Szél Bernadett vallott: így adta el magát az egykori zöld politikus

Forrás: MTI

Elvhűből pénzhű

Sok politikust láttunk már felemelkedni, majd elbukni. De ilyen szívszorító és fájdalmas alászállással régen nem találkoztunk. Szél Bernadett, az LMP társelnöke nyíltan eladta magát. És még csak nem is szégyelli…

A hvg.hu-n jelent meg egy nagyon árulkodó cikk Szél Bernadett LMP társelnök látványos pálfordulásáról, mely az LMP “miniszterelnök-jelöltjének” interjújából emel ki pár igazán meghökkentő részletet.

“Mindenki észre fogja venni, amikor Ron Werber érdemben segíti majd az LMP-t.”

Büszkélkedik az LMP jelöltje, miközben kínos és dermedt csönd veszi körbe. Mindenkinek megáll a kanál a kávéjában, ahogy ezeket a szavakat hallja. Jól értjük tehát, kedves Bernadett, hogy te azért tartod magad alkalmasnak a pártvezetésre és a miniszterelnökségre, mert képest voltál leszerződtetni és tíz éve lejárt kampány-tanácsadót? Úristen, azért ez elég rémítően hangzik.

De még nincs vége:

“A felkészülés már zajlik. Elég látványos lesz az a pillanat, amikor az LMP olyan kampányba kezd, amelyet már egy profi kampánytanácsadó segített. Ezt mindenki észre fogja venni.”

Ez valóban szívfájdító. Az LMP társelnökének más sem jár a fejében, minthogy a “csodafegyver” kampánytanácsadó majd megoldja helyette valamennyi nehézségét és neki már gondolkoznia sem kell? Hát tényleg el tudjuk képzelni, hogy mondjuk Gyurcsány Ferencnek, Karácsony Gergelynek, Kunhalmi Ágnesnek, de akár Orbán Viktornak ne lenne legalább valami arról, hogy mit gondol a világról önállóan?

Sajnos a helyzet egyértelmű. Szél Bernadett is úgy járt, mint sok politikus járt már a világtörténelem során. Amint egy kis népszerűséget szimatol, egyből képes feladni az elveit és távirányított robotként rábízni magát egy használt kampány-tanácsadóra. Mindeközben persze annyi a célja, hogy egy-két hellyel többet harácsoljon magának és megkopott pártjának, hiszen jól látható módon elzárkózik bármilyen együttműködéstől.

Hát köszönjük, de mi ebből nem kérünk! Ahogy az ország sem.

9 Comments

  1. Várom az LMP közérthető pl.” adósávok vissza állítása 0%, 10%, 25%, 40%, 60%,” 10 pontját , hogy milyen változásokat akar a kormány váltás után!

  2. A külsején már látszik is: sikerült a mindig csinos, jólfésült asszonyból rondánál rondább színű és fazonú kosztümökbe és nyakig gombolt blúzokba bújtatott vén banyává változtatni… Csak minden ötlete ilyen legyen, akkor mondhatjuk: köszönjük, Ron Werber!

  3. Valószínűleg kapkodva rövidítették le az MTI-cikket/közleményt… Nagyon siethetett a szerkesztő 🙂 (újságjaink is tele vannak értelmetlen mondatokkal és helyesírási hibákkal… hiánycikk a korrektor, vagy lusták bekapcsolni a helyesírás-ellenőrző programot 🙁 )

Leave a Reply

Your email address will not be published.