ORBÁNISTA HITRŐL SZÓL.

 80. I simply wanted to thank you so much all over again. I am not sure the things that I would have worked on in the absence of these smart ideas shared by you regarding this area. It previously was a difficult situation in my opinion, however , observing a new well-written way you resolved it took me to leap with contentment. Now i’m thankful for this guidance and thus believe you really know what an amazing job you are getting into instructing the mediocre ones using your blog. Most likely you haven’t come across all of us.

 81. I have to express my admiration for your generosity supporting individuals that have the need for help on the area. Your real commitment to passing the message up and down was particularly significant and have continuously allowed individuals like me to achieve their aims. Your own insightful help indicates so much to me and even more to my mates. Best wishes; from everyone of us.

 82. I wish to express my appreciation to this writer for bailing me out of this condition. Right after researching throughout the search engines and getting solutions that were not helpful, I figured my entire life was over. Living minus the solutions to the difficulties you’ve fixed as a result of this review is a crucial case, and those which might have in a negative way damaged my entire career if I had not discovered the website. Your own competence and kindness in maneuvering everything was valuable. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t come upon such a thing like this. I’m able to at this moment look ahead to my future. Thank you so much for the skilled and effective help. I won’t hesitate to endorse the blog to anybody who wants and needs care on this subject.

 83. I not to mention my friends happened to be reading through the excellent helpful hints from the blog and then suddenly got a terrible suspicion I had not expressed respect to the website owner for those strategies. These young boys came for that reason warmed to read them and have clearly been enjoying these things. Appreciation for actually being so helpful and then for making a decision on certain cool information most people are really needing to understand about. Our own sincere apologies for not expressing gratitude to earlier.

 84. I actually wanted to make a simple note to be able to express gratitude to you for all the precious ways you are showing on this website. My considerable internet investigation has finally been honored with high-quality suggestions to write about with my contacts. I would say that most of us visitors are quite lucky to dwell in a useful community with very many marvellous individuals with helpful hints. I feel very fortunate to have seen your website and look forward to plenty of more pleasurable minutes reading here. Thanks again for all the details.

 85. Thanks so much for giving everyone a very terrific possiblity to read in detail from here. It really is very superb plus full of fun for me personally and my office mates to search the blog at minimum thrice in one week to read through the fresh tips you have. And indeed, we’re always impressed for the mind-blowing tips you serve. Certain two facts in this posting are undeniably the very best we’ve ever had.

 86. I would like to show thanks to you for rescuing me from this particular trouble. Because of browsing throughout the the net and coming across strategies that were not beneficial, I figured my entire life was done. Existing without the approaches to the issues you’ve resolved as a result of your main short post is a crucial case, as well as those that might have badly damaged my entire career if I hadn’t noticed your blog. Your own personal talents and kindness in handling every item was priceless. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t discovered such a point like this. I can at this point relish my future. Thank you very much for the professional and sensible guide. I won’t think twice to propose the blog to any person who wants and needs recommendations about this situation.

 87. I needed to post you that bit of observation to be able to thank you again on your great information you’ve featured in this case. It has been certainly seriously generous of people like you to give extensively exactly what a lot of people would have sold as an ebook to earn some profit for their own end, most importantly seeing that you could have done it in the event you wanted. The good ideas likewise acted like the great way to understand that other individuals have the same dreams really like my own to find out many more pertaining to this matter. I am certain there are many more fun instances in the future for those who discover your website.

 88. Thanks a lot for giving everyone an extraordinarily nice chance to read from this web site. It’s always very lovely and also stuffed with amusement for me personally and my office friends to search your site at least 3 times in a week to study the fresh guides you will have. Of course, we are always amazed with your unbelievable tactics you serve. Selected 2 ideas in this post are undeniably the most impressive we have all ever had.

 89. I wanted to compose you a tiny note in order to thank you so much once again on the splendid tactics you have featured above. This is incredibly generous with people like you to supply extensively what exactly many of us might have offered for sale as an e-book to help with making some bucks on their own, specifically now that you might well have tried it if you ever considered necessary. These concepts additionally worked to provide a fantastic way to be sure that some people have the same passion the same as my own to realize a lot more around this condition. I’m sure there are several more pleasurable times up front for individuals that browse through your blog.

 90. I am also writing to make you understand what a beneficial encounter our princess undergone viewing yuor web blog. She learned too many pieces, which include what it’s like to have an incredible teaching style to let most people smoothly know just exactly selected very confusing matters. You actually did more than readers’ expected results. Many thanks for imparting such invaluable, trusted, educational and also cool tips about your topic to Mary.

 91. My wife and i got quite peaceful that Albert managed to do his analysis while using the precious recommendations he got out of the blog. It is now and again perplexing to just find yourself giving freely tips and hints which usually some people may have been trying to sell. We really take into account we have got the writer to give thanks to for that. The most important illustrations you made, the simple web site menu, the friendships you will give support to engender – it’s most remarkable, and it’s really assisting our son and the family do think this concept is brilliant, which is exceptionally fundamental. Many thanks for everything!

 92. Thank you a lot for providing individuals with an extraordinarily remarkable chance to check tips from this web site. It is usually so pleasing and as well , jam-packed with a great time for me and my office colleagues to visit your web site no less than three times weekly to read the latest items you will have. And lastly, I am always fulfilled with the great creative concepts you serve. Some 3 areas in this post are essentially the simplest I have had.

 93. I in addition to my buddies have already been looking through the nice helpful hints from your web blog and immediately developed a terrible suspicion I had not thanked you for them. Most of the people had been absolutely joyful to see all of them and now have in reality been loving those things. We appreciate you genuinely well helpful as well as for deciding on variety of decent ideas most people are really desirous to learn about. My personal sincere apologies for not saying thanks to you earlier.

 94. I would like to express thanks to the writer just for rescuing me from this dilemma. Right after searching throughout the search engines and coming across basics which were not beneficial, I thought my entire life was well over. Being alive without the answers to the problems you’ve fixed by means of this write-up is a crucial case, as well as the ones which may have negatively affected my entire career if I had not noticed your web blog. Your actual understanding and kindness in handling every part was tremendous. I don’t know what I would have done if I had not discovered such a point like this. I can also at this point look ahead to my future. Thank you very much for this professional and amazing guide. I will not be reluctant to recommend the website to anybody who will need guidance about this issue.

 95. I wanted to post you the little note to be able to thank you so much yet again relating to the magnificent methods you’ve contributed on this site. It’s quite generous of you to offer freely what exactly many of us would have made available as an e-book to earn some profit on their own, certainly given that you might have tried it in case you desired. Those good tips in addition worked to become easy way to realize that most people have the identical desire really like my own to find out whole lot more on the subject of this matter. I believe there are several more enjoyable occasions up front for folks who go through your website.

 96. I would like to voice my love for your kind-heartedness for persons who actually need guidance on the area of interest. Your personal commitment to getting the message along had become especially valuable and has constantly allowed somebody just like me to arrive at their dreams. Your amazing invaluable guideline indicates a lot to me and extremely more to my office colleagues. Thanks a lot; from all of us.

 97. I truly wanted to write down a small note in order to thank you for all of the unique guidelines you are giving on this site. My considerable internet research has at the end of the day been rewarded with reasonable tips to go over with my friends. I ‘d suppose that we website visitors are very much blessed to exist in a fabulous network with many marvellous people with helpful techniques. I feel truly fortunate to have encountered your entire web pages and look forward to some more exciting moments reading here. Thanks a lot again for a lot of things.

 98. I am also writing to let you know what a impressive encounter my wife’s girl enjoyed studying the blog. She even learned a wide variety of pieces, which include what it’s like to have a wonderful coaching style to get the rest quite simply comprehend specific grueling matters. You undoubtedly exceeded our expectations. Many thanks for producing these productive, trustworthy, informative and in addition unique thoughts on that topic to Sandra.

 99. I must show my thanks to the writer for rescuing me from this particular matter. As a result of looking out through the world-wide-web and obtaining solutions that were not beneficial, I believed my life was done. Living minus the solutions to the problems you have resolved all through this review is a serious case, and ones that could have in a wrong way damaged my entire career if I hadn’t encountered your website. Your own capability and kindness in maneuvering the whole lot was very useful. I don’t know what I would have done if I hadn’t discovered such a subject like this. I can also now look ahead to my future. Thanks very much for this professional and result oriented guide. I will not be reluctant to endorse the sites to anyone who needs to have tips about this matter.

 100. I simply wanted to construct a small word so as to express gratitude to you for the lovely guidelines you are showing on this site. My incredibly long internet research has finally been compensated with good quality tips to exchange with my good friends. I would repeat that we readers are truly blessed to live in a superb website with many awesome people with very helpful advice. I feel truly blessed to have seen your webpages and look forward to some more fabulous moments reading here. Thanks a lot once more for everything.

 101. I wish to show some appreciation to this writer for rescuing me from this type of problem. After scouting throughout the search engines and obtaining ways which are not helpful, I was thinking my entire life was done. Existing minus the solutions to the issues you’ve sorted out through your entire write-up is a serious case, and ones that would have badly affected my entire career if I had not noticed the website. Your main talents and kindness in taking care of everything was useful. I don’t know what I would have done if I had not encountered such a thing like this. I’m able to now look forward to my future. Thanks for your time so much for the reliable and amazing help. I won’t hesitate to propose the sites to any person who requires assistance about this problem.

 102. Thank you so much for providing individuals with such a special possiblity to read critical reviews from this website. It can be so sweet plus full of fun for me personally and my office fellow workers to search your blog more than 3 times in one week to find out the newest guidance you have got. Of course, we are always happy with the unbelievable solutions served by you. Some 2 points in this post are ultimately the most impressive we have all had.

 103. I have to convey my gratitude for your generosity giving support to persons who should have help with your area. Your personal dedication to getting the message all-around came to be amazingly practical and has consistently enabled professionals much like me to get to their goals. Your new important recommendations signifies much to me and even further to my colleagues. Many thanks; from everyone of us.

 104. Fb Autoliker, Facebook Autoliker, auto liker, auto like, Autoliker Facebook, Auto Liker, Status Auto Liker, Facebook Liker, Photo Auto Liker, Photo Liker, autoliker, autolike, Facebook Auto Liker, Autoliker, Increase Facebook Likes, facebook auto liker, Status Liker, Working Auto Liker, Auto Like, Autoliker

 105. ปั้มไลค์เพจ, ไลค์เพจ, ปั๊มไลค์เพจ facebook, ปั๊มไลค์เพจ, เพิ่มไลค์แฟนเพจ, ปั้มเพจ, เพิ่มไลค์เพจ, ปั๊มไลค์แฟนเพจ, ปั้มไลค์แฟนเพจ, เพิ่มไลค์เพจ ราคาถูก, ปั๊มไลค์เพจ

 106. จ้างกดไลค์, รับทำไลค์แฟนเพจจำนวนมาก, ปั้มรูป, รับทำไลค์ครบวงจร, รับสร้างแฟนเพจพร้อมยอดไลค์, ไลค์แฟนเพจเฟสบุ๊ค, ปั้มยอดไลค์เป็นคนไทย 100%, รับทำเพจสินค้าพร้อมยอดไลค์, กดไลค์รูป, บริการปั้มไลค์แฟนเพจฟรี, ปั้มไลค์มือถือ, รับจ้างปั้มไลค์, ปั้มไลค์เพจฟรี, รับไลค์แฟนเพจ, จ้างเพิ่มไลค์, ปั้ม Like ฟรี, ไลค์เพจ, เพิ่มไลค์ฟรี, ไลค์แฟนเพจได้สูงสุดหนึ่งล้านไลค์, ปั้มไลค์สถานะ, ปั้มโพสต์, ซื้อไลค์แฟนเพจ, ปั้มไลค์รูปเฟส, รับเพิ่มไลค์แฟนเพจเฟสบุ๊ค, รับไลค์ครบวงจรทั่วไทย, การเพิ่ม Like เป็นการเพิ่มโอกาสทางการขายสินค้าของคุณนั่นเอง ด้วยงานบริการเพิ่มไลค์แฟนเพจระดับมืออาชีพ ประสบการณ์การทำงานหลายปี, บริการปั้มไลค์ฟรี, Up Like Fanpage, ปั้มไลค์เพจคนไทย, Auto Like, รับเพิ่มไลค์แฟนเพจ เป็นการโปรโมทแฟนเพจ เพื่อเพิ่มยอดขายสินค้าได้, เพิ่มไลค์แฟนเพจ, ปั้มเพจ เหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการยอดไลค์เพจเพจเยอะๆ, จ้างปั้มไลค์, ปั้มไลค์ฟรี, เพิ่มไลค์คนไทย, ปั้มไลค์ทั่วไป, บริการเพิ่มไลค์เฟสบุ๊คให้แฟนเพจ, ปั้มไลค์ราคาถูก, ปั้มไลค์เพจ Facebook, บริการเพิ่มไลค์แฟนเพจฟรี, Like Fanpage, รับจ้างกดไลค์, รับปั้มไลค์รูป, รับเพิ่ม Like Fanpage Facebook ราคาพิเศษ เหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการเพิ่ม Like Fanpage ให้ดูเป็นความน่าเชื่อถือของร้าน, ปั้มไลค์ง่ายๆ, ไลค์แฟนเพจราคาถูก, ปั้มไลค์ Facebook, รับปั้มไลค์เพจ, ปั้มไลค์รูป, ปั้มไลค์เฟสบุ๊ค, กด Like, รับเพิ่มไลค์, จ้างไลค์, เพิ่มไลค์เพจ ราคาถูก, ปั้มไลค์เพจ, รับจ้างเพิ่มไลค์, ปั้มไลค์รูป Facebook, ไลค์คนไทย 100%, กดไลค์, ไลค์แฟนเพจ, ปั้มไลค์, ปั้มเพจ, บริการเพิ่ม Like ให้แฟนเพจของคุณ โดยทีมงานระดับมืออาชีพ ในระยะเวลาอันสั้นและราคาถูก รับประกันไลค์จากคนไทย 100%, รับ Like Fanpage, เพิ่มไลค์แฟนเพจ ราคาถูก, ปั้มไลค์ครบวงจร, แฟนเพจพร้อมยอดไลค์, รับทำเพจเฟสบุ๊ค, ปั้มเพจเฟสบุ๊ค, เพิ่ม Like, Add Like Fanpage, ปั้มไลค์แฟนเพจ, กดไลค์แฟนเพจ, ปั้มไลค์ ในโทรศัพท์, Pump Like, ปั่นไลค์, จ้างไลค์รูป, โกงไลค์, เพิ่มไลค์, เพิ่มไลค์เพจ

 107. ปั้มไลค์.com เว็บบริการปั้มไลค์ สถานะ คอมเม้น รูปภาพ และระบบต่างๆอีกมากมายไม่ว่าจะเป็น เชคคนไลค์โพส โพสลงกลุ่ม ต่างๆในทีเดียว เว็บปั้มไลค์ เพิ่มไลค์ฟรี ปั๊มไลค์ เพิ่มไลค์ facebook ฟรี เพิ่มไลค์ สถานะ เพจ รูปภาพ คอมเม้น วิดีโอ ปั๊มไลค์ โกงรูปไลค์ ปั้มlike ปั้มไลค์เฟสบุ๊ค ปั๊มไลค์ สอนfacebookฟรี วิธีแฮคไลค์ โปรเฟสบุ๊ค ออโต้ไลค์ โกงไลค์ ใช้งานง่ายและฟรี

 108. Unquestionably believe that which you said. Your favorite reason appeared to be on the internet the easiest thing to be aware of.
  I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they
  plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the
  whole thing without having side effect , people can take a
  signal. Will probably be back to get more. Thanks

 109. My spouse and I stumbled over here by a different web address and
  thought I might as well check things out. I like what I see so i am just
  following you. Look forward to checking out your web page repeatedly.

 110. Good day! This post could not be written any better! Reading
  through this post reminds me of my old room mate! He always kept chatting about this.
  I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read.
  Many thanks for sharing!

 111. Wonderful items from you, man. I have take into accout your stuff previous to and you’re just too wonderful.
  I really like what you have acquired right here, really like what you are stating and the best way in which you say
  it. You’re making it entertaining and you continue to care for to keep
  it sensible. I can’t wait to learn far more from
  you. That is really a wonderful website.

35 Trackbacks / Pingbacks

 1. 2018 nike free flyknit nsw hyper jade total orange black white
 2. swarovski crystals glitter reebok
 3. jeff green 32 washington wizards jersey
 4. adidas orion womens twitter.com
 5. nike mens free trainer 3.0 training shoes volt black 630856 701
 6. air jordan 4 singles day av3914 600
 7. glitter crystal glitter crystal nike lunarepic low flyknit
 8. nike vapor street aq1763 001
 9. nike magista orden ii fg crimson yellow black orange 844595 806
 10. all black nike dunk sky hi wedge women suede
 11. new balance visaro 2.0 control tf maldives blue soccer boots
 12. adidas ultra boost 4.0 legend inkcore black running shoes
 13. retro 1 high og black red pinterest.com
 14. sneakers releasing this weekend october 4th
 15. nike sb dunk koston
 16. nike air jordan 1 retro high og aj1 555088 007 royal
 17. hypervenom phantom soccer cleats twitter.com
 18. zapatillas adidas adipower barricade
 19. air jordan all day three new colors spring 2010
 20. converse cowboy hyper cobalt uk trainers
 21. derek jeter signs air jordan 1s for jimmy fallon uk trainers
 22. mens nike shox r4 amber uk trainers
 23. nike air max 90 current moire 35 44.cache
 24. marine beige blanc nike air pegasus 83
 25. vans old skool suede brown sugar
 26. unicorn iphone case etsy.com
 27. youth nfl pro line kerry hyder jr. blue detroit lions team color player jersey
 28. noir violet blanc jordan xi
 29. womens running shoes dark magnet grey hyper grape bright mango width b medium 42199004
 30. china pharrell nmd twitter.com
 31. uk trainers grey and black balenciaga sneakers
 32. 泻芯褉懈褔薪械胁褘泄 褔械褉薪褘泄 adidas adilette neighborhood boost
 33. argent argent ua curry 2
 34. uk trainers air jordan 13 retro bred black varsity red white 414571 004
 35. volt gris converse leather zipper high

Leave a Reply

Your email address will not be published.