Bokros Lajos egy nagyon erős képet tett közzé Orbánról: hosszú börtön évek várnának rá?

Bokros Lajos facebook oldlaán tett közzé egy nagyon ütős bejegyzést arról, hogy mitől félnek legjobban Orbánék, érdemes elolvasni

“KÉP MINDIG BESZÉDESEBB
száz kötetnél.
Ennek az aranyigazságnak lehetünk tanúi, ha megnézzük a Financial Times angol napilap tegnapi címlapképét.

orbán

Megy egymás mellett a vörös szőnyegen a lengyel és a magyar miniszterelnök. Mateusz Morawieczki magas, vékony, fess, ámbár kissé félszeg fiatalember (jól ismerem). A volt bankár feltűnően elegáns. Nem mosolyog, hanem kissé hunyorog.

Mellette halad Orbán Viktor, a magyar miniszterelnök. Összeráncolja homlokát, felhúzza szemöldökét. Majd szétpattan rajta a nagykabát. Harci harag van zavart arcán. Kicsi, mérges és nevetséges. Mint az az állam, amit a maga képére átformált és amivel győzőnek (Győzőnek) képzeli magát az egész világon.

“2018 a nagy csaták éve lesz” jelenti ki a (be)képzelt tábornok. Igaz, hogy nincs katonánk, igaz, hogy nincs töltényünk, igaz, hogy nincs igazunk, de bizakodva nézünk a jövőbe.

Vagy félünk tőle? Ezért a ráncos homlok, a dühös tekintet, a méregzsák magatartás?

Bizony félhettek, fiúk, nem sok van hátra. Tudom, hogy féltek, mert ha nem nyertek, akkor börtönbe kerültök. Elherdáltátok népünk jövőjét (a több, mint háromezer milliárdos felhalmozott nyugdíjpénztári vagyont – erről írok holnap), elloptátok a szabadságot, széttapostátok a jogállamot, megbecstelenítettétek az alkotmányos demokráciát.

Jön az új kormányfő és mosolyogni fog.
Biztos kézzel, gazdag ésszel és meleg szívvel újjáépítjük Magyarországot.
Magyarnak lenni pedig újra dicsőség dolga lesz.
Lemossuk a gyalázatot, amit Ti hordtatok ránk.
Örökre.”

Bokros Lajos
elnök
Modern Magyarország Mozgalom


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Wincs Eszter
 • Sándor Szlapák

  Orbánál tele a gatya, fosik a buktától pedig egyszer minden véget ér,úgy mint a román diktátor rémuralma,Rákosi is bukott és egyszer mind buknak a diktátorok vagy igy vagy úgy!

  • Ballerhunter2

   Ti meg az erőlködéstől fogtok befosni, hogy visszakerüljetek a hatalomba, de szerencsére a népnek több esze van annál, minthogy pl. az ilyen népnyúzó barmokat is mint ez a bokros meg a komplett balliberális elkúró bagázs, még egyszer a nyakára ültessen!

   • lelkiekben gazdag paraszt

    Csacsiságokat beszélsz. Persze, mert félsz. 🙂

    • Ballerhunter2

     Félni nem félek, de a hátam közepére sem kívánom újra azokat az éveket, amikor minimum ugyanígy (jobban!) az eget verdeste a kormányzati pökhendiség és tehetetlenség, közben meg nemhogy előbbre jutott volna az ország, hanem egyfolytában csak a megszorítás, az adóemelés és ráadásul az államcsőd árnyékában kellett élni.
     Amit lehetett, azt elkúrták a tisztelt balliberálkomcsi elvtársak. A többit meg ellopták.
     Lehet, hogy forintálisan valamivel kevesebbet, de csak és kizárólag azért, mert még ahhoz is tehetségtelenek voltak, hogy felismerjék:
     HA JOBBAN MŰKÖDIK A GAZDASÁG, AKKOR TÖBBET LEHET LOPNI ÚGY, HOGY AZÉRT MARADJON IS VALAMI A NÉPNEK!
     Mert utánuk aztán nem maradt semmi, csak az adósság.

     • lelkiekben gazdag paraszt

      Jó, hát ez a te múltba révedős dilid, nem vagy vele egyedül.
      Sajna nincs igazad, az ország gazdaaga rettenetes állapotban van – Orbánék hazudnak, adatokat hamisítanak, te pedig hiszel nekik.
      Ha nektek megfelel, hogy a korrupció az egekben, nektek, a becsapott jobbágyoknak pedig vetnek egy kis alamizsnát az új nagyurak, akkor egészségetekre.
      Magyarország egy elöregedő, kiürülö, gyenge, ötlettelen ország az EU lélegeztetögépén még egy darabig. Sosem fog Európához tartozni sajnos.
      Az épkézláb, tettre kész emberek már elmentek Nyugatra, a fiatalok pedig készülnek. Maradhattok magatokra és szidhatjátok a Gyurcsányt. Jó mulatást hozzá! 😀

     • Ballerhunter2

      De szeretem ezt a hülye “EU lélegeztetetőgépén” dumát!
      Az EU-nak legalább annyi haszna van belőlünk, mint amennyi nekünk belőlük!
      Lévén, hogy az EU egy gazdasági közösség és a nyugati országok nem hülyék, hanem tőkések, vagyis fel sem vettek volna bennünket, ha nem hoznánk nekik üzleti hasznot.
      Egyébként pl. az általatok oly sokat emlegetett “kiürülés” is az EU-s tagságunknak köszönhető, most akkor döntsd el, hogy ez hasznos-e nekünk, vagy sem?

     • lelkiekben gazdag paraszt

      Persze, hogy hasznos. Nem haltok éhen otthon munkanélküliként, nem őrültök bele a kilátástalan vegetálásba – amelyik jobban tetszik.

      Figyi, az EU GDP-jének 0,75 %-a M.ország. Hát, tényleg hülyére keresi rajtatok magát az egész EU! Mi is lenne vele nélkületek! 😀

     • Ballerhunter2

      Fizetett, több ezer hozzászólásos kormányellenes bérhülyékkel mint amilyen te is vagy, nem vitatkozom.
      Kár, hogy egyik hozzászólásodban úgy emlegeted a kivándorlást, mint ami káros ránk nézve, másikban pedig már hasznosként tünteted fel ugyanezt, ha éppen úgy látod jobbnak a hazugságaidat alátámasztani!
      Egyébként vitasd meg ezt a németekkel is, mert ők is elismerik, hogy pl. a lengyel gazdaságba kiáramlott EU-s támogatások legnagyobb haszonélvezője pontosan Németország, ugyanis euróban számolva nagyságrendileg ugyanannyi megy vissza nekik, mint amennyit a lengyeleknek kifizetnek.

     • lelkiekben gazdag paraszt

      Humorod, az egy szál se. Ezért is lehet veled bármit megetetni, zabálod a ruszki kamuportálok híreit, majmocska! 😀

     • Szabó Vera

      Érdekes ! Megfigyeltem, hogy a fideszes trollok mindig elszólják magukat! Te szemét fides-troll ! Orbánisztánban külön propaganda minisztérriuma van , rogánTonyesz vezeti . Milliárdokat ölnek a fityiszes hazugságok terjesztésére. ….és ott vannak a CÖF -ös vén komcsi gazemberek, akik szintén milliárdokat kapnak a hazugságok terjesztésére ! …..elég a mocskos hazugságokból Ballerhunter !

     • Ballerhunter2

      Miben is hazudtam?
      Tételesen cáfold!

     • Pasó

      Ha ennek a tolvajbandának bedugaszolják az EU pénzcsapját, akkor padlóra kerülnek, mert itthon már nemigen van mit ellopni.

     • Ballerhunter2

      Tényleg?
      Államcsőd szélén állunk, mint a liberálkomcsi elvtársak idején, amikor az elvtársak még a hiteleket is ellopták?
      Nekem nem úgy tűnik, meg a hitelminősítőknek sem, pedig aztán azokról végképp nem lehet elmondani, hogy kifejezetten Orbán pártiak lennének!

     • Laszlo Vago

      Ne hívatkozz a hitelminősítőkre!!! Azok mind hülyék….csak az ilyen névtelen arctalan senkik az okosak !!! 😀 😀 :D…mint pasoviczki és társai…

     • Szabó Vera

      Te honnan nézed Orbánisztánt? …..nekünk nem úgy tűnik, hogy jól állunk ! …… Elvtársozni pedig nagyon szánalmas ……. a Fidess tele van volt párttitkárokkal, KISZ titkárokkal és MSZMP-s elvtársokkal ! …….ne erőlködj narancsos elvtárs !

     • Ballerhunter2

      Pl: Gyurcsány Fletó – KISZ KB első titkár (mocskos, rohadék főkomcsi)
      Lendvai Ildikó – MSZMP KB (mocskos, rohadék főkomcsi)
      Valamint a 94-98 között regnáló pufajkás balliberális kormány, ami a fél MSZMP KB-t magába foglalta, + tagja volt ez a vén hülye népnyúzó Bokros is.
      De szerinted a Fidesz a komcsi…
      Elmész ám te a jó édes………!!!!!!!!!

     • Szabó Vera

      Te agyalágyult vadbarom ! A narancsos féreg fajtád komcsizik, miközben a legtöbb komcsi a csúti körül van !…szánalmas vagy Ballenhunter2 ! BayerZsóti egyre hülyébb trollokat alkalmaz ! ….elegem van a fajtátokból !

     • Anna Szivler

      a fideszesek az MSZMP-ek voltak, csak átalakulta fidiótáká

     • Anna Szivler

      egyetértek

     • Anna Szivler

      ha az elmúlt években nem lett volna EU-s pénz, rég csődbe ment volna Magyarország. Ebből élt a kormány, mert más bevétele nem volt

     • szazsas

      A kiürülés: alacsony bérek, az tud elhelyezkedni aki FIDESZ -tag…Lásd Hódmezővásárhely…

     • Szabó Vera

      Te is egy agyatlan suttyó vagy , aki beszopja a csúti törpe hablatyát!…… te kettőig sem tudsz számolni, CSAK bemásolod a fideszes hazug propaganda szöveget ! Tudtad, hogy a csúti vezéred tárgyalta le az EU-ba lépést? …..most már tudjuk milyen kompromisszumokat kötött a szemét állat! ……ezért is hagyja lopni Brüsszel !

     • Ballerhunter2

      Tehát akkor szerinted mégsem jó az EU tagjának lenni, mert Orbán olyan kompromisszumokat kötött a tárgyalásokon, hogy az káros ránk nézve…
      Értem én!
      Szólnál az elvtársaidnak is akkor, hogy tűzzék a balliberális szólásszabadság és demokrácia zászlajára az EU-ból való kilépést?

     • Szabó Vera

      Te barom ! Hány éve is vagyunk EU tagok?……a buggyantagyú csúti barom ezt már eljátszotta egyszer,mikor egy pillanat alatt megszakította a kapcsolatot a KGST-vel…..most ugyanezt akarja. A barom cigánynak fogalma sincs milyen kárt okoz ezzel………de majd megtudja, ha nem jönnek az EU pénzek, nem lesz mit ellopni a mocskos cigógyereknek és maffia bandájának ! …..akkora barmok a fidess-kdnp-sek és az agymosott hívei ……a fajtádat írtani kell !

     • Ballerhunter2

      A te mocskos, rohadék egybites komcsi fajtádat meg pláne!

     • Szabó Vera

      Te szerencsétlen agymosott! …..az egy bites komcsikat a Fidess és KDNP soraiban találod! Ekkora barom nem lehetsz magadtól ! Ki segít Baller?

     • Kálmán Pálfi
     • Pasó

      Még jó hogy egyet értesz a lopással. Együtt fogsz csücsülni a hűvösön a vezéreddel.

     • Szabó Vera

      Te egyre nagyobb baromságokat írkálsz! Orbán maffiózó gazembert és rohadék tolvaj bandáját kár védeni ! Orbán egy hatökör! Az EU pénzen gazdagodott meg a pereputtyával és haverjaival együtt és a barom állatja most az EU-t támadja ! …szerinted, ha lezárják az EU pénzcsapot miből élnek ? …….a buggyantagyú csúti már gondolkodásra képtelen !

   • Sándor Szlapák

    Teljessen mindegy cigány orbán vagy zsidó gyurcsány az ország szétlopva tele kolldússal 60% -ka napról-napra tengődik ,gyere ide és itt pofázzál és leszophatod orbánt naponta.

    2018-01-06 22:00 GMT+01:00 Disqus :

    • Ballerhunter2

     “kolldússal”, 60%-ka
     Talán koldussal… meg 60%-a…
     Úgy látom, kicsit lapozgatnod kéne a magyar nyelvtant.
     Egyébként azt tudod, hogy az USA-ban a HÁROM leggazdagabb embernek annyi a vagyona, mint a legszegényebb 100 MILLIÓNAK EGYÜTTVÉVE?
     Ezt a napról-napra tengődéses hülye dumát meg hagyjuk már, amikor 2015-ben több, mint 3 MILLIÓ személyautó volt az országban, meg lassan az óvodások is mobiltelefonnal mászkálnak!
     Megyek az utcán, a “mélyszegénységben élő” kezében ott a százezres mobilteló, megyek az Auchan-ba és mit látok? A szintén mélyszegénységben élő, éhező, de azért 150 kilós apuka tolja a hasa előtt a púposra megrakott bevásárlókocsit, szintén nem sovány anyuka meg a gyereket rángatja, másik kezében a telefonnal és végigtelefonálja a bevásárlást.
     Ez ám a tengődés vazzeg!!!

     • Pasó

      Vedd már ki a nyelved a gazdád s–géből, te egybites facfej

     • Ballerhunter2

      CÁFOLJ MEG, TE SÖTÉT BAROM!!!
      2015-ben 3 337 000 személygépkocsi volt forgalomban Magyarországon, tehát minden 3. emberre (a csecsemőket is beleértve) jutott egy autó.
      HÚÚÚÚÚÚÚÚ, de nagy a szegénység!
      Ja, hogy ha szerintetek az ország 60%-a koldus, akkor a fennmaradó nem koldusoknak van csak autójuk. Kivétel nélkül egy autó/fő, a 0-18 korosztálynak is.
      Nyilván létezik a szegénység, de a világon nincs olyan demokrácia, ahol ne létezne.
      Mint írtam, az USA-ban HÁROM embernek van annyi vagyona, mint az ország felének EGYÜTT!
      Akkor most ott is orbáni diktatúra és elnyomás van?

     • Szabó Vera

      Te hülye barom ! A több mint 3 millió személygépkocsi 2/3-da a fidess-kdnp-s gazemberek tulajdonában volt ! A narancsos maffiózókra jutó gépkocsik száma 3. ! Akik mind tudjuk, nem munkával keresik a betevő falatjukat, hanem a közpénzt lopják ! Gondolom te is fidess-mutyis vagy, aki a hosszú nyelve miatt került kedvező helyzetbe. …..néha töröld le a szádat mert sz@ros ! …… nagy barom vagy, ha Orbánisztánt az USA -hoz hasonlítod !

     • Ballerhunter2

      “A több mint 3 millió személygépkocsi 2/3-da a fidess-kdnp-s gazemberek
      tulajdonában volt ! A narancsos maffiózókra jutó gépkocsik száma 3.”
      Jesszusom! Te egy komplett üldözési mániás őrült vagy, ha ilyen eszement állatságokat írogatsz!

     • Ilona Toldi

      De hogy vegye addig tartsa benn míg meg nem fullad!

     • Szabó Vera

      Te szerencsétlen barom ! Vedd le a narancsos szemüvegedet és akkor talán tisztán látod a helyzetet ! Idióta vadbarom !….ekkora állatra mint te kényszerzubbonyt kell húzni és a csúti vezéreddel együtt a gumiszobába kell beköltöztetni !

     • Ilona Toldi

      Aki hülye az is marad, ne erőlködj tovább, húzz el a 3,14-be!!

   • Kálmán Pálfi
    • Ballerhunter2

     Te idióta liberálkomcsi vadbarom!
     Nézzük csak:
     “Bevezettük a tandíjat”
     Ja. A mocskos liberálkomcsi fajtád vezette be pont ennek a hülye népnyúzónak az idején még az első MSZ(M)P-SZDSZ kormány alatt.
     “Lepaktáltunk az oroszokkal”
     Ja. NÉZD MEG A NETEN A FLETÓ HAVEROD MIT POFÁZOTT ORBÁNNAK ANNO A TÉVÉVITÁBAN 2006-BAN!
     Konkrétan azt, hogy ŐK maguk paktáltak le az oroszokkal és azt vetette Orbán szemére, hogy az Orbán-kormány anno nem tette.
     Egyébként pl:
     http://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2017/02/Gyurcsany_Putyin.jpg
     SZÓVAL KUSS, TE IDIÓTA BALLIBERÁLBAROM!!!!!!!

     • Pasó

      A jó édes felmenőd, te barom állat! Sötétben bujkáló gyáva patkány, aki még a nevét se meri vállalni

     • Ballerhunter2

      A tiéd!
      Egyébként talán nem Bokros vezette be anno a tandíjat?
      Vagy a Fletó nem azért froclizta Orbánt a tévévitában, hogy nem nyitott az oroszok felé?
      Akkor nincs igazam?
      Egyébként meg nem teljesen mindegy neked, hogy én ki vagyok, ha egyszer ez a véleményem és úgysem ismersz? Mondjuk a “Pasó” név sem úgy tűnik, mintha rendes név lenne.

     • Szabó Vera

      Idétlen barom ! Mit gondolsz a csúti suttyó, örökké lophat? ….miközben a fideszes haverok és az orsós pereputty luxusban él , addig a dolgozó magyar ember nyomorog .

     • Ballerhunter2

      A hülye agyad nyomorog, az!
      Olvastál már róla, hogy az Aldi bruttó 300 ezer körüli kezdőfizetéseket kínál a dolgozóknak?
      És arról, hogy a mobiltelefon előfizetések száma 2015-ben 1000 főre:
      Magyarország: 1189
      Németország: 1167
      Franciaország: 1026

      “Ma Magyarországon az emberek 61 százaléka használ okostelefont, amely a 2012-es, 22 százalékos adatokhoz képest, közel 177 százalékos növekedést jelent.
      Magyarországon a vizsgált időszakban az okostelefonok elterjedése minden korcsoportot érintett valamilyen szinten, de leginkább a 25 év alatti korosztályt, akik számára az okostelefon a mindennapok részévé vált.
      A 25 év alatti magyar fiatalok:
      • Mintegy 93 százaléka rendelkezik okostelefonnal

      • 75 százalékuk rendszeresen használ valamilyen keresőprogramot okostelefonján

      • 76 százalékuk tájékozódik termékekről online

      • 67 százaléka néz videókat online legalább egy héten egyszer

      Szerintem az az ország igen messze van a nyomortól, ahol a 25 év alatti fiatalok 93%-a okostelefonnal rendelkezik és – ismerve a havi előfizetési díjakat – azt rendszeresen használja is!

     • surdillo

      Tényleg patkány vagy méghozzá a rosszabbik,a csatorna patkány fajtából!!!!

     • Ballerhunter2

      Te meg egy mocskos féreg vagy!

     • Szabó Vera

      Te agymosott narancsos féreg ! A fajtádat ki kell írtani, mert kártékonyak vagytok hazánkra !

     • Mária Takács

      Uram a stílus maga az ember.

     • Ballerhunter2

      Engem olyan valaki ne minősítsen, aki ilyeneket írogat máshoz intézett válaszaiban:
      “Minden vén kurvának nem Laci! Neked Botka Úr.”
      “Akkor örülj és húzd magadra a koporsó fedelet!”
      Egyébként meg már hozzászoktam, hogy az Orbánellenes gyűlöletkeltők mindig csak az Orbánt védők hozzászólásain háborodnak fel, a saját táborukhoz tartozó elkövetők sértegetéseit a legnagyobb nyugalommal és helyesléssel veszik tudomásul.
      KEDVES HÖLGYEM! ELOLVASTA “KÁLMÁN PÁLFI” HOZZÁM INTÉZETT BESZÓLÁSÁT, AMIT LEREAGÁLTAM?????
      Vagy éppen a “Pasó” “úr” elvtársa kedveskedő szavait?

     • Szabó Vera

      Orbánt miért kell védeni? …egy mocskos kis cigánygyerek, akit Soros pénzelt, azért volt olyan nagyon bátor !…….a nagypofájú csúti suttyó taccsra tette az országot! ……nézd meg milyen seggnyaló csicskákkal vette körül magát ….sehol egy szakember, mind gátlástalan, rohadék gazember!

     • Szabó Vera

      Szánalmas vagy agymosott! Orbán vajda a büdös-bunkó tolvaj, hazaáruló bandájával mehet a búsba ! A hazaárulást minden rendszerben keményen büntették !……reméljük a csútit is falhoz állítják !…bumm, bumm !

     • Ballerhunter2

      Te kis komcsirasszista!
      Vajdázol, cigányozol?

     • Anna Szivler

      legyen igazad

     • Ilona Toldi

      Kussolni csak neked kell meg a hülye fidiótáknak!!!

     • Ballerhunter2

      Csak így, demokratikusan, kedves komcsielvtársnő?
      Ez lenne a ti híres demokráciátok?

   • szazsas

    Bokros nélkül vége mindennek..folyik tovább a letelepedési kiárusítása Magyarországnak: 90 Millióért fejenként ..már 22.000 db kelt el..az bizony 1.800 Milliárd..vissza kell fizetni..kamatostól…Mindenkinek…az éhezőnek, fagyoskodónak is..a 22.600 járadékból..+ vissza kell fizetni a kicsempészett PAKS 2 12.000 Milliárdját is… amit már a svájci bankokban keresse..mindezt Bokros Lajos nélkül? Gondolkodjon…és némi Közgazdasági tudással …

    • Ballerhunter2

     Uram, ön hetet-havat összehord jó balliberális hívő módjára, csakhogy kicsit utálhassa Orbánt, kelthesse a gyűlöletet és fröcsöghessen rá.
     Nemhogy bokros nélkül, VELE lenne vége mindennek!
     Milyen VALÓS bizonyítékai vannak pl. arról a Paks II-vel kapcsolatos 12.000 milliárdról?
     Elő velük, különben csak egy ócska balliberális hazudozó ön is kedves uram!!!
     Egyébként meg akkor igencsak jól áll az ország anyagilag, ha – az ön szavaival élve – kicsempésztek 12 ezer milliárdot, mert ezek szerint VOLT MIBŐL!!!!!!!!!!!!!
     Az ön balliberális elvtársai anno 20 milliárd eurós, vagyis 6000 milliárdos készenléti hitelt kellett, hogy felvegyenek, hogy ne dőljön be az ország, áldásos tevékenységüknek köszönhetően, ugyanis ŐK BIZONY ELTÜNTETTÉK A LÉT!

     • Szabó Vera

      Undorítóan szemét barom vagy ! Eddig még senki nem merte ellopni a nyugdíjra befizetett pénzünket , de a csúti cigógyerek és bandája megtette !……amit Matolcsy tett a devizahitelesekkel az vért kíván! …….az ökörségeid nem ismernek határt!

   • Szabó Vera

    Tévedsz agymosott ! A narancsos maffia uralma véges ! A csúti vályogsori suttyó túlfeszítette a húrt !

   • Ilona Toldi

    Bújj vissza a seggébe az elme beteg baromnak, mert neked ez a jó!

 • Ballerhunter2

  Ez komplett hülye…

 • Pasó

  Bokrosnak most igazat adok. De a jó isten mentsen meg bennünket attól, hogy még egyszer a hatalom közelébe kerüljön, mert akkor lesz aztán pénzügyi haddelhadd. Egyszer már padlóra vágta az országot, még egyszer nem kéne! Aki nem ért ezzel egyet, annak figyelmébe ajánlom Gazdag László egyetemi docens “Így kormányozták a magyar gazdaságot” című átfogó esszéjét

  • surdillo

   Helyesbítek,a Bokros csomagot az első orbán kormány nyúlta le a hozamával együtt!

   • Pasó

    A tévedések elkerülése végett: 1.: Bokros tevékenységének a magánnyugdíj pénztárhoz semmi köze, 2.: azt nem az első, hanem a második Orbánc kurmány nyúlta le.

    • szazsas

     És azt szeretné, ha a 3-ik “Obánc kurmány” is lenyúlhatna ? A letelepedési Kötvény lesz elég…1.800 Milliárd forint amit jelenleg már vissza kell fizetni, új néven fut: PRÉMIUM Államkötvény…a PAKS 2-tőt 12.000 Milliárd szintén..az IMF- től 2012- ben felvett Hitelt is…”SZABADSÁGHARCOS”..ugyan már…A VÁRBELI székhelyre MŰKINCSEKET KÖVETELŐ MINISZTERELNÖK…milliárdokért..a közvélemény kutatásokat manipuláló kormány mellett…NÉV, CÍM, TELEFONSZÁM..bizony mindezt látja a kérdező….nem generált szám…amikor már megvan egy bizonyos számú DK, MSZP, LMP, MOMENTUM: Leállnak: KVÓTA…csak mondja 1-szer is, meglátja…eladja a VODAFONE, TELENOR, mind …UPC vonalon hívják fel…amúgy ezek mind ugyanazok…KÖVÉR pl. a RETTEGETT…névvel volt illetve…mind Szocialista Hazáért kitüntetettek.még az anno kifli tolvaj Selm….G. is..mind ügynök is volt, azaz BESÚGÓ pl. Orbán : Egyetemi KISZ-titkár..azaz BM ÖSSZEKÖTŐ…BM: Belügyminisztérium…

     • Pasó

      Csak egy kérdés: Barátom, te érted, a szöveget, amit idelapátoltál? Ha igen, akkor gratulálok, de fordítsd le érthetőbbre is!

     • Laszlo Vago

      Azt elfelejtetted írni,hogy Orbán volt az ürgebőrbe bújt jugoszláv kém,nem igaz,hogy ennyire szenilis vagy …

     • Szabó Vera

      Orbán egy rohadék komcsiból lett maffiózó!…kérdés?

 • Wincs Eszter