Kemény üzenetet kapott Orbán: “Pofon leszel verve, de nagyon!” – ezrek állnak a kezdeményezés mellé

Bandita a népszerű blogger nagyon kemény bejegyzést tett közzé, ezrek osztják írását. Változtatás nélkül közöljük.

Üzenet Orbán vasutas Viktornak: Pofon leszel verve, de nagyon!

Csak nekem tűnik a qrva anyjának, vagy tényleg elmondhatta Orbán a nagy vasútépítéssel kapcsolatban, hogy nem fontos a haszna, csak menjen rajta a vonat?
Mi a fenét képzel ez a mocsok, hogy az én adómból csak úgy rálocsol a szinte semmire egy nagy halom száz milliárdot?
Mi a fenét képzel az az ország, amelyik egy ilyen bejelentés után nem vállalja a súlyos testi sértés vétségét, és nem töri el a geci kezét lábát?
Mi a fenét akarunk mi választók, ha csak ennyit ér nekünk az adónk felhasználása, és nem rontunk ordítva az ilyen emberre?
Mindenkinek van rendes orvosi ellátása? 

Mindenki meg van fizetve a munkája után, vagy minden jó így ahogy van, mert nem tudunk rajta változtatni?
Még nem éhezik a gyereked, viszont a szomszéd kéményéből már nem száll fel a füst, de inkább nem veszed észre.
Már annyit eltékozolt az Orbán banda az adódból, hogy még egy csepp már nem számít, legfeljebb az írástudatlan Lőrinc megint nem tudja mit vesz meg belőle, és lehet rajta mosolyogni egy jót.

Mert az ellenzék gyenge, veszekszik, nincs program, nincs összefogás,nincs lista, nincs remény, mert a Fidesz úgy is nyer.
Így biztosan fog.
Ha nem érzi a kormány a dühöt amit a cselekedete kivált, csak még jobban bele fog röhögni a képedbe, a képünkbe, és vigyorogva lopja szét az életed.
Ezt akarod?
Vagy fogod magad, és cselekszel.
Nem magadért, hanem a gyerekedért, a rokonodért, a barátodért, a szomszédodért, még az ellenségedért is, ha úgy érzed van ilyen.
Odamész az első politikushoz, képviselőhöz aki szimpatikus neked, de nem ért egyet a másik ellenzékivel, rálépsz a lábára, és beleleheled az arcába:
-Nem érdekelnek a pártok, a listák, a jelöltek, a személyes nézetetek, a vitátok, az akaratotok. Én, a gyermekem, a családom, a szomszédom, de még az ellenségem sem akar egy olyan országban élni, ahol naponta hazudnak nekem az életemről, és abba még bele sem szólhatok. Ennek változnia kell. Nem akarok a férjemmel, a feleségemmel,a párommal, a gyerekemmel évente találkozni, mert az már elhagyta az országot, vagy arra készül. Az elvégzett munkámért fizessenek meg, a befizetett adómból nekem legyen jobb orvosi ellátásom, modern oktatásom, élhető országom.


Mi ebben a qrva nehéz? Átlépni a saját árnyékon, és másnak is engedni a fényből? Kicsit engedni a fene nagy okosságból, és végre tökösen meglépni azt ami nem csak nekem jó, de a másiknak is jobb lesz tőle?
Ugye nem olyan helyen él az ember, ahol csak maga a fontos, csak neki van igaza, és csak azért is neki legyen jó, közben meg összedől minden körülötte?

Egy esélye van itt mindenkinek aki a józan eszét használja, mert Orbán Viktor nem fog kegyelmezni senkinek, aki nem azt csinálja amit ő akar.
Mert ő már csak ilyen. A Te adód az ő pénze, és a pofád befogod, ha stadionra, vasútra, erőműre vagy helikopterre költi.
Most már egy kicsit már jobban érzem magam, remélem te is.
BANDITA.

158 Comments

 1. A demokráciát már lebontották Orbánék, így azután erre már ne hivatkozz. Az elviselhetetlenség nevében.

 2. Ezt a mostani rendszert minek nevezed Te????? Ettől a rendszertől bármi eddigi rendszer jobb volt a hibáival együtt!!! Ez egy mérhetetlen pökhendi korrupt maffia rendszer!!! Le vagyunk szarva mink a többség és a saját szavazói is! CSAK NEM AKARJÁTOK ÉSZRE VENNI!!!

 3. Igen, csak annyi kellene ami tőlünk nyugatabbra a “rothadó kapitalizmusban” működik, ezt pedig úgy hívják, hogy élni és élni hagyni!!!

 4. En tudom mi kell nektek,otszazezer kemeny farku neger akik majd a felesegeiteket,lanyaitokat jol megkurja,akkor aztan utcara mentek,hogy hozzatok vissza Viktort.

 5. ÉRTHETETLEN HOGY SE AZ ELLENZÉK SE A LAKOSSÁG NEM HÁBORODOTT FEL, NEM VONULT AZ UTCÁKRA ÉS NEM KOVETELTE ORBÁN LEMONDÁSÁT EGY OLYAN MONDAT UTÁN, HOGY EGY 750 MILLIÁRDOS BERUHÁZÁSNAK MÁSODLAGOS A HASZNA.

 6. LÁTOM AZÉRT EZ INKÁBB NEKED MEG AZ ASSZONYODNAK S HA VAN LÁNYOD AKKOR INKÁBB NEKI HIÁNYZIK EGY KEMÉNY FAROK AMIVEL TÉGED IS JÓL SEGGBE TOLNÁNAK.

 7. Édes anyanyelvünk! Téged aztán jól meggyaláztak! A szerző meg a kommentelők jó része egyaránt. Járt valaki iskolába?

 8. ki a fasz beszél róluk? Lefutott téma, de mantrának jó… végre a jelennel kellene foglalkozni… szerény véleményem szerint, az istenetek, bebetonozhatta volna magát, rövid életére, ha okosan kufárkodik a 2/3 al, az EU-s pénzekkel, csak fel kellett volna emelni ezt a népet, aki annyira bízott benne, és akit olyan mértékben leszart… míg él, isten lehetne, ha emberként kezeli a nemzetét, és nem csak a seggnyalóit..ilyen egyszerű a politika..még ennyi ellenzéke sem lenne, ha okosan csinálja, és élni hagyná a “nemzetét” ami rég nem az övé…nem is élni hagyná, hanem felemelte volna, mit ahogy elvárták volna akkor, amikor polgári magyarországról ugatott…e elbaszta..se magyar, sem polgári nem lett az ország, hanem cseléd,közmunkás, s rabszolga, beteg, kiszolgáltatott , fáradt, rezignált, és reménytelen

 9. Nem értem a hozzászólásod. Ezt meg tudnad magyarázni? Aki nem szereti kormányt, az mind ” libsi demokrata”.? Más nincs?

 10. Sajnos én még ettől a cikktől nem érzem jobban magam! – de nagyon szeretném! Ehhez viszont ennek a rablóbandának el kell takarodnia innen!!!

 11. az óvodás felfogásod elárulja, hogy a te agyadat nem csupán kimosták, de el is távolították, már nincs mivel gondolkoznod, már csak ismételgeted orbán gyűlöletbeszédét

 12. Dehogy olvassa, a seggnyalók félnek megmutatni vagy megmondani neki. Azért ilyen pökhendi, mert azt érzi , hogy sok van a nyalogató mamákból és smitt palikból akik megalázkodnak előtte. A sikeres konzultáció azt mutatja, hogy 6 millió nem ért vele egyet. Remélem ezt a

  szavazáskor is kinyilvánítják, hogy nem rájuk szavaznak.

 13. Anyád hülye gyereke nevében IS, mert ellopnak mindent, átjátszanak a haveroknak. A jelenünket, a jövőnket és az utódaink jövőjét. Meg a szüleid pár nyugodt évét is, ha még élnek. Persze ha csókos geci vagy, akkor mindez nem érvényes! Bocs!

 14. Rettegsz egy nálad keményebb farkútól? Már van rá tabletta. Sajnos agyat viszont még nem tudnak beültetni sikerrel.

 15. Annyit hozzátennék, hogy a közösségi közlekedésre akkor is szükség van, ha nincs közvetlen haszna (a jegyek, bérletek ára nem fedez minden költséget), ugyanakkor élhetővé, működővé tesz egy várost, ahol a dolgozók, akik az adót fizetik, eljutnak a munkahelyükre, a diákok az iskolákba (biztonságosan!), és a levegő is tisztább lesz a kevesebb autó használata miatt. Ez a haszon tehát indokolttá tehetné azt is, hogy az adóforintjainkat veszteséges dolgokra is fordítsák, de ebben az esetben nincs ilyesmiről szó.
  Egy olyan vasútvonal, amelynek másodlagos haszna sincsen, teljesen felesleges. (Felcsúti kisvasút helyett 3-as metrót inkább! – ahogy többezren leírták már.)
  Amúgy is rengeteg felesleges dologra elszórta már a pénzünket a kormány, szóval teljesen indokolt a felháborodás (most is.).

 16. Ezeken már nem kell csodálkozni a ” libsi “erejéig tart a szókincsük ..Vagyis a béka popója alatt lógnak ezen a téren! Beragadnak ,csikorognak és nincs semmi fejlődésük a Magyar nyelv irányába !

 17. Na! Még egy Lőrincze Lajos! Legalább tanulnátok meg magyarul, mielőtt firkálni kezditek az ostobaságokat. 5 hiba másfél mondatban, nem semmi.

 18. Inkább kussolj! Agymosott fideszcsicska! Igaza van Kormányos úrnak! O1G! Eszetek semmi sincs, de vaknak nem kéne lenni. Mindannyian takarodjatok búsba!

 19. Orbánnak nem túl drága a hatalma megtartás érdekében felszítani a faisztoid érzéseket, lepusztítani az oktatást, polgárháborús szintig fokozni a társadalom megosztottságát. Persze az első dolga az volt, hogy létrehozta a saját testőrségét, mert a TEK az nem más, és bebetonozta Polt Pétert a főügyészi székbe. Majd még erősebben magához kötötte és folyamatosan lefizeti a feleségén keresztül, aki 5,5 milliós fizetést kap a Matolcsy vezette MNB-től. Ki van ez találva. Az ország, az pedig magasról le van …-va.

 20. Gyerünk ! Hangosan nyomd a fideszes süket dumát, hogy mindenki hallja ! ….. Farkas Flórit vedd magad mellé, hogy nyomatékot adj a hablatyodnak !

 21. Vén mocskos fideszes gazember! Nem szégyelled magad , hogy a hazaáruló csúti suttyó ánuszát fényezed ?……. nem sokáig tűrjük az ingyenélő, tolvaj narancsos maffiát!

 22. Cuzóka a narancsos maffia ellen nem könnyű “nyerni” !…….a csúti suttyó nagyon csúnya véget ér , mert a maffiózók, ha úgy tetszik a diktátorok nem szoktak az ágyikójukban meghalni.

 23. Az agymosott narancsosok nagyon fennhordják az orrukat a vályogsori suttyó vezérükkel együtt! A nagyképű, pökhendi csúti törpe már túlfeszítette a húrt!….ha elpattan ……..

 24. Laczkó ?…..te is beálltál a CÖF-ös majmok sorába ? Üdv. a mocskos BayerZsótinak aki a közpénzt a mocskos trollokra szórja !

 25. Öcsike a fajtád osztódással szaporodik?…….a mocskos narancsos férgek nagyon kártékonyak hazámra ! …….üdv a Pável haverodnak !

 26. Mi van csúti legény? ….a vályogsori cigólegények mind beszari majmok ! ……. a füstös pofádat előbb mosd meg !

 27. nekünk nem is kell demokrácia, mert az nem magyaroknak való, lásd a Kádár rendszert, sokkal jobban mentek ott a dolgok, de miért? Nem azért mert a hereéletmódot választő pártvezetők annyira jók lettek volna, dehogy, hanem azért mert az némileg hasonlított a magyar felfogáshoz, /amit ugye annak kitalálói nem vettek komolyan/, hogy közösen dolgozzunk közösen tegyünk egymásért és ne másszunk mások nyakára, hogy azok eltartsanak mert mi jól tudunk hazudni, ja nem… mer ugye a mai”demokráciá”nak nevezett tolvajság vagy mi döntse el más, az egy klikknek kedvező rendszer a többi meg szenvedjen néhány tökfej miatt, na ez a demokrácia

 28. .érdekes hogy most egy bizonyos népcsoportot kigúnyolsz és nincs semmi retorzió, hát akkor meg miről beszélünk?

 29. Te agyalágyult barom! A fideszes csőcselék az egy népcsoport? ……..milyen retorziót akarsz?…….tudod, mikor a csúti törpe és bandája az agyát játszotta – most már tudjuk Soros pénzén volt olyan kurv@ bátor – akkor mindenki ráhagyta, mert azt mondták fiatal…….most már vén , a pockos csúti és megint a buggyantagyát játssza !…elég volt a mocskos hazaáruló Orbáncból és maffia bandájából !

 30. Idióta! CSAK most gondolja, a barom fajtád, hogy minden narancssárga ….és az is marad ! Megbuggyant a narancslé a fajtád agyában és túlnyomást okoz!

 31. TRISTAN TZARA szellem beszél belőletek, a többségnek fogalma nincs ki volt ez a román, akitől a mai libsik merítenek, (lásd kétfarkú kutya, érdekes Horn idejében még kettőfarkú kutya volt 🙂 A dada rohamot indított a gondolkodás alapjai ellen, kétségbe vonta a nyelvet, az összefüggéseket, az azonosság elvét és a művészi kifejező eszközöket, egyáltalán: a művészet létjogosultságát. Általános szándék volt, hogy „tabula rasa” -t teremtsenek, megsemmisítsenek minden bevett felfogást, „kulturális vívmányt”, mindenféle kényszert és cenzúrát, és visszatérjenek a nullához, ahonnan kiindulva minden lehetséges.

 32. Noormális vagy?…….Hazudni a mocskos vályogsori cigófajtád szokott !……nézd a vezéredet, telipofával hazudik / hazudott és hazudni fog míg lélegzik !…….te pedig a seggében sunyítasz !

 33. egy bizonyos népcsoportot emlegettél többször is, miközben ők nem sértegettek téged, gondolkozz azért, mielőtt a hév elragad, tudom hogy nagyon kell a hatalom, kell az ingyen magas fizetés, stb, de azért légy tekintettel másokra is, legalább ne provokálj, ha tényleg igazságot seretnél. de ilyen fröcsögés mellet ki fog hinni neked? Na ?

 34. Nagyon gusztustalan a narancsos féreg fajtád! ………Miről dumálsz agymosott? …..a FarkasFlóriról és az orsós pereputtyról?…..esetleg a stróman Lölöről? …… A rohadék fajtád hablatyol hatalomról és ingyen fizetésről? …….. és az igazságról?.

 35. Ha egyáltalán tudod miről beszélsz. Merthogy HA igaz amiről hablatyolsz, akkor a te párod is sorra kerül és te, tátott szájjal fogod végig nézni, mert olyan csodát tesznek vele amit tőled biztos nem kap meg. Vagy mit fogsz csinálni? Megírtad már a menekülőtervet, mint az ovikban meg a sulikban? És merre vezet? Felcsútra, vagy a Cinege utcába? Szerintem egyiket se válaszd, mert ott is pofán leszel vágva.

 36. Urak, hölgyek! Minek vitázni a cöf🐑🐏 birkáival? Hallani nem hall,látni nem lát, csupán azt fújja amit a vezér a szájukba adat! Vakon,süketen bégetve libsiznek, amikor a vezérük is az volt! Fel kellene ébreszteni ezeket,bemutatni mi folyik ebben az országban!
  A m1 és echo tv-n kívül is van világ! Nagy mértékben hiányzik belőlük az inteligencia ami miatt az emberi mivoltuk a fent említett állat képében jelenik meg.Önálló gondolatuk nincs,az “emberi” kapcsolatot velük 3 beee vel /ezt értik csak/könnyen létre hozhatjuk,majd be is fejezhetjük! beee beee beee

 37. Én most az Mszp osztottam igy ki.Tényleg nem értem.Ha másért nem legalább a gyermekeinkért unokáinkért kell kiállni.Tulajdonképen mindenkinek minden jól van igy Szórni a pénzt mint tyúk a töreket.Mire a románoknak az ukránoknak?Ők is kapják otthon a nyugdijat,nekünk ki ad?Még azt sem kapjuk meg ami járna. .Emberek miért van a fejetek,hogy a kalapot rá lehesen tenni vagy gondolkozásra használni?

 38. Csak a Jobbik hiteles a többi a cionista babszínhaz tartozéka ,ezer szálon ,! Zaid naffa terrorista mióta ,téblábol itt 30 éve ,és ki engedte be ??? Orban viktor és gyurcsány fecó ,Ki hozta az orszagba ghaidh pharaon,szaudi kitüntetett terroristákat ? Orbán !!,Mocskos hazaáruló fergek ,mindenünket szetfosztottak ,megvedjük Magyarorszagot miközben 34 000 városnyi kitudja kiket beenged ,1300 ,fene tudja kiket pedig titokban ,mint kiderült ? Orbántól kell elsősorban megvédeni a hazát ,aztan a soros tervrtől ,hisz ott is csak a Jobbik tett feljelentést soros ellen ,amit Pintér elutaaított ,hogy nem létezik ilyen terv ! Meddíg lehet oltogatni az embereket, a soha el nem szamoltató szemkilövetős terrorista támigató mindenkori bábszínházzal és etetni a jónépet ??? Csak a Jobbik hiteles ,azert akarja a maffia ászavós domokos kivégezni a törvenytelen kamu vizsgálatával !!!

 39. Anyádat keresel itt te idióta fideszes tetű? Mért nem veszed észre már végre, hogy a kerti törpe Orbán téged is csak kihasznál. Azt ne képzeld, hogy ő megfog majd téged védeni bárkitől is. Ha jön a terrorista te leszel az első, akit oda fog lökni, hogy mentse a saját életét.
  Folyton hazudik arról, hogy nem kellenek a bevándorlók. TUDTAD, hogy befogadtunk titokban 1300 embert? Erről is hazudott Viktor, és mikor kiderült, próbálta terelni a szót a valóságról. TUDTAD?

 40. Te hülye, barom,nem veszed észre ,hogy mindenki elítél? Méghogy nem sértegettek! A Kövér bajszi azt mondta a záltalunk választott ellenzéknek a parlamentben,hogy nem érdemlik meg,hogy ott legyenek!!!!!!!!!!!!

 41. Csak azt tudnám hogy mit keresnek ezen az oldalon a Féreg Orbán seggnyaló hívei. Miért nem a 888 oldalán trollkodtok? Sötét bunkók!

 42. Haha mi itt vitatkzunk….
  De ertelme nincsen… tudjak azt a narancs partiak is hogy mi folyik itt sot meg jobban…. mindnek benne van a keze nem a semmiert szeretik a kalapost….
  Aki kozel all a tuzhoz jol jar…. de az is csak addig amig nem jon a masik legjobb barat…. vagy rokon…. majd akkor kezdik el kopkodni … es kifele adni a mocskossagokat amit mulveltek….
  En nem bantom oket sem …. minden rendszer igy epult fel aki kozel van jol el…. kiveve kadar korszak ott mindenki jol elt…. kiveve aki tenyleg naplopo volt csak az nem….
  Na de a lenyeg mai kor….
  Nezzetek meg mai nap hany helyen vannak lazadasok …. itthon is csak ezt kellene tenni … a pesti utakat lezarni … es vagy 2 3 millio embernek az utcara menni meg a tek sem tudna mit tenni mert haza arulas vadjaval ulnenek ok is h a kalapost vedik…. a magyar nep trianon ota semmi osszetartast nem mutat…. ellustultunk csak ennyi a bajunk …. es hagyjuk hogy a zsido es fideszes emberek kihasznaljanak minket…. pedig nem tartana semmibe sem hogy felemeljuk a poponkat… es felvonulunk a nagyvarosba…. es felszollalunk…. es van annyi diplomas kozgazdaszunk hogy egy uj allamot alapitsunk beloluk….
  Akik esetleg normalisan megreformanalnak mindent …. es korrupci biztos szervezetet kialakitani….
  A monarchia ota nem volt magyarorszagnak jo vilaga…. azotta egymast tepjuk… meg az is meglehet hogy kiralysagot allitanank vissza…
  Minden allami kezen lenne legalabb es tenyleg csak egy ember lophatna…
  Pedig milyen oriasi nep voltunk…
  Nekunk volt eloszor europaban foldalattink es felhokarcolonk mai napig csodas a parlamentunk… szepek a tajaink … rengeteg termeszeti kincsunk van…. rendszervaltasig a gyereknevelesi es oktatasi rendszerunk vilagszerte verhetetlen volt…. es ezt mind es meg egyebb sok jot eldobtuk….
  Mai napig technologiaban vezeto kutatasokban veszunk reszt urtechnologia foldi technologiak orvostudomany… mai napig gazdag orszag vagyunk …foldrajzi helyzetunk is csak jo pont…. es ezt mind magan zsebre jatszuk csak ki…

 43. PRIMITÍV SENKIK ÍRNAK ILYEN CIKKET! HA VAN VÉR A FARKADBAN,AKKOR CSINÁLD MEG,DE EZ CSAK EGY SENKIHÁZI SELEJTES CSŐCSELÉK TARTALMATLAN RÖFÖGÉSE!

 44. Azért mert valaki nem ért egyet a Fidesz – el, az már “libi”? Kikérem magamnak!! Tudja vannak, akik reálisan gondolkodnak. Ajánlom ezt magának is. Nyissa ki a szemét!

 45. A szívlapát, egy igen hasznos eszköz, hiszen sose kap infarktust, és ezért mindig hadra fogható, ha a felcsúti ” gecit ” pofán kell vágni.

 46. Szégyenletes ahogy mocskoljátok egymást ! A csuti g .. meg röhög a markába.Móresre kellene tanítani , hogy megtanulja , nem gázolhat mindenkit át.

 47. Végig se olvastam.. tisztelt adófizető… az EU s pénzeket ön is igéyelhetné.. ha lenne valami ötlete.. vagy értene valamihez.. momentum nak nagyon jó programja van..

 48. NAGYON IGAZ AZ ÍRÁS ! AZ EMBERNEK EGY ÉLETE VAN ÉS HA EZT IS ÚGY ÉLI LE, HOGY MÁSOK MONDJÁK MEG MIT TEGYEN AKKOR HOL A SZEMÉLYES SZABADSÁG AKKOR HOL VAN AZ EMBERI ÖNÉRZETEM,HA ENGEN A NAPI 24 ÓRÁBAN MEGALÁZNAK ÉS ATTÓL FÉLEK MIKOR KERÜLÖK AZ UTCÁRA ÉS A CSALÁDOMMAL ÉS MINDIG FÉLNEM KELL ÉS FIZETNEM,HOGY ŐK RANDARÉLOZVA TOPORZÉKOLJANAK AZ ORSZÁG PÉNZÉN ÉS MI LAKÓK CSAK HALLGATUNK …EBBŐL AZ ÉLETBŐL ELÉG VOLT ÉS MOST VAN AZAZ IDŐ,HOGY MAGUNK URAI LEHETÜNK ÉS BÉKÉS NAPJAINKNAK …TEHÁT TEGYÜNK MOST ÉRTE ÉS SZAVAZZON MINDENKI A SZEBB ÉS BOLDOGABB NAPOKÉRT ….ISTEN ÁLD MEG A MAGYART ….

Leave a Reply

Your email address will not be published.