Orbán nem hajlandó feloldani a válsághelyzetet: csalásra készülhet a kormány?

Válság nélkül is válság

Egészen döbbenetes és riasztó képet fest hazánk pszichológiai állapotáról az a tény, hogy a magyar kormány képes volt a hosszú éveken át tartó menekültezéssel, migránsozással és gyűlöletkeltő, már-már fasiszta propagandával egy országot kifordítani önmagából. De van ennél is durvább: a két éve tartó válsághelyzet már nem is akarja feloldani a kormány. Csak nem készülnek valamire?

Tegyünk máris tisztába valamit! Két évvel ezelőtt, 2015-ben valóban sok menekült érkezett át a déli határunkon. Sok dolgot lehet gondolni a menekült-kérdés megoldásáról, de egészen biztos, hogy válsághelyzetet emiatt hirdetett ki az Orbán-kormány. A válsághelyzet miatt több katona került a határra, magasabb lett a rendvédelmi szervek készenléti állapota. De van egy kis bibi. Ma már gyakorlatilag alig van mozgás a déli határ mentén.

“December első 26 napja közül 21-en egyáltalán nem fogtak el senkit a magyar hatóságok a déli határ közelében.

számolt be a 24.hu. Emellett azt is hozzáteszik, hogy az Országos Rendőrfőkapitányság szerint “drasztikusan visszaesett az illegális migrációhoz kapcsolódó jogellenes cselekmények száma Magyarországon”. De még mindig nincs vége! Az alábbi rendőrségi statisztika pontosan megmutatja, hogy milyen radikálisan visszaesett a menekültek száma:

Ehhez képest, az egyetlen  napon, december 14-én, amikor összesen 38 emberrel szemben kellett intézkedni, az ügyről óránként hírt adott a közmédia, az összes kormányzati rádió. A képernyőkről csak úgy ömlöttek a menekültek, ám a hírszerkesztőket jottányit sem zavarta, hogy az előző egy héten meg az égvilágon semmi nem történt.

Adva van tehát egy jogi “válsághelyzet”, ami különleges jogokat biztosít a kormánynak. Adva van a valóság, ami szerint nincs semmiféle szükség a válsághelyzetre. És adva van a kormányzati média, ami csak gerjeszti a hangulatot. És ne felejtsük el azt sem, hogy áprilisban választás lesz. Vajon vissza kíván élni a kormány a hatalmával és ezért tartja fenn a folyamatos félelmet? Ha az ellenzék megerősödik, elvinnének a válsághelyzetre hivatkozva egy-két ellenzéki politikust, mint Oroszországban? Vagy mindez csak paranoia? De ha nincs okunk félni, miért nem mond le a különleges jogairól a kormány?

A helyzet több, mint aggasztó. Nem jó kilátásokkal futunk neki a 2018-as évnek.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Szabó Vera

  Félelemben kell tartani Orbánisztán népét . A félelemre van okunk, mert a narancsos maffia mindenre képes ! Orbán és maffia bandája veszélyes !…….ezt naponta bizonyítják !

  • Istvan Nagy

   ezt tudtuk idáig isit a lehetöség leváltani öket

 • Mr. Bell

  “Tegyünk máris tisztába valamit!” Eloszor is magadat tedd tisztaba, mert beszartal a rettegestol.

  • Szabó Vera

   Ezt a csúti vezérednek címezted? …… azt beszélik, már régóta Pampers gagyát visel a törpe !

   • Mr. Bell

    Az beszelik, kannas borert szopsz, de ezt mondjuk el is hiszem…

    • Szabó Vera

     Fityiszes reakció !……..magadból indulsz ki agymosott! ….mi lesz veled Bellus ?…….a hozzád hasonló gazemberekre CSAK Orbánisztánnak
     van szüksége ! …..narancsos söpredék !

     • Mr. Bell

      Ejjel is dolgoznod kell? Jaj, te szegeny! :DDD

 • Berkes Laca
 • Lakatos Mihály

  Erőszak-hatalom van jelen ! és a választás is olyan lesz !

  nem konkrét fizikai erőszak, hanem jogalkalmazások. intézkedések. és információs félelemkeltések erőszaka . ez már egy új politikai fogalom lett. Minden kormány, maga érdekére tudja fordítani e módszerrel ,a hatalmat. Pontosan ez az , amit egy demokratikus jogállamban nem lehet megcsinálni ! Magyarország már nem demokratikus jogállam. sajnos ! bárhogy is színezik annak, több politikus. Az eddig elfogadott politikai megfogalmazások, már nem érvényesek e -Gnóm- szervezetszerű, nemzeti valaminek mondott formára…

  • Szabó Vera

   Várjuk ki a végét ! Lesz itt fizikai erőszak, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy a csúti törpe megálmodta ! Magyarország? ….ez már régen Orbánisztán a narancsos maffia uralta birodalom .

 • Ernő Pócza

  Ha Orbán és bandája,a választásokig fenntartja az értelmetlen válsághelyzetet,azonnal értelmet nyer a válsághelyzet,és akár el sem kell mennünk választani,mert ha szorul a hurok,Orbánék érvényesíteni fogják a válsághelyzetre le-írt -ki dolgozott teendőket,és akár erőszakkal,de mondvacsinált ürügyekkel,megtartják a hatalmat,és egy Erdogán-Putyin típusú,vezetés következhet be,és sajnos a polgárháború veszélye is fenn állhat !!!

  Ébresztő magyar honpolgárok-fogy az idő,lassan fel kellene kelni a fotelekből,és demokratikus módszerekkel,de le kell váltani ezt a bűnbandát !!!!!!!!!!!!!!

  • Szabó Vera

   A Fidess = narancsos maffia ! …….demokratikus választáson indulhat Orbis maffia bandája ?

 • alterego

  Csalásra készülnek? Naná. 2014-ben is csaltak.Legismertebb a külhonban dolgozó és a határon túli magyarok közötti diszkrimináció a szavazás tekintetében. Csalás az állami pénzek felhasználása választási célokra. A fidesz 10 milliárdokat pazarolt erre. Csalás és megfélemlítés, ez a fidesz választási győzelmének a kulcsa.