Durva, hogy mire keresnek Wittner Mária mellé közel 2000 embert – eláll a lélegzeted, ha megtudod

Tavasszal nagy eseményre készül az ország. Egy olyan giccsparádét fognak csapni Budapesten, amilyet már nagyon rég nem láttunk. Sőt, az sem biztos, hogy valaha is láttunk egyáltalán.

A hirado.hu közlése szerint március 16-án egy 1848 méteres magyar zászlóval üdvözöli az ünnepnapot az 56 Lángja Alapítvány, amit 1848 személy segítségével visznek majd végig a budapesti Andrássy úton.

Ez még mind semmi, most jön a java:

Az esemény védnökei Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, valamint Wittner Mária zászlóanya(!), 1956-os forradalmár…

Magánszemélyek, civil szervezetek, iskolák, egyesületek, sportegyesületek és hagyományőrzők, családok, önkormányzatok, cserkészcsapatok, külhoni és magyarországi, határon túli és a világban szétszórt magyar közösségek jelentkezését is várják.

Az 1848 méteres zászlót közadakozásból és a zászlóvivők „nevezési díjából” kívánják megvalósítani, bizonyítván, hogy mennyire becsüljük hazánkat, szeretjük zászlónkat, hagyományainkat és kultúránkat.

Wittner Mária tehát nyugdíjazása után sem unatkozik, úgy tűnik, zászlóanyaként bármikor mutatja nekünk a magyarság fényességét, utunkat a nemzet felemelkedése felé. Reméljük, a közadakozás és a nevezési díj fedezi majd ezt a méltóságteljes eseményt. Ha pedig nem, Viktor majd biztos kipótolja a maradékot…

48 Comments

 1. Nem tudom, olyan nagy érdem az,hogy a forradalom alatt a Wittner Mária kiszolgálta a forradalmár fiúkat a testi kalandba. Persze köszönet jár neki érte mert a fiúknak nem kellett otthagyni a szolgálati helyet mert Mária helyben volt

 2. Bableveses/fröccsös lepedőakrobatának lenni nagy dicsőség így 62 évvel később is! S vajon mi lesz a ‘dicsőségteljes zászlóanya’ zászlaján? Például a luk, csak tessen kiszőrözni körben, rendesen, nehogy eltévedjenek az öregfiúk!!

 3. Baukó Évát nem kéne ehhez a vén, szemét kurvához hasonlítani …..tudom Orbánisztán népe a vén barom Havas mögött áll , meg a zaklatók (marton, keró ) mögött és a csoportosan erőszaktevő KissLaci mögött, legújabban a Viszkist sztárolják a rohadék bozgor bankrabló gazembert……..vannak még páran …….a narancsos férgek fordítva vannak bekötve !

 4. Ha kurv@ volt az az ő magánügye, de kérkedni vele? Beültették ezt a szemetet a Parlamentbe? ….. domesztosszal kell fertőtleníteni a nyomait!

 5. Érdekes ! Egyedül ő volt csak szalonképes forradalmár, egy fecske nem csinál nyarat ! Gyanús az egész történet !Jó lenne ha a períratók hozzá férhetőek lennének, de azt ők
  sem akarnák !

 6. Jól van, levezette a feszültséget a srácokban – 1 feles rumért, Pongrátz Gergely szíves közlése.
  A zászlórúdhoz is lenne egy-két szó véleménye…

 7. hatalmas kétszínűség !!!!!! ez a Mária tudja igazolni hatalmas hazaszeretetét a forradalmi időkbe mit csinált ????, mert most igen megalkuvónak és hazugnak tűnik !!!

 8. Minden bukott rezsim zászlóanyái tülekedni szoktak az utódoknál, meg az unokáknál, meg a dédunokáknál. Az emlékezet ennél nem hosszabb. Wittner nem beszél, és nem is beszélhet arról, hogy a “szent ” forradalom harmadnapján bolsevikok, nyilasok, szerencsevadászok nyüzsögtek minden hol. Ahol lehetett. Mintha tegnap lett volna, mintha ma lenne. Mi lenne, ha egyszer az okos gyülekezet szemügyre venné: mikor, hogyan és mit baszott el. Miért kellett húsz-harmonc évente a legjobbakat elvesziteni, elveszejteni. Most sem ülünk össze. Meg el is mentek, akik még értenék, hogy miről is van szó.

 9. Azok volta aztán a nagy forradalmárok akik a lábuknál felakasztott ÁVH sorkatonákat le merték köpni ! Ilyenek most is ezt tennék azokkal aki nem velük van ! Igaz még gyerek voltam de akkoriban láttam képeket egy ilyen köpködőről akit úgy becéztek,hogy “mocskos Mari” !

 10. …s gondolt-e valaki arra, hogy miért/miként úszta meg a kötelet ez a kiérdemesült fehérnép…? mindössze csak azért, mert ‘csicsergett’ a drága, elénekelte a társai nevét… akiket később felzsinóroztak…

 11. Ez a vén banya nem volt forradalmár soha! Csak elítélt! Ezt maga a Corvin köziek parancsnoka mondta! És ő csak tudja?

 12. Ez egy olyan hülye ötlet, amilyent még nem hallottam és főleg nem láttam. Teljesen értelmetlen, jelentős anyagi ráfordítás, amit utána semmire nem lehet használni. Ráadásul nem is látványos, mert még 100 métert sem lehet majd belátni belőle. Bőven elég lenne 1848 centiméter azaz 18,48 méterAzt a zászlót majd utána a hősök terén egy hatalmas zászlóruddal az ismeretlen katona sírjánál fel lehetne használmi. De már a 184,8 méter is abszolut tulzás volna. Ez meg egy baromság.!!!.

 13. A kormányt kellene 1848 méteres láncra verni, és Wittner Máriát a végére tenni bojtnak, ezt a szerelvényt 56-szor kellene áthúzni a lánchíd alatt, Aranyos program lenne !!!

 14. Maximum szalmazsákra adnék ezeknek 5 forintot, nem zászlóra. A tartalmáért meg dolgozzon meg a Mariska, úgy mint ’56-ban. Tömesse ki a “fegyvertársakkal” ez a ringyó!

 15. Mocskos maris az 1848 meteres zaszlo sem lesz eleg, hogy eltakarja a buneidet amik akkor lesznek megbocsajtva ha max a zaszlorudra leszel felhuzva.

 16. TISZTELT WITTNER MÁRIA! ! ! ÉN ÚGY LÁTOM ELSZÁLTAK AZ ÉVEK A FEJE FELETT? ! ! ! NEM ISMEREM A CSALÁDI VISZONYAIT! ! AZÉRT HOY IJEN KEGYES VOLT ÖNHÖZ AZ ÉLET MEGÉRHETTE HOGY BEJUTOTT A SZÉP KORÚAK TÁRSASÁGÁBA! ! ! AZT AZÉRT NE HAGYJA HOGY IDŐS LÉTÉRE BOHÓCOT CSINÁLJON AZ ORSZÁG VEZETÉSE! ! ! ! ÖNBŐL.! ! ! EZT ÉRDEMELNÉ AZ 56_ OS MULTJA MIATT AZÉRT EZEN GONDOLKODJON KICSIT NE HAGYJA HOGY MINDENFÉLE RIPACSKODÁSRA RÁSZEDJÉK! ! ! ! NE TEGYE NEHOGY UTÓLAG MEGBÁNJA! ! ! ! ! ! ! ! !NEM SZÜLETETT SZINÉSZNŐNEK ! ! ! ! ÚGY KOREKT HA MÉG MOST MOND NEMET! ! ! !

 17. Witner életét össze hazudta ! Sokan mást tudnak és állitanak a multjáról.Az öndicséret és egyebekekből gyártott mesékre senki sem kiváncsi.Jól meggazdagodott a hazugságaiból.

 18. Egyszer már igazán meghallgatnám, hogy Wittner Mária a mi 56-osunk milyen forradalmi tettet hajtott végre. Egy két történetet hallottam már, de azokkal nem szokás büszkélkedni. Ha valaki tudja a választ, ne habozzon, írja le, hogy ne haljunk meg bután!

 19. Ez mind szép és jó, hogy valami egyediséggel óhajtanak megemlékezni 1848-ról, de ugyanakkkor a közadakozást nyugodtan át lehetett volna írni közpénzre, mert a nyakamat teszem rá, hogy az adófizetők akarva-akaratlanul állják majd a cehet.

 20. egy tisztességes nő nem áll be a férfiak közé a puskák töltéseire !!! Ilyen mocsok nő mit akar ???? Örüljön , hogy elő érte a nyugdíját és maradjon magában senkinek sem hiányzik az ő álszent hazugságai !!!!

 21. Mári meséljen máe arról, hogy amikjor megjelent mit mondott a Bajusz bácsi. Mit keres itt ez a bableveses ……

 22. Nagyon szemét Witner Mária!!!
  Nem csak 56 ról hazudik. A múlt történelme csak aról szólt a sajátos Önzése, mások tiprása. A jelenben ugyan ez az elvei nagyobb kivitelben, sok sok pénzért, más emberek sorsait magáévá teszi saját érdekéért. Kivégzet apának egy gyermekének élete kisemizve mindenből, régen meg most is. Segítség nyújtást megtagadva az államtól a mai napig is felveszik a milliókat innen onnan. Witner mesélhetnél mi jót tettél talán? Biróságon találkozunk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.