“Mi a f.sz vagy te, Orbán Viktor?” – nagyon durván beszólt a kormányfőnek a népszerű blogger

forrás nol.hu

A közismert közíró, Bandita ezúttal nem sajnálta a klaviatúráját, megmondta a magáét Orbánnak. Az engedélyével tesszük közzé változtatás nélkül a blogbejegyzését.

Ebben az istenverte csodaországban csak úgy lehet találni a költségvetésben egy rahedli pénzt, ami év közben nem kellett sehova. Hát most aztán nosza gyorsan el kell verni minden olyan fontos dologra ami Orbán Viktor szerint helyes, és csak most, de azonnal szét is kell szórni a nagy magyar szélben, nehogy még írmagja maradjon, vagy valami hasznos dologra kellejen fordítani.

Itt, ebben a kicsiny, de Orbán Viktor által hatalmasnak gondolt országban az adófizetők pénze mindenre jó. Ezen a földön már megszűnt a szegénység, a betegek maguktól gyógyulnak, a melós alig tudja elverni a fizetését, gyerekek nem éheznek, a Blahán sem osztják ezerszám karácsonykor a meleg ételt, a földeken bőséggel terem a tarhonya, a menekültek mind itt akarnak letelepedni. A kórházakban annyi a CT és egyéb modern gép, hogy a jól fizetett személyzet azokon tölti ki a pihenőidejét. Az iskolákban mindenhol van kréta a tantermekben, papír a fénymásolókban, tudás a fejekben. A falvakban elégedett közmunkások várakoznak a versenyszférába való visszatérésre. Budapesten nem életveszélyes a metró, a BKV percre pontosan közlekedik a vasúti menetrenddel összhangban. A közalkalmazottak elégedettek a munkájukkal, a köztisztviselők nincsenek agyon dolgoztatva, a rendőr óvja az állampolgárt, az ügyész elítéli a bűnözőt. És akkor most nagy levegő, higgadtság. Kifúj.

De ebben az Orbán Viktor hetedik éve tartó kormányzása alatt szétrombolt országban ma egy lovakat rehabilitáló welness-központ felépítése az egyik legfontosabb feladat a talált pénzből. és az sem mindegy, hogy hol? Hát a lovak tenyésztésének ősi fellegvárában, a fejlesztési miniszter nevű Seszták Miklós városában, közel az ukrán határhoz, Kisvárdán. Mert egykor arra felé jöttek be őseink ebbe a medencébe, hát innen a nagy ötlet. Meg a Seszták még alig lopott az oda irányított költségvetési pénzből, meg uniós támogatásból, ebből a ló rehabilitációból biztos nem fog.

Jut az egyházaknak is, nehogy eszükbe jusson a derék vallásosoknak Orbán Viktor egykor csuhásoknak nevezte a vallásost, és csak térdre hívta őket. Lehet köpött is ilyenkor, de ma már beléjük törölte a nyálát. Ezen, és más karácsonykor Orbán Viktor is bőséggel ad a közösben talált feleslegből azoknak, akik szerinte ezt megérdemelik. Ezektől cserébe csak annyit vár el, segítsenek neki a szószékről a seggét nyalva a hatalomban tartani. Eddig ez bejött neki, a kiválasztott csuhások térdelve kérik a támogatást, még egymásra is képesek taposni a nagy igyekezetben. A gerincesek állva maradnak, és folytatják a munkájukat elveikhez hűen.

Még a magyar foci is döglődik, de Mészáros Lőrinc Eszéki csapatának akkor jut egy milliárdocska. Orbán Viktor vajon mi a fenét szeret ezen a horvát csapaton? Lehet közel van a horvát tengeren található jachtjához, vagy villáihoz, ami Lőrinc nevén van, csak neki erről fogalma sincs.

Lovak, foci, sport, kiválasztott egyházak. Kb ennyi a fontos. A nyugdíjas szeme ki van szúrva tíz rugóval Erzsébet utalvány formájában, mert Orbán Viktor azon is keres. A szegény ember dögöljön meg, a rokkant fagyjon meg, az éhező egyen gombát. Az ember szájából kifordul a bejgli, már akinek jut, ha ekkora pazarlást lát amit elkövetnek ellene a saját pénze szélbe szórásával.

Orbán Viktor szabadon dönt az ország és a benne élők sorsáról úgy,a hogy az neki tetszik. Akit akar felemel, a többséget eltapossa, csak azt jutalmazza akit az érdeke megkíván. Nem fontos neki az ország sorsa, a benne élők nagy részét adótermelő gépként kezeli, belőlük élve valósítja meg saját jólétét. Meg azokét, aki kiszolgálják embertelen rendszerét.

Jó lenne már ez a figurát ledönteni, puszta kézzel a szuszt kiszorítani belőle. Akinek erre lenne lehetősége az frakciót akar a parlamentben nem a választást megnyerni, hogy végre normális országban élhessen az ember. Ezért Orbán Viktor bárminek képzelheti magát, nem éri bántódás. Pedig nagyon ráférne némi pofonverés.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Szabó Vera

  Így igaz ! Kimaradt viszont a plakátokra elszórt milliárdok, aminek aztán semmi értelme nincs …… igaz az is a fideszes haverok és a pereputty gazdagodását szolgálja !

  • Sandor Orban

   Csao ronda szaju

   • Szabó Vera

    Randa képű Söndör! …..búcsúzom, nem szeretném a mocskos narancsos pofáddal kezdeni az új évet !

   • János Huncutka

    Kedves Sándor ! Könnyen beszél az akinek a farkát nem verik csalánba.Aki a tejről a
    tejszint kapja, de akinek a tejből csak a savó jut a munkája után, annak nincs kedve játszadozni.Könnyü ugy valakit pártoilni, hogy csak a pénzt küldi.Itt van a boxiskolára adott több mint ötszáz millió forint az erdélyieknek. Ugyanakkor a magyar Honvédkórházban ellátatlanság miatt meghal egy nő, aki a rendőrségen dolgozott évtizedekig, hazáját szolgálta.Akkor érdemes elgondolkozni, hogy kinek vagy igaza. Kivánok boldog újévet.

    • Sandor Orban

     Kedves Janos ,en tudatom veled hogy en nem kapok senkitol meg egy lejt sem csak a becsuletes munkam utan elek de nalunk meg az sincsen meg fizetve ,en egy alat tarto ember vagyok bivajoim vanak ,te tudod hogy egy liter tejert menyit adnak iten ,nyolc fokos tejre kapok 1 lej es 33 banit ,hogyha tudod az iteni erteket ,mert egy liter viz tobe kerul mint egy liter tej ,,le irtam de tudom hogy teged ez nem erdekel ,de en nem veszekedek senkivel de azt tudom hogy nalatok sokal joban megyen sorsotok ,es meg valamit ez a kormany osze tartsa a magyarsagot mind kintimind a bentieket ,nekem sem ingem sem gagyam tud meg ,csak nem szeretem mikor atkoznak valakit mert mind emberek vagyunk

     • János Huncutka

      Kedves Sándor! Az a helyzet, hogy ez a kormányx ugrassza össze a honiakat a határontúliakkal.Ugyanis p
      r évvel ezelőtt Nikola államtitkár kijelentette, hogy elérjük határontuli egymillió szavazatot akkor a fidesz beágyazza magát a hatalomba husz évig. Erre haszálja a határontúliakat a politika és én azt elhiszem, hogy személy szerint egy fillért sem kapsz, de kapnak a magyar pártok.Gondold el a honiak fizetésének felét nem tévedés felét levonják különböző adókba. Itt egészségügyre oktatásra nincs elég pénz ugyanakkor a határontulra a pártoknak 110.000 millió forintot adott a mi adónkból.A szavazattal csak annyit : ha felnőtt őnálló gyermeked már nem otthon él a szülői házban akkor te beleszólhatsz az életébe, hogy feleségével együttg mit csináljon. Ugye nem.Hát ez van a szavazással is, Mi bőrűnkre megy a játék. a mi adóforintjainkat költi a kormány. Én sem szavazok Romániában a ti dolgotokba nem szólok bele. azt az ott élőknek kell megoldani, mint a mienket nekünk.

     • Linna

      Nagy tévedés! Ez a kormány nem tartja össze a magyarságot, hanem éppen ellenkezőleg: szétveri!
      Ha megnéznéd az európai statisztikát, láthatnád, hogy Románia már sokkal jobban áll, mint Magyarország. Mi már a bolgárok szintjén vagyunk. Nem ebben a rendszerben volt Magyarország a legvidámabb barakk!
      Lehet, hogy Te nehezen élsz, de én 38 és fél évet dolgoztam, mígnem rokkantnyugdíjas lettem. Mit mondjak: hónap végén nekem már a tejre sem futja! Éhezni ugyan nem éhezek, mert amit hónap elején meg tudok venni és a hűtőben, fagyasztóban eláll, az megvan. De a tejet minden nap meg kellene vennem, mert én nem bírom a tartósítós tejeket. De hónap végére általában már jut. Van olyan gyógyszer, amit szednem kéne, de már fel sem íratom, mert úgysem tudnám kiváltani. És akkor orbán kiszúrja a szemünket év végén egy tízezer forintos utalvánnyal. Amiből az unokáknak például nem lehet karácsonyra vásárolni….. Ja, vizet egyébként nem vásárolok, azt luxus lenne venni, amikor van csapvíz, még ha nem is artézi, hanem tisztított, Hypo-szagú! Tudod, miért? Mert az orbán-bányák eltüntették a vizünket! 8-10 éve még artézi vizünk volt!!!
      Az országos helyzetről meg írtak itt a többiek. Mit gondolsz, miért mennek a magyarok el ebből az országból százezerszámra? Nem azért, mert olyan jól élnek itt, mert olyan jól éreznék magukat a saját hazájukban! Ők nem tudnak szavazni, mint Te, mert nekik nincs joguk levélben vagy interneten szavazni, csak személyesen! Ezt is orbán tette velünk! És hogyan tartja össze a magyarokat? Hiszen éppen szétválasztja! Akik itthon élnek, mind haragszanak rá, és most majd külföldről Ti fogjátok megmondani, hogy mi itthon hogyan élhetünk! Élhetünk-e még egyáltalán!? Azt hallottad, hogy nálunk már nem gyógyítják a 75 év feletti embereket? Ha nincs pénzed, akkor megdöglesz! Nálunk a rákosoknak nem a megfelelő gyógyszert adják, hanem azt, ami a legolcsóbb. Ha nem használ neki, akkor pechje van! Akkor ő is megy a temetőbe!
      Azt tudod, hogy Romániában és minden más országban is viszonylag tisztességesen bántak a deviza-hitelesekkel, csak Magyarországon raknak ki az utcára mindenkit: gyerekeket, kisbabákat, terhes nőket, betegeket, nyomorékokat, öregeket, nagycsaládosokat, szóval mindenkit!!!! El tudod képzelni, hogy emiatt szétszakadnak a családok, mert ha nincs rokonod, aki befogad, akkor a gyerekeket elveszik és állami gondozásba adják?
      Szóval tudnám ám még folytatni!!!! De csak egyre jobban elkeseredem, míg ezeket leírom! De lényeg, hogy nem mocskoltam ebben a hozzászólásban orbánt! Ugye? Így gondoltad, Sándor?

     • Bartha Lászó

      Tudod Sándor , nagyon egyetértek veled, hogy a tejért kifizetett kis pénz az nem sok ! Itthon zsír % -ra átszámítva néhány fillérrel többet adnak a tehén tejért. Ez sem fedezi még a előállítás kölltségeit sem. Persze a megoldás nem az, hogy a kinti magyarok viszik az itthoniak pénzét,
      mindenféle támogatás, nyugdíj, és minden más kifizetési formában.
      Kaptok stadionokat. Hogy miért, mert egy őrült ember hagymáza lázálmában azt hiszi, hogy ezzel segít rajtatok. Hogy így van e neked kell eldönteni ! Itthon mindenesetre csak azt látjuk, hogy hogy minden formában megy a pénz külföldre,egyre csökken a fizetések, nyudíjak vásárló értéke, nincs az egészségügy ben se ember, se gyógyszer, se gyógyító eszköz, az oktatás színvonala a bányász béka s.gge alatt van,
      fiaink itt hagyják az országot, lassan kiöregszünk és elszegényedünk, hogy egy Csau féle diktátornak TI fent tarthassátok a hatalmát.
      Korábban amennyire szerettem, becsültem a külhoni magyarokat,
      mára óriásit csalódtam bennük !!! nem olyannak ismertem őket, akik Júdás pénzért eladják testvéreiket !!!!!!!!!
      Külhoni magyarjaink meg csak tartják a markukat, Őrült Viktor pedig a mi pénzünkből csak fizet,nem érdekli, más, csak szavazatot vehessen. Ti pedig eláruljátok véreiteket,csak Ti boldogulhassatok.
      Ez az Orbán (Eredetileg Orsós ) gyerek jól megvezet titeketis, és itthon is sok embert!!!!!!!!!!!
      GONDOLKODJATOK !!!!!!

 • Zoltán Adamik

  Kéretik a kormánypártiaknak is beleszólni, hogy lássuk a tutit! Persze hogy szét szórja a lét, hiszen az emberi jellemet ismeri.

  • Szabó Vera

   A kormánypártiak, mind fidess-mutyis gazemberek !…kilóra veszi őket a csúti törpe !

   • Sandor Orban

    Hajra Orban Kormany ne hagyd magad ezeknek a haza aruloknak magad ,ugy is az igasag gyoz mert imadkozunk ertek hogy gyozenek

    • Szabó Vera

     Söndör! Megint itt esz a fene ? A jó Isten megbünteti a hozzád hasonló mocskos gazembereket! …Az “igasag ” nem a ti oldalatokon van ! …….imádkozzatok, hazug, hazaáruló férgek ! ……”gyozenek ” ?…..

    • Zoltán Kovács

     Neked is már a jó büdös ………….. Ha kihúznád végre a fejed azorbanviktorod seggéből, akkor a csipás szemed talán észre venné, hogy mekkora a baj ebben az országben. Csak az ilyen félművelt, írni sem tudó emberek vannak még mellette.

     • Sandor Orban

      Baratom en megtanultam irni de te tanulj meg olvasni ,vagy gyere a hejembe had lasam hogyan tudsz joban irni mind en ,mikor beszelsz magyarul utnek a szadra akor latnam meg hogy nyivognatok ,,es tud meg mert ez a kormany a leg becsuleteseb az egesz mostaninal ,mert ez nem csinal kulombseget a magyarok kozt a hataron kivuliek es a bent maradotak kozt ,es tanuld meg magyarorszag tortenelmit es aztan beszelj

     • Zoltán Kovács

      Ha nem Magyarországon élsz, nem itt adózol, nem itt dolgozol, akkor miért vársz el tőlünk mindent? Miért olyan jó ez a kormány neked? Megmondom, mert pár ezer forintér megveszi a szavazatodat és téged is kilóra! Magyarország történelmének a most kialakult helyzethez semmi köze nincs. Most egy hazug, csaló, ki merem jelenteni hazaáruló kormány van hatalmon, aki minden áron a hatalom megtartását akarja. Ezért úgy tesz, mintha érdekelné a határon kívüli magyarok sorsa. Ebben nagyon tévedsz, ezeket csak addig érdekled, amíg rá szavazol. Én ezzel nem tudok egyet érteni! Miért akarsz beleszólni a mi belső ügyeinkbe, ha nem laksz itt? A további támogatásokért? Akkor te is lealacsonyodsz ezeknek a szintjére.

     • Linna

      Zoltán Kovácsnak igaza van. Ha orbán nyerne (neadjisten!!!), akkor majd írj megint, hogy az elkövetkező három évben mit fogsz kapni tőle? Nagyon kíváncsi lennék rá! Szerintem el leszel felejtve!
      Most hallgatom a Híradóban, hogy a közalkalmazottak sztrájkolni akarnak, mert TÍZ (10) éve nem kaptak béremelést……

    • László Bedécs

     More.Baj lesz még ebűl!!!

    • Wincs Eszter

     Kussoljál már te idióta barom!
     Annyi eszed sincs mint egy marék lepkének. Mire vered itt magad okostojás hm? Imádkozzál az életedért ha megint ezek kapnak hatalmat. Ha még nem itt élsz, amit erősen gyanítok, akkor meg pláne fogd be a pofád és lapíts!

    • Linna

     Kikérem magamnak! Én nem vagyok hazaáruló! Az a hazaáruló, aki kiárusítja Magyarországot! És az az illető: orbán. Meg Te, mert nem becsülöd a saját hazádat, Romániát.

   • Bela Bela
    • Szabó Vera

     Bela Bela ! Vedd már észre, hogy a sokkal több pénzt Orbánc a narancsos haverjaira és a pereputtyára költi ! Nincs szükség IMF hitelre, mert az oroszok és arabok adnak hitelt a csúti bunkónak …….de visszafizetni nekünk kell ! Az EU -tól kapott pénzt is ellopták a rohadék fideszes férgek ! ……Bela, anyád a hülye tyúk, aki egy ekkora barmot életben hagyott!……..ezt az elmebeteg állat Viktort reklámozod közpénzből !

    • László Bedécs

     Marha vagy,de miért kell ezt neked világgá is bőgnöd!!!Te,herélt birodalmi ökör!!!Ha a hülyeséget virágozna,már régen virágos kert lennél.

    • Zoltán Kovács

     Ez úgy lehet, (kis értetlen fize$$es “barátom), hogy az EU-tól kapott milliárdok egy kis részét fordítják arra, amire kaptuk, a többi ellopott pénzt pedig azok teszik zsebre, akik elhiszik, sőt terjesztik ezeket a süket dumákat. A “mindenre sokkal több pénz jut” csak duma, néphülyítés! Kapjál már a fejedhez, és kezd el számolni! Ha akarod vitatkozhatunk a számokon, de nem érdemes. Ha egy elvakult narancsos vagy, akkor az ész érvek úgysem fognak meggyőzni.

 • Takács Gábor

  Egyszer mindenki megdöglik,csak arra orbán már teljesen elherdálja kis egykor gazdag országunkat.

  • Bela Bela

   Takács Gábor ! https://uploads.disquscdn.com/images/b0c4e80ff964cf3d277894c51cd228f67a9bac5265894d1d972bfb28f548d11c.jpg Ha Orbán nem lenne ,akkor most egy migráns dugna a családodat.

   • Szabó Vera

    Belabela ! Idióta agymosott fidess-birka ! ….. ha a csúti buggyantagyú nyer , akkor anyád a saját ürülékébe fog belefulladni, valamelyik kórházban, mert addigra az összes ápolónő elmegy az országból !…… de plakátokkal lesz tele az ország … ….és a betelepedési kötvényes itt ragadt gazemberekkel ! Büszke, fényes Orbánisztán !

    • Sandor Orban

     Tudod hogy a szamarboges nem halszik a menyorszagba ,

     • Szabó Vera

      Idétlen Söndör! …… tanulj meg magyarul, vagy kussoljál, mocskos bozgor! ….. “halszik ” ?….. ez bozgor nyelven van? …..anyád nyelve?…….beás?

     • Sandor Orban

      Te mucsok te vagy bozgor ,mert te arulod al az orszagot sorosnak es bruszelnek ,te bar tudod hogy mit jelent a bozgor szo ,te szerencsetlen ,adjal valaszt had lasam tudod mit jelent bozgor szo ,

     • Szabó Vera

      Berágtál Söndör? …..te szerencsétlen barom ! A bozgor fajtád pofáz, de nem tud rendesen egy magyar mondatot leírni ! …….kussolj fattyú !

     • Sandor Orban

      Te agy karusolt ,meg mindig nem irtad le hogy mit jelent Bozgor szo

     • Linna

      Hazátlan. És sajnos, illik is rád, mert úgy érzed, rossz helyen vagy, és magyarnak érezvén magad – idegen országba voksolsz. Miért nem Románia a hazád, és miért nem ott szavazol? Na ezért vagy bozgor!

     • Bela Bela

      Lina .te vagy a bozgor-hontalan és nem a külhoni.A külhoni az jobban
      hozzánk tartozik mind a Soros seggét nyaló hazaáruló fajtátok .Joguk van szavazni egy nemzethez tartoznak. Ha nem tetszik ez hát huzzátok fel magatokat .A többség így döntött ,nektek meg ,csiba- kutyák,ne ugassatok .

     • Linna

      Viselkedjél, ha megkérhetlek! Én nem ugatok, nem vagyok kutya! Kikérem magamnak, hogy ilyen módon beszélj velem!
      Én pedig nem vagyok hontalan, ennek az országnak Magyar Köztársaság a neve, és én annak a polgára vagyok. Az Alkotmányban is így szerepel az ország, és ezt orbán önhatalmúlag nem változtathatja meg!
      De vigyázz, mert jön még kutyára dér! Mondd csak, te honnan tudod, hogy hogyan döntött a többség? Hiszen nem volt még választás!!
      A külhoniban pedig benne van, hogy nem Magyarország a hazája, hanem egy külső hon, jelen esetben Románia. Majd akkor lesztek bajban, amikor a román vezetők egyszer besokallnak, aztán valóban elkezdik újra üldözni a román “magyarokat”, akikben a saját, román hazájuk iránt nincs egy csöppnyi tisztelet sem!!!

     • Katalin Vázsonyi

      Kedves Szabó Vera! Miért kell ilyen hangnemben és stílusban írni ismeretlen embereknek. Mindenkinek lehet véleménye,még akkor is,ha nem egyezik az enyémmel. Sok agymosott ember van ebben az országban és határon kívül is,de Önből is fröcsög a gyúlölet. Szebb jövőt mindannyiunknak!

     • Szabó Vera

      Katalin ! A sok rohadék fidess-trollt írtani kell, nem udvariaskodni a mocskos állatokkal ! Ezekre a hazug fideszes propagandát terjesztőkre százmilliárdokat költ a csúti , buggyantagyú törpe ! EZ NEM VÉLEMÉNY, hanem mocskos propaganda szöveg, és ha Ön védi ezeket a narancsos férgeket ÖN sem különb! ……..minden okom meg van, hogy a hazaáruló, a hazámat taccsra tevő Orbánt gyalázzam a mocskos bandájával és büdös-bunkó híveivel együtt! …….Katika ! Fogadatlan prókátornak mi a sorsa?…….szerintem Vázsonyi te is kussolj !

   • László Bedécs

    Csak a tiedet!!!

   • gabor0

    Nem igaz, mert akkor a Jobbik nyerne! Ha 2015-ben beengedik a migrókat,
    az az ő malmukra hajtotta volna a vizet és meg sem próbálkoztak volna a
    cukiskodó szereppel, mivel a magyarok elsöprő többsége idegenellenes.

   • Linna

    Hülye!

 • András Tóth

  Igazad van,
  de ez nem von le abból semmit, hogy ugyan azt mondod: mint többi “szabadon lévő nevetséges bunkó” szajkóz..

  Az az semmit nem oldottál meg ezáltal , abból amit tehetett volna a kormányon kívüli ellenzék-nek nevezett Ó-germán szokásokat szerettető horda.

  Tudatosan takarod el mindazokat, kik kormányokon kívül mindezt “élvezik szeretik” és fent-tartatják.

  üdv. a -SENKI-
  https://uploads.disquscdn.com/images/c3c0cc4fa5b718babd67108311bf002a6eb07652107575b8c99a2e70afdfe9c5.jpg

 • Stöberl Ede

  Így igaz !

 • László Molnár

  wazze a f@sz ki van már az ilyen-olyan okoskodókkal,hogy ez,vagy az kimaradt, az ember ezt akarta mondani és ennyi,ha nem érted akkor mi a f@szt pofázol bele ….egyébként osztom a véleményét

 • Károly Horváth
 • H.èva

  Igaza volt Simicskának amikor ő már ilyen aljas dolgokban nem akart részt venni, és faképnél hagyta O.V.Lopni lehet,de egy mérték után már hányingere van az embernek azt, hogy még egy országot is tönkre tesz, na ahhoz ez már sok, azt csak a “G” teszik..Isten irgalmazzon neki amikor megbukik mert az emberek nem fognak!

 • László Bedécs

  Az.Talált,Süllyedt.

 • Pillar Ferenc

  Ugyan kicsi a kör,de annál hülyébb!Én még ilyet nem olvastam ,ami itt folyik.Döbbenetes fröcsögés,álhírek,hazugságok,”csakhogy én is megszólaljak”,valójában mérhetetlen uszítás…csak azt nem látni miért és kiért!

  • Szabó Vera

   Ha valamit nem értesz, kérdezd meg orvosodat , gyógyszerészedet! …… a fidess-mutyisok játsszák az eszüket!

 • Horgas

  Ennyi hazugsàgot összehozni ilyen
  ronda nyelven nem semmi!

  • Szabó Vera

   Egyre többen küldik el a csúti törpét a jó kurv@ anyjába ! Végre tisztul a narancsköd!