Bokros Lajos egy nagyon erős képet tett közzé Orbánról: hosszú börtön évek várnának rá?

Bokros Lajos facebook oldlaán tett közzé egy nagyon ütős bejegyzést arról, hogy mitől félnek legjobban Orbánék, érdemes elolvasni

“KÉP MINDIG BESZÉDESEBB
száz kötetnél.
Ennek az aranyigazságnak lehetünk tanúi, ha megnézzük a Financial Times angol napilap tegnapi címlapképét.

orbán

Megy egymás mellett a vörös szőnyegen a lengyel és a magyar miniszterelnök. Mateusz Morawieczki magas, vékony, fess, ámbár kissé félszeg fiatalember (jól ismerem). A volt bankár feltűnően elegáns. Nem mosolyog, hanem kissé hunyorog.

Mellette halad Orbán Viktor, a magyar miniszterelnök. Összeráncolja homlokát, felhúzza szemöldökét. Majd szétpattan rajta a nagykabát. Harci harag van zavart arcán. Kicsi, mérges és nevetséges. Mint az az állam, amit a maga képére átformált és amivel győzőnek (Győzőnek) képzeli magát az egész világon.

“2018 a nagy csaták éve lesz” jelenti ki a (be)képzelt tábornok. Igaz, hogy nincs katonánk, igaz, hogy nincs töltényünk, igaz, hogy nincs igazunk, de bizakodva nézünk a jövőbe.

Vagy félünk tőle? Ezért a ráncos homlok, a dühös tekintet, a méregzsák magatartás?

Bizony félhettek, fiúk, nem sok van hátra. Tudom, hogy féltek, mert ha nem nyertek, akkor börtönbe kerültök. Elherdáltátok népünk jövőjét (a több, mint háromezer milliárdos felhalmozott nyugdíjpénztári vagyont – erről írok holnap), elloptátok a szabadságot, széttapostátok a jogállamot, megbecstelenítettétek az alkotmányos demokráciát.

Jön az új kormányfő és mosolyogni fog.
Biztos kézzel, gazdag ésszel és meleg szívvel újjáépítjük Magyarországot.
Magyarnak lenni pedig újra dicsőség dolga lesz.
Lemossuk a gyalázatot, amit Ti hordtatok ránk.
Örökre.”

Bokros Lajos
elnök
Modern Magyarország Mozgalom


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata