“Elvtárs! Jobb, ha a pofád befogod magadtól!” – durva nyílt levelet küldtek Bencsik Andrásnak

Kép forrása: nol.hu

A népszerű blogger, Virányi András oldalán találtuk meg az alábbi írást. Változtatás nélkül közöljük:

“Nyílt levél Bencsik András komcsinak: Elvtárs! Jobb ha a pofád befogod magadtól.

A józan eszét használó nem pocsékolja a nyálát egy féregre, főleg nem koptatja miatta egy nyílt levél formájában a klaviatúrát. Most sem teszi. Csak csaponganak a gondolatai a politikai csőcselék világa körül, és semmilyen formában nem kíván az evolúció zsákutcájába jutott véglényre egy halvány szösszenetet sem pazarolni.

Bencsik András elvtárs cselekedetei azonban kiveri a biztosítékot még a seggnyalás magas iskolájában végzettek között is, mert olyan értelmetlenül kétségbeesettek. Mert Bencsik elvtárs mindig ott van ahol lennie kell szerinte, és mindig azt mondja ami számára hasznot hoz. Mentes az elvektől, nem ismeri az erkölcs fogalmát, megrekedt a biztos megélhetés számára kényelmes köpönyegforgatásánál. És teszi mindezt szemrebbenés nélkül, világos tekintettel, amelyben a számláló jól láthatóan pörög, és pörög, nem áll meg. Más nincs is a tekintetében. Értelem? Ugyan már! Aki a Fidesz szekerét tolja annak erre nincs szüksége, Bencsik elvtárs pedig most hazai pályán mozog, csak Orbán Viktor seggét kell fényesre nyalnia, és máris azt gondolhatja tényező a közéletben. De Bencsik elvtárs ezt is tovább fejlesztette, ő még előtte is térdel Orbán Viktornak, nehogy lemaradjon valamiről. Az általa képviselt közélet erről szól.

Ja igen, a nyílt levél! Hát az nincs. Csak a harag felgyülemlett ráöntése van egy olyan embernek nevezett valami ellen, akinek tök felesleges bármit is mondani, az az értelmére nem hat. Be nem látja a cselekedete mélységének az értelmetlenségét, vele vitatkozni képtelenség, másból nem ért, csak ha bevarrja az ember a száját egy kalapáccsal, miután végig járt előtte azzal a a fején. De Bencsik elvtársnál ez is csak üres helyeket találna, esetleg a nyelve lenne útba, ami betölti a fejét. Az meg Bencsik elvtársnál oda csap, ahova Bencsik elvtárs anyagi érdeke kívánja.

Bencsik elvtárs berohant már az Orbán Viktor választási irodába, és népszavazási kérelmet adott be Gyurcsány Ferenc ellen. Gyáva volt a nevet leírni, hát körbeírta, szépen, akkurátusan, ahogy az Orbán Viktornak is megfelel szerinte, mert az majd utal neki ezért némi közpénzt. És fog is, ezt Bencsik elvtárs is tudja, és már előre liheg, remeg, milyen formában kapja ezt meg. Támogatja egy állami vállalat CÖF nevű képződményt, vagy csak hirdet az általa vezetett, senki által nem olvasott újságban. Jó drágán, és sokszor lehetőleg, Bencsik elvtárs ettől elégül ki megfelelően. Demokrata, ez az újság neve. Bencsik elvtárs, ez komoly?

Akkor most miről is kellene szólni egy nyílt levélnek. Hogy Bencsik elvtárs mekkora szemét, kinek képzeli magát, mit is akar akkor most ezzel, ki is ő valójában, meg minek is népszavazás Gyurcsány ellen, mikor Soros György az ellenség. De Bencsik elvtársnak nem kell nyílt levelet írni, mert nem tudja elolvasni, de ha igen, úgy sem érti. Mint most már jó Fideszes gecinek neki is csak habzsolni kell az adófizetők pénzéből rá eső részt, fényesre kell nyalni minden kormány párti hátsót ahol csak lehet, és térdelve élni az életet tátott szájjal hátha arra jár egy kis közpénz, amiből neki is nyelni lehet.

Ide lehetne rakni az életrajzát, lehetne utalni rá, egykor őt is anya szülte, apa nevelte, volt úttörő nyakkendője, párttagkönyve, gerince. Tök kár ezért szólni bármit is. Bencsik elvtárs egy olyan lény, aki megrekedt a fejlődés azon fokán, ahol a saját erőből képtelen érvényesülni, hát oda csapódik, ahol nem hal éhen. Egyszer elfogynak az ilyen helyek, de Bencsik elvtárs reménykedik benne, ezt elfelejtik neki. Ahogy ő is elfelejt mindent, de nem azért mert hülye, hanem azért mert ezt diktálják az anyagi érdekei. És azt is tudja, Orbán Viktor a hozzá hasonló senkiháziakra építi hatalmát, ameddig csak lehet.

Bencsik elvtárs csak egy fogaskerék, leköpni sem nagyon érdemes, azzal értelmet ad a józan ész a létezésének. Simán el kell taposni, át kell rajta lépni, ha tökös lenne, szemből pofán verni egy kérges tenyérrel, de egyikre sem nagy a lehetőség. Mert Bencsik elvtárs gyáva sz@r, és az is marad. Hát ezért jó a nyílt levél felé. Ezt megússza törés nélkül. Nem a lelkében az nincs neki.”

9 Comments

 1. T. Bencsik elvtárs !
  Ha már megszólítottak, én is kérdeznék valamit ! Abban az időben, amikor a munkásőr ujságot szerkesztetted, jól becsaptál minket, munkás őröket. Hagy kérdezzem meg, hogy nem félsz?
  Akkoriban azt tanítottad nekünk, hogy “munkás ököl vas ököl, oda csap ahova köll ”
  Tanításaidat (BÁR HAZUDTÁL !) nem felejtettük el ! Ebből következik, hogy az ököl bármikor, bárhol ! Éppen ezért gondolkozzál el, hogy nem kellene e elkezdeni félni.
  megnyugtatlak, hogy nem vagy egyedül, akinek félnivalója lehet.
  Mindezt alá támasztja az írásaidhoz írt hozzászólások.
  Vigyázz, mert a melósok annyira szeretnek, hogy ha valamelyik magához ölel, nem biztos, hogy lesz benned annyi levegő, amit ki kellene fújnod !!!!!!!!!!!!!

 2. Bencsik elvtárs az un. szocializmusban az “ifjú kommunista ” c. lap leglelkesebb terjesztője és az akkori hatalom seggnyalója volt ! A mellette ülő Stefka elvtárs szintén mélyen az akkori hatalom seggét nyalta ! Mindig az volt a lényeg …merről fújt a szél !!!!!!!!!!!! Mindkettő egy undormány !!!!!!!!!!!! Mindegyik rendszerhez tudnak alkalmazkodni !!!!!

 3. “volt úttörő nyakkendője, párttagkönyve, gerince.” Azért arra a gerincre való utalást én átgondolnám még párszor.

 4. Ez a büdús görény meddig játszik ez a mocskok mocska aljas utolsó szemét tróger szar alak de jön még kutyára dér

 5. I just like the valuable info you supply on your articles.

  I will bookmark your blog and test again right here frequently.
  I’m somewhat certain I will learn plenty of new stuff proper right here!

  Best of luck for the following!

Leave a Reply

Your email address will not be published.