Bokros Lajos egy nagyon erős képet tett közzé Orbánról: hosszú börtön évek várnának rá?

Bokros Lajos facebook oldlaán tett közzé egy nagyon ütős bejegyzést arról, hogy mitől félnek legjobban Orbánék, érdemes elolvasni

“KÉP MINDIG BESZÉDESEBB
száz kötetnél.
Ennek az aranyigazságnak lehetünk tanúi, ha megnézzük a Financial Times angol napilap tegnapi címlapképét.

orbán

Megy egymás mellett a vörös szőnyegen a lengyel és a magyar miniszterelnök. Mateusz Morawieczki magas, vékony, fess, ámbár kissé félszeg fiatalember (jól ismerem). A volt bankár feltűnően elegáns. Nem mosolyog, hanem kissé hunyorog.

Mellette halad Orbán Viktor, a magyar miniszterelnök. Összeráncolja homlokát, felhúzza szemöldökét. Majd szétpattan rajta a nagykabát. Harci harag van zavart arcán. Kicsi, mérges és nevetséges. Mint az az állam, amit a maga képére átformált és amivel győzőnek (Győzőnek) képzeli magát az egész világon.

“2018 a nagy csaták éve lesz” jelenti ki a (be)képzelt tábornok. Igaz, hogy nincs katonánk, igaz, hogy nincs töltényünk, igaz, hogy nincs igazunk, de bizakodva nézünk a jövőbe.

Vagy félünk tőle? Ezért a ráncos homlok, a dühös tekintet, a méregzsák magatartás?

Bizony félhettek, fiúk, nem sok van hátra. Tudom, hogy féltek, mert ha nem nyertek, akkor börtönbe kerültök. Elherdáltátok népünk jövőjét (a több, mint háromezer milliárdos felhalmozott nyugdíjpénztári vagyont – erről írok holnap), elloptátok a szabadságot, széttapostátok a jogállamot, megbecstelenítettétek az alkotmányos demokráciát.

Jön az új kormányfő és mosolyogni fog.
Biztos kézzel, gazdag ésszel és meleg szívvel újjáépítjük Magyarországot.
Magyarnak lenni pedig újra dicsőség dolga lesz.
Lemossuk a gyalázatot, amit Ti hordtatok ránk.
Örökre.”

Bokros Lajos
elnök
Modern Magyarország Mozgalom

89 Comments

 1. Orbánál tele a gatya, fosik a buktától pedig egyszer minden véget ér,úgy mint a román diktátor rémuralma,Rákosi is bukott és egyszer mind buknak a diktátorok vagy igy vagy úgy!

 2. Ti meg az erőlködéstől fogtok befosni, hogy visszakerüljetek a hatalomba, de szerencsére a népnek több esze van annál, minthogy pl. az ilyen népnyúzó barmokat is mint ez a bokros meg a komplett balliberális elkúró bagázs, még egyszer a nyakára ültessen!

 3. Félni nem félek, de a hátam közepére sem kívánom újra azokat az éveket, amikor minimum ugyanígy (jobban!) az eget verdeste a kormányzati pökhendiség és tehetetlenség, közben meg nemhogy előbbre jutott volna az ország, hanem egyfolytában csak a megszorítás, az adóemelés és ráadásul az államcsőd árnyékában kellett élni.
  Amit lehetett, azt elkúrták a tisztelt balliberálkomcsi elvtársak. A többit meg ellopták.
  Lehet, hogy forintálisan valamivel kevesebbet, de csak és kizárólag azért, mert még ahhoz is tehetségtelenek voltak, hogy felismerjék:
  HA JOBBAN MŰKÖDIK A GAZDASÁG, AKKOR TÖBBET LEHET LOPNI ÚGY, HOGY AZÉRT MARADJON IS VALAMI A NÉPNEK!
  Mert utánuk aztán nem maradt semmi, csak az adósság.

 4. Teljessen mindegy cigány orbán vagy zsidó gyurcsány az ország szétlopva tele kolldússal 60% -ka napról-napra tengődik ,gyere ide és itt pofázzál és leszophatod orbánt naponta.

  2018-01-06 22:00 GMT+01:00 Disqus :

 5. Jó, hát ez a te múltba révedős dilid, nem vagy vele egyedül.
  Sajna nincs igazad, az ország gazdaaga rettenetes állapotban van – Orbánék hazudnak, adatokat hamisítanak, te pedig hiszel nekik.
  Ha nektek megfelel, hogy a korrupció az egekben, nektek, a becsapott jobbágyoknak pedig vetnek egy kis alamizsnát az új nagyurak, akkor egészségetekre.
  Magyarország egy elöregedő, kiürülö, gyenge, ötlettelen ország az EU lélegeztetögépén még egy darabig. Sosem fog Európához tartozni sajnos.
  Az épkézláb, tettre kész emberek már elmentek Nyugatra, a fiatalok pedig készülnek. Maradhattok magatokra és szidhatjátok a Gyurcsányt. Jó mulatást hozzá! 😀

 6. Na mi van birka!?! derogál a bukta?? Úszik el a konc mi?? A fajtádért nem kár te náci bumburnyák!! https://uploads.disquscdn.com/images/c1b3ff1753ccffa780e1d9781a4b8228491461c974b81da5e969b6cb99b81be1.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/1442cf0ca4403c001bd9d5526c95469afb192b48f9ae38fa74e3dd7f315f892a.jpg
  https://uploads.disquscdn.com/images/c27dcfceba486f120bd58d82eea749bfb21b31ba644ef15f5fdc701a5fbbadaa.jpg
  https://uploads.disquscdn.com/images/e9925f0033ca3c6fa5102a88754bf28d5280331024bfc4335cf03de36c83bb96.jpg
  https://uploads.disquscdn.com/images/1de4bc3ecabb8345a57bef6cbe453f4e481fecf6164cc593fc68b66ba33fb3e6.jpg
  https://uploads.disquscdn.com/images/64faa32b09dbc5bf304487a689e6271aaaf8872f2ffbb2875e8b9847b2433bda.jpg
  https://uploads.disquscdn.com/images/82d431b98b59efa7d2d47a25e61c6c0bdeec86b753ca909d87869d2cf8a88a46.jpg
  https://uploads.disquscdn.com/images/6d0489064b34eaab4d71822ca24e155ac367b1bad474cbe7c7f06de85670330c.jpg

 7. “kolldússal”, 60%-ka
  Talán koldussal… meg 60%-a…
  Úgy látom, kicsit lapozgatnod kéne a magyar nyelvtant.
  Egyébként azt tudod, hogy az USA-ban a HÁROM leggazdagabb embernek annyi a vagyona, mint a legszegényebb 100 MILLIÓNAK EGYÜTTVÉVE?
  Ezt a napról-napra tengődéses hülye dumát meg hagyjuk már, amikor 2015-ben több, mint 3 MILLIÓ személyautó volt az országban, meg lassan az óvodások is mobiltelefonnal mászkálnak!
  Megyek az utcán, a “mélyszegénységben élő” kezében ott a százezres mobilteló, megyek az Auchan-ba és mit látok? A szintén mélyszegénységben élő, éhező, de azért 150 kilós apuka tolja a hasa előtt a púposra megrakott bevásárlókocsit, szintén nem sovány anyuka meg a gyereket rángatja, másik kezében a telefonnal és végigtelefonálja a bevásárlást.
  Ez ám a tengődés vazzeg!!!

 8. De szeretem ezt a hülye “EU lélegeztetetőgépén” dumát!
  Az EU-nak legalább annyi haszna van belőlünk, mint amennyi nekünk belőlük!
  Lévén, hogy az EU egy gazdasági közösség és a nyugati országok nem hülyék, hanem tőkések, vagyis fel sem vettek volna bennünket, ha nem hoznánk nekik üzleti hasznot.
  Egyébként pl. az általatok oly sokat emlegetett “kiürülés” is az EU-s tagságunknak köszönhető, most akkor döntsd el, hogy ez hasznos-e nekünk, vagy sem?

 9. Te idióta liberálkomcsi vadbarom!
  Nézzük csak:
  “Bevezettük a tandíjat”
  Ja. A mocskos liberálkomcsi fajtád vezette be pont ennek a hülye népnyúzónak az idején még az első MSZ(M)P-SZDSZ kormány alatt.
  “Lepaktáltunk az oroszokkal”
  Ja. NÉZD MEG A NETEN A FLETÓ HAVEROD MIT POFÁZOTT ORBÁNNAK ANNO A TÉVÉVITÁBAN 2006-BAN!
  Konkrétan azt, hogy ŐK maguk paktáltak le az oroszokkal és azt vetette Orbán szemére, hogy az Orbán-kormány anno nem tette.
  Egyébként pl:
  http://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2017/02/Gyurcsany_Putyin.jpg
  SZÓVAL KUSS, TE IDIÓTA BALLIBERÁLBAROM!!!!!!!

 10. Persze, hogy hasznos. Nem haltok éhen otthon munkanélküliként, nem őrültök bele a kilátástalan vegetálásba – amelyik jobban tetszik.

  Figyi, az EU GDP-jének 0,75 %-a M.ország. Hát, tényleg hülyére keresi rajtatok magát az egész EU! Mi is lenne vele nélkületek! 😀

 11. Bokrosnak most igazat adok. De a jó isten mentsen meg bennünket attól, hogy még egyszer a hatalom közelébe kerüljön, mert akkor lesz aztán pénzügyi haddelhadd. Egyszer már padlóra vágta az országot, még egyszer nem kéne! Aki nem ért ezzel egyet, annak figyelmébe ajánlom Gazdag László egyetemi docens “Így kormányozták a magyar gazdaságot” című átfogó esszéjét

 12. A jó édes felmenőd, te barom állat! Sötétben bujkáló gyáva patkány, aki még a nevét se meri vállalni

 13. Ha ennek a tolvajbandának bedugaszolják az EU pénzcsapját, akkor padlóra kerülnek, mert itthon már nemigen van mit ellopni.

 14. A tévedések elkerülése végett: 1.: Bokros tevékenységének a magánnyugdíj pénztárhoz semmi köze, 2.: azt nem az első, hanem a második Orbánc kurmány nyúlta le.

 15. A tiéd!
  Egyébként talán nem Bokros vezette be anno a tandíjat?
  Vagy a Fletó nem azért froclizta Orbánt a tévévitában, hogy nem nyitott az oroszok felé?
  Akkor nincs igazam?
  Egyébként meg nem teljesen mindegy neked, hogy én ki vagyok, ha egyszer ez a véleményem és úgysem ismersz? Mondjuk a “Pasó” név sem úgy tűnik, mintha rendes név lenne.

 16. Engem olyan valaki ne minősítsen, aki ilyeneket írogat máshoz intézett válaszaiban:
  “Minden vén kurvának nem Laci! Neked Botka Úr.”
  “Akkor örülj és húzd magadra a koporsó fedelet!”
  Egyébként meg már hozzászoktam, hogy az Orbánellenes gyűlöletkeltők mindig csak az Orbánt védők hozzászólásain háborodnak fel, a saját táborukhoz tartozó elkövetők sértegetéseit a legnagyobb nyugalommal és helyesléssel veszik tudomásul.
  KEDVES HÖLGYEM! ELOLVASTA “KÁLMÁN PÁLFI” HOZZÁM INTÉZETT BESZÓLÁSÁT, AMIT LEREAGÁLTAM?????
  Vagy éppen a “Pasó” “úr” elvtársa kedveskedő szavait?

 17. Fizetett, több ezer hozzászólásos kormányellenes bérhülyékkel mint amilyen te is vagy, nem vitatkozom.
  Kár, hogy egyik hozzászólásodban úgy emlegeted a kivándorlást, mint ami káros ránk nézve, másikban pedig már hasznosként tünteted fel ugyanezt, ha éppen úgy látod jobbnak a hazugságaidat alátámasztani!
  Egyébként vitasd meg ezt a németekkel is, mert ők is elismerik, hogy pl. a lengyel gazdaságba kiáramlott EU-s támogatások legnagyobb haszonélvezője pontosan Németország, ugyanis euróban számolva nagyságrendileg ugyanannyi megy vissza nekik, mint amennyit a lengyeleknek kifizetnek.

 18. Tényleg?
  Államcsőd szélén állunk, mint a liberálkomcsi elvtársak idején, amikor az elvtársak még a hiteleket is ellopták?
  Nekem nem úgy tűnik, meg a hitelminősítőknek sem, pedig aztán azokról végképp nem lehet elmondani, hogy kifejezetten Orbán pártiak lennének!

 19. CÁFOLJ MEG, TE SÖTÉT BAROM!!!
  2015-ben 3 337 000 személygépkocsi volt forgalomban Magyarországon, tehát minden 3. emberre (a csecsemőket is beleértve) jutott egy autó.
  HÚÚÚÚÚÚÚÚ, de nagy a szegénység!
  Ja, hogy ha szerintetek az ország 60%-a koldus, akkor a fennmaradó nem koldusoknak van csak autójuk. Kivétel nélkül egy autó/fő, a 0-18 korosztálynak is.
  Nyilván létezik a szegénység, de a világon nincs olyan demokrácia, ahol ne létezne.
  Mint írtam, az USA-ban HÁROM embernek van annyi vagyona, mint az ország felének EGYÜTT!
  Akkor most ott is orbáni diktatúra és elnyomás van?

 20. Bokros nélkül vége mindennek..folyik tovább a letelepedési kiárusítása Magyarországnak: 90 Millióért fejenként ..már 22.000 db kelt el..az bizony 1.800 Milliárd..vissza kell fizetni..kamatostól…Mindenkinek…az éhezőnek, fagyoskodónak is..a 22.600 járadékból..+ vissza kell fizetni a kicsempészett PAKS 2 12.000 Milliárdját is… amit már a svájci bankokban keresse..mindezt Bokros Lajos nélkül? Gondolkodjon…és némi Közgazdasági tudással …

 21. És azt szeretné, ha a 3-ik “Obánc kurmány” is lenyúlhatna ? A letelepedési Kötvény lesz elég…1.800 Milliárd forint amit jelenleg már vissza kell fizetni, új néven fut: PRÉMIUM Államkötvény…a PAKS 2-tőt 12.000 Milliárd szintén..az IMF- től 2012- ben felvett Hitelt is…”SZABADSÁGHARCOS”..ugyan már…A VÁRBELI székhelyre MŰKINCSEKET KÖVETELŐ MINISZTERELNÖK…milliárdokért..a közvélemény kutatásokat manipuláló kormány mellett…NÉV, CÍM, TELEFONSZÁM..bizony mindezt látja a kérdező….nem generált szám…amikor már megvan egy bizonyos számú DK, MSZP, LMP, MOMENTUM: Leállnak: KVÓTA…csak mondja 1-szer is, meglátja…eladja a VODAFONE, TELENOR, mind …UPC vonalon hívják fel…amúgy ezek mind ugyanazok…KÖVÉR pl. a RETTEGETT…névvel volt illetve…mind Szocialista Hazáért kitüntetettek.még az anno kifli tolvaj Selm….G. is..mind ügynök is volt, azaz BESÚGÓ pl. Orbán : Egyetemi KISZ-titkár..azaz BM ÖSSZEKÖTŐ…BM: Belügyminisztérium…

 22. Uram, ön hetet-havat összehord jó balliberális hívő módjára, csakhogy kicsit utálhassa Orbánt, kelthesse a gyűlöletet és fröcsöghessen rá.
  Nemhogy bokros nélkül, VELE lenne vége mindennek!
  Milyen VALÓS bizonyítékai vannak pl. arról a Paks II-vel kapcsolatos 12.000 milliárdról?
  Elő velük, különben csak egy ócska balliberális hazudozó ön is kedves uram!!!
  Egyébként meg akkor igencsak jól áll az ország anyagilag, ha – az ön szavaival élve – kicsempésztek 12 ezer milliárdot, mert ezek szerint VOLT MIBŐL!!!!!!!!!!!!!
  Az ön balliberális elvtársai anno 20 milliárd eurós, vagyis 6000 milliárdos készenléti hitelt kellett, hogy felvegyenek, hogy ne dőljön be az ország, áldásos tevékenységüknek köszönhetően, ugyanis ŐK BIZONY ELTÜNTETTÉK A LÉT!

 23. Csak egy kérdés: Barátom, te érted, a szöveget, amit idelapátoltál? Ha igen, akkor gratulálok, de fordítsd le érthetőbbre is!

 24. Ne hívatkozz a hitelminősítőkre!!! Azok mind hülyék….csak az ilyen névtelen arctalan senkik az okosak !!! 😀 😀 :D…mint pasoviczki és társai…

 25. Azt elfelejtetted írni,hogy Orbán volt az ürgebőrbe bújt jugoszláv kém,nem igaz,hogy ennyire szenilis vagy …

 26. Humorod, az egy szál se. Ezért is lehet veled bármit megetetni, zabálod a ruszki kamuportálok híreit, majmocska! 😀

 27. Tévedsz agymosott ! A narancsos maffia uralma véges ! A csúti vályogsori suttyó túlfeszítette a húrt !

 28. Szánalmas vagy agymosott! Orbán vajda a büdös-bunkó tolvaj, hazaáruló bandájával mehet a búsba ! A hazaárulást minden rendszerben keményen büntették !……reméljük a csútit is falhoz állítják !…bumm, bumm !

 29. Idétlen barom ! Mit gondolsz a csúti suttyó, örökké lophat? ….miközben a fideszes haverok és az orsós pereputty luxusban él , addig a dolgozó magyar ember nyomorog .

 30. Orbánt miért kell védeni? …egy mocskos kis cigánygyerek, akit Soros pénzelt, azért volt olyan nagyon bátor !…….a nagypofájú csúti suttyó taccsra tette az országot! ……nézd meg milyen seggnyaló csicskákkal vette körül magát ….sehol egy szakember, mind gátlástalan, rohadék gazember!

 31. Te szerencsétlen barom ! Vedd le a narancsos szemüvegedet és akkor talán tisztán látod a helyzetet ! Idióta vadbarom !….ekkora állatra mint te kényszerzubbonyt kell húzni és a csúti vezéreddel együtt a gumiszobába kell beköltöztetni !

 32. Te hülye barom ! A több mint 3 millió személygépkocsi 2/3-da a fidess-kdnp-s gazemberek tulajdonában volt ! A narancsos maffiózókra jutó gépkocsik száma 3. ! Akik mind tudjuk, nem munkával keresik a betevő falatjukat, hanem a közpénzt lopják ! Gondolom te is fidess-mutyis vagy, aki a hosszú nyelve miatt került kedvező helyzetbe. …..néha töröld le a szádat mert sz@ros ! …… nagy barom vagy, ha Orbánisztánt az USA -hoz hasonlítod !

 33. Undorítóan szemét barom vagy ! Eddig még senki nem merte ellopni a nyugdíjra befizetett pénzünket , de a csúti cigógyerek és bandája megtette !……amit Matolcsy tett a devizahitelesekkel az vért kíván! …….az ökörségeid nem ismernek határt!

 34. Te egyre nagyobb baromságokat írkálsz! Orbán maffiózó gazembert és rohadék tolvaj bandáját kár védeni ! Orbán egy hatökör! Az EU pénzen gazdagodott meg a pereputtyával és haverjaival együtt és a barom állatja most az EU-t támadja ! …szerinted, ha lezárják az EU pénzcsapot miből élnek ? …….a buggyantagyú csúti már gondolkodásra képtelen !

 35. Te is egy agyatlan suttyó vagy , aki beszopja a csúti törpe hablatyát!…… te kettőig sem tudsz számolni, CSAK bemásolod a fideszes hazug propaganda szöveget ! Tudtad, hogy a csúti vezéred tárgyalta le az EU-ba lépést? …..most már tudjuk milyen kompromisszumokat kötött a szemét állat! ……ezért is hagyja lopni Brüsszel !

 36. Érdekes ! Megfigyeltem, hogy a fideszes trollok mindig elszólják magukat! Te szemét fides-troll ! Orbánisztánban külön propaganda minisztérriuma van , rogánTonyesz vezeti . Milliárdokat ölnek a fityiszes hazugságok terjesztésére. ….és ott vannak a CÖF -ös vén komcsi gazemberek, akik szintén milliárdokat kapnak a hazugságok terjesztésére ! …..elég a mocskos hazugságokból Ballerhunter !

 37. Te honnan nézed Orbánisztánt? …..nekünk nem úgy tűnik, hogy jól állunk ! …… Elvtársozni pedig nagyon szánalmas ……. a Fidess tele van volt párttitkárokkal, KISZ titkárokkal és MSZMP-s elvtársokkal ! …….ne erőlködj narancsos elvtárs !

 38. Tehát akkor szerinted mégsem jó az EU tagjának lenni, mert Orbán olyan kompromisszumokat kötött a tárgyalásokon, hogy az káros ránk nézve…
  Értem én!
  Szólnál az elvtársaidnak is akkor, hogy tűzzék a balliberális szólásszabadság és demokrácia zászlajára az EU-ból való kilépést?

 39. A hülye agyad nyomorog, az!
  Olvastál már róla, hogy az Aldi bruttó 300 ezer körüli kezdőfizetéseket kínál a dolgozóknak?
  És arról, hogy a mobiltelefon előfizetések száma 2015-ben 1000 főre:
  Magyarország: 1189
  Németország: 1167
  Franciaország: 1026

  “Ma Magyarországon az emberek 61 százaléka használ okostelefont, amely a 2012-es, 22 százalékos adatokhoz képest, közel 177 százalékos növekedést jelent.
  Magyarországon a vizsgált időszakban az okostelefonok elterjedése minden korcsoportot érintett valamilyen szinten, de leginkább a 25 év alatti korosztályt, akik számára az okostelefon a mindennapok részévé vált.
  A 25 év alatti magyar fiatalok:
  • Mintegy 93 százaléka rendelkezik okostelefonnal

  • 75 százalékuk rendszeresen használ valamilyen keresőprogramot okostelefonján

  • 76 százalékuk tájékozódik termékekről online

  • 67 százaléka néz videókat online legalább egy héten egyszer

  Szerintem az az ország igen messze van a nyomortól, ahol a 25 év alatti fiatalok 93%-a okostelefonnal rendelkezik és – ismerve a havi előfizetési díjakat – azt rendszeresen használja is!

 40. “A több mint 3 millió személygépkocsi 2/3-da a fidess-kdnp-s gazemberek
  tulajdonában volt ! A narancsos maffiózókra jutó gépkocsik száma 3.”
  Jesszusom! Te egy komplett üldözési mániás őrült vagy, ha ilyen eszement állatságokat írogatsz!

 41. Pl: Gyurcsány Fletó – KISZ KB első titkár (mocskos, rohadék főkomcsi)
  Lendvai Ildikó – MSZMP KB (mocskos, rohadék főkomcsi)
  Valamint a 94-98 között regnáló pufajkás balliberális kormány, ami a fél MSZMP KB-t magába foglalta, + tagja volt ez a vén hülye népnyúzó Bokros is.
  De szerinted a Fidesz a komcsi…
  Elmész ám te a jó édes………!!!!!!!!!

 42. Te agyalágyult vadbarom ! A narancsos féreg fajtád komcsizik, miközben a legtöbb komcsi a csúti körül van !…szánalmas vagy Ballenhunter2 ! BayerZsóti egyre hülyébb trollokat alkalmaz ! ….elegem van a fajtátokból !

 43. Te barom ! Hány éve is vagyunk EU tagok?……a buggyantagyú csúti barom ezt már eljátszotta egyszer,mikor egy pillanat alatt megszakította a kapcsolatot a KGST-vel…..most ugyanezt akarja. A barom cigánynak fogalma sincs milyen kárt okoz ezzel………de majd megtudja, ha nem jönnek az EU pénzek, nem lesz mit ellopni a mocskos cigógyereknek és maffia bandájának ! …..akkora barmok a fidess-kdnp-sek és az agymosott hívei ……a fajtádat írtani kell !

 44. Te szerencsétlen agymosott! …..az egy bites komcsikat a Fidess és KDNP soraiban találod! Ekkora barom nem lehetsz magadtól ! Ki segít Baller?

 45. ha az elmúlt években nem lett volna EU-s pénz, rég csődbe ment volna Magyarország. Ebből élt a kormány, mert más bevétele nem volt

 46. A Bokros-csomag iszonyú károkat okozott , hihetetlenül gyors elszegényedést idézve elő az országban !

 47. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this fantastic blog!
  I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding
  your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will share
  this blog with my Facebook group. Chat soon!

 48. Pretty section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to claim that I acquire actually enjoyed account your weblog posts.
  Any way I’ll be subscribing for your augment or even I fulfillment you get admission to persistently quickly.

 49. I am curious to find out what blog platform you happen to be utilizing?
  I’m having some small security problems with my latest blog
  and I’d like to find something more safeguarded. Do you have any recommendations?

 50. Definitely believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be
  on the web the easiest thing to be aware of. I say to you,
  I definitely get irked while people think about worries that they plainly do not know about.
  You managed to hit the nail upon the top as well
  as defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal.
  Will likely be back to get more. Thanks

 51. It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I’ve read this post and if I could I wish
  to suggest you some interesting things or tips. Maybe you can write next
  articles referring to this article. I desire to
  read even more things about it!

 52. Hi just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of
  the pictures aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its
  a linking issue. I’ve tried it in two different browsers and both show the same outcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.