Havas Henriket is zaklatással vádolják: VV Éva mindent kitálalt

Budapest, 2006. február 2. Havas Henrik a TV2 Mokka című műsorának műsorvezetője. MTI Fotó: Kovács Tamás

Havast vádolja  VV Éva

A Való Világból ismert celeb Baukó Éva ma posztolta Facebook oldalán, hogy őt milyen molesztálás érte korábban. Az index.hu cikkéből arra is fény derül, hogy állítása szerint zaklatója nem más, mint az ismert műsorvezető.

VV Éva őszinte vallomással kezdi a beszámolóját:

“Sziasztok! Biztos sokan meglepődtök ezen a bejegyzésemen, és azt kérdezitek, miért most árulom el életemnek ezt a sötét foltját. Pedig ez már 8 éve itt van bennem. Próbáltam elfelejteni, elfojtani – nem ment. Ez is közrejátszott abban , hogy az italhoz nyúltam, ezért voltak visszatérő, depressziós időszakaim, ez okozta a pánikbetegségemet is. Eddig csak a környezetem tudta, hogyan molesztáltak szexuálisan a munkahelyemen, de a közelmúltban napvilágot látott hasonló esetek miatt úgy döntöttem: én is elmondom, mi történt.”

Az Index szerint, bár a posztból nem derül ki egyértelműen, hogy Havasról van szó, VV Éva telefonon vallotta be nekik, hogy az népszerű médiafiguráról van szó, valamint idéznek egy 2011-es cikket is, ahol erről már korábban is beszélt a Való Világ hősnője. Egy másik beszámolójuk szerint pedig az alábbi durvaságok is elhangzottak VV Éva szájából:

“Ki itt a celeb? Havas Henrik, aki meg akart baszni, még seggbe is. Ott dolgoztam nála, csak aztán otthagytam a gecibe.”

Ez már  kellően felfesti, hogy milyen heves érzelmek uralkodhatnak VV Évában és hogy miért fejezte be mai vallomását a követezőképpen:

IGEN. Erről van szó. Szeretném ezt kiírni magamból. Tudja meg mindenki, hogyan zsarolt meg egy illető azzal, hogy tönkreteszi a karrieremet, ha nem leszek a szeretője. Azóta is mindig görcsbe rándul a gyomrom, ahányszor meglátom ezt az embert a tévében. Azt az embert, akiben megbíztam, akire végtelenül felnéztem és akit tiszteltem. Pár hónapig a személyi asszisztense voltam, azt hittem, ez lesz álmaim állása. Aztán kiderült, hogy ez a férfi, a híres ember egy könyörtelen zsarnok, egy szexuális ragadozó.”

Az index szerint Havas Henrik egyelőre tagadja az ellene hozott vádakat. Azt, hogy pontosan mi is történt persze az érintetteken kívül senki sem tudhatja, de érdemes elmerengenünk a fájdalmon, ami VV Éva utolsó soraiból árad, és amelyet egyenesen zaklatójának címzett:

“üzenem neki: tudom, hogy másoknak is tönkretetted az életét! Eddig én féltem. Már nyolc éve élek ebben, most átadok neked belőle egy kicsit… Ugye, milyen rohadt érzés???”

Csak  bízhatunk benne, hogy a minél előbb napvilágra kerül.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Veronika Wágner

  Na a Havasnak pont egy ilyen alja nő kellett! Legalább kerestél volna mást – akiről elhihető hogy TÉGED – akart ….akárhogy…. pont a Havast kellett választanod??? 😀 😀 😀

  • Szabó Vera

   Martonról sem hitted el, Keróról sem ….. aztán meggyónták a bűneiket! Havas ravaszabb , de reméljük mások is kitálalnak !

 • Mr. Bell

  :DDDDD Kellett ez mar mint egy falat kenyer, a magyar celeb es havas talalkozasa.

 • Erzsi Liborné

  Megszólalt “A HÖLGY” !

  • Szabó Vera

   …………de az ÚR tagad !

 • Wincs Eszter

  Mekkora kujon ez a tanár úr!

 • Illés Mária

  Kapott valahonnan egy kis lóvét, hogy járassa le Havast.

  • csipa joska

   A halandzsa Havast nem ismered, ez egy senkiházi csekély tudású hazug szélhámos szivar, most elkapta a gépszíj.

   • Mihály Kerekes

    Ki vagy te csipa joska , hogy így osztod a jó véleményedet.?

    • Szabó Vera

     Aki nézi Havass tanárúrr műsorait, tudja, hogy egy nagypofájú, pökhendi sz@ralak. Okoskodó barom !

    • Ágnes Filipinyi

     Aki itt negatív véleményt ír Havasról, mind arctalan senki! : Szabó Vera, csipa jóska, Korpusz ! Ettől még bármi megtörténhetett, aminek a közzététele most elsősorban nem a szexuális zaklatásról miatti felháborodásról szól, hanem egy jól időzített politikai bombáról!
     Havas lejáratásáról a Vona könyv miatt! Esetleg megkaparhatnák néhány politikus takargatnivalóját is! Igen meglepődnénk!

   • Szabó Vera

    Havas egy életművész ! A butasága határtalan ……

 • János Huncutka

  Ezelőtt három héttel a Borsnak nyilatkozott ez a csaj. Azt mondta, hogy őt senki nem zaklatta soha. Na akkor most mi a helyzet? Megbihatatlan nőszemély, össze vissza beszél.

 • Balla Katalin

  “Megzsarolt az illető, hogy tönkreteszi a karrieremet”. Milyen karrierről beszél? Soha életében nem dolgozott, müsorvezető szerett volna lenni, kétmilláért szilikont tetetett be (honnan volt ennyi pénze?!?!) és azt hitte, hogy ezzel megalapozta a karrierjét és kapkodnak majd érte a TV adók.

 • Korpusz

  Én is ismertem olyan hölgyet, aki Havas tanítványa volt és állandóan zaklatásnak volt kitéve.