Fontos felhívás: egy 58 éves néni karácsony után az utcára kerülhet, ha nem segítünk rajta!

A kép csak illusztráció

Segítenünk kell

Egy nagyon szomorú levél jutott el az Ellenszélhez, amit erkölcsi kötelességemnek érzek mindenkivel megosztani, hátha valaki tud segíteni vagy ismer valakit aki képes rá. Pécelen zajlik a tragikus eseménysor, aminek a végén az utcára szeretnék tenni a levél szerzőjét. Íme levél:

“Kedves Richard! Ismeretlenül kèrem segítsègèt. Albiban lakom Pècelen. Sajnálatos munkahelyi baleset miatt munkakèptelen vagyok. Abban kèrnèm segítsègèt, ha esetleg tud valakit, aki befogadna egy 58 èves nőt, nèmi házi munkáért cserébe, amit a lábam elbír, megköszönnèm. Az albèrletet dec. 31 reggelèn kell elhagynom. Köszönöm, hogy meghallgatott. Üdv.: Szücs Anna”

Itt az idő, hogy valóban összefogjunk és segítsünk a bajba jutott néninek. Ha te magad segítenél, írj az info@ellenszel.hu-ra egy levelet elérhetőséggel. Ha te magad nem tudsz most segíteni, kérlek segíts abban, hogy a néni szavai minél több emberhez eljussanak. Biztos vagyok benne, hogy lesz valaki közöttünk, akinek módjában áll a segítség. Csak meg kell találnunk.

(A fenti kép csak illusztráció. Anna a nevét vállalja, de az arcát nem szerette volna, ha megmutatjuk.)

20 Comments

 1. Több százezer ember van hasonló helyzetben , aki beteg, rokkant ! …vannak betegek akik ahhoz nem elég betegek, hogy lerokkantosítsák őket, de munkát vállalni képtelenek………..ők akik semmilyen nyilvántartásban nem szerepelnek ! Lehet egyedi esetekben megoldást keresni , DE az kevés ……..több százezer és ezen keresztül a családjukkal együtt milliók vannak nagyon nehéz helyzetben Orbánisztánban, miközben a csúti törpe és csicska bandája nem győznek dicsekedni !

 2. Nagyon sajnalom ha tehetnem segitenek,de nem tudok mivel nekem meg alberletre sem fut, 30000 ft.rokkant ellatasbol elek. Rajtam is segithetne valaki.

 3. Lehet hogy igaz? Akkor sajnálom! De nem hiszem hogy ebben ismét nincs politika. Mert eddig az utóbbi időben minden rendkívüli – lásd. Havas- bele beszélték a politikát… különböző 2 évvel ezelőtti felvételekkel is újra megjelentek a F. oldalon.

 4. Ha munkahelyi balesete volt akkor millios kártéritést kap Szoval kicsit fura Ha segitséget kér akkor válalja az arcát is

 5. Nyilván nem ez a fő probléma, de így az újságíró is megalázza ezt az asszonyt. Hacsak nem 10 éves a cikk írója, mert akkor neki valóban néni egy 58 éves nő.

 6. Nem biztos, hogy több milliós kártérítést kapott. Még azok sem kapnak, akiknek a bíróság megítélte. Én csak a TV-ből és a FB-on tájékozódom.

 7. Baluka, nagyon szánalmas sz@rosszájú orbánc-nyalonc vagy ! ……nem érted ugye agymosott, hogy a pökhendi csúti suttyó egész másról pofázott, mint amit megvalósított a büdös-bunkó maffia bandájával ! ………. Olyan még nem fordult elő az ország történelmében, hogy ellopták a nyugdíjra befizetett pénzünket, az egészségügyre befizetett pénzünkön pedig a buggyatagyú csúti stadionokat építtetett. …….ezt a mocsadék cigógyerek merte ellopni , elszórni. ! …….Orbán egy rohadék állat !

 8. Szánalmas , agymosott Balázska ! ……tudod a bunkó stílust a fidess-kdnp-s f@szkalapoktól tanultam. Jellemző a narancsos férgekre, hogy soha nem a témához szólnak, hanem terelik a figyelmet ! Ennek a terelésnek nagy mestere a köpönyegforgató csúti törpe, aki már naponta csinál segget a szájából…..és ez az idióta, buggyantagyú f@sz a miniszterelnök.

 9. Orbánisztánban, ha valaki nem a csúti törpe haverja, pereputtya nincs esélye betegen, rokkantan életben maradni . A segélyszervezeteket is akik külföldről kapják a pénzt, de itt hazánkban segítik a rászorulókat üldözik . A pökhendi, nagyképű Orbánc mindenre képes, hogy magát fényezze. ….döbbenet, amit a fidess-kdnp kormány csinál !

 10. Lehet, hogy én agymosott vagyok de nem bunkó! Szégyellhetnéd magad, hogy “nő??” létedre ilyen a stílusod!

 11. Húzzál el ebből a “szörnyű” országból! De elárulom nem élnél meg máshol sem! Te csak károgni tudsz! Még azt is csak ilyen stílusban.

 12. Te miért nem szégyelled magad Baluka ? Telipofával nyomod a fideszes hazugságot! Baluka, tudod a te ingyenélő ,dologtalan fajtád az, aki CSAK Orbánisztánban tud megélni a hosszú nyelve miatt !…..éppen olyan semmitérő idióta vagy, mint a többi orbánc seggét nyaló csicska !…..szerinted meddig fogtok trollkodásból megélni? …….minden rohadék diktátor szörbyű véget ér, és vele együtt a csicskái !………. mocskos narancsos söpredék !

 13. Nem írom le mit gondolok rólad! Még a képedet sem mered megmutatni. Egy gyáva, uszító szörnyű némber vagy aki jobb ha tényleg elhúz innen !

 14. Baluka! Sz@rok rá, hogy az agymosott barom fajtád mit gondol rólam. Ne legyél te is pökhendi állat, mint a csúti vezéred. Ki fogja eltartani az ingyenélő, dologtalan narancsos söpredéket , ha mindenki elhúz Orbánisztánból?? ……..a fajtád , a fideszes kölkek sem munkából akarnak megélni . …… soroljam a fideszes kölkeket akik ingyenélő férgek?…….kezdeném Orbán Gazsival aki szektát alapított , csak ne kelljen dolgoznia……..tiszta apja, a rohadék fattyú !

Leave a Reply

Your email address will not be published.