Lendvai Ildikó szétcincálta Farkas Flóriánt: a szavai után kő kövön nem marad

Forrás: Pesti Bulvár

Kamupártok árnyékában?

Lendvai Ildikót sokan tisztelik. Tapasztalt politikus, aki ismeri a kormányzás nehézségeit és az ellenzéki lét kihívásait egyaránt. Megszólalásaiban a nyugodt átgondoltságot részesíti előnyben, talán ez is az egyik oka, hogyan még jobboldaliak is érdemesnek tartják meghallgatni, amit mond. Ám valami most nagyon kiverhette nála a biztosítékot. Ilyen keményen még talán sosem fogalmazott…

Lendvai a Facebookon tette közzé viszonylag rövid, de annál indulatosabb bejegyzését a legújabb Farkas Flórián-féle botrány kapcsán. Mint írja:

Farkas Flórián szerdán bejelentette: felvilágosító kampányt indít a kamu-pártok ellen, mert ezek “pusztán az állami források kihasználása céljából” működnek, “valós program nélkül”. Afelől is megnyugtatott, hogy “a Lungo Drom továbbra is a FIDESZ szövetségeseként tevékenykedik”.

Így indít a sokat látott politikus és már az első bekezdésben képes nagyon durva pofont adni Farkasnak, hiszen nem kevés iróniával a hangjában egy mozdulattal lerántja a leplet a fideszes politikus álságos képmutatásáról. Ám ami ezután jön, azzal gyakorlatilag totálisan megsemmisíti Farkas Flóriánt.

“Várom, hogy holnap viszont a kamu-pártok jelentik be: felvilágosító kampányt indítanak Farkas Flórián ellen, mert “pusztán az állami források kihasználása céljából” működik, “valós program nélkül”. Afelől is megnyugtathatnak, hogy közülük néhányan “továbbra is a FIDESZ szövetségeseként tevékenykednek”.”

Így kell visszadobni az elhajított labdát egy elegáns mozdulattal: Lendvai tűpontosan képes három mondatban megfogalmazni, hogy Farkas Flórián és a Fidesz az a politikai erő, amelyik  valójában program nélkül működik és egyetlen célja az állami pénzek elszipkázása. Végül finom cinizmussal fűszerezve így zárja az MSZP egykori sztárpolitikusa a posztját:

“Boldog az az ország, ahol ennyi feddhetetlen erkölcsű ítész igazít el morális kérdésekben”.

Farkas Flórián helyében nem próbálkoznék többet azzal, hogy hülyeségeket beszélek. Lendvai Ildikó mindig ott lesz, hogy egyetlen mozdulattal helyretegye.

56 Comments

 1. Farkas Flóriánt az fogja helyre tenni, aki a nyakánál fogva megragadja és a dögkútba löki ! ….persze a csúti vezérrel együtt! Ekkora szemét bandával nem lehet kesztyűs kézzel bánni ! Milliárdokat szórt el Flóri , Orbán Viktor beleegyezésével ! ……

 2. Lendvai Ildikót nagyon tisztelem, rendszeresen olvasom az írásait, mindig lenyűgöz a humorba ágyazott gondolataival. Farkas Flórián még azt is merészelte mondani, hogy azért támadják, mert sikeres. Mit csodálkozunk ezen, jó a tanító mestere.

 3. Vajon Lendvai “Botox” Ildikó mikor áll elő azzal, hogy kik zaklatták annak idején az MSZMP KB tagjai közül? Valamikor biztos bomba nő volt, miért most robbant?

 4. Idétlen barom ! Ildikó nem régi témával jött elő, nagyon is friss ! Farkas Flóri és a csúti törpe kapcsolata számomra már perverz ! Poiklo ! Te a fidess-nyaloncok szokása szerint, tereled a figyelmet a mocskos, orbán 2. számú strómanjáról ! Farkas Flóri egy rohadék állat, aki mögött Orbán vajda áll !…védi, óvja …….

 5. Farkas Flóri az egyik sikeres , Mészáros Lőrinc a másik sikeres ember Orbánisztánban ! ……egy közös pont az életükben a csúti törpe ! Véletlen?

 6. Eu a Lendvai Gyurcsány idején kijelentette”lassan mondva”, hogy nem lesz gázáremelés, nos mégis lett, szóval a csaj nem megbízható, öreg már szegényke valamilyen kórban szenvedhet

 7. nagyon igaz, valamikor osztotta az észt mindenfelé, után még a fű sem nőtt ki, Bokros úrral elszedegették a szegény gyerekek elől az életbemaradás esélyeit, lefaragtak minden csöpp uzsonnára VALÓ FALATOCSKÁT

 8. Az sem volna baj, ha Tisztelt Miki Gy. esetleg gondolkodna, és nem a rég lejárt lemezek közt kotorászna. Valamelyik széle megvághatja. Mint például a gáz. A rezsicsökkentésnek hála, ma 8-10%-kal kerül többe, mint néhány éve, pl,. az emelés idején fizetetthet képest. Megaztán mit is irigyelhetnek. Nyilván Mészáros Lőrinc, Garancsi István, Farkas Flórián káprázatos sebeswségű személyes gazdagodását. Ha
  irigy lennék, a zsákmányolás gyorsaságát, mennyiségét, és a lakájok kardalát irigyelném. De az irigység csúny a dolog, a felsoroltak meg undorítóak. Tisztelt Miki Gy. Úr, mi lenne, ha szoló dalla próbálkozna. Veszélyes, de utána hól fog aludni.

 9. Elnézést kérek, ha nem voltam pontos.1./megemlítette a “gyurcsányi” gázáremelést – jött ezek után a rezsicsökkentés Orbán idején. Ám lehet tudni, hogy a rezsicsökknentés jóval többe kerül , mint a szocik
  alatt, az emelés után.A nyereséget pedig off-shore cégeken keresztül
  állami főkutykurutyok tesszik zsebre, magánemberként. Vagyis a gyurcsányozás mintha nem lenne helyénvaló. Innen nézvést Mészáros, Garancsi, Farkas felemlegetése arra utal, mintha Ön az offshoros cégeken keresztüli “lopást” Ön pártolná, a felsorolt uracsokat csodálná.
  Végül, mi lenne, ha elszakadna ettől a pitináer bagázstól, saját véleményét közölné, csak úgy, igazi vélemény-szoló táncosként?

  o

 10. mi a véleményem? Hát az hogy Ildikó mint politikus elvesztette hitelességét, felmelegített leves lesz belőle, semmi több

 11. Nem emlékszem olyanra, hogy az Mszp nagyit, valaha is, méltattam volna!
  Ellentétben veled, aki a nyolc osztályos visszaeső sikereit gondolod, a baloldal “irigysége” okának…

 12. Te sz@rosszájú !! Ildikót ne vedd arra a mocskos szádra. A narancsos maffia pusztításához semmi nem mérhető !

 13. Neked is adott a díszcigány az ellopott milliárdokból …..hát persze, miért is védenéd a rohadék, börtöntölteléket ?

 14. Szánalmas duma ! rezsiSzilárd azóta mondott cifrábbakat is, de a gázár fogyasztói ára jóval fölötte van a beszerzési árnak. ……. a hasznot Orbánc haverjai teszik zsebre !

 15. Buta vagy , mint egy hatökör! A fajtád, csak Orbán és bandája hablatyát érti, mert az agymosott fajtádat arra programozták be !

 16. Hülye Mikice ! A felmelegített leves az a csúti vezéred………az is csak nagyon langyos fajta ! A fidess hitelességéért aggódj, agymosott, mert már naponta 2-szer hazugságon kapják a csúti törpe vezéredet!

 17. Szánalmas Mikice ! A vezéred a rokkantak, betegek , gyerekek szájából lopja ki a falatot…..túlfeszítette a húrt a mocskos cigógyerek, de ha a pofáján csattan a húr, akkor azt észre fogja venni !

 18. te meg az értelem, két külön fogalom az értelmességed már eldanoltad, most következik a mellémagyarázás 🙂

 19. Fidess ? Fidess ? Poiklo te egy rohadék, büdös-bunkó barom vagy !…… a hazug, tolvaj,hazaáruló csúti suttyó vezéreddel együtt! ….anyád?…az a szerencsétlen aki egy ekkora barmot életben hagyott?

 20. mit ne mondjak,nagyon agymosott fitymaszos troll vagy,kevesebb kannást igyál,vagy vedd be a bogyódat és menj hájcsiba,ott a helyed,mert indul a gyűjtés!

Leave a Reply

Your email address will not be published.