Szenzációs: ha Matolcsy György meglátja ezt az üzletet, kiesik a szájából a bejgli

Biztosan emlékszünk még arra, amikor Matolcsy György jegybankelnököt újságírók akarták faggatni néhány, az országot komolyabban érintő kérdésről, de ő csak áldott, békés adventet és boldog karácsonyt kívánt mindenkinek.

Matolcsy György felhívta tavaly a figyelmünket az advent jelentőségére, ezért úgy döntöttünk, mi sem foglalkozunk ebben az időszakban a tömény politikával, hanem inkább elkezdjük a karácsonyi készülődést. A Mammutban egy olyan üzletet találtunk, ahol tulajdonképpen dekorációt tekintve mindent be tudunk szerezni egy helyen, ráadásul gazdaságosan.

A Crystal LED nem is olyan rég kezdte meg működését, de hamar a vásárlók kedvence lett. A ledekkel, energiatakarékos dekorációkkal foglalkozó üzletben mindent megtalálunk, ami a karácsonyhoz szükséges. Díszeket a fára, a fenekét rázó karácsonyfa-játékot, ablakdíszeket, izzókat, vagy bármit, ami szem-szájnak ingere.

led4

Ki ne vágyna ilyen csodálatos ablakdíszekre, ráadásul olyanra, ami akár 20 év múlva is hirdetni fogja az advent szellemét, hiszen led technológiával készült.

led2

Amellett, hogy széles kínálattal várják a vásárlókat, szuper akciókkal is készült a Crystal LED a Mammut 1. második emeletén.

led3

Nem vagy budapesti? Az sem baj, karácsonyig még bőven van idő. A Crystal LED házhoz is szállítja a kért termékeket az alábbi webáruházból. Érdemes szétnézni, mert nagyon nagy a választék! A jegybankelnök urat is szeretettel várják a ledszakik.

Mindenkinek áldott adventet és békés, boldog karácsonyt kívánunk!

 

7 Comments

  1. FRISSÍTS MÁR TE BIRKA UNALMAS A SZÖVEGED.JA HOGY EZ EGYEDÜL NEM MEGY RÁADÁSUL NINCS LEÍRVA EZ BIZONY PECH.

Leave a Reply

Your email address will not be published.