Kitárulkozott egy fideszes szavazó: ha ezt elolvasod, biztosan felhúzod magad

Az Index jelentetett meg egy cikket, amire az alábbi olvasói levél érkezett. Változtatás nélkül közöljük.

“Tamás,

el sem olvasom a cikket, mert hülyeségeket írsz.

Minket, akik eddig is a fideszre szavaztunk, egyáltalán nem érdekel a korrupció, a lopás, Habony, Ferhófstadt, Sulc, Bayer és a lopás, meg a putyinozás, meg oroszozás és hasonlóak. Ha megszorozzátok ezeket a jelenségeket kettővel, vagy hárommal, az sem érdekel, akkor is a fideszre fogunk szavazni.

Azért, mert mi a nemzeti értékeket felvállaló politikusokra szavazunk. Nem jobbra, balra, vagy liberális köcsögökre, nem Teréz anyákra és a Pápára, hanem azokra, akik Magyarországot nem akarják elveszejteni.

Érted? Felőlünk hússzor bezárathatják a CEU-t, lefejezhetik Soros Györgyöt és taknyán-nyálán, akár összeverve rángathatják a soros civileket, a liberál-bolsi újságírókat, a nyávogó tizenéves “újságíró” firkászokat, a ligetvédő idiótákat, a Szélütött Bernadetteket és CIA Tímeákat, a festett hajú nyomoronc Uj Pétereket, az antiszemitázó magyar-gyűlölőket, mi akkor is megválasztjuk újra és újra Orbánékat, mert végre nyílt egy kis tér Magyarországon az itt élő magyaroknak is, nem csak a turistáknak.

Érted? Nem kell baromságokat írni, hiába erőlködtök, akiket meg akarnátok győzni, azok nem olvasnak ilyen simicska-soros szagú cikkeket.”

Ők választották meg Orbán Viktort, és ők fognak szavazni 2018-ban is. Szerinted jól van ez így?

211 Comments

 1. Sajnos ma már sikerült idáig zülleszteni a “Büszke, Magyar” társadalmat. Nem véletlen, hogy Európa legutolsó nemzete lettünk mai nagyjaink jóvoltából.

 2. ez vagy provokáció , vagy ennyire elvetemült agyilag gyenge ember írhatta !!!! nincs is mit hozzászólni az ilyen zavaros elmefuttatáshoz, saját magával szúr ki ez a szerencsétlen , majd meglátja ő is !!!!

 3. Ez van, ez az a réteg akin dupla szemüveg van, még sem lát az orránál tovább! És ez meg is látszik a hétvégi két időközi választáson is, mert hiába fogtak össze a baloldali pártok,mégis mind két esetben fideszes nyert. Két lehetőség van, vagy tényleg ennyire barmok az emberek, vagy már elkezdték a választási csalás próbáit! De már a gondolkodóbb réteg is kezd elszomorodni, mert mindig jön vmi uj balhé ami megingatja a választható emberek megbízhatóságát, hitelességét. Ilyen rossz helyzet még soha nem volt itthon.

 4. Ezek az emberek menthetetlenek! Akkora köd borítja az agyukat, hogy nincs az a ködlámpa amely átvilágítaná a fejüket. Ezek agyát a CT sem képes vizsgálni.

 5. Megint csak ki kell kérni a nyugdíjasok, az idősek nevében fenti sorokat, mert kb. ugyan annyi középkorú, és fiatal van akik vakon elkötelezettek a fidesznek. Nem a kortól és a meszesedéstől függ ez a “nem látok az orromnál tovább” réteg!!!!

 6. Szégyen gyalázat ,hogy a fideszes elmebetegeket nem érdekli ,hogy sok családosokat ,idősöket ,rokkantakat meg lopnak a gazdái az uzsorás bankárokkal, közjegyzőkkel, végrehajtókkal és ki lakoltassák őket az utcára! Milyen emberek vagytok ti egyáltalán??? Gondoljátok ,hogy majd Orbánék benneteket meg fognak kímélni ? Akkor nagyon nagyot fogtok tévedni , mert rajtatok is át fog mindegyik fideszes gázolni mint egy porszemen !

 7. Igazad van öreglány! ne érdekeljen amikor a férjed beledöglik valami náthába, mert lezüllesztették az egészségügyet, ne érdekeljen amikor az unokád olyan hülyén jön ki az iskolából, hogy csak betanított munkásnak lesz jó, ne érdekeljen, hogy a gyerekeid egy része már elment ebből az országból, mert nem bír megélni a fizetéséből, ne érdekeljen hogy majd 1.5 millióan kapnak kevesebb nyugdíjat mint a létminimum, ne érdekeljen hogy évente mennyien fagynak meg a saját lakásukban, ne érdekeljen hogy mi történt a rokkantakkal, ne érdekeljen semmi. Te csak szavazz aljas vén senki, akinek nincs lelkiismerete, aki erkölcsileg egy nulla, aki rasszista, idegengyűlölő, de van egy kis tér, amit kapott a korrupció kormányától. Igen egy kis teret, s ettől boldog. Tartsd meg a magyarságod kis terét, a többiek meg dögöljenek meg. Bravó.

 8. Ha az elmétekkel valami baj van 104 kell hívni és a mentősnek mondani a Korányi sürgősségire vigyenek mert ott hamar az orvos kezelésbe vesz 10 percet sem kell várni. Más kórházakban a várakozás 6-9 óra mire sorra kerülsz.

 9. Nagyszerű! Így legalább megtarthatjátok a bérletet Viktorotok ánuszához, havi egy nyalintás továbbra is biztosított!

 10. Évike én is,,, agg,,,vagyok mégse kérem ki,,,mert tudom hogy nem rólam van szó,,és nem rólad,,hanem arrol az elmeszesedett agyu 2mill,,,rol aki őlne Orbánért,,A fiatalo szarnak szavazni,,csak a vének,,!!!

 11. Bármikor felemelhetik a nemszavazók is a kis picsájukat sztem.
  Nyilván vannak olyan ütődöttek akiknek az a nemzeti értékek felvállalása, amit a kondás meg a bandája csinál, és nekik is van szavazójoguk. Nem vitatom el.
  Ezt a levelet amúgy te írtad, kicsit erőltesd meg magad hogy máshogy írj mint szoktál, és akkor hihetőbb lesz. Olyan mint azok a nézhetetlen magyar sorozatok, amik olyanok mint egy hosszú monológ, mert a szövegíró már belefásult.

 12. Mennyit kaptál mamika? Kívánom élj sokáig és élvezd és lásd ki hogy boldogúl,ne csak az orrod hegyéig láss!

 13. Nagyon nagy a baj ! Nagyon sok az elvetemült , a csúti hazug, hazaáruló suttyó agymosott híve ! A narancsos maffia demokratikus úton nem eltávolítható ……fájdalmas lesz és veszteségekkel jár, de jobb lenne minél előbb túl lenni rajta !

 14. A fideszesek használták a nyugger jelzőt …….. nem tudom miért kell ezen megsértődni , ez nem a nyugdíjasok egészére vonatkozik, hanem CSAK az agymosott orbánc-nyalonc birkákra !

 15. Jól emlékszel. Nem ő írhatta ezt. Ez a hölgy a Rozika volt, aki énekelt a viktort dicsőötve. De az Úr nem bírta elviselni, átnevelésre magához szólította.

 16. Az agymosott narancsos vén szatyorba kell fojtani a szót ! Ezek direkt provokálnak, de ha laposra tapossuk a mocskos férgeket akkor majd ajvékolnak !

 17. Joga van szavazni annak, aki elmúlt 18 éves és nincs ellene bírósági ítélet, közügyektől való eltiltás.Ez egy. És ha azt hiszitek, hogy ti másképpen szavaztok, akkor saját magatokat is becsapjátok. Igen, mi így gondolkodunk. Igen, rohadtul nem érdekel a sok baromság, amit összehordtok, amúgy a fele nem igaz. Viszlát 2022-ben.

 18. Nos. Egy náthába nem döglik bele a férjem. Amúgy nincs problémánk az egészségüggyel. A gyerekeim cseppet se hülyék, kettő egyetemista, az egyik éppenséggel mérnök-informatikus szakra jár, csak nem hülye? Sőt,épp azért ment erre a szakra, mert NEM AKAR külföldre menni. Hogy ki mennyi nyugdíjat kap, az attól függ, mennyit dolgozott és mennyit keresett, illetve mennyi kereset után fizetett járulékot. Nem most, hanem 10-20-30 évvel ezelőtt.Anyósom például óvónő volt, 160 ezer a nyugdíja. Az nem rasszizmus, hogy meg akarjuk védeni a kultúránkat olyanoktól, akiknek esze ágában sincs dolgozni, esze ágában nincs beilleszkedni, hanem a saját vallását akarja ránk erőltetni. Ez a kötelessége minden NORMÁLIS embernek. Vagy te muszlim akarsz lenni? El akarod tartani a sok semmirekellő naplopót? Akkor menj és legyél a cseléfjük.

 19. Tehát akinek más véleménye van, az elmebeteg. Értem. Még véletlenül sem maga az elmebeteg, ugye? Csak az, aki máshogy gondolkodik.

 20. Szerencse, hogy csak 10.000 bözsi utalványt kaptak. Mi lenne velük ha még többért vette volna meg őket a szotyiköpködő kertitörpe? Hátukon vinnék a trónra. Ja, még kaptak pár zsák krumplit is. Szavazatvásárlás a köbön! Szörnyű hogy mennyi orránál tovább nem látó ember van.

 21. Téged honnan szalasztottak?Mutass nekem egy kisvárosi nyugdíjas óvónőt,akinek 160 ezer a nyugdíja! Az én nagynéném vezető óvónő volt, 80 ezer a nyugdíja!

 22. Azt nem fogják fel, hogy ők is manipulálva vannak. Amit ezek a szemetek tesznek, azt csak a saját érdekükben teszik, nem a magyar nemzet javára.

 23. Csak abban reménykedtem, hogy a baloldali szavazók most nem mentek el szavazni, de akkor mindenkinek, még a bizonytalanoknak is ott a helyük a szavazófülkében.

 24. Elgondolkodtál azon, hogy miért is utalványba adja a kormány – vagyis mindannyiunk – a pénzt? Csak ezt az egy példát nézzük.

 25. Fake. Termeszetesen ilyen level sohasem irodott, az pedig kulon gusztustalan, hogy egy ilyen fake szart, egy szerencsetlen, halott, idos neni kepevel illusztralsz! Jol jelkepezi a szintedet…

 26. A szerencsétlen, agyalágyult vén narancsos szatyor feldobta a talpát?…….ki fog verseket írni a buggyantagyú csúti törpéhez? ……..Vikinek fogynak a seggnyalói …….. mi lesz így vele? Aggódom a rohadék cigógyerek miatt, még a végén nem lesz képes még egyet a köpönyegén fordítani ……..mocskos fidess ! Mocskos orbánc !

 27. Minden vénasszonyt akinek elment az esze, a diliházban kell őrizni!…….és téged is, és a mocskos hazaáruló fajtádat is……… Hazaáruló fidess-nyaloncok !

 28. Ez a felirat “diszíti” a fideszesek narancssárga polóját!…… az ősfideszesekét : Hazaáruló ! felirat .

 29. Ez nem vélemény agymosott ! A csúti a másképpen gondolkodó. mert teljesen mást mond, mint 20 évvel ezelőtt. A nagy demokratából egy mocskos ,hazaáruló maffiózó lett . A buggyantagyú csúti és büdös-bunkó bandája nem tudja, hogy az internet nem felejt? ……gondolkodni kéne narancsos lotyó !

 30. Hülye fideszes pics@ ! Te éppen úgy, teliszájjal hazudsz, mint a rohadék narancsos féreg fajtád ! Kicsi Bogár! Nem tanulták történelmet? ….. minden rohadék diktátor csúnya véget ért ! Nyugi a csúti törpe sem természetes halállal fog kimúlni , Anikó asszonysággal együtt . Te egyáltalán nem vagy NORMÁLIS !!, Téged nem zavar a fidess-haverok és az orsós pereputty lopása ? …egyre többen vannak akiket el kell tartani, mert a fideszesek kölkei sem munkából akarnak megélni !………az ukrán nyugdíjasok miért is kapnak havi 300 ezret ? Mennyi járulékot fizettek aranybogár? …………

 31. Jaj, te kis elmebeteg rasszista szar! Hat utalod a ciganyokat? Talan neg antiszemita is vagy? 😂 igazi demokrata balos lehetsz cicamica, de kar hogy te is ven, oreg kurva vagy.

  A szokincsedbol, (:DDD) a szofordulataidbol latszik nem vagy fiatal. Remelem hamarosan teged is gerincre vagnak a ravatalozon! :DDDDD

 32. Sajnos ezt kapod, ha más véleményen vagy. Ne is törődj velük! Ha nincs észérvük, akkor trágárkodnak, vagy hazudnak.

 33. Adamovits a narancsos féreg, telipofával hazudik ! Arról nem beszél, hogy az ukránok , bozgorok miért kapnak 4-szer annyi nyugdíjat , pedig egy fillér járulékot nem fizettek nálunk !

 34. Te szerencsetlen hulye! Bozgornak hivod a magyarokat? Mi vagy te roman? Jeeeee, egy roman geci, aki megtanult magyarul rofogni! :))))
  Cirkuszba az elmebeteg roman gecivel!
  Neeed a’ magyarul rofog a roman!

 35. Szemét narancsos lotyó ! Tudom, hogy a fidess-maffia ellen nem lesz könnyű, de inkább a harcmezőn leljem halálomat mint ágyban párnák közt! / Petőfi után szabadon !/……a mocskos féreg fajtádat laposra tapossuk !

 36. Miért kell ezt a nyilvánvalóan kitalált “olvasói levelet” egy kedves, idős néni fotójával ilusztrálni? Annyira átlátszó és szánalmas próbálkozás.

 37. Szép szavakat nem tudnék erre mondani , de eljön az óra , amikor ezt a tolvaj bandát elsöpri a nép haragja és akkor nyaldoshatjátok a sebeiteket …

 38. EMBEREK vagyunk,hát viselkedjünk ennek megfelelően.Ne a tanulatlan csürhére akarjunk,ha véleményünk van,csak ennyi.

 39. Bellus ! ………. minden rohadék magyarul ugató román bozgor ! A csúti törpének köszönjék, hogy utáljuk őket mint a sz@rt ! Orbánc mindig CSAK akkor érzi jól magát ha úszíthat……..mit keres a csúti cigógyerek Tusványoson nyaranta?,,…….írok a románoknak, hogy ne engedjék be az országukba, a mocskos csúti törpét, mert mérgezi a levegőt! …… a bozgorok az anyjukat is 2 fillérért!

 40. Te is bozgor vagy Bellus?…..így már érthető miért vagy ilyen szemét, rohadék állat!…oláh cigányfajzat, mint a csúti !

 41. Talált elsüllyedt! Gondolhattam volna, hogy a barna maci hágta meg anyádat …….ekkora rohadék állatok, CSAK a medve és a bozgor nők keresztezéséből lehet!……… szőröstalpú ! Mit keresel itt?

 42. Néhány “elmebetegre” fogni az “okosok” tehetetlenségét, gyámoltalan szánalmas magyarázkodás vereség esetére. Politikai impotencia. Pláne akkor amikor valódi támadható felület bőséggel áll rendelkezésre.

 43. Te olyan buta manipulált ember vagy, aki képtelen önálló gondolatokra. Nézed a FIDESZ TV adásait és mindent elhiszel. Több 10000 betelepült ( migráns ) jött az országba. Attól, hogy a gyereked egyetemen tanul, még nem jelenti azt, hogy esze is van. Alig van itthon fiatal, szinte minden jelentkezőt felvesznek az egyetemekre, főleg ha kampós orrú. Rengeteg a diplomás idióta. Nézd meg a parlamentet, alig tud némelyik 2 szót kiböfögni az idióta, sötét fejéből. Azt bírom amikor okos ember hülyéskedik, de azt nem amikor a buta ember okoskodik!

 44. Látom igazi megtestesítője vagy a fideSS intellektuális és értelmi vonalának mr. Bél! Gratulálok! De ha megkérhetlek – vidd magaddal haza a kis termetű, pocakos idolodat, hogy sose lássuk többé…

 45. LibfaSSiszta az anyucid te nyomorult szerencsétlen! Ha nem hallatnál magadról, már sokkal szebb lenne ez a világ.

 46. Gubkó Viktor -Ne vedd magadra Mr. Bell -et,mert ő egy kitalált személy, a Disqus troll-ja. Inkább mondd,hogy szar a felbujtóra!

 47. Röhej ! ….már Tőkés kurvahajcsár Ladislaus bejelentkezett, hogy a “demokratikus” elvek mentén 2018-ban is szervezi a szőröstalpú bozgorokat a szavazásra . Mennyibe fog nekünk kerülni?…….a rohadék állat már milliárdokat fog kérni, mert a luvnyája szereti a luxust !

 48. nézd meg a videókat ,hogy a fideszes birka társaid mit művelnek ! verekednek anyáznak stb. ja és kezet csókolnak ez a hányingerkeltő ,meg mikor ilyeneket firkálsz!!!!!

 49. idióta farokszopó kurvinkó !! mit provokálod itt azt aki véleményt ir ? nem seggnyalint és térdepel cumikálni mint te!!

 50. Én is nyugdíjas vagyok,de ennek a boszorkánynak kívánok egy kis rákocskát.Amikor nem kap rendes ellátást,megkérdezném tőle kire szavazna!

 51. This is very interesting, You are a very professional blogger.
  I have joined your rss feed and stay up for in quest of
  more of your magnificent post. Additionally, I’ve shared your website in my social networks

 52. My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the expenses.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on a variety of websites for about a year and am concerned about switching
  to another platform. I have heard good things about blogengine.net.
  Is there a way I can transfer all my wordpress
  content into it? Any kind of help would be really appreciated!

 53. Have you ever considered writing an e-book or guest authoring on other blogs?

  I have a blog based on the same ideas you discuss and
  would really like to have you share some stories/information. I know my readers would enjoy your
  work. If you’re even remotely interested, feel free to send me an email.

 54. I have been exploring for a little for any high quality articles or blog
  posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled
  upon this site. Reading this info So i am happy to exhibit that I’ve an incredibly just right uncanny feeling I discovered exactly what I needed.
  I most indisputably will make sure to do not disregard this site and
  give it a glance on a continuing basis.

 55. Somebody essentially assist to make severely articles I would state.
  This is the first time I frequented your website page and up to
  now? I amazed with the analysis you made to make this actual publish extraordinary.
  Excellent activity!

 56. Thanks for some other excellent post. The place else may just anyone get
  that kind of information in such an ideal way
  of writing? I have a presentation next week, and I am on the look for such information.

 57. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to
  make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your
  site when you could be giving us something informative
  to read?

 58. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make
  your point. You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos
  to your weblog when you could be giving us something informative to
  read?

 59. Having read this I believed it was very enlightening.
  I appreciate you taking the time and energy to put this informative article together.
  I once again find myself spending a lot of time both reading and posting
  comments. But so what, it was still worthwhile!

 60. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as
  though you relied on the video to make your point.
  You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your blog
  when you could be giving us something informative to
  read?

 61. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I
  could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.

  I’ve been looking for a plug-in like this for
  quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this.

  Please let me know if you run into anything.
  I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 62. Good way of explaining, and pleasant piece of writing to take information concerning my presentation focus,
  which i am going to convey in institution of higher education.

 63. Do you have a spam issue on this website; I
  also am a blogger, and I was wondering your situation; many
  of us have created some nice procedures and
  we are looking to swap strategies with others, be sure to shoot me
  an e-mail if interested.

 64. I simply want to mention I am just all new to weblog and really savored this website. Almost certainly I’m want to bookmark your site . You definitely have exceptional articles and reviews. Appreciate it for revealing your blog.

 65. Jordan 12 Gym Red 2018http://www.jordan12gymred.us.com/
  Nike Outlet satorehttp://www.nikefactoryoutletstoreonline.com/
  nike factory outlethttp://www.nikefactoryoutletstoreonline.us/
  Nike Outlethttp://www.nikestores.us.com/
  jordan 33http://www.jordan33.us/
  Yeezy Shoeshttp://www.cheapjerseysfromchina.us/
  nfl jerseyshttp://www.customnfljerseys.us/
  jordan 11 concord 2018http://www.jordan11concord.us.com/
  Air Jordan 12 Gym Redhttp://www.jordan12gymred.us/
  Jordan 12 Gym Redhttp://www.redjordan12.us/
  Yeezyshttp://www.yeezy.com.co/
  Yeezyshttp://www.yeezys.us.com/
  Yeezy Shoeshttp://www.yeezysupply.us.com/
  Yeezy Sneakershttp://www.yeezy-shoes.us.com/
  Yeezy Boost 350http://www.yeezy-boost350.com/
  Yeezy Boost 350http://www.yeezyboost350.us.com/
  Yeezy Blue Tinthttp://www.yeezybluetint.com/
  Adidas Yeezy 500http://www.yeezy500utilityblack.com/
  Yeezy 500 Utility Blackhttp://www.yeezy500utilityblack.us/
  Nike Air VaporMaxhttp://www.vapor-max.org.uk/
  Salomon UKhttp://www.salomon-shoes.org.uk/
  Salomon Shoeshttp://www.salomons.me.uk/
  Salomon UKhttp://www.salomonspeedcross4.org.uk/
  Off White Jordan 1http://www.offwhitejordan1.com/
  Vapor Maxhttp://www.nikevapormax.org.uk/
  Nike Element 87http://www.nikereactelement87.us.com/
  Nike React Element 87http://www.nikereactelement87.us/
  Nike Plushttp://www.nikeplus.us/
  Nike Outlet Storehttp://www.nike–outlet.us/
  Nike Outlet Store Online Shoppinghttp://www.nikeoutletstoreonlineshopping.us/
  Nike Outlethttp://www.nikeoutletonlineshopping.us/
  Nike NBA Jerseyshttp://www.nikenbajerseys.us/
  Air Max 97http://www.nikeairmax.us/
  Air Max 2017http://www.max2017.us/
  Jordan Shoeshttp://www.jordan-com.com/
  Jordan 11 Concord 2018http://www.jordan11-concord.com/
  Kanye West Yeezys Boost Shoeshttp://www.cs7boots1.com/
  Cheap NBA Jerseys From Chinahttp://www.cheapnba-jerseys.us/
  Birkenstock UKhttp://www.birkenstocksandalsuk.me.uk/
  NBA Jerseyshttp://www.basketball-jersey.us/
  Balenciagahttp://www.balenciaga.me.uk/
  Balenciagahttp://www.balenciagauk.org.uk/
  Balenciagahttp://www.balenciagatriples.org.uk/
  Balenciaga UKhttp://www.birkenstocks.me.uk/
  Balenciaga UKhttp://www.balenciagatrainers.org.uk/
  Nike Air Max 270http://www.airmax270.org.uk/
  Yeezyhttp://www.adidasyeezyshoes.org.uk/
  Yeezy Shoeshttp://www.adidasyeezyshoes.org.uk/

 66. You could certainly see your expertise in the paintings you write. The sector hopes for more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. Always go after your heart.

 67. The Zune concentrates upon currently being a Moveable Media Player. Not a web browser. Not a recreation machine. Potentially inside of the long run it’s going to do even far better within individuals areas, nevertheless for already it can be a very good course toward set up and listen to your songs and movies, and is devoid of peer within just that regard. The iPod’s rewards are its world wide web traveling to and apps. If all those stable further persuasive, probably it is your least difficult determination.

 68. I have not checked in here for some time as I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I¡¦ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 69. Someone necessarily help to make seriously articles I would state. That is the first time I frequented your website page and to this point? I surprised with the analysis you made to make this particular post amazing. Fantastic process!

 70. Good day very nice website!! Guy .. Beautiful .. Superb .. I will bookmark your website and take the feeds also¡KI am glad to seek out numerous helpful info right here in the publish, we need work out more strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 71. Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just extremely great. I really like what you’ve acquired here, certainly like what you’re stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it sensible. I can’t wait to read far more from you. This is actually a tremendous web site.

 72. I have read several good stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting. I surprise how so much effort you set to create this kind of fantastic informative web site.

 73. Thanks for another informative site. The place else could I get that type of info written in such a perfect means? I have a undertaking that I am simply now working on, and I have been on the look out for such information.

 74. Keep up the great piece of work, I read few articles on this site and I think that your weblog is really interesting and has got lots of superb information.

 75. I am going to devices this research in the direction of 2 models of persons: present Zune house owners who are contemplating an update, and folks trying toward make your mind up among a Zune and an iPod. (There are other avid gamers worthy of looking at out there, such as the Sony Walkman X, yet I hope this delivers by yourself adequate information and facts to crank out an informed choice of the Zune vs players other than the iPod line as properly.)

 76. Simply desire to say your article is as surprising. The clarity in your post is just great and i could assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the rewarding work.

 77. I needed to compose you the bit of observation just to thank you so much again over the splendid things you’ve shared at this time. It has been simply surprisingly open-handed of you to grant unreservedly exactly what a lot of people might have advertised as an ebook to earn some profit for their own end, particularly given that you might have tried it if you decided. Those things in addition acted to be a great way to fully grasp other individuals have the identical desire similar to my own to know the truth great deal more around this matter. Certainly there are some more enjoyable opportunities in the future for individuals who discover your blog.

 78. Enjoyed reading through this, very good stuff, thanks . “Hereafter, in a better world than this, I shall desire more love and knowledge of you.” by William Shakespeare.

 79. Zune and iPod: Utmost folks evaluate the Zune in direction of the Touch, still the moment observing how skinny and remarkably low and gentle it is, I take into account it to be a quite one of a kind hybrid that brings together properties of each the Contact and the Nano. It is really very colorful and attractive OLED show is slightly more compact than the touch screen, yet the player by itself feels Incredibly a bit scaled-down and lighter. It weighs in excess of 2/3 as much, and is noticeably smaller inside width and top, whilst staying simply a hair thicker.

 80. I think other web site proprietors should take this website as an model, very clean and magnificent user genial style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

 81. Hello there, You’ve done a great job. I’ll definitely digg it and personally recommend to my friends. I’m sure they will be benefited from this site.

 82. It’s appropriate time to make some plans for the long run and it’s time to be happy.
  I have learn this publish and if I could I desire to
  counsel you few fascinating issues or suggestions.
  Maybe you can write subsequent articles relating to this article.

  I want to learn more issues about it!

 83. Thank you so much for giving everyone an extremely breathtaking opportunity to read from this web site. It is usually so excellent and full of amusement for me and my office fellow workers to search your website particularly 3 times a week to see the newest guidance you have. And definitely, I am at all times contented concerning the mind-boggling knowledge served by you. Some 3 areas in this post are truly the most beneficial we have ever had.

 84. Sorry for the significant critique, nevertheless I am particularly loving the contemporary Zune, and anticipate this, as very well as the Good opinions some other people include published, will guidance yourself come to a decision if it’s the specifically choice for your self.

 85. You could certainly see your skills within the paintings you write. The arena hopes for more passionate writers such as you who aren’t afraid to mention how they believe. At all times go after your heart. “No man should marry until he has studied anatomy and dissected at least one woman.” by Honore’ de Balzac.

 86. Someone necessarily help to make severely posts I would state. That is the very first time I frequented your web page and up to now? I surprised with the analysis you made to create this actual submit incredible. Magnificent process!

 87. I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Keep up the excellent works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my web site :).

 88. Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I’ll make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I’ll definitely return.

 89. I simply could not leave your web site prior to suggesting that I really enjoyed the usual information a person provide to your guests? Is gonna be back regularly in order to check out new posts.

 90. I intended to write you that very small observation to say thanks yet again relating to the lovely ideas you’ve provided on this website. This is quite strangely open-handed of you to convey openly precisely what most of us could possibly have marketed for an e book to help with making some money on their own, especially since you could have tried it if you decided. Those solutions also worked like the fantastic way to recognize that some people have similar keenness just like mine to grasp a good deal more concerning this matter. I know there are some more enjoyable periods up front for individuals who scan your blog post.

 91. Thank you for another informative site. Where else could I get that type of information written in such a perfect way? I have a project that I am just now working on, and I have been on the look out for such info.

 92. I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I’ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 93. Among me and my husband we’ve owned extra MP3 avid gamers in excess of the several years than I can depend, such as Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etcetera. But, the final couple a long time I have solved down to a single line of avid gamers. Why? Due to the fact I was joyful to investigate how well-designed and pleasurable in direction of seek the services of the underappreciated (and extensively mocked) Zunes are.

 94. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s really informative. I’m going to watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!

 95. I think other web-site proprietors should take this site as an model, very clean and wonderful user genial style and design, as well as the content. You are an expert in this topic!

 96. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 97. Terrific paintings! This is the type of info that are supposed to be shared across the net. Shame on the seek engines for no longer positioning this publish upper! Come on over and discuss with my website . Thank you =)

 98. Apple previously has Rhapsody as an application, which is a suitable begin, still it is at present hampered via the incapability to keep regionally on your iPod, and is made up of a dismal 64kbps bit value. If this modifications, then it will fairly negate this advantage for the Zune, still the Ten tunes per month will nonetheless be a big additionally in just Zune Pass’ favor.

 99. Just wanna input on few general things, The website layout is perfect, the subject material is very good. “Taxation WITH representation ain’t so hot either.” by Gerald Barzan.

 100. I was curious if you ever considered changing the structure of your website? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2 images. Maybe you could space it out better?

 101. You are my inspiration , I possess few blogs and often run out from to post .I believe this site has some very excellent info for everyone. “He is able who thinks he is able.” by Buddha.

 102. Undeniably believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 103. I do trust all of the concepts you’ve introduced to your post. They are really convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are very quick for beginners. May just you please extend them a bit from next time? Thank you for the post.

 104. Thank you, I have just been searching for information about this subject for ages and yours is the best I’ve came upon till now. However, what about the conclusion? Are you sure concerning the supply?

 105. I am not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for fantastic information I was looking for this information for my mission.

 106. Hello my family member! I want to say that this post is amazing, nice written and include almost all vital infos. I would like to peer more posts like this.

 107. you’re truly a just right webmaster. The web site loading velocity is incredible. It sort of feels that you are doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterpiece. you have done a wonderful process on this subject!

 108. Whats Taking place i am new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It positively useful and it has aided me out loads. I hope to contribute & assist other users like its helped me. Good job.

 109. I think this is among the most important info for me. And i am glad reading your article. But want to remark on few general things, The site style is perfect, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

 110. Thank you for every other wonderful post. The place else may anyone get that type of info in such an ideal means of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I am at the search for such information.

 111. I really like your writing style, excellent info, regards for putting up :D. “Much unhappiness has come into the world because of bewilderment and things left unsaid.” by Feodor Mikhailovich Dostoyevsky.

 112. Magnificent goods from you, man. I have take into accout your stuff prior to and you are just extremely magnificent. I really like what you’ve acquired right here, really like what you are saying and the best way by which you say it. You’re making it enjoyable and you continue to care for to keep it wise. I can not wait to learn much more from you. That is really a terrific web site.

 113. My husband and i got now satisfied Michael could conclude his studies because of the ideas he made from your very own weblog. It is now and again perplexing to just possibly be handing out secrets which often other people have been trying to sell. And we all understand we now have you to thank because of that. These explanations you have made, the straightforward website navigation, the relationships you can aid to create – it is everything superb, and it is leading our son and our family know that that matter is fun, and that’s seriously mandatory. Many thanks for everything!

 114. Apple at the moment consists of Rhapsody as an app, which is a Terrific start, still it is previously hampered by means of the incapability in direction of retailer regionally upon your iPod, and has a dismal 64kbps bit value. If this alterations, then it will somewhat negate this benefit for the Zune, still the 10 songs per thirty day period will even now be a massive in addition inside of Zune Pass’ choose.

 115. Needed to compose you the tiny word to help give many thanks once again over the precious ideas you’ve shown in this case. It has been shockingly generous with you to offer easily all a few individuals would’ve distributed for an e book to get some profit for themselves, especially seeing that you could possibly have tried it in case you decided. The inspiring ideas also served to become easy way to fully grasp other individuals have similar dreams just like my very own to understand good deal more in regard to this problem. I believe there are lots of more enjoyable occasions ahead for those who looked over your website.

 116. I have to express appreciation to the writer for rescuing me from this difficulty. Just after looking throughout the search engines and getting views that were not pleasant, I was thinking my life was well over. Being alive minus the solutions to the problems you’ve sorted out through your entire post is a serious case, as well as the ones that would have in a negative way damaged my entire career if I had not encountered your web blog. Your own personal knowledge and kindness in handling all the pieces was invaluable. I’m not sure what I would have done if I hadn’t come across such a step like this. I’m able to at this moment relish my future. Thanks so much for your expert and results-oriented guide. I will not be reluctant to propose your web sites to any person who desires tips on this matter.

 117. You really make it seem so easy with your presentation but I in finding this matter to be really something that I feel I’d by no means understand. It kind of feels too complicated and very extensive for me. I am having a look ahead for your subsequent publish, I¡¦ll try to get the hold of it!

 118. Great ¡V I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, web site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

 119. What i do not understood is in truth how you are now not really much more neatly-favored than you may be now. You are so intelligent. You already know therefore significantly when it comes to this topic, made me in my opinion imagine it from so many varied angles. Its like men and women aren’t fascinated except it’s one thing to do with Woman gaga! Your individual stuffs great. At all times take care of it up!

Leave a Reply

Your email address will not be published.