Vágó István hősként viselkedett: Orbántól védett megy egy bajba jutott nőt

MTI

Vannak még lovagok

Azt szoktuk mostanában gondolni, hogy már nincsenek igazi hősök és gáláns lovagok, akik megmentik a bajba jutott hölgyeket. És talán abban van is némi igazság, hogy már nem viselünk fényes páncélt, nem lóbálunk kardot és a sárkányok is régen kihaltak. A lovagiasság azonban nem veszett ki. És erre Vágó István az ékes bizonyíték.

Történt ugyanis, hogy a parlamentben az Orbán nevű öreg király annyira eltelt önnön dölyfösségétől, hogy  mikor Demeter Márta szigorúan kérdőre vonta, az ellene felhozott vádakra csak egy cinikus “Boldog karácsonyt!” vakkantott válaszul, majd ördögi mosollyal az arcán visszaült a helyére. Mintha mi sem történt volna, mintha rá nem vonatkoznának a törvények. A felvételt itt lehet megtekinteni:

Vágó István erre nagyon felpaprikázhatta magát, mert azonnal a bajba jutott és megsértett hölgy védelmére kelt a Facebookon:

“Az a baj ezzel a jelenettel, hogy ma Magyarországon tömegek nem értik, miért arculcsapása ez a demokráciának, a parlament tekintélyének, a jogállamiságnak.
Sőt, hazánkban sokkal nagyobb tömegek törnek ki kárörvendő röhögésben és ünneplik ezt a botrányos választ, mint ahányan szégyenszemre a fideszes padsorokban tették.
Ezeknek a tömegeknek ez kell. “Mit képzel ez a nő magáról? Hogy beszél a miniszterelnök úrral? Orbán a mi vezérünk, jól megmondta neki!”
Hát ezért is reménytelen az ellenzék helyzete. Ilyen eszközöket egyszerűen szégyell alkalmazni.
És jól teszi.”

Szerencse, hogy vannak még lovagok, akikre számíthatunk. Bárcsak többen volnának!

22 Comments

  1. Orbán nem tudta levetkőzni a vályogsori , szotyiköpködős, nagyképű, pökhendi stílusát! Menjen vissza Felcsútra , ez a viselkedése a helyi kocsmában elmegy……. már a helyi fiatalok is Viktor bácsit fogják éljenezni , pár ingyen pia után , amit természetesen közpénzből fizet!

  2. Idióta Bellus! Az agymosott magyar birkákhoz Orbánc hablatya odaér, mert minden tv, rádió csatorna és újság a fideszes férgek kezében van, amiből ömlik a sz@r !

  3. Már Hofi is megmondta, hogy a fidess gazemberek szájából ömlik a sz@r ! …….ezért már Orbánisztán egy fostenger !…..szánalmas kis bozgor-csicska !

  4. jol van kisfiu, eleg volt a szorakozasbol. marhara unlak, ahogy noi szerepbe bujtal es provokalsz, hogy novekedjen a kommentek szama, mert egyebkent a kutya nem jon ide kommentelni. Matol blokkollak, tekintettel a vegtelen primitivsegedre, de minden kommentemet olvasva emlekezhetsz arra a vegtelen hosszunak tuno evekre, amig Orbannak hivjak, fogjak hivni a Miniszterelnokot. Es EZ neked az igazi szenvedes! Bucsuzom kisfiu, a tovabbi rombolasadhoz, elmebeteg tiprodasodhoz sok sikert!

  5. Bellus ! Csalódtam benned! Azt gondoltam, hogy egy orbánc-nyaloncnak kötélből vannak az idegei !…….kis huncut! Mr. ? inkább Miss ! …egy szánalmas hisztis csajóca vagy, aki ánuszfényező órabérben !

  6. Jaj Mami! Kicsit nagyon aljasra sikeredtél. De ennél is nagyobb baj az, hogy a jelenet lényegét azért nem érted, mert fingod sincs a demokráciáról. De ha meg erre sem telik, akkor miért irkálsz? Nem kéne.

  7. Majd te és a többi CÖF-ös majom elmondja neki ……….Bellus nem adja fel könnyen, de most alul maradt !

  8. Mami! Nem én hanem te sivalkodsz. De ez nem is fontos. Csak azt szeretném megtudni tőled, de igazán, de komolyan, hogy tudod-e, hogy minek a rövidítése a “libsi”? Mert ha tudnád, na akkor sivalkodnál igazán!

Leave a Reply

Your email address will not be published.