Vérig sértette a nyugdíjasokat egy fideszeses politikus: amit mondott, már majdnem fenyegetés

Forrás: HírTv online

Nyugdíjasoktól is harácsolnak

Mindig azt hisszük, hogy már mindent láttunk a Fidesztől és nem tudnak olyan új aljassággal előrukkolni, amirefelkapjuk a fejünket. És újra meg újra rá kell jönnünk, hogy tévedünk. A Fidesznél mindig van lejjebb. Most a nyugdíjasokat sértették nagyon keményen vérig de úgy, hogy ilyet még tőlünk sem tapasztaltunk…

A múlthéten az Soros-féle gyűlöletkampány újabb fordulópontját láthattuk, amikor Orbán Viktor személyesen írt levelet minden egyes magyar állampolgárnak. Ebben az állt, hogy bár a kormány közpénzből eddig milliárdokat szórt szét a pártpropagandára, de mi kedves adófizetők ugyan legyünk már oly rendesek, hogy a továbbiakban még meg is nyitjuk a pénztárcánkat, csakhogy még tovább folytathassa a miniszterelnök a politikai ámokfutását. (Ez már önmagában is vérlázító!)

Ám amit a Fidesz egyik alelnöke, egy bizonyos Novák Katalin mondott, az képes volt sokaknál ismét kiverni a biztosítékot. A HírTv kérdezte meg a politikust, hogy mit gondol arról, hogy a kormánypárt képes a “rosszabb anyagi helyzetű kisnyugdíjasoktól és a nagycsaládosoktól is” pénzt kérni. A kérdés minden szempontból jogos.

Az viszont, hogy a nagybecsű alelnök-asszony erre szemrebbenés nélkül képes volt volt elmondani a következő szavakat:

“Lehet, hogy valaki száz, kétszáz, ötszáz vagy ezer forintot tud hozzátenni a sajátjából, de úgy érzi, hogy ő maga is kötelezettséget vállalt vagy elköteleződött e mellett az ügy mellett”

az már önmagában is igen botrányosnak tekinthető. Hiszen pont a legszegényebbek és a nagycsaládosok azok, akiknél néhány száz vagy ezer forint is igen sokat számíthat a hónap végén, ha a gyógyszerről vagy a gyerekek tornafelszereléséről van szó. Ez már eddig is durva megsértése az említett csoportoknak. De ami ezután jött, az már majdnem a burkolt fenyegetés kategóriáját súrolja.

Novák szerint ugyanis váratlanul hozzátette a következőt is:

“Természetesen semmilyen negatív következménye nem lehet, ha valaki nem kíván támogatást adni.”

Hogy micsoda? Ezt politikusként külön ki kell emelni? Hát nem az a világ legnormálisabb dolga, hogy az emberek szabadon eldönthetik, mihez csatlakoznak és mihez nem? Amikor ilyen mondatok hall az ember, bizony gyorsan görcsbe ugrik a gyomra. Azt érezhetjük ugyanis, hogy Novák Katalin igenis fenyeget. Pont úgy, mintha egy főnök félmosollyal a száján azt mondaná a beosztottjának, hogy “tényleg semmilyen következménye nem lesz ha holnap nem jössz be dolgozni, haha”. Értjük, ugye?

Novák vérlázító válaszát teljes terjedelmében itt lehet megtekinteni:

34 Comments

 1. Én nem sajnálom a fidesztől a pénzt. Levelet nem kaptam, ezért a fideszes szomszédomtól elkértem a neki küldött csekket. Azon küldök nekik. Mivel én a fidesztől semmit nem kaptam, ezért csak csekély megtakarított összeggel tudok hozzájárulni a boldogulásukhoz. Talán 4-5 forinttal segíteni tudom őket.

 2. KÁDÁR SOHA SEM TETT VOLNA IJET HOGY A NYUGDIJASOKTÓL PÉNZT KÉR SOK EMBER NYUGDIJAS NEM TÚDJA A GYÓGYSZERÉT KIVÁLTANI,VAN BŐR A KÉPÉN MINDENHÁJAL MEGKENT NŐNEK AKI EL HERDÁLJA A NYUGDIJASOK PÉNZŰKET BALOG KŰLFÖDRE VAGONSZÁMRA KŰLDI A PÉNZT, FIDESZESEK DÖRZSÖLNEK 2018,ELEJE NINCS A KASZÁBAN PÉNZ, IGY PÓTOLNÁK A VÁLASZTÁST MÉSZÁROS ROGÁN ÉS BANDÁJA . ADJA VISSZA AZ ELLOPOT PÉNZT BALOG, RÉPÁS, DEBRECENI BETYÁR. EGY FILLÉRT SEM TUDUNK ADNI SZÉGYELD EL MAGAD TE ANYA VAGY NEM HISZEM HOGY GYEREKEID VANNAK , AMIT HARÁCSOLTÁL ADD VISSZA. GALYAS BÉLA

 3. VIGYÁZZAT TRÜKK VÁLASZTÁSELŐTTI PONT GYÜJTÉS NE KÜLDJETEK MÉG EGY FORINTOTT SEM. GALYAS BÉLA

 4. Mi sem kaptunk levelet ettől a selejtestől !Szerintem van egy strigula a nevünk mellett ,hogy mi soha semmit nem küldtünk vissza ! Elmehetnek a konzultációjukkal a malac farkára bognak !

 5. A fidesz egy szemét, korrupt banda, de tegyünk valamit tisztába: nem minden állampolgárnak küldenek levelet, csak azoknak, akik fidesz-szimpatizánsként vannak nyilvántartva. Így pl én sem kaptam és nem is fogok.

 6. Most komolyan, nem tetszenek rájönni, hogy mindez pusztán adatlenyúlás?! Az adatbázisokat frissítik rohadt narancsosék…

 7. Annál is fontosabb művelet ez! Most mossák tisztára a tiltott pártfinanszírozást, aztán szólnak az ÁSZ-nak, hogy őket is lehet ellenőrizni.

 8. Valóban kedves Imre, ez az opció nem is jutott az eszembe. A stadionok esztelen építése is a fekete pénzek tisztára mosását szolgálja, ezek szerint a Fidesznek fortyogó mocsár lehet a tiltott pártfinanszírozás, ezért támad egyrészt az Állami Számvevőszéken keresztül más pártokra, másrészt minden tiszta pénzforrásra ráveti rá magát.

 9. Hallgass a szívedre, szarjál a fideszre! (Ezt láttam a minap a neten, olyan dekorációval, mintha óriásplakát lenne 🙂 )

 10. Pardon!, De ez(Ő) komplett hülye! Mi a fene van azzal a mérhetetlen sok pénzzel, amit adók címén bezsebelnek tőlünk! Ezt csak értelmetlen marhaságokra (nagyrészt!) szabad elszórni…?!?

 11. Én máris hazugságon kaptam ezt az oldalt, semmilyen levelet nem kaptam, de a rokonságomból se senki. Látom az ellenszél jó nagy durranást várt a témától, de inkább csak pici pukkanás lett belőle.

 12. Szóval koldusbotra jutott az a Fidesz, amelyik több tízezer milliárdot elbaszott az elmúlt 7 és fél évben.

 13. “Természetesen semmilyen negatív következménye nem lehet, ha valaki nem kíván támogatást adni.” És azt honnét tetszenek tudni, ki adott és ki nem? kubatov lista???!!!

 14. Adják vissza az ellopott milliárdokat ! Nyúljanak bele a saját zsebeikbe és mindjárt van pénz ! Hogy nem szégyellik a mocsok pofájukat koldulni mindenkitől ? Szégyenük az nincs ! Mindegy ,hogy kis nyugdíjas ,vagy nagy családos ,de adjon nekik ! Adjon nekik a halál de nem mi !!!

 15. én egy fillért nem küldök, sok orvosi műhiba folytán, de megértem a 70.-et, azonban hol a biztosíték, hogy meddig élek még, lehet, hogy jövőre már csak a halálom után küldik az ajándék utalványt, de emelést tutti nem kapok!

 16. Én adnék de nem ad róla számlát a dagadék cigány kertitörpe. Még az áfát sem tudom visszaigényelni. Áh, inkább ellopom, ahogy azt a fidióták is teszik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.