Kiszivárgott videó: Szél Bernadett akkorát sorosozott Kósa Lajossal, hogy Orbán is beiratkozhatna az iskolájába

MTI Fotó: Földi Imre

A Nyugati fény szúrta ki, hogy Tusványoson a nagyon ellenzéki, nagyon orbánellenes, nagyon zöld, nagyon demokrata, nagyon lehet más Szél Bernadett kiakasztotta a sorosozási mutatót, és tanúbizonyságot tett arról, mennyire is akarja elkergetni a Fideszt.

Egy nagyon jó kedélyű asztaltársaságot látunk, ahol Szél Bernadett üldögél Kósa mellett, láthatóan lazán, vidáman, majd amikor a moderátor Sorosról kérdezi az LMP miniszterelnökjelöltjét, ő egy tréfás hozzászólással oldja a már így is frenetikus hangulatot. Debrecen csillaga, Kósa pedig ezen akkorát kacag, hogy szinte elhinném, hogy ők egy frakcióból jöttek.

“Nem szabad engedni a zsarolásnak, azt meg visszautasítjuk, ha nagy befolyással rendelkező emberek meg akarják mondani egy népcsoportnak vagy egy nemzetnek, hogy milyen magatartást vélnek helyesnek.

Másik pályán kellene focizni Soros úrnak!”

A nevetgélés után a fenti mondatok hangzottak el Kósától, Szél Bernadettől.

Mondanám, hogy aki nem hiszi, járjon utána, de inkább csak idelinkelem a videót, így bárki megnézheti.

Aki ezek után azt mondja, hogy a senkivel összefogni nem akaró, Kósával Tusványoson kokettáló és sorosozó miniszterelnök nem a Fidesz kezére játszik, az vagy vak, vagy a Fidesz elérte a célját…

14 Comments

 1. És következetesen “baloldalizzák” a hölgyet, sőt Karácsony a minap önként lemondott volna a javára ha vállalja a baloldali közös miniszterelnök jelölt szerepét – és egy “ellenzéki politikus” sem tiltakozott emiatt..

  Még hogy baloldal!! Besírok..

  Azt viszont minden hölgynek üzenem aki SZ,B politikusi karrierjétől el van ájulva. a hölgyek csak ennyit tudnak és érnek a politikában. Vagy nagyon gyengék, vagy nagyon buták hozzá, vagy roppant gonoszak. Alkalmas, aki nem rombolja szét a nemzetét – nincs, és nem is volt még soha (az utolsó pár szó a példa keresgélőknek)

 2. Csak egy példát kérek, melyik hölgy rombolta szét a nemzetet? Egyáltalán kinek volt lehetősége rá mert Mária Terézián kívül nem igazán jut eszembe senki.

 3. pl. Thatcher, aki úgy tönkre vágta Angliát, hogy ha Brezsnyev nem menti meg bizonyos hogy börtönbe kerül, már ha szét nem tépik a nyilt utcán mint nem rég Kadhafit..
  A britek még soha nem gyűlöltek senkit azelőtt se meg azóta se mint őt..

 4. I.Erzsébet pedig uralkodása pedig felemelte Angliát. Thatcher valóban letörte a szakszervezeteket, csak éppen az őt gyűlölők elfelejtik milyen állapotban , és mikor vette át a hatalmat (Második olajválság, 3 millió munkanélküli stb) valóban durva megszorító intézkedéseket hozott, de az hülyeség, hogy tönkretette az ország gazdaságát, az inflációt pl 27-ről 3%-ra szorította le. De az tény, hogy az északi iparvárosok lakossága (szénbányászok) megsínylették a bányabezárásokat.

 5. Senki nem felejti el neki hogy a középosztály 90%-át tönkretette, a munkásokat totálisan kifosztotta, gallyra vágta a nehézipart, és a hasznot a többi nagynak adta.
  Williamson – Bush NWO modell ismered???
  Nekem közvetítették a facen a barátaim hogy hogy ünnepelték addig békében élő, szelíd, idős emberek is a halálát.. (Pont úgy ahogy orbán halálát fogják extázisban ünnepelni az én gyerekeim ha én már nem élném meg)

 6. Tisztában vagyok vele, láttam is, tény kemény megszorítások voltak, bele is tudom magam élni a családommal a Bokros csomag miatt mentünk kis híján az utcára (privatizáció) én nála is pezsgőt fogok bontani.

 7. Nekünk már volt egy nagy pezsgőpukkogtatás Antallkor.
  Azt hittük, hogy a fejükhöz kapnak, de tévedtünk. Folytatódott a nagy végkiárusítás, hiszen hülyék idióták meg tolvajok kezére jutott az ország. . Bokros meg az ő csomagja is azért lett, mert elfogyott a vagyonka amit Németh óta lopkodtak meg árulgattak, és Williamson meg Bush) megmondta hogy a prolinak kell vinni az összes terheket.. és lőn is..mert mást nem is ismertek, – ismernek – a mai EU modellre meg azt mondták hogy “kommunista”..
  Meg ma is azt mondják.

 8. Azért Bokros is privatizált nem is keveset az első 8 év maga volt a katasztrófa (Teljes nemzeti vagyon elherdálása)

 9. Szél Bernadettel nem az a gond, hogy nő …… ez a Tusványosi szereplése nálam is kivágta a biztosítékot és innentől egy megbízhatatlan , komolytalan embernek tartom .

 10. Ez a videó annyira kiszivárgott, hogy 2016 óta nyilvános és kint van a neten, és minden hónapban lehozzák a DK-közeli sajtótermékek lejáratás céljából, mint “kiszivárgott”.
  Mellesleg semmi vállalhatatlan nem hangzik el benne. Szél lényegében azt mondja, hogy egy ország, vagy egy szövetség politikáját nem külső üzletemberek, hanem az országok/szövetségek megválasztott képviselői, tehát a politikusok kell hogy meghatározzák. És ez akkor is igaz, ha speciel Orbánt nem szeretjük, de neki, mint megválasztott miniszterelnöknek több joga van ahhoz, hogy menekültkérdésben döntsön, mint Soros Györgynek, akit Magyarországon senki nem választott meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.