Feltörték Mészáros Lőrinc e-mail fiókját, és nyilvánosságra hoztak minden részletet

kép forrása: Népszava

Mészáros Lőrincnek fájhat a feje, ugyanis a meszaroslorinc@freemail.hu e-mail címet valaki feltörte, és a benne foglaltakat elkezdte terjeszteni az interneten. Találhatunk ott levelet többek között Andy Vajnától, Orbán Viktortól, Gajdics Ottótól is. Íme a kiszivárogtatott képernyőfotó az esetről:

mátrai

A képernyőfotó minden bizonnyal nem a valódi e-mail fiókot ábrázolja, hiszen ha alaposan megnézünk minden részletet, láthatjuk, hogy az egész hadművelet csak egy jó poén. Furcsa is lenne, ha Mészáros egy Freemail fiókkal kommunikálna másokkal.

Személyes kedvencünk a Seszták Miklós féle levél “Kell akkor a Mátrai Erőmű??” tárgymegjelöléssel, de Andy Vajna gratulációja sem rossz.

Akárki is követte el a csínyt, meglehetősen jó a humora.

 


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Mr. Bell

  *asit*

  • Lajos István Kulcsár

   Na mi van aran báránka? Gazdi szabadon engedett? 😀

   • Mr. Bell

    Ez valami retegvicc lehet, amit csak a kajarbesenyo-alsoi kocsma torzskozonsege ert. A permetezot leveszed a hatadrol, mikor nevetsz az ilyen “viccen”?

    • Lajos István Kulcsár

     Aran tündér báránka! Te orbán kedvenc báránkája! Rohadt nehéz lehet gerinc nélkül élned. Figyusszá suttyóka! Bemutatkozásnál nem téveszted össze a rendes nevedet ezzel a birka névvel?

     • Mr. Bell

      kocc barom, unlak

     • Lajos István Kulcsár

      😀 Nehéz lehet a gazdátoknak ennyi ostobával. Ennyit tudtok mind. Úgy köll a gazditoknak! Ő válogatta körbe magát ennyi ostobával. Bár egy elmeroggyanttól mi más várható? Báránka! Ma te vagy az ügyeletes birka? Na bégessé még cseppet gazditok nagy örömére. …vagy bánatára. Figyusszál! Osztán hogy fizet a gazdád? Legalább jó a birka bér?

     • Szabó Vera

      Nem kell bántani Belluskát! ……most ő a CÖF-ös majmok között az okoska ! Jól megfizeti bayerZsóti …..természetesen közpénzből !…… mocskos narancsos söpredék !

 • cukiapa

  Ez a szarházi selejt segédmunkás akkor lesz nyilvánosságra hozva,ha a “JOBBIK”-hatalomra kerül,akkor kobzás az egész vagyonod a cigány orbánnal együtt…….