Nyílt hazugságon kapta a bíróság a Fideszt: most olyat kell tenniük, amitől igazán irtóznak

Forrás: newsonia.com

A nagy pofára esés

Mind tudjuk, milyen a Fidesz: arrogáns, törtető és sokszor előbb lő, mint kérdez. Orbán Viktor pártja az elmúlt évek folyamán olyan lett, mint valami bevert képű, foga-kivert marcona martalóc a vadnyugatról. A városban már nem látják szívesen, de revolverével még így is messziről oda tud pirítani, ha valaki az útjába áll. Ám most történt valami. Mert a Fidesz most mellélőtt. Méghozzá durván…

Az egész ügy annak apropóján pattant ki, hogy még jópár hónappal ezelőtt a kormánypárt keményen nekiment a jogvédelmi feladatokat ellátó Helsinki Bizottságnak. Közleményükben a legdurvább elnyomás időszakainak kifejezéseivel élnek (vastag betűvel szedve). Mintha csak az ötvenes évek propagandáját hallgatnánk:

A nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesítő álcivil Helsinki Bizottság pofátlan módon a fekete-fehér adatokat is próbálja meghamisítani. Hazugságaikkal szemben a tény az, hogy 2014-ben a menedékkérők négyötöde, mintegy 35 ezer ember nem háborús övezetből érkezett Magyarországra, tehát megélhetési bevándorló volt. Idén májusig a menedékkérők 17,3 százaléka érkezett háborús övezetből, vagyis az illegális határátlépők nagy többsége nem politikai menekült. Felszólítjuk a Helsinki Bizottságot, hogy fejezze be a hazudozást és legalább egy ilyen fontos és súlyos kérdésben ne a zsebeik Soros György pénzével való kitömésével legyenek elfoglalva!

Ez volt az eredeti közlemény. Ám a Helsinki Bizottság nyilván nem hagyta annyiban, hogy alaptalanul rágalmazzák őket, ezért egyenesen a Fővárosi Törvényszékhez fordultak, amely nem tűrte, hogy a Fidesz kedvére tombolhasson. A bíróság kimondta, hogy a Fidesz durván megsértette a Helsinki Bizottság jogait és bocsánatkérésre szólította fel a Fideszt – írja az ATV.hu. Orbán pártja persze az ilyesmitől legalább úgy irtózik, mint ördög a szentelt víztől és ez a közleményükön is látszik. Figyeljünk csak:

 ” [a Fővárosi Törvényszék] megállapította, hogy az alperes (Fidesz) megsértette a felperes (Helsinki Bizottság) jóhírneve védelméhez fűződő személyiségi jogát azzal, hogy a fenti közleményében valótlanul állította, hogy a felperes szervezet nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesíti tevékenysége során és fekete-fehér adatokat is próbál meghamisítani, továbbá, hogy a hazánkba érkező menedékkérők számával, összetételével kapcsolatos adatokat is hamisított 2014. évre vonatkozóan, ezért az alperes sajnálkozását fejezi ki.”

A jogi szöveg kicsit nyakatekert, de körülbelül így kell hétköznapi beszédre fordítani:

Mi, a Fidesz, magasról teszünk arra, hogy ki mit mond. Ezért újra felsoroljuk az összes vádpontot ellenetek, hogy még egy közleményt kiadhassunk arról, mennyire utálunk titeket, amiért folyton megpróbáltok gátat vetni a piszkos kis üzleteinknek, politikai manipulációinknak. Mindezt sajnáljuk.

Ez az arrogancia aztán igazán jellemző a Fideszre. De várjatok csak disznófejű nagyurak! Majd amikor koppantok, akkor fogjátok csak igazán sajnálni!

loading...

6 Comments

 1. “A nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesítő álcivil Helsinki Bizottság pofátlan módon a fekete-fehér adatokat is próbálja meghamisítani. Hazugságaikkal szemben a tény az, hogy 2014-ben a menedékkérők négyötöde, mintegy 35 ezer ember nem háborús övezetből érkezett Magyarországra, tehát megélhetési bevándorló volt. Idén májusig a menedékkérők 17,3 százaléka érkezett háborús övezetből, vagyis az illegális határátlépők nagy többsége nem politikai menekült. Felszólítjuk a Helsinki Bizottságot, hogy fejezze be a hazudozást és legalább egy ilyen fontos és súlyos kérdésben ne a zsebeik Soros György pénzével való kitömésével legyenek elfoglalva!”

 2. Szépen nyugodtan baszd szájba a mocskos kurva anyádat ! 🙂

  “Én szeretném Önöket megnyugtatni és biztosítani a felől, hogy itt
  mindenkit tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is
  tisztelettel fogadják. Az iszlámot, az Önök civilizációs gyökereit itt
  rendkívül nagyra értékelik, mi úgy tekintünk arra, mint egy nagy lelki
  és szellemi építményre, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke,
  sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre. Ezért
  számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést
  jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket,
  és nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük.”

 3. Bellus rajtakapták a csúti törpét, hogy teliszájjal hazudott! …..a buggyantagyú barom mást sem tud, CSAK hazudni ! Soros bácsi nagy hibát követett el, mikor a cigánygyereket kivakarta a koszból !…….. a füstös seggű , azóta a közpénzt szórja és a csicskáit tömi pénzzel .

 4. Simply wish to say your article is as amazing. The clarity on your post is just spectacular and that i can think you are knowledgeable on this subject. Fine with your permission let me to grasp your RSS feed to stay up to date with forthcoming post. Thank you a million and please keep up the rewarding work.

Leave a Reply

Your email address will not be published.