Iványi Gábor leleplezte Orbán titkát: innen már nincs visszaút, az ítélet kemény

Forrás: nol.hu

A lelkész ítélete

Minden korban vannak  olyan emberek, akik erkölcsi mérceként szolgálhatnak az olyan  egyszerű emberek számára, mint mi vagyunk. Ezek az emberek – költők, zenészek, nagy gondolkozók – képesek arra, amire mások nem: kimondják a kimondhatatlant. Iványi Gábor, lelkész is ilyen ember lett, amikor leleplezte Orbán Viktor sötét titkát.

Iványit annak okán szólaltatta meg a 168 óra (és számolt be a 24.hu), hogy még a múlthéten Nobel-békadíjra jelölte Soros Györgyöt. Mint a lelkész elmondta:

“olyan mérhetetlenül szégyellnivaló és sátáni, amit vele műveltek, hogy nem volt jobb ötletünk arra, miképpen lehet ez ellen valamit tenni. De valamit tenni kellett.”

Iványi kerek-perec kijelenti, hogy Orbán Viktort sátáninak tartja. És egy lelkész szájából, aki alapvetően azért küzd, hogy az emberek lelkét megmentse, félelmetes állítás. Hát milyen ember lehet az, akiben már Iványi sem látja a jónak már a  szikráját sem? Talán ezért is gondolja a lelkész úgy, hogy

“Még ha gyenge is a hang, egy adott időszakban igenis megrengeti a némaságban vagy a csak saját hangja által betöltött űrben előretörő hatalmat.”

Márpedig a sátáni hatalommal szembe kell szállni. Ez kétségtelen.

Hűség önmagunkoz

Iványi szerint egyébként “teljesen értelmetlen a háborúskodás, béke kellene a jó ügyekhez, mert a mostani helyzetben csak túlélni, vigasztalni, szökni lehet, abnormális állapot ez, ahogy az is, ha valaki újabb és újabb ellenségeket keres, míg végül már nem marad más, és maga ellen kezd küzdeni.” Majd  hozzáteszi, hogy

“Ilyen időszakban az emberek föladják, megkeserednek, vagy hasonulnak ehhez a rendszerhez. Olyan ez, mint amikor a terroristák által túszul ejtett emberek egy idő után szimpatizálni kezdenek fogvatartóikkal, sőt, még szerelmek is ki tudnak alakulni. Bonyolult az emberi lélek.”

Fontos ez: nem engedhetünk az éberségünkből. Nem  kényelmesedhetünk bele a Fidesz posványába, hiszen pontosan erre játszanak. El akarják érni, hogy elfelejtsük a szabadság ízét és a bátorság erejét. Végezetül

“azért nem szabad megalkudni egy ördögi hatalommal, mert önmagunk feladása nem ér ennyit. Bele kell mondani az arcába, hogy visszaél a jogalkotás ethoszával, hogy csalással jut hatalomra, hogy a másféle hangok elhallgattatásával manipulálja az embereket, ami bűn.”

Iványi Gábor ma egy ország lelkésze lett. Fontos lenne, hogy mindenkihez eljusson a hangja.

loading...

79 Comments

 1. Milyen igazad van. Ha választani kell a felcsúti Cipolla és az ócsai pék közül a Nobel-díjra jelölés kapcsán, akkor inkább az ócsai pék.

 2. Senki sem jelolte Orbant Nobel-dijra. Ellenben a szerencsetlen ivanyi es csapata mar okoztak rohogogorcsot a kereletlen levelukkel. :DDDD

 3. Lehet, hogy szerencsétlen egy kicsit a lelkész úr, de nem hiszem, hogy több vétke lenne, mint Cipollának.

 4. Teljesen biztos, hogy sokkal keveseb bune van, mint Orbannak. A jeloles ennek ellenere tobb, mint megmosolyogtato, tekintettel arra a tenyre, hogy a jelolesi folyamat nem ilyen. Senki nem kivancsi arra, bizonyos emberek, kit es milyen aberracio alapjan latnanank szivesen a Nobel-dijasok kozott. Ertem ,hogy szimbolikus lepesnek szantak, de inkabb onmagukat jarattak le ezzel.

 5. Ez egy lépés volt tőle. Lehet, hogy balfékség, de megbocsátható. Én a többi tette alapján ítélem meg az öreget.

 6. Iványi Gábor se lát tovább az orránál? Borbély József az igazi hazafi! Az igazi nép megmentő! Elgondolásáért még börtönt is szenvedett! Mégis kitart az elve mellett, noha még a “harcos társai” is ellene léptek! Borbély Józsefé legyen a BÉKE DÍJ! Borbély József még meg tudja hálálni! Soros nagy kárt tett az országgal, hogy “nyakunkra taníttatta” az alávaló, korrupt, hazaárulkó gárdát!

 7. Iványi “szimbolikus” lépése lehet “megmosolyogtató ” DE tett valamit ! Felhívta a figyelmet Orbán maffia főnök és mocskos bandájára. ……tarthatatlan a helyzet!

 8. Iványi csöppet megkésett ezzel ! Ő is már akkor kezdett el pampogni, mikor hozzá is közelít a narancsos maffia ! Ha nyitott szemmel élt volna, már akkor észreveszi, mekkora gazember Orbánc mikor az orsós-pulyákat keresztelte !

 9. Bocsánat..most vagyunk időutazáson..és vissza a múltba.Nem vagyok elkötelezett sehova..csak itt élek..még.

 10. MINDEN TV CSATORNÁNAK

  Szomorú nagyon, hogy nincsen saját énjük
  A nemzet érdekét nem hagyják, hogy nézzük
  Csak azt a fertelmes korrupciót adják
  Amiben a pártok egymást folyton marják

  Tudjuk már kellően, mind egy kutya kölke
  Mit pénzzel fizetnek, csak az van engedve
  Marionett báb lett szinte minden pártból
  Nem is akar válni egy se madzagától

  Már az se meglepő! Tévék is ilyenek
  Azt adhatják, amit engednek pénzesek
  Mert a munkájukat veszítené el, ha
  Egyszer is a népnek érdekébe adna

  Tévések figyelem! Lehet élet másnál
  Nem kell rabnak lenni már a „médiánál”
  Ha nyíltan nem lehet, lopva kell meg tenni
  Borbély József elvét kéne sugározni

  Annyit kell csak tenni, hogy a viták napján
  Borbély szellemét is néha meg villantják
  Jobban figyel a nép a lopott adásra
  Lenne úgy esélyünk a „feltámadásra”

  A havi juttatás, amit Borbély ígér
  Minden párt szavánál magasan többet ér
  Tévévezetők is részesei lesznek
  Fittyet hányhatnak a rabszolgarendszernek

  Média kell mindig! Nem lesz megszüntetve
  Kell, hogy tudja a nép, merre van vezetve
  Munkát megfizetjük, csak el kell végezni
  Nem lesz korrupt, aki el akarná lopni

  Kell a nyilvánosság Borbély Józsefnek is
  Kell, hogy megismerje a nép nézeteit
  Hamar belátnák, hogy a jó út Borbélyé
  A korrupt vezetés úgy lehet a múlté

  Pethő István

 11. Hogyan van ez a Nóbel Béke Díjra jelőlés vajon mert mi itt Mezőkövesden Orbán Viktor Miniszter Elnök Úrat jelölnénk.

 12. Ti. Mind a hárman a fonyóból..
  A többi párezer meg a pokolba kívánja a vezért a kollaboránsaival (veletek) együtt..

 13. Orbánt?,akkor te 1 hazaáruló vagy,-talán ő csökkentette a benzin árát nálatok?,látott ma orvos?!

 14. Egy geccinek hívott valaki hogy lehet még miniszter is ?-Ja hogy a rablók főnöke,akkor tik is azok lennétek kövesden !?

 15. Nagyon sokan voltak/vannak Orbánc körül – így Iványi is – akik nem állították meg időben a csúti törpe ámokfutását. Az okos ember nem utólag ajvékol.

 16. Megnéztem ki a túró ez a Borbély ……..hát egy szélhámos a sok közül ! Ilyen Borbély-félék nem fogják az országot kihúzni a sz@rból . Náluk is megy a hablaty, de tehetségük nulla !

 17. Úgy gondolom, jobb később, mint soha. Mindenki saját lelkiismerete szerint döntse el, hogy a jövőben milyen rendszerben szeretne élni. Ha úgy érzi, hogy az Orbán kormány jobb életkörülményt nyújtott és biztonságos jövőt teremt, a felnövekvő nemzedék számára, akkor támogassa a jótevőjét és az utolsó napon Isten előtt se tagadja a tettét. Aki úgy gondolja, hogy eladta a lelkét a sátánnak és nyomorba taszítja az embereket és az országot az álljon fel és ordítsa, hogy emberhez méltó életet szeretne élni, hogy mindenki meghalja az áldozat hangját. Meggyőződésem, hogy Orbán Viktor nem méltó arra, hogy Magyarország miniszterelnöke legyen. Orbán Viktor már régen eladta a sátánnak a becsületét, és azok is, akik őt követik. Az utolsó napon mindenkinek el kell számolni a cselekedeteivel. “Kerüld azokat, akiknek árucikk lehet a becsületük”

 18. Állítólag Hitler orvosainak voltak utólag lelkifurdalásai, hogy időben – a fóbiás paranoia(Mussolini is) felismerésekor – nem cselekedtek.

 19. Az itteni hozzászólások minősége,helyessége,tartalma is pontosan tükrözi azt a mentális állapotot, amiért a maffia uralkodni tud az országon.

 20. Idióta birkák lakják Mezőkövesdet? A narancsos birkák leszegett fejjel követik a csúti törpét és szótlanul legelik a sz@ros füvet. ….remélem vicc volt!

 21. Túlontúl sok sértődött és sikertelen ember van az országban.
  Mert aki nem hajbókol, azt megalázzák, ellehetetlenítik.
  Ezt már csak kemény diktatúrával lehet fenntartani – és félő, hogy így lesz.

 22. Értem én, hogy Iványi Gábor fröcsög Orbán Viktorról, de miért kellett a cikkhez egy ápolatlan hajléktalan képét mellékelni?

 23. Sajnos Iványi tévedése miatt százezrek meghaltak, nyomorba kerültek ……. Nem igaz, hogy nem látta mi folyik orbáncék háza táján !

 24. Mi van te ócska tróger? ……a vezéred kölkeit Iványi keresztelte, de már rájött arra, mekkora gazember Orbán !

 25. Mocskos vén gazember! ….addig jó volt, Iványi, míg a komcsiból átvedlett Viktor kölkeit kellett megkeresztelni ? …….. de Iványi sem hülye, rájött, hogy a csúti suttyó a narancsos maffia feje !

 26. IVÁNYI GÁBORNÁL TISZTÁBBAN ÉRTHETŐBBEN MEGFOGALMAZNI NEM LEHET ,KÖSZÖNET HOGY KIMONDJA AMIT SOKAK ÉREZNEK:

 27. Te akarod megmondani mi illik vagy nem? Mária néni a mocskos fidess trollra kérdeztem, hogy az anyád-e , mert hasonló mocsok vagy ! Legyen vége a rohadék fajtátok ámokfutásának !

 28. Karsko Petya , te is CSAK egy rohadék fidess-troll vagy a CÖF-ös bandából !Jellemző, hogy “Mária néni ” tetszikelte a süket dumádat! Hazaáruló narancsos férgek !

 29. Való igaz, hogy nincs tévedhetetlen ember: „Mindenki a saját hibájából tanul, de az okos másokéból.”
  Iványi Gábor, ha nem látta Orbán hibáit a Hősök terén elhangzott beszéde után, akkor 1993-ban már látnia kellett volna. Ekkor keresztelte meg Orbán Ráhelt.

 30. Jól bemutatkoztál. Kíváncsi lennék a zárójelentésedre. Nem valami hiány hozza ki belőled az állatot, vagy ez az alapjáratod?

 31. Már senki nem foglalkozik veled, vén narancsos gazember.? ……..mindenki csak röhög rajtad. A féreg fajtádat mindenki utálja ……… vesztes vagy Marcsa! ha-ha-ha-ha

 32. Fordítva labtyu ! A mocskos narancsos maffia tett bennünket ilyenné ! Tudod a tehetetlenség egyik megnyilvánulása a trágár beszéd, a következő a verekedés………. nincs messze az az idő mikor a mocskos fideszes maffiózókat pofán verjük ! ….kezdjük a hazug, tolvaj, hazaáruló vályogsori suttyóval ……… ezeknek a patkányfajzatoknak a szép szó már kevés !

 33. A fiatalság tudna fellépni V rendszere ellen, mint 56-ban, de mivel értelmetlennek tartja a fellépést, inkább elmegy. Így lassan valamilyen nyugdíjas, aztán lassan elnéptelenedő országgá válunk. Enélkül is nehéz lenne megőrizni népességünket, de így az ügy reménytelenné vált. Elmebeteg módjára időnként az O-M monarchiát vizionálom,,ert az gazdaságilag jó évtizedeket hozott nekünk, de ov rendszerével távirati sebességgel távolodunk a demokratikus(?) világtól. Kitámolygott …..ba hatszáz ezer emberünk. Az idős szülök magukra maradtak, dehát értik a helyzetet.

 34. Ma is megkeresztelné, mert a keresztséget nem tagadja meg senkitől. Ezt egy riportban mondta. Nem ő tehet Orbán bűneiről.

 35. Sikeres ember, minden pert megnyert Orbán ellen. AZ egy dolog, hogy a neki ítált pénzt is úgy kellett kivasalni a kormányból, mert nem adták neki oda, a neki szánt 1%-okat pedig nem kapja meg.

 36. My husband and i got now fortunate Peter could finish off his survey through your ideas he acquired through your web page. It’s not at all simplistic to just be giving for free procedures which often most people have been making money from. And we also already know we have got the blog owner to thank for this. The main illustrations you have made, the simple blog navigation, the relationships you will give support to promote – it’s got mostly fantastic, and it’s leading our son and the family consider that that article is exciting, and that is seriously fundamental. Many thanks for everything!

 37. I wish to express my respect for your generosity supporting folks that have the need for guidance on this one area of interest. Your special dedication to getting the solution along had been extraordinarily useful and have without exception encouraged individuals like me to attain their targets. Your personal useful report signifies much a person like me and even further to my mates. With thanks; from everyone of us.

 38. My spouse and i got absolutely fulfilled Jordan could conclude his survey via the precious recommendations he came across in your site. It is now and again perplexing to just choose to be offering tips and hints many others may have been selling. And we all figure out we have got you to give thanks to for this. Most of the illustrations you’ve made, the easy web site navigation, the friendships you give support to foster – it is everything amazing, and it is leading our son and us imagine that that issue is entertaining, which is unbelievably important. Thanks for all!

 39. Needed to compose you one very small observation so as to say thanks as before for the wonderful guidelines you have shown on this page. It was certainly seriously generous of you to present extensively what exactly most of us would’ve sold as an ebook to get some cash for themselves, especially seeing that you could possibly have done it in case you wanted. Those good ideas as well served like the fantastic way to recognize that other individuals have a similar dreams like my personal own to learn more related to this problem. I am certain there are some more enjoyable opportunities up front for individuals that view your site.

 40. A lot of thanks for your whole work on this web site. My niece delights in setting aside time for investigations and it’s obvious why. A lot of people learn all relating to the dynamic method you make very important techniques via the web site and therefore invigorate participation from other individuals about this concern plus my child is undoubtedly discovering a lot. Have fun with the rest of the new year. Your performing a tremendous job.

 41. I am glad for commenting to let you be aware of what a brilliant discovery our child went through using your web site. She learned lots of details, not to mention what it is like to possess an amazing teaching nature to let the others without problems know just exactly some grueling issues. You actually surpassed readers’ desires. I appreciate you for offering those useful, trusted, edifying and as well as fun tips about that topic to Janet.

 42. I would like to show my respect for your kindness for men who have the need for help on this one study. Your very own dedication to getting the message all around ended up being exceptionally useful and have always made men and women much like me to achieve their endeavors. Your invaluable information implies a great deal to me and additionally to my peers. Thank you; from everyone of us.

 43. I would like to voice my affection for your kindness in support of persons that require help on this study. Your real commitment to getting the solution up and down appeared to be really invaluable and have surely made ladies like me to arrive at their desired goals. Your new warm and helpful recommendations denotes a lot to me and especially to my colleagues. Thanks a lot; from everyone of us.

 44. I wanted to send you one very little word so as to say thanks a lot once again over the breathtaking techniques you’ve shared above. It is certainly incredibly generous of people like you to give openly exactly what a lot of folks could have distributed for an ebook to get some bucks for their own end, especially considering that you could have tried it if you ever considered necessary. The things likewise worked as the good way to be certain that other people online have the same eagerness much like my very own to figure out more and more in regard to this problem. I am sure there are several more pleasurable situations in the future for many who read through your blog.

 45. I simply needed to thank you very much yet again. I am not sure the things I could possibly have worked on without the secrets shown by you on such a field. It had been a very troublesome situation in my view, nevertheless witnessing your specialized tactic you processed it made me to cry over contentment. Now i’m happier for this guidance and thus hope you find out what a great job you’re carrying out training men and women by way of your site. I’m certain you haven’t met all of us.

 46. I wanted to send you this little word to say thanks as before for your personal wonderful methods you have shown on this website. It’s certainly seriously generous with you to convey openly precisely what a few individuals would have advertised for an e-book to help with making some dough for themselves, certainly since you might have tried it in case you wanted. The tips also acted like the fantastic way to comprehend other individuals have the same dreams like mine to figure out significantly more around this issue. Certainly there are numerous more pleasurable instances ahead for those who look over your blog.

 47. I simply wanted to appreciate you all over again. I do not know the things that I might have accomplished in the absence of the actual creative concepts contributed by you concerning such a theme. Completely was the difficult case in my view, however , coming across this well-written technique you handled the issue forced me to cry with joy. I am just happier for the assistance and in addition have high hopes you know what a great job you have been carrying out instructing other individuals via your web site. Most probably you’ve never got to know all of us.

 48. I would like to show appreciation to you for rescuing me from this particular crisis. Just after researching through the internet and meeting methods which are not pleasant, I figured my entire life was gone. Existing minus the answers to the problems you’ve sorted out by means of your entire article content is a serious case, as well as ones that might have in a wrong way affected my entire career if I hadn’t noticed your site. The know-how and kindness in touching a lot of things was priceless. I don’t know what I would have done if I hadn’t come across such a point like this. I can at this moment look forward to my future. Thank you so much for the professional and effective guide. I won’t think twice to suggest the website to any individual who needs and wants assistance about this problem.

 49. I am glad for writing to let you be aware of what a great discovery my friend’s child gained viewing the blog. She picked up plenty of pieces, with the inclusion of what it’s like to have an awesome coaching mood to have many more completely know just exactly some complicated issues. You truly surpassed my expected results. Many thanks for rendering such helpful, dependable, edifying and in addition cool guidance on the topic to Kate.

 50. I simply want to tell you that I’m very new to blogs and actually enjoyed your blog site. Likely I’m likely to bookmark your website . You amazingly come with wonderful article content. Regards for sharing your blog site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.