Kitárulkozott egy fideszes szavazó: ha ezt elolvasod, biztosan felhúzod magad

Az Index jelentetett meg egy cikket, amire az alábbi olvasói levél érkezett. Változtatás nélkül közöljük.

“Tamás,

el sem olvasom a cikket, mert hülyeségeket írsz.

Minket, akik eddig is a fideszre szavaztunk, egyáltalán nem érdekel a korrupció, a lopás, Habony, Ferhófstadt, Sulc, Bayer és a lopás, meg a putyinozás, meg oroszozás és hasonlóak. Ha megszorozzátok ezeket a jelenségeket kettővel, vagy hárommal, az sem érdekel, akkor is a fideszre fogunk szavazni.

Azért, mert mi a nemzeti értékeket felvállaló politikusokra szavazunk. Nem jobbra, balra, vagy liberális köcsögökre, nem Teréz anyákra és a Pápára, hanem azokra, akik Magyarországot nem akarják elveszejteni.

Érted? Felőlünk hússzor bezárathatják a CEU-t, lefejezhetik Soros Györgyöt és taknyán-nyálán, akár összeverve rángathatják a soros civileket, a liberál-bolsi újságírókat, a nyávogó tizenéves “újságíró” firkászokat, a ligetvédő idiótákat, a Szélütött Bernadetteket és CIA Tímeákat, a festett hajú nyomoronc Uj Pétereket, az antiszemitázó magyar-gyűlölőket, mi akkor is megválasztjuk újra és újra Orbánékat, mert végre nyílt egy kis tér Magyarországon az itt élő magyaroknak is, nem csak a turistáknak.

Érted? Nem kell baromságokat írni, hiába erőlködtök, akiket meg akarnátok győzni, azok nem olvasnak ilyen simicska-soros szagú cikkeket.”

Ők választották meg Orbán Viktort, és ők fognak szavazni 2018-ban is. Szerinted jól van ez így?

98 Comments

 1. Sajnos ma már sikerült idáig zülleszteni a “Büszke, Magyar” társadalmat. Nem véletlen, hogy Európa legutolsó nemzete lettünk mai nagyjaink jóvoltából.

 2. ez vagy provokáció , vagy ennyire elvetemült agyilag gyenge ember írhatta !!!! nincs is mit hozzászólni az ilyen zavaros elmefuttatáshoz, saját magával szúr ki ez a szerencsétlen , majd meglátja ő is !!!!

 3. Ez van, ez az a réteg akin dupla szemüveg van, még sem lát az orránál tovább! És ez meg is látszik a hétvégi két időközi választáson is, mert hiába fogtak össze a baloldali pártok,mégis mind két esetben fideszes nyert. Két lehetőség van, vagy tényleg ennyire barmok az emberek, vagy már elkezdték a választási csalás próbáit! De már a gondolkodóbb réteg is kezd elszomorodni, mert mindig jön vmi uj balhé ami megingatja a választható emberek megbízhatóságát, hitelességét. Ilyen rossz helyzet még soha nem volt itthon.

 4. Ezek az emberek menthetetlenek! Akkora köd borítja az agyukat, hogy nincs az a ködlámpa amely átvilágítaná a fejüket. Ezek agyát a CT sem képes vizsgálni.

 5. Megint csak ki kell kérni a nyugdíjasok, az idősek nevében fenti sorokat, mert kb. ugyan annyi középkorú, és fiatal van akik vakon elkötelezettek a fidesznek. Nem a kortól és a meszesedéstől függ ez a “nem látok az orromnál tovább” réteg!!!!

 6. Szégyen gyalázat ,hogy a fideszes elmebetegeket nem érdekli ,hogy sok családosokat ,idősöket ,rokkantakat meg lopnak a gazdái az uzsorás bankárokkal, közjegyzőkkel, végrehajtókkal és ki lakoltassák őket az utcára! Milyen emberek vagytok ti egyáltalán??? Gondoljátok ,hogy majd Orbánék benneteket meg fognak kímélni ? Akkor nagyon nagyot fogtok tévedni , mert rajtatok is át fog mindegyik fideszes gázolni mint egy porszemen !

 7. Igazad van öreglány! ne érdekeljen amikor a férjed beledöglik valami náthába, mert lezüllesztették az egészségügyet, ne érdekeljen amikor az unokád olyan hülyén jön ki az iskolából, hogy csak betanított munkásnak lesz jó, ne érdekeljen, hogy a gyerekeid egy része már elment ebből az országból, mert nem bír megélni a fizetéséből, ne érdekeljen hogy majd 1.5 millióan kapnak kevesebb nyugdíjat mint a létminimum, ne érdekeljen hogy évente mennyien fagynak meg a saját lakásukban, ne érdekeljen hogy mi történt a rokkantakkal, ne érdekeljen semmi. Te csak szavazz aljas vén senki, akinek nincs lelkiismerete, aki erkölcsileg egy nulla, aki rasszista, idegengyűlölő, de van egy kis tér, amit kapott a korrupció kormányától. Igen egy kis teret, s ettől boldog. Tartsd meg a magyarságod kis terét, a többiek meg dögöljenek meg. Bravó.

 8. Ha az elmétekkel valami baj van 104 kell hívni és a mentősnek mondani a Korányi sürgősségire vigyenek mert ott hamar az orvos kezelésbe vesz 10 percet sem kell várni. Más kórházakban a várakozás 6-9 óra mire sorra kerülsz.

 9. Nagyszerű! Így legalább megtarthatjátok a bérletet Viktorotok ánuszához, havi egy nyalintás továbbra is biztosított!

 10. Évike én is,,, agg,,,vagyok mégse kérem ki,,,mert tudom hogy nem rólam van szó,,és nem rólad,,hanem arrol az elmeszesedett agyu 2mill,,,rol aki őlne Orbánért,,A fiatalo szarnak szavazni,,csak a vének,,!!!

 11. Bármikor felemelhetik a nemszavazók is a kis picsájukat sztem.
  Nyilván vannak olyan ütődöttek akiknek az a nemzeti értékek felvállalása, amit a kondás meg a bandája csinál, és nekik is van szavazójoguk. Nem vitatom el.
  Ezt a levelet amúgy te írtad, kicsit erőltesd meg magad hogy máshogy írj mint szoktál, és akkor hihetőbb lesz. Olyan mint azok a nézhetetlen magyar sorozatok, amik olyanok mint egy hosszú monológ, mert a szövegíró már belefásult.

 12. Mennyit kaptál mamika? Kívánom élj sokáig és élvezd és lásd ki hogy boldogúl,ne csak az orrod hegyéig láss!

 13. Nagyon nagy a baj ! Nagyon sok az elvetemült , a csúti hazug, hazaáruló suttyó agymosott híve ! A narancsos maffia demokratikus úton nem eltávolítható ……fájdalmas lesz és veszteségekkel jár, de jobb lenne minél előbb túl lenni rajta !

 14. A fideszesek használták a nyugger jelzőt …….. nem tudom miért kell ezen megsértődni , ez nem a nyugdíjasok egészére vonatkozik, hanem CSAK az agymosott orbánc-nyalonc birkákra !

 15. Jól emlékszel. Nem ő írhatta ezt. Ez a hölgy a Rozika volt, aki énekelt a viktort dicsőötve. De az Úr nem bírta elviselni, átnevelésre magához szólította.

 16. Az agymosott narancsos vén szatyorba kell fojtani a szót ! Ezek direkt provokálnak, de ha laposra tapossuk a mocskos férgeket akkor majd ajvékolnak !

 17. Joga van szavazni annak, aki elmúlt 18 éves és nincs ellene bírósági ítélet, közügyektől való eltiltás.Ez egy. És ha azt hiszitek, hogy ti másképpen szavaztok, akkor saját magatokat is becsapjátok. Igen, mi így gondolkodunk. Igen, rohadtul nem érdekel a sok baromság, amit összehordtok, amúgy a fele nem igaz. Viszlát 2022-ben.

 18. Nos. Egy náthába nem döglik bele a férjem. Amúgy nincs problémánk az egészségüggyel. A gyerekeim cseppet se hülyék, kettő egyetemista, az egyik éppenséggel mérnök-informatikus szakra jár, csak nem hülye? Sőt,épp azért ment erre a szakra, mert NEM AKAR külföldre menni. Hogy ki mennyi nyugdíjat kap, az attól függ, mennyit dolgozott és mennyit keresett, illetve mennyi kereset után fizetett járulékot. Nem most, hanem 10-20-30 évvel ezelőtt.Anyósom például óvónő volt, 160 ezer a nyugdíja. Az nem rasszizmus, hogy meg akarjuk védeni a kultúránkat olyanoktól, akiknek esze ágában sincs dolgozni, esze ágában nincs beilleszkedni, hanem a saját vallását akarja ránk erőltetni. Ez a kötelessége minden NORMÁLIS embernek. Vagy te muszlim akarsz lenni? El akarod tartani a sok semmirekellő naplopót? Akkor menj és legyél a cseléfjük.

 19. Tehát akinek más véleménye van, az elmebeteg. Értem. Még véletlenül sem maga az elmebeteg, ugye? Csak az, aki máshogy gondolkodik.

 20. Szerencse, hogy csak 10.000 bözsi utalványt kaptak. Mi lenne velük ha még többért vette volna meg őket a szotyiköpködő kertitörpe? Hátukon vinnék a trónra. Ja, még kaptak pár zsák krumplit is. Szavazatvásárlás a köbön! Szörnyű hogy mennyi orránál tovább nem látó ember van.

 21. Téged honnan szalasztottak?Mutass nekem egy kisvárosi nyugdíjas óvónőt,akinek 160 ezer a nyugdíja! Az én nagynéném vezető óvónő volt, 80 ezer a nyugdíja!

 22. Azt nem fogják fel, hogy ők is manipulálva vannak. Amit ezek a szemetek tesznek, azt csak a saját érdekükben teszik, nem a magyar nemzet javára.

 23. Csak abban reménykedtem, hogy a baloldali szavazók most nem mentek el szavazni, de akkor mindenkinek, még a bizonytalanoknak is ott a helyük a szavazófülkében.

 24. Elgondolkodtál azon, hogy miért is utalványba adja a kormány – vagyis mindannyiunk – a pénzt? Csak ezt az egy példát nézzük.

 25. Fake. Termeszetesen ilyen level sohasem irodott, az pedig kulon gusztustalan, hogy egy ilyen fake szart, egy szerencsetlen, halott, idos neni kepevel illusztralsz! Jol jelkepezi a szintedet…

 26. A szerencsétlen, agyalágyult vén narancsos szatyor feldobta a talpát?…….ki fog verseket írni a buggyantagyú csúti törpéhez? ……..Vikinek fogynak a seggnyalói …….. mi lesz így vele? Aggódom a rohadék cigógyerek miatt, még a végén nem lesz képes még egyet a köpönyegén fordítani ……..mocskos fidess ! Mocskos orbánc !

 27. Minden vénasszonyt akinek elment az esze, a diliházban kell őrizni!…….és téged is, és a mocskos hazaáruló fajtádat is……… Hazaáruló fidess-nyaloncok !

 28. Ez a felirat “diszíti” a fideszesek narancssárga polóját!…… az ősfideszesekét : Hazaáruló ! felirat .

 29. Ez nem vélemény agymosott ! A csúti a másképpen gondolkodó. mert teljesen mást mond, mint 20 évvel ezelőtt. A nagy demokratából egy mocskos ,hazaáruló maffiózó lett . A buggyantagyú csúti és büdös-bunkó bandája nem tudja, hogy az internet nem felejt? ……gondolkodni kéne narancsos lotyó !

 30. Hülye fideszes pics@ ! Te éppen úgy, teliszájjal hazudsz, mint a rohadék narancsos féreg fajtád ! Kicsi Bogár! Nem tanulták történelmet? ….. minden rohadék diktátor csúnya véget ért ! Nyugi a csúti törpe sem természetes halállal fog kimúlni , Anikó asszonysággal együtt . Te egyáltalán nem vagy NORMÁLIS !!, Téged nem zavar a fidess-haverok és az orsós pereputty lopása ? …egyre többen vannak akiket el kell tartani, mert a fideszesek kölkei sem munkából akarnak megélni !………az ukrán nyugdíjasok miért is kapnak havi 300 ezret ? Mennyi járulékot fizettek aranybogár? …………

 31. Jaj, te kis elmebeteg rasszista szar! Hat utalod a ciganyokat? Talan neg antiszemita is vagy? 😂 igazi demokrata balos lehetsz cicamica, de kar hogy te is ven, oreg kurva vagy.

  A szokincsedbol, (:DDD) a szofordulataidbol latszik nem vagy fiatal. Remelem hamarosan teged is gerincre vagnak a ravatalozon! :DDDDD

 32. Sajnos ezt kapod, ha más véleményen vagy. Ne is törődj velük! Ha nincs észérvük, akkor trágárkodnak, vagy hazudnak.

 33. Adamovits a narancsos féreg, telipofával hazudik ! Arról nem beszél, hogy az ukránok , bozgorok miért kapnak 4-szer annyi nyugdíjat , pedig egy fillér járulékot nem fizettek nálunk !

 34. Te szerencsetlen hulye! Bozgornak hivod a magyarokat? Mi vagy te roman? Jeeeee, egy roman geci, aki megtanult magyarul rofogni! :))))
  Cirkuszba az elmebeteg roman gecivel!
  Neeed a’ magyarul rofog a roman!

 35. Szemét narancsos lotyó ! Tudom, hogy a fidess-maffia ellen nem lesz könnyű, de inkább a harcmezőn leljem halálomat mint ágyban párnák közt! / Petőfi után szabadon !/……a mocskos féreg fajtádat laposra tapossuk !

 36. Miért kell ezt a nyilvánvalóan kitalált “olvasói levelet” egy kedves, idős néni fotójával ilusztrálni? Annyira átlátszó és szánalmas próbálkozás.

 37. Szép szavakat nem tudnék erre mondani , de eljön az óra , amikor ezt a tolvaj bandát elsöpri a nép haragja és akkor nyaldoshatjátok a sebeiteket …

 38. EMBEREK vagyunk,hát viselkedjünk ennek megfelelően.Ne a tanulatlan csürhére akarjunk,ha véleményünk van,csak ennyi.

 39. Bellus ! ………. minden rohadék magyarul ugató román bozgor ! A csúti törpének köszönjék, hogy utáljuk őket mint a sz@rt ! Orbánc mindig CSAK akkor érzi jól magát ha úszíthat……..mit keres a csúti cigógyerek Tusványoson nyaranta?,,…….írok a románoknak, hogy ne engedjék be az országukba, a mocskos csúti törpét, mert mérgezi a levegőt! …… a bozgorok az anyjukat is 2 fillérért!

 40. Te is bozgor vagy Bellus?…..így már érthető miért vagy ilyen szemét, rohadék állat!…oláh cigányfajzat, mint a csúti !

 41. Talált elsüllyedt! Gondolhattam volna, hogy a barna maci hágta meg anyádat …….ekkora rohadék állatok, CSAK a medve és a bozgor nők keresztezéséből lehet!……… szőröstalpú ! Mit keresel itt?

 42. Néhány “elmebetegre” fogni az “okosok” tehetetlenségét, gyámoltalan szánalmas magyarázkodás vereség esetére. Politikai impotencia. Pláne akkor amikor valódi támadható felület bőséggel áll rendelkezésre.

 43. Te olyan buta manipulált ember vagy, aki képtelen önálló gondolatokra. Nézed a FIDESZ TV adásait és mindent elhiszel. Több 10000 betelepült ( migráns ) jött az országba. Attól, hogy a gyereked egyetemen tanul, még nem jelenti azt, hogy esze is van. Alig van itthon fiatal, szinte minden jelentkezőt felvesznek az egyetemekre, főleg ha kampós orrú. Rengeteg a diplomás idióta. Nézd meg a parlamentet, alig tud némelyik 2 szót kiböfögni az idióta, sötét fejéből. Azt bírom amikor okos ember hülyéskedik, de azt nem amikor a buta ember okoskodik!

 44. Látom igazi megtestesítője vagy a fideSS intellektuális és értelmi vonalának mr. Bél! Gratulálok! De ha megkérhetlek – vidd magaddal haza a kis termetű, pocakos idolodat, hogy sose lássuk többé…

 45. LibfaSSiszta az anyucid te nyomorult szerencsétlen! Ha nem hallatnál magadról, már sokkal szebb lenne ez a világ.

 46. Gubkó Viktor -Ne vedd magadra Mr. Bell -et,mert ő egy kitalált személy, a Disqus troll-ja. Inkább mondd,hogy szar a felbujtóra!

 47. Röhej ! ….már Tőkés kurvahajcsár Ladislaus bejelentkezett, hogy a “demokratikus” elvek mentén 2018-ban is szervezi a szőröstalpú bozgorokat a szavazásra . Mennyibe fog nekünk kerülni?…….a rohadék állat már milliárdokat fog kérni, mert a luvnyája szereti a luxust !

 48. nézd meg a videókat ,hogy a fideszes birka társaid mit művelnek ! verekednek anyáznak stb. ja és kezet csókolnak ez a hányingerkeltő ,meg mikor ilyeneket firkálsz!!!!!

 49. idióta farokszopó kurvinkó !! mit provokálod itt azt aki véleményt ir ? nem seggnyalint és térdepel cumikálni mint te!!

 50. Én is nyugdíjas vagyok,de ennek a boszorkánynak kívánok egy kis rákocskát.Amikor nem kap rendes ellátást,megkérdezném tőle kire szavazna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.