Iványi Gábor leleplezte Orbán titkát: innen már nincs visszaút, az ítélet kemény

Forrás: nol.hu

A lelkész ítélete

Minden korban vannak  olyan emberek, akik erkölcsi mérceként szolgálhatnak az olyan  egyszerű emberek számára, mint mi vagyunk. Ezek az emberek – költők, zenészek, nagy gondolkozók – képesek arra, amire mások nem: kimondják a kimondhatatlant. Iványi Gábor, lelkész is ilyen ember lett, amikor leleplezte Orbán Viktor sötét titkát.

Iványit annak okán szólaltatta meg a 168 óra (és számolt be a 24.hu), hogy még a múlthéten Nobel-békadíjra jelölte Soros Györgyöt. Mint a lelkész elmondta:

“olyan mérhetetlenül szégyellnivaló és sátáni, amit vele műveltek, hogy nem volt jobb ötletünk arra, miképpen lehet ez ellen valamit tenni. De valamit tenni kellett.”

Iványi kerek-perec kijelenti, hogy Orbán Viktort sátáninak tartja. És egy lelkész szájából, aki alapvetően azért küzd, hogy az emberek lelkét megmentse, félelmetes állítás. Hát milyen ember lehet az, akiben már Iványi sem látja a jónak már a  szikráját sem? Talán ezért is gondolja a lelkész úgy, hogy

“Még ha gyenge is a hang, egy adott időszakban igenis megrengeti a némaságban vagy a csak saját hangja által betöltött űrben előretörő hatalmat.”

Márpedig a sátáni hatalommal szembe kell szállni. Ez kétségtelen.

Hűség önmagunkoz

Iványi szerint egyébként “teljesen értelmetlen a háborúskodás, béke kellene a jó ügyekhez, mert a mostani helyzetben csak túlélni, vigasztalni, szökni lehet, abnormális állapot ez, ahogy az is, ha valaki újabb és újabb ellenségeket keres, míg végül már nem marad más, és maga ellen kezd küzdeni.” Majd  hozzáteszi, hogy

“Ilyen időszakban az emberek föladják, megkeserednek, vagy hasonulnak ehhez a rendszerhez. Olyan ez, mint amikor a terroristák által túszul ejtett emberek egy idő után szimpatizálni kezdenek fogvatartóikkal, sőt, még szerelmek is ki tudnak alakulni. Bonyolult az emberi lélek.”

Fontos ez: nem engedhetünk az éberségünkből. Nem  kényelmesedhetünk bele a Fidesz posványába, hiszen pontosan erre játszanak. El akarják érni, hogy elfelejtsük a szabadság ízét és a bátorság erejét. Végezetül

“azért nem szabad megalkudni egy ördögi hatalommal, mert önmagunk feladása nem ér ennyit. Bele kell mondani az arcába, hogy visszaél a jogalkotás ethoszával, hogy csalással jut hatalomra, hogy a másféle hangok elhallgattatásával manipulálja az embereket, ami bűn.”

Iványi Gábor ma egy ország lelkésze lett. Fontos lenne, hogy mindenkihez eljusson a hangja.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Mr. Bell

  En az ocsai peket jeloltem Nobel-dijra, Egyenerteku.

  • AntiMáriaNéni

   Milyen igazad van. Ha választani kell a felcsúti Cipolla és az ócsai pék közül a Nobel-díjra jelölés kapcsán, akkor inkább az ócsai pék.

   • Mr. Bell

    Senki sem jelolte Orbant Nobel-dijra. Ellenben a szerencsetlen ivanyi es csapata mar okoztak rohogogorcsot a kereletlen levelukkel. :DDDD

    • AntiMáriaNéni

     Lehet, hogy szerencsétlen egy kicsit a lelkész úr, de nem hiszem, hogy több vétke lenne, mint Cipollának.

     • Mr. Bell

      Teljesen biztos, hogy sokkal keveseb bune van, mint Orbannak. A jeloles ennek ellenere tobb, mint megmosolyogtato, tekintettel arra a tenyre, hogy a jelolesi folyamat nem ilyen. Senki nem kivancsi arra, bizonyos emberek, kit es milyen aberracio alapjan latnanank szivesen a Nobel-dijasok kozott. Ertem ,hogy szimbolikus lepesnek szantak, de inkabb onmagukat jarattak le ezzel.

     • AntiMáriaNéni

      Ez egy lépés volt tőle. Lehet, hogy balfékség, de megbocsátható. Én a többi tette alapján ítélem meg az öreget.

     • Mr. Bell

      Es ez igy van jol.

     • Szabó Vera

      Iványi “szimbolikus” lépése lehet “megmosolyogtató ” DE tett valamit ! Felhívta a figyelmet Orbán maffia főnök és mocskos bandájára. ……tarthatatlan a helyzet!

     • Sándor Pál

      …”hajrá Magyarok”!…

    • Polgár Attila

     Ön degenerált,viszlát a jövőben!

     • Mr. Bell

      :DDD
      Szevasz ocsi, a multbol! A pufajkad megvan meg?

     • Gyöngyi Farkas

      Bocsánat..most vagyunk időutazáson..és vissza a múltba.Nem vagyok elkötelezett sehova..csak itt élek..még.

 • István Pethő

  Iványi Gábor se lát tovább az orránál? Borbély József az igazi hazafi! Az igazi nép megmentő! Elgondolásáért még börtönt is szenvedett! Mégis kitart az elve mellett, noha még a “harcos társai” is ellene léptek! Borbély Józsefé legyen a BÉKE DÍJ! Borbély József még meg tudja hálálni! Soros nagy kárt tett az országgal, hogy “nyakunkra taníttatta” az alávaló, korrupt, hazaárulkó gárdát!

  • Szabó Vera

   Megnéztem ki a túró ez a Borbély ……..hát egy szélhámos a sok közül ! Ilyen Borbély-félék nem fogják az országot kihúzni a sz@rból . Náluk is megy a hablaty, de tehetségük nulla !

 • Szabó Vera

  Iványi csöppet megkésett ezzel ! Ő is már akkor kezdett el pampogni, mikor hozzá is közelít a narancsos maffia ! Ha nyitott szemmel élt volna, már akkor észreveszi, mekkora gazember Orbánc mikor az orsós-pulyákat keresztelte !

  • Laszlo Fekete

   Kedves Vera! Ő már nagyon régen ugyanezt “pampogja”!

   • Szabó Vera

    Nagyon sokan voltak/vannak Orbánc körül – így Iványi is – akik nem állították meg időben a csúti törpe ámokfutását. Az okos ember nem utólag ajvékol.

    • Sziklainé Kata

     Nem kedves, az okos ember tanul a tévedésekből. Mert nincs tévedhetetlen.

     • Szabó Vera

      Sajnos Iványi tévedése miatt százezrek meghaltak, nyomorba kerültek ……. Nem igaz, hogy nem látta mi folyik orbáncék háza táján !

     • Péter Korbuly

      Való igaz, hogy nincs tévedhetetlen ember: „Mindenki a saját hibájából tanul, de az okos másokéból.”
      Iványi Gábor, ha nem látta Orbán hibáit a Hősök terén elhangzott beszéde után, akkor 1993-ban már látnia kellett volna. Ekkor keresztelte meg Orbán Ráhelt.

     • Cherry

      Ma is megkeresztelné, mert a keresztséget nem tagadja meg senkitől. Ezt egy riportban mondta. Nem ő tehet Orbán bűneiről.

 • István Pethő

  MINDEN TV CSATORNÁNAK

  Szomorú nagyon, hogy nincsen saját énjük
  A nemzet érdekét nem hagyják, hogy nézzük
  Csak azt a fertelmes korrupciót adják
  Amiben a pártok egymást folyton marják

  Tudjuk már kellően, mind egy kutya kölke
  Mit pénzzel fizetnek, csak az van engedve
  Marionett báb lett szinte minden pártból
  Nem is akar válni egy se madzagától

  Már az se meglepő! Tévék is ilyenek
  Azt adhatják, amit engednek pénzesek
  Mert a munkájukat veszítené el, ha
  Egyszer is a népnek érdekébe adna

  Tévések figyelem! Lehet élet másnál
  Nem kell rabnak lenni már a „médiánál”
  Ha nyíltan nem lehet, lopva kell meg tenni
  Borbély József elvét kéne sugározni

  Annyit kell csak tenni, hogy a viták napján
  Borbély szellemét is néha meg villantják
  Jobban figyel a nép a lopott adásra
  Lenne úgy esélyünk a „feltámadásra”

  A havi juttatás, amit Borbély ígér
  Minden párt szavánál magasan többet ér
  Tévévezetők is részesei lesznek
  Fittyet hányhatnak a rabszolgarendszernek

  Média kell mindig! Nem lesz megszüntetve
  Kell, hogy tudja a nép, merre van vezetve
  Munkát megfizetjük, csak el kell végezni
  Nem lesz korrupt, aki el akarná lopni

  Kell a nyilvánosság Borbély Józsefnek is
  Kell, hogy megismerje a nép nézeteit
  Hamar belátnák, hogy a jó út Borbélyé
  A korrupt vezetés úgy lehet a múlté

  Pethő István

 • Hiszek1Fideszben

  Hogyan van ez a Nóbel Béke Díjra jelőlés vajon mert mi itt Mezőkövesden Orbán Viktor Miniszter Elnök Úrat jelölnénk.

  • Pal Arady

   Ti. Mind a hárman a fonyóból..
   A többi párezer meg a pokolba kívánja a vezért a kollaboránsaival (veletek) együtt..

  • Sándor Pál

   Orbánt?,akkor te 1 hazaáruló vagy,-talán ő csökkentette a benzin árát nálatok?,látott ma orvos?!

  • Pál Ambrus

   Egy geccinek hívott valaki hogy lehet még miniszter is ?-Ja hogy a rablók főnöke,akkor tik is azok lennétek kövesden !?

  • Szabó Vera

   Idióta birkák lakják Mezőkövesdet? A narancsos birkák leszegett fejjel követik a csúti törpét és szótlanul legelik a sz@ros füvet. ….remélem vicc volt!

  • Csilla Horvath

   Konzultáljon orvosával, gyógyszerészével…

 • Wincs Eszter
  • Pal Arady

   Szabotázs!! 🙂

  • Szabó Vera

   Szerintem a csúti ha ezt látná dobna egy hátast !………

 • István Gál

  Úgy gondolom, jobb később, mint soha. Mindenki saját lelkiismerete szerint döntse el, hogy a jövőben milyen rendszerben szeretne élni. Ha úgy érzi, hogy az Orbán kormány jobb életkörülményt nyújtott és biztonságos jövőt teremt, a felnövekvő nemzedék számára, akkor támogassa a jótevőjét és az utolsó napon Isten előtt se tagadja a tettét. Aki úgy gondolja, hogy eladta a lelkét a sátánnak és nyomorba taszítja az embereket és az országot az álljon fel és ordítsa, hogy emberhez méltó életet szeretne élni, hogy mindenki meghalja az áldozat hangját. Meggyőződésem, hogy Orbán Viktor nem méltó arra, hogy Magyarország miniszterelnöke legyen. Orbán Viktor már régen eladta a sátánnak a becsületét, és azok is, akik őt követik. Az utolsó napon mindenkinek el kell számolni a cselekedeteivel. “Kerüld azokat, akiknek árucikk lehet a becsületük”

  • Péter Karsko

   Fordulj orvoshoz. Valami komoly baj van a te fejedbe.

   • Szabó Vera

    Karsko Petya , te is CSAK egy rohadék fidess-troll vagy a CÖF-ös bandából !Jellemző, hogy “Mária néni ” tetszikelte a süket dumádat! Hazaáruló narancsos férgek !

 • azember

  Állítólag Hitler orvosainak voltak utólag lelkifurdalásai, hogy időben – a fóbiás paranoia(Mussolini is) felismerésekor – nem cselekedtek.

 • labtyu

  Az itteni hozzászólások minősége,helyessége,tartalma is pontosan tükrözi azt a mentális állapotot, amiért a maffia uralkodni tud az országon.

  • Szabó Vera

   Fordítva labtyu ! A mocskos narancsos maffia tett bennünket ilyenné ! Tudod a tehetetlenség egyik megnyilvánulása a trágár beszéd, a következő a verekedés………. nincs messze az az idő mikor a mocskos fideszes maffiózókat pofán verjük ! ….kezdjük a hazug, tolvaj, hazaáruló vályogsori suttyóval ……… ezeknek a patkányfajzatoknak a szép szó már kevés !

 • Mária néni

  Ez az ember degeneráltnak néz ki.

  • Szabó Vera

   Mi van te ócska tróger? ……a vezéred kölkeit Iványi keresztelte, de már rájött arra, mekkora gazember Orbán !

   • Mária néni

    Sivalkodj!

    • Szabó Vera

     Mocskos troll !

     • Mária néni

      Kussolsz

     • Szabó Vera

      Már senki nem foglalkozik veled, vén narancsos gazember.? ……..mindenki csak röhög rajtad. A féreg fajtádat mindenki utálja ……… vesztes vagy Marcsa! ha-ha-ha-ha

     • Mária néni

      Azért lesz 2/3-adunk megint. :-)))

 • Zord Vazul

  Sértődött, sikertelen ember szövege.

  • Sziklainé Kata

   Túlontúl sok sértődött és sikertelen ember van az országban.
   Mert aki nem hajbókol, azt megalázzák, ellehetetlenítik.
   Ezt már csak kemény diktatúrával lehet fenntartani – és félő, hogy így lesz.

   • Mária néni

    Akkor sivalkodj!

  • Szabó Vera

   Vazul neked a Mariska az anyád?….vagy az apád?……Mocskos CÖF-ös majmok !

   • Zord Vazul

    Nem illik anyázni! Ha nincs érved, akkor ne írj semmit! (Édesanyám 1980-ban meghalt)

    • Szabó Vera

     Te akarod megmondani mi illik vagy nem? Mária néni a mocskos fidess trollra kérdeztem, hogy az anyád-e , mert hasonló mocsok vagy ! Legyen vége a rohadék fajtátok ámokfutásának !

     • Zord Vazul

      Jól bemutatkoztál. Kíváncsi lennék a zárójelentésedre. Nem valami hiány hozza ki belőled az állatot, vagy ez az alapjáratod?

  • Cherry

   Sikeres ember, minden pert megnyert Orbán ellen. AZ egy dolog, hogy a neki ítált pénzt is úgy kellett kivasalni a kormányból, mert nem adták neki oda, a neki szánt 1%-okat pedig nem kapja meg.

 • Mária néni

  Értem én, hogy Iványi Gábor fröcsög Orbán Viktorról, de miért kellett a cikkhez egy ápolatlan hajléktalan képét mellékelni?

  • Szabó Vera

   Mocskos vén gazember! ….addig jó volt, Iványi, míg a komcsiból átvedlett Viktor kölkeit kellett megkeresztelni ? …….. de Iványi sem hülye, rájött, hogy a csúti suttyó a narancsos maffia feje !

   • Mária néni

    Brühühü

 • Ili Juhász

  IVÁNYI GÁBORNÁL TISZTÁBBAN ÉRTHETŐBBEN MEGFOGALMAZNI NEM LEHET ,KÖSZÖNET HOGY KIMONDJA AMIT SOKAK ÉREZNEK:

  • Mária néni

   Részegséget?

 • Balázs Nagy

  Komenista pap!

 • Alfréd Sinkovics

  A fiatalság tudna fellépni V rendszere ellen, mint 56-ban, de mivel értelmetlennek tartja a fellépést, inkább elmegy. Így lassan valamilyen nyugdíjas, aztán lassan elnéptelenedő országgá válunk. Enélkül is nehéz lenne megőrizni népességünket, de így az ügy reménytelenné vált. Elmebeteg módjára időnként az O-M monarchiát vizionálom,,ert az gazdaságilag jó évtizedeket hozott nekünk, de ov rendszerével távirati sebességgel távolodunk a demokratikus(?) világtól. Kitámolygott …..ba hatszáz ezer emberünk. Az idős szülök magukra maradtak, dehát értik a helyzetet.