Csúnyán beégette magát Szijjártó: ennél kínosabbat már nem nagyon lehet mondani

Forrás: nol.hu

Régi kísértet járja be Európát

Önök azt hitték, hogy nincs mélyebb, ahová egy vezető kormánytag süllyedhet? Hát nagyot tévedtek! Szijjártó Péter külügyminiszternek ugyanis sikerült olyan mondatokat kimondania, ami után még a kommunista propaganda-írók is elégedetten dőltek volna hátra a karosszékeikben…

Mind emlékszünk ugye az olyan elhíresült mondatokra, mint a “Hazánk nem rés, hanem erős bástya” vagy esetleg arra, hogy “Éberség, elvtársak!”. A kommunista időkben ugyanis jellemző eleme volt a propagandának a folyamatos küzdelem, az ellenségkép-gyártás. Minden sarkon nyugati ügynökök fejtették ki alattomos tevékenységüket (ma Soros-bérencnek mondják), ha pedig valami nem a legszerencsésebb módon jött össze (mondjuk mert elrontották), akkor ott egyből gaz imperialista ügynökök szabotázs-akcióit lehetett szimatolni a háttérben.

Tragikus, de nagyon úgy tűnik, hogy ismét beköszöntött egy kor, ahol ilyen aljas propagandát következmények nélkül lehet harsogni. Szijjártó Péter ugyanis azt találta mondani, hogy

“Nem dőlhetünk hátra, sőt most kell igazán ébernek és bátornak lennünk, hiszen a Magyarország elleni támadások folytatódnak, sőt erősödnek”.

Ismerős? Hiszen ez hajszál pontosan ugyanaz a szöveg, mint amit a kommunisták ismételgettek évtizedeken keresztül! De még nincs vége! A külügyminiszter szerint ugyanis

pontosan lehet tudni, kik “brüsszeli bürokraták és a Soros-hálózat emberei”.

Meglehetősen aggasztónak tűnik, hogy már nem csak a Németh Szilárd és Bayer Zsolt-féle fizetett hordószónokok használnak ilyen kifejezéseket, hanem a kormánytagok is. Szijjártó ráadásul más államok vezetői előtt is képviseli hazánkat. Csak elképzelni tudjuk, hogyan tekintenek ezek az emberek a magyar külügyminiszterre, miután tájékoztatják őket, miket is fecseg ez az ember odahaza. De még elképzelni is kínos. Milyen lehet akkor neki?

(A hírről bővebben itt lehet tájékozódni.)

 


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Vinczéné Ili

  Hát ennyit tudtak a szülők beleverni szegénykébe, azóta meg legfeljebb visszafelé fejlődött.

  • File Laszlo

   őt nemkellett volna az anyjába beleverni.)))))))

 • János Lipcsei

  Azért anno a kommunisták szövegeiben több volt a valóság tartalom , különben sosem jutottunk volna ide .

  • Por Öcsi

   Ezt olyanok hangoztatják akik veled együtt akkor a legnagyobb kommunisták voltak DE HAVER ELTELT 30 évés még ott tartunk ???!!!!

   • Istvan Gal

    Por Öcsi –” DE HAVER ELTELT 30 évés még ott tartunk ???!!!! “—-NEM !!!!MÉG NEM TARTUNK OTT !!!( sajnos )

 • lábatlan

  Egy országot politikusai reprezentálnak!Minket ilyenek! Ez van!Egyenlőre! Aztán csodálkoznak, hogy semmibe veszik őket, hiába huhognak!

 • Mészáros Jenő
  • Gheorghe Agopcsa

   Én nem találtam és találom Orbán Viktora szégyennek. !( Inkább olyannak látom a kinek a feje nem csak egy disz a nyakán ! )
   A kérdésem az, hogyan tudod eldönteni “mi van a zsákban “? Ugye csak ha belenézzel !
   Ő belenézett (amikor a soros ösztöndíjjal tanult) és amit látott- inkább amit tanult és tapasztalat -azt a saját nemzete megmaradására fordítja !
   A képen lévők valamennyi kivételével az Orbán példáját kéne kövessék, akkor Magyarország nem juthatna soha a hiénák kezére !
   Talán most már csak egy lépés van hátra – megmarad Magyarország vagy visszazuhan a béka szintje alá. – ?
   Ez a választás tétje !

   • Ne tudd ki!

    Sajnos imádott vezéred nem a saját nemzete, hanem csak a saját szűkebb nemzetsége javára fordítja energiáit. Mi többiek meg mehetünk a búsba! Egyébként milyen szint alá nem akarsz te visszazuhanni? Most ugyanis, ha a béka szintjét látni akarod, akkor emelkednünk kell, mert az sajnos olyan magasan van, hogy még távcsővel sem látható. Egyébként melyik idegen állam részéről választod meg számunkra kedvencedet? A neved alapján nem tudom megállapítani, de tudod mit? Vidd magaddal haza ezt a titánt. Ti tán tudjátok valamire használni majd!

 • Perjés Zsolt

  Azért van ez, mert a nemzetközi helyzet fokozódik!

 • Czimre László

  pontosan lehet tudni, kik “brüsszeli bürokraták és a Soros-hálózat emberei”.— majd eljön az az idő is, amikor ezeknek az embereknek megkülönböztető jelet – esetleg sárga csillagot – kell viselniük!! és ezt mi békésen tűrjük!!