“Mi a f.sz vagy te, Orbán Viktor?” – nagyon durván beszólt a kormányfőnek a népszerű blogger

forrás nol.hu

A közismert közíró, Bandita ezúttal nem sajnálta a klaviatúráját, megmondta a magáét Orbánnak. Az engedélyével tesszük közzé változtatás nélkül a blogbejegyzését.

Ebben az istenverte csodaországban csak úgy lehet találni a költségvetésben egy rahedli pénzt, ami év közben nem kellett sehova. Hát most aztán nosza gyorsan el kell verni minden olyan fontos dologra ami Orbán Viktor szerint helyes, és csak most, de azonnal szét is kell szórni a nagy magyar szélben, nehogy még írmagja maradjon, vagy valami hasznos dologra kellejen fordítani.

Itt, ebben a kicsiny, de Orbán Viktor által hatalmasnak gondolt országban az adófizetők pénze mindenre jó. Ezen a földön már megszűnt a szegénység, a betegek maguktól gyógyulnak, a melós alig tudja elverni a fizetését, gyerekek nem éheznek, a Blahán sem osztják ezerszám karácsonykor a meleg ételt, a földeken bőséggel terem a tarhonya, a menekültek mind itt akarnak letelepedni. A kórházakban annyi a CT és egyéb modern gép, hogy a jól fizetett személyzet azokon tölti ki a pihenőidejét. Az iskolákban mindenhol van kréta a tantermekben, papír a fénymásolókban, tudás a fejekben. A falvakban elégedett közmunkások várakoznak a versenyszférába való visszatérésre. Budapesten nem életveszélyes a metró, a BKV percre pontosan közlekedik a vasúti menetrenddel összhangban. A közalkalmazottak elégedettek a munkájukkal, a köztisztviselők nincsenek agyon dolgoztatva, a rendőr óvja az állampolgárt, az ügyész elítéli a bűnözőt. És akkor most nagy levegő, higgadtság. Kifúj.

De ebben az Orbán Viktor hetedik éve tartó kormányzása alatt szétrombolt országban ma egy lovakat rehabilitáló welness-központ felépítése az egyik legfontosabb feladat a talált pénzből. és az sem mindegy, hogy hol? Hát a lovak tenyésztésének ősi fellegvárában, a fejlesztési miniszter nevű Seszták Miklós városában, közel az ukrán határhoz, Kisvárdán. Mert egykor arra felé jöttek be őseink ebbe a medencébe, hát innen a nagy ötlet. Meg a Seszták még alig lopott az oda irányított költségvetési pénzből, meg uniós támogatásból, ebből a ló rehabilitációból biztos nem fog.

Jut az egyházaknak is, nehogy eszükbe jusson a derék vallásosoknak Orbán Viktor egykor csuhásoknak nevezte a vallásost, és csak térdre hívta őket. Lehet köpött is ilyenkor, de ma már beléjük törölte a nyálát. Ezen, és más karácsonykor Orbán Viktor is bőséggel ad a közösben talált feleslegből azoknak, akik szerinte ezt megérdemelik. Ezektől cserébe csak annyit vár el, segítsenek neki a szószékről a seggét nyalva a hatalomban tartani. Eddig ez bejött neki, a kiválasztott csuhások térdelve kérik a támogatást, még egymásra is képesek taposni a nagy igyekezetben. A gerincesek állva maradnak, és folytatják a munkájukat elveikhez hűen.

Még a magyar foci is döglődik, de Mészáros Lőrinc Eszéki csapatának akkor jut egy milliárdocska. Orbán Viktor vajon mi a fenét szeret ezen a horvát csapaton? Lehet közel van a horvát tengeren található jachtjához, vagy villáihoz, ami Lőrinc nevén van, csak neki erről fogalma sincs.

Lovak, foci, sport, kiválasztott egyházak. Kb ennyi a fontos. A nyugdíjas szeme ki van szúrva tíz rugóval Erzsébet utalvány formájában, mert Orbán Viktor azon is keres. A szegény ember dögöljön meg, a rokkant fagyjon meg, az éhező egyen gombát. Az ember szájából kifordul a bejgli, már akinek jut, ha ekkora pazarlást lát amit elkövetnek ellene a saját pénze szélbe szórásával.

Orbán Viktor szabadon dönt az ország és a benne élők sorsáról úgy,a hogy az neki tetszik. Akit akar felemel, a többséget eltapossa, csak azt jutalmazza akit az érdeke megkíván. Nem fontos neki az ország sorsa, a benne élők nagy részét adótermelő gépként kezeli, belőlük élve valósítja meg saját jólétét. Meg azokét, aki kiszolgálják embertelen rendszerét.

Jó lenne már ez a figurát ledönteni, puszta kézzel a szuszt kiszorítani belőle. Akinek erre lenne lehetősége az frakciót akar a parlamentben nem a választást megnyerni, hogy végre normális országban élhessen az ember. Ezért Orbán Viktor bárminek képzelheti magát, nem éri bántódás. Pedig nagyon ráférne némi pofonverés.

420 Comments

 1. Így igaz ! Kimaradt viszont a plakátokra elszórt milliárdok, aminek aztán semmi értelme nincs …… igaz az is a fideszes haverok és a pereputty gazdagodását szolgálja !

 2. Kéretik a kormánypártiaknak is beleszólni, hogy lássuk a tutit! Persze hogy szét szórja a lét, hiszen az emberi jellemet ismeri.

 3. Igazad van,
  de ez nem von le abból semmit, hogy ugyan azt mondod: mint többi “szabadon lévő nevetséges bunkó” szajkóz..

  Az az semmit nem oldottál meg ezáltal , abból amit tehetett volna a kormányon kívüli ellenzék-nek nevezett Ó-germán szokásokat szerettető horda.

  Tudatosan takarod el mindazokat, kik kormányokon kívül mindezt “élvezik szeretik” és fent-tartatják.

  üdv. a -SENKI-
  https://uploads.disquscdn.com/images/c3c0cc4fa5b718babd67108311bf002a6eb07652107575b8c99a2e70afdfe9c5.jpg

 4. wazze a f@sz ki van már az ilyen-olyan okoskodókkal,hogy ez,vagy az kimaradt, az ember ezt akarta mondani és ennyi,ha nem érted akkor mi a f@szt pofázol bele ….egyébként osztom a véleményét

 5. Hajra Orban Kormany ne hagyd magad ezeknek a haza aruloknak magad ,ugy is az igasag gyoz mert imadkozunk ertek hogy gyozenek

 6. Söndör! Megint itt esz a fene ? A jó Isten megbünteti a hozzád hasonló mocskos gazembereket! …Az “igasag ” nem a ti oldalatokon van ! …….imádkozzatok, hazug, hazaáruló férgek ! ……”gyozenek ” ?…..

 7. Belabela ! Idióta agymosott fidess-birka ! ….. ha a csúti buggyantagyú nyer , akkor anyád a saját ürülékébe fog belefulladni, valamelyik kórházban, mert addigra az összes ápolónő elmegy az országból !…… de plakátokkal lesz tele az ország … ….és a betelepedési kötvényes itt ragadt gazemberekkel ! Büszke, fényes Orbánisztán !

 8. Bela Bela ! Te vagy az ügyeletes CÖF-ös majom?……..BayerZsóti és büdös-bunkó bandája nem nyugszik, míg teljesen taccsra nem teszi az Orbánc-maffia a hazámat!…..mocskos, narancsos söpredék !

 9. Bela Bela ! Vedd már észre, hogy a sokkal több pénzt Orbánc a narancsos haverjaira és a pereputtyára költi ! Nincs szükség IMF hitelre, mert az oroszok és arabok adnak hitelt a csúti bunkónak …….de visszafizetni nekünk kell ! Az EU -tól kapott pénzt is ellopták a rohadék fideszes férgek ! ……Bela, anyád a hülye tyúk, aki egy ekkora barmot életben hagyott!……..ezt az elmebeteg állat Viktort reklámozod közpénzből !

 10. Neked is már a jó büdös ………….. Ha kihúznád végre a fejed azorbanviktorod seggéből, akkor a csipás szemed talán észre venné, hogy mekkora a baj ebben az országben. Csak az ilyen félművelt, írni sem tudó emberek vannak még mellette.

 11. Igaza volt Simicskának amikor ő már ilyen aljas dolgokban nem akart részt venni, és faképnél hagyta O.V.Lopni lehet,de egy mérték után már hányingere van az embernek azt, hogy még egy országot is tönkre tesz, na ahhoz ez már sok, azt csak a “G” teszik..Isten irgalmazzon neki amikor megbukik mert az emberek nem fognak!

 12. Ugyan kicsi a kör,de annál hülyébb!Én még ilyet nem olvastam ,ami itt folyik.Döbbenetes fröcsögés,álhírek,hazugságok,”csakhogy én is megszólaljak”,valójában mérhetetlen uszítás…csak azt nem látni miért és kiért!

 13. Marha vagy,de miért kell ezt neked világgá is bőgnöd!!!Te,herélt birodalmi ökör!!!Ha a hülyeséget virágozna,már régen virágos kert lennél.

 14. Idétlen Söndör! …… tanulj meg magyarul, vagy kussoljál, mocskos bozgor! ….. “halszik ” ?….. ez bozgor nyelven van? …..anyád nyelve?…….beás?

 15. Ha valamit nem értesz, kérdezd meg orvosodat , gyógyszerészedet! …… a fidess-mutyisok játsszák az eszüket!

 16. Te mucsok te vagy bozgor ,mert te arulod al az orszagot sorosnak es bruszelnek ,te bar tudod hogy mit jelent a bozgor szo ,te szerencsetlen ,adjal valaszt had lasam tudod mit jelent bozgor szo ,

 17. Berágtál Söndör? …..te szerencsétlen barom ! A bozgor fajtád pofáz, de nem tud rendesen egy magyar mondatot leírni ! …….kussolj fattyú !

 18. Kedves Sándor ! Könnyen beszél az akinek a farkát nem verik csalánba.Aki a tejről a
  tejszint kapja, de akinek a tejből csak a savó jut a munkája után, annak nincs kedve játszadozni.Könnyü ugy valakit pártoilni, hogy csak a pénzt küldi.Itt van a boxiskolára adott több mint ötszáz millió forint az erdélyieknek. Ugyanakkor a magyar Honvédkórházban ellátatlanság miatt meghal egy nő, aki a rendőrségen dolgozott évtizedekig, hazáját szolgálta.Akkor érdemes elgondolkozni, hogy kinek vagy igaza. Kivánok boldog újévet.

 19. Kedves Janos ,en tudatom veled hogy en nem kapok senkitol meg egy lejt sem csak a becsuletes munkam utan elek de nalunk meg az sincsen meg fizetve ,en egy alat tarto ember vagyok bivajoim vanak ,te tudod hogy egy liter tejert menyit adnak iten ,nyolc fokos tejre kapok 1 lej es 33 banit ,hogyha tudod az iteni erteket ,mert egy liter viz tobe kerul mint egy liter tej ,,le irtam de tudom hogy teged ez nem erdekel ,de en nem veszekedek senkivel de azt tudom hogy nalatok sokal joban megyen sorsotok ,es meg valamit ez a kormany osze tartsa a magyarsagot mind kintimind a bentieket ,nekem sem ingem sem gagyam tud meg ,csak nem szeretem mikor atkoznak valakit mert mind emberek vagyunk

 20. Kedves Sándor! Az a helyzet, hogy ez a kormányx ugrassza össze a honiakat a határontúliakkal.Ugyanis p
  r évvel ezelőtt Nikola államtitkár kijelentette, hogy elérjük határontuli egymillió szavazatot akkor a fidesz beágyazza magát a hatalomba husz évig. Erre haszálja a határontúliakat a politika és én azt elhiszem, hogy személy szerint egy fillért sem kapsz, de kapnak a magyar pártok.Gondold el a honiak fizetésének felét nem tévedés felét levonják különböző adókba. Itt egészségügyre oktatásra nincs elég pénz ugyanakkor a határontulra a pártoknak 110.000 millió forintot adott a mi adónkból.A szavazattal csak annyit : ha felnőtt őnálló gyermeked már nem otthon él a szülői házban akkor te beleszólhatsz az életébe, hogy feleségével együttg mit csináljon. Ugye nem.Hát ez van a szavazással is, Mi bőrűnkre megy a játék. a mi adóforintjainkat költi a kormány. Én sem szavazok Romániában a ti dolgotokba nem szólok bele. azt az ott élőknek kell megoldani, mint a mienket nekünk.

 21. Baratom en megtanultam irni de te tanulj meg olvasni ,vagy gyere a hejembe had lasam hogyan tudsz joban irni mind en ,mikor beszelsz magyarul utnek a szadra akor latnam meg hogy nyivognatok ,,es tud meg mert ez a kormany a leg becsuleteseb az egesz mostaninal ,mert ez nem csinal kulombseget a magyarok kozt a hataron kivuliek es a bent maradotak kozt ,es tanuld meg magyarorszag tortenelmit es aztan beszelj

 22. Ha nem Magyarországon élsz, nem itt adózol, nem itt dolgozol, akkor miért vársz el tőlünk mindent? Miért olyan jó ez a kormány neked? Megmondom, mert pár ezer forintér megveszi a szavazatodat és téged is kilóra! Magyarország történelmének a most kialakult helyzethez semmi köze nincs. Most egy hazug, csaló, ki merem jelenteni hazaáruló kormány van hatalmon, aki minden áron a hatalom megtartását akarja. Ezért úgy tesz, mintha érdekelné a határon kívüli magyarok sorsa. Ebben nagyon tévedsz, ezeket csak addig érdekled, amíg rá szavazol. Én ezzel nem tudok egyet érteni! Miért akarsz beleszólni a mi belső ügyeinkbe, ha nem laksz itt? A további támogatásokért? Akkor te is lealacsonyodsz ezeknek a szintjére.

 23. Ez úgy lehet, (kis értetlen fize$$es “barátom), hogy az EU-tól kapott milliárdok egy kis részét fordítják arra, amire kaptuk, a többi ellopott pénzt pedig azok teszik zsebre, akik elhiszik, sőt terjesztik ezeket a süket dumákat. A “mindenre sokkal több pénz jut” csak duma, néphülyítés! Kapjál már a fejedhez, és kezd el számolni! Ha akarod vitatkozhatunk a számokon, de nem érdemes. Ha egy elvakult narancsos vagy, akkor az ész érvek úgysem fognak meggyőzni.

 24. Kussoljál már te idióta barom!
  Annyi eszed sincs mint egy marék lepkének. Mire vered itt magad okostojás hm? Imádkozzál az életedért ha megint ezek kapnak hatalmat. Ha még nem itt élsz, amit erősen gyanítok, akkor meg pláne fogd be a pofád és lapíts!

 25. Nem igaz, mert akkor a Jobbik nyerne! Ha 2015-ben beengedik a migrókat,
  az az ő malmukra hajtotta volna a vizet és meg sem próbálkoztak volna a
  cukiskodó szereppel, mivel a magyarok elsöprő többsége idegenellenes.

 26. Kedves Szabó Vera! Miért kell ilyen hangnemben és stílusban írni ismeretlen embereknek. Mindenkinek lehet véleménye,még akkor is,ha nem egyezik az enyémmel. Sok agymosott ember van ebben az országban és határon kívül is,de Önből is fröcsög a gyúlölet. Szebb jövőt mindannyiunknak!

 27. Katalin ! A sok rohadék fidess-trollt írtani kell, nem udvariaskodni a mocskos állatokkal ! Ezekre a hazug fideszes propagandát terjesztőkre százmilliárdokat költ a csúti , buggyantagyú törpe ! EZ NEM VÉLEMÉNY, hanem mocskos propaganda szöveg, és ha Ön védi ezeket a narancsos férgeket ÖN sem különb! ……..minden okom meg van, hogy a hazaáruló, a hazámat taccsra tevő Orbánt gyalázzam a mocskos bandájával és büdös-bunkó híveivel együtt! …….Katika ! Fogadatlan prókátornak mi a sorsa?…….szerintem Vázsonyi te is kussolj !

 28. Nagy tévedés! Ez a kormány nem tartja össze a magyarságot, hanem éppen ellenkezőleg: szétveri!
  Ha megnéznéd az európai statisztikát, láthatnád, hogy Románia már sokkal jobban áll, mint Magyarország. Mi már a bolgárok szintjén vagyunk. Nem ebben a rendszerben volt Magyarország a legvidámabb barakk!
  Lehet, hogy Te nehezen élsz, de én 38 és fél évet dolgoztam, mígnem rokkantnyugdíjas lettem. Mit mondjak: hónap végén nekem már a tejre sem futja! Éhezni ugyan nem éhezek, mert amit hónap elején meg tudok venni és a hűtőben, fagyasztóban eláll, az megvan. De a tejet minden nap meg kellene vennem, mert én nem bírom a tartósítós tejeket. De hónap végére általában már jut. Van olyan gyógyszer, amit szednem kéne, de már fel sem íratom, mert úgysem tudnám kiváltani. És akkor orbán kiszúrja a szemünket év végén egy tízezer forintos utalvánnyal. Amiből az unokáknak például nem lehet karácsonyra vásárolni….. Ja, vizet egyébként nem vásárolok, azt luxus lenne venni, amikor van csapvíz, még ha nem is artézi, hanem tisztított, Hypo-szagú! Tudod, miért? Mert az orbán-bányák eltüntették a vizünket! 8-10 éve még artézi vizünk volt!!!
  Az országos helyzetről meg írtak itt a többiek. Mit gondolsz, miért mennek a magyarok el ebből az országból százezerszámra? Nem azért, mert olyan jól élnek itt, mert olyan jól éreznék magukat a saját hazájukban! Ők nem tudnak szavazni, mint Te, mert nekik nincs joguk levélben vagy interneten szavazni, csak személyesen! Ezt is orbán tette velünk! És hogyan tartja össze a magyarokat? Hiszen éppen szétválasztja! Akik itthon élnek, mind haragszanak rá, és most majd külföldről Ti fogjátok megmondani, hogy mi itthon hogyan élhetünk! Élhetünk-e még egyáltalán!? Azt hallottad, hogy nálunk már nem gyógyítják a 75 év feletti embereket? Ha nincs pénzed, akkor megdöglesz! Nálunk a rákosoknak nem a megfelelő gyógyszert adják, hanem azt, ami a legolcsóbb. Ha nem használ neki, akkor pechje van! Akkor ő is megy a temetőbe!
  Azt tudod, hogy Romániában és minden más országban is viszonylag tisztességesen bántak a deviza-hitelesekkel, csak Magyarországon raknak ki az utcára mindenkit: gyerekeket, kisbabákat, terhes nőket, betegeket, nyomorékokat, öregeket, nagycsaládosokat, szóval mindenkit!!!! El tudod képzelni, hogy emiatt szétszakadnak a családok, mert ha nincs rokonod, aki befogad, akkor a gyerekeket elveszik és állami gondozásba adják?
  Szóval tudnám ám még folytatni!!!! De csak egyre jobban elkeseredem, míg ezeket leírom! De lényeg, hogy nem mocskoltam ebben a hozzászólásban orbánt! Ugye? Így gondoltad, Sándor?

 29. Hazátlan. És sajnos, illik is rád, mert úgy érzed, rossz helyen vagy, és magyarnak érezvén magad – idegen országba voksolsz. Miért nem Románia a hazád, és miért nem ott szavazol? Na ezért vagy bozgor!

 30. Kikérem magamnak! Én nem vagyok hazaáruló! Az a hazaáruló, aki kiárusítja Magyarországot! És az az illető: orbán. Meg Te, mert nem becsülöd a saját hazádat, Romániát.

 31. Zoltán Kovácsnak igaza van. Ha orbán nyerne (neadjisten!!!), akkor majd írj megint, hogy az elkövetkező három évben mit fogsz kapni tőle? Nagyon kíváncsi lennék rá! Szerintem el leszel felejtve!
  Most hallgatom a Híradóban, hogy a közalkalmazottak sztrájkolni akarnak, mert TÍZ (10) éve nem kaptak béremelést……

 32. Tudod Sándor , nagyon egyetértek veled, hogy a tejért kifizetett kis pénz az nem sok ! Itthon zsír % -ra átszámítva néhány fillérrel többet adnak a tehén tejért. Ez sem fedezi még a előállítás kölltségeit sem. Persze a megoldás nem az, hogy a kinti magyarok viszik az itthoniak pénzét,
  mindenféle támogatás, nyugdíj, és minden más kifizetési formában.
  Kaptok stadionokat. Hogy miért, mert egy őrült ember hagymáza lázálmában azt hiszi, hogy ezzel segít rajtatok. Hogy így van e neked kell eldönteni ! Itthon mindenesetre csak azt látjuk, hogy hogy minden formában megy a pénz külföldre,egyre csökken a fizetések, nyudíjak vásárló értéke, nincs az egészségügy ben se ember, se gyógyszer, se gyógyító eszköz, az oktatás színvonala a bányász béka s.gge alatt van,
  fiaink itt hagyják az országot, lassan kiöregszünk és elszegényedünk, hogy egy Csau féle diktátornak TI fent tarthassátok a hatalmát.
  Korábban amennyire szerettem, becsültem a külhoni magyarokat,
  mára óriásit csalódtam bennük !!! nem olyannak ismertem őket, akik Júdás pénzért eladják testvéreiket !!!!!!!!!
  Külhoni magyarjaink meg csak tartják a markukat, Őrült Viktor pedig a mi pénzünkből csak fizet,nem érdekli, más, csak szavazatot vehessen. Ti pedig eláruljátok véreiteket,csak Ti boldogulhassatok.
  Ez az Orbán (Eredetileg Orsós ) gyerek jól megvezet titeketis, és itthon is sok embert!!!!!!!!!!!
  GONDOLKODJATOK !!!!!!

 33. Lina .te vagy a bozgor-hontalan és nem a külhoni.A külhoni az jobban
  hozzánk tartozik mind a Soros seggét nyaló hazaáruló fajtátok .Joguk van szavazni egy nemzethez tartoznak. Ha nem tetszik ez hát huzzátok fel magatokat .A többség így döntött ,nektek meg ,csiba- kutyák,ne ugassatok .

 34. Viselkedjél, ha megkérhetlek! Én nem ugatok, nem vagyok kutya! Kikérem magamnak, hogy ilyen módon beszélj velem!
  Én pedig nem vagyok hontalan, ennek az országnak Magyar Köztársaság a neve, és én annak a polgára vagyok. Az Alkotmányban is így szerepel az ország, és ezt orbán önhatalmúlag nem változtathatja meg!
  De vigyázz, mert jön még kutyára dér! Mondd csak, te honnan tudod, hogy hogyan döntött a többség? Hiszen nem volt még választás!!
  A külhoniban pedig benne van, hogy nem Magyarország a hazája, hanem egy külső hon, jelen esetben Románia. Majd akkor lesztek bajban, amikor a román vezetők egyszer besokallnak, aztán valóban elkezdik újra üldözni a román “magyarokat”, akikben a saját, román hazájuk iránt nincs egy csöppnyi tisztelet sem!!!

 35. Looking for [url=http://ii-casino-online.com]online casino[/url]?Check out top free [url=http://www.i-online-casino.org/]casino online[/url] bonus offers at [url=http://www.i-online-casino.org/Slotocash-Casino.html]casino online[/url]

 36. I love what you guys are up too. This sort of clever
  work and coverage! Keep up the superb works guys
  I’ve included you guys to my personal blogroll.

 37. Oo3s0W Unfortunately, fanminds did not present at the GSummit, so their slides are not included. I\ ad love to hear more about their projects. Please get in touch! Jeff at gamification dot co

 38. Normally I do not read post on blogs, however I would like to say that this write-up very pressured me to check out and do so! Your writing taste has been surprised me. Thank you, quite nice post.

 39. You can certainly see your enthusiasm in the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who aren at afraid to say how they believe. Always follow your heart.

 40. Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is great, let alone the content!. Thanks For Your article about sex.

 41. It’а†s actually a great and useful piece of information. I am glad that you shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 42. Wow! This could be one particular of the most beneficial blogs We ave ever arrive across on this subject. Actually Excellent. I am also an expert in this topic so I can understand your effort.

 43. Wow, amazing weblog structure! How lengthy have you been running a blog for? you made running a blog glance easy. The full glance of your web site is great, let alone the content material!

 44. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I ave truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

 45. The subsequent time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I do know it was my option to read, but I actually thought youd have something fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you would fix should you werent too busy looking for attention.

 46. Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We ave ever arrive across on this subject. Basically Wonderful. I am also an expert in this topic therefore I can understand your effort.

 47. Wow, awesome blog format! How lengthy have you been running a blog for? you made blogging glance easy. The overall glance of your site is magnificent, let alone the content!

 48. Wow, fantastic blog layout! How long have you ever been running a blog for? you made running a blog look easy. The overall look of your site is fantastic, let alone the content material!

 49. Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is fantastic, let alone the content!. Thanks For Your article about sex.

 50. I think other website proprietors should take this website as an model, very clean and fantastic user genial style and design, as well as the content. You are an expert in this topic!

 51. It as genuinely very complicated in this active life to listen news on TV, so I simply use world wide web for that purpose, and obtain the latest news.

 52. paraphrase) aаАа’б‚Т€ТšаЂаŒ?never sacrificed construction regarding feelings. aаАа’б‚Т€ТšаЂаŒаАа’б‚Т€ТžаБТž In any situation, however some people accuse your pet to be strictly attractive, Mozart in

 53. uvb treatment There are a lot of blogging sites dedicated to celebrities (ex. Perez Hilton), love, fashion, travel, and food. But, how do I start one of my own specialty?.

 54. Wow! This can be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject. Basically Excellent. I am also a specialist in this topic so I can understand your hard work.

 55. Yo llevo toda mi vida con fagor y nunca me dio problemas y si los hubo los soluciono rapido y sin costarme un duro (estando en garantias) y espabilar ya, son todas las marcas las que por una cosa u otra falla, todo esto os lo digo desde Cádiz, donde el servicio técnico de Fagor se sale, por amabilidad, educación y explicación de uso de aparatos comprados bajo la marca.

 56. I simply want to say I am new to blogs and certainly loved this web blog. Likely I am planning to bookmark your blog. You really have exceptional well written articles. Regards for sharing your blog.

 57. Wow, superb blog format! How long have you ever been blogging for? you make blogging glance easy. The total look of your website is magnificent, let alone the content!

 58. My brother recommended I might like this web site. He was entirely right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

 59. Just a smiling visitor here to share the love (:, btw outstanding pattern. Treat the other man as faith gently it is all he has to believe with. by Athenus.

 60. I will immediately grab your rss feed as I can not in finding your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Please allow me recognize so that I may subscribe. Thanks.

 61. Thanks for sharing such useful information . I was currently building the website in WordPress and asked developers to do add this functionality. However, they hadn’t any idea about the link clocking. After reading your article, I forwarded the same link to them and they installed the plugin. Initially, I had to explore the link, but now it is working fine.

 62. You can certainly see your enthusiasm in the work you write. The arena hopes for more passionate writers like you who aren at afraid to mention how they believe. All the time follow your heart.

 63. You can certainly see your expertise in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who aren at afraid to say how they believe. Always go after your heart.

 64. Your style is very unique in comparison to other people I ave read stuff from. Many thanks for posting when you ave got the opportunity, Guess I will just book mark this page.

 65. This unique blog is definitely awesome and also factual. I have chosen helluva useful tips out of this source. I ad love to come back again soon. Thanks!

 66. You can certainly see your expertise in the work you write. The world hopes for more passionate writers such as you who aren at afraid to mention how they believe. All the time follow your heart.

 67. You’re so interesting! I do not think I’ve truly read something like this before.
  So nice to discover another person with some original thoughts on this subject.
  Seriously.. thanks for starting this up. This site is one thing that is
  needed on the internet, someone with some originality!

 68. This is really fascinating, You are a very professional blogger. I ave joined your rss feed and sit up for searching for more of your great post. Also, I have shared your site in my social networks!

 69. wonderful issues altogether, you just won a brand new reader. What might you recommend about your put up that you simply made some days in the past? Any positive?

Leave a Reply

Your email address will not be published.