Bevallották: Orbánék hülyének néznek minket és még röhögnek is rajtunk

Forrás: nol.hu

Nem tagadják tovább

Félelmetes dologról számolt be ma a hvg.hu. Kormányzati emberekkel folytatott háttér-beszélgetésekből kiderült, hogyan látnak minket, átlagembereket a saját kormányunk tagjai. A válasz megdöbbentő: szerintük “az emberek túl ostobák […], hogy megítéljék, igazat állít-e egyáltalán a lassan két éve tartó lejárató kampányában a kormány”. Hát ehhez nekünk is lesz egy-két szavunk!

Az egész botrány annak kapcsán bukott ki, hogy a HVG kíváncsi volt, mi a véleménye a Fidesznek Soros György mostanában belengetett ellen-kampányáról. Az újságírók leginkább arra voltak kíváncsiak, hogy a kormányzati kommunikációt aggasztják-e a milliárdos várható válaszlépései. Mint ismert, Soros György még a múlt héten tette közzé saját honlapján a kormány “Soros-tervről” szóló állításainak tételes cáfolatát.

Ám a kormánypárti politikusok csak gúnyosan legyintettek a feltett kérdésre, úgy érvelve, hogy

“legalább „forró marad a téma”, a védekezés újra spirituszt visz a hosszú ideje napirenden lévő, ezért idővel logikusan ellaposodó ügybe.”

Tehát nem elég, hogy egy teljesen hazug álproblémával mérgezik a lelkünket és költik a pénzünket (Kréta van már minden osztályteremben vajon?), de csak röhögnek azon, hogy amikor valaki tisztába akarja tenni a mocsokságaikat, valójában még nekik is kedvez vele. Ez az igazi ördögi hozzáállás: ha Soros nem válaszol, szabadon garázdálkodhatnak. Ha válaszol, életben tartja a témát. Igazi 22-es csapdája ez…

A kormánypárti érvelés ugyanis úgy szól, hogy Soros állításait „csak egy nagyon szűk, értelmiségi réteg tudja értelmezni, a választók széles tömege csak annyit ért majd az egészből, hogy Magyarország ellensége visszatámadt.” Hogy pontosan értsük, ezzel azt üzenik a mélyen tisztelt (haha) fideszes honatyák, hogy “úgyis hülyék vagytok”. Az alattomos terv tehát az, hogy hazugsággal fűtik a gyűlöletet lassan már mindenki ellen (menekült gyerekektől a baloldalon keresztül Brüsszelen át Soros Györgyig) majd ha bárki is szólni mer, arra csak annyit vakkantanak, hogy “e tény […]nem elgondolkodtatja, hanem feldühíti a továbbra is végletesen migránsellenes lakosság túlnyomó részét, „ébren tartva egyúttal a tüzet”, vagyis forrón tartva a témát.”

És ha még nem háborodtunk volna föl így is ezen az alávaló gazemberségen, jön a váratlan pofon:

“A végletesen lebutított üzenet ma úgy hangzik, hogy Soros György = migránsáradat, míg a Fidesz/kormány/Orbán Viktor = kerítés = biztonság.”

Továbbá

„az átlag választó értelmi színvonala ugyanis nem ez”.

Hát elmentek ti a jó büdös francba mindannyian! Erre mást már én sem tudok mondani.

 

 

52 Comments

 1. Nem tud lemondani, mert nincsen hatalmon.
  Látnak! Sőt miattad tartják az átlag választópolgárt butának.

 2. Történelem folyamán volt aki Rómát gyujttatta fel, volt aki világháborút robbantott ki,Mindegyik idő előtt távozott e-világból s történelem sülyesztőjébe került.

 3. …és az áldozatokkal- a hülye néppel- nem foglalkozott senki ! Mert a hülye nép választotta meg a saját vezetőit, akik meggazdagodtak az elszegényített, halálba küldött népen.

 4. “Kormányzati emberekkel folytatott háttér-beszélgetésekből kiderült,” Mikor, hol, melyik kormánypárti politikus mondott ilyet? Kedves Jabronka Richárd az ön írása cseppet sem mérvadó, mert nem ír konkrétumot! Annak az olvasónak ez elég, aki maga is ezt akarja hallani! De higgye el sokkal hitelesebb lenne, ha bevállalná forrásait, mert így csak egy uszító, gyűlölködő írás a sok közül!!!

 5. “egy uszító, gyűlölködő írás a sok közül!!!”
  Higgadj le!
  Örülj annak, hogy ez nem 12 négyzetméteres méretben mászik az arcodba minden utcasarkon és kerítésen!

 6. Kedves “vigoro”! Ellentétben veled én vállalom a nevem, ha hozzászólok valamihez! Neked kell lehiggadni és ha kell többször is elolvasni az írásomat, hogy megértsd miről is írtam!

 7. Miért is kellene bárkiknek elhinni hogy vállaja a nevét? Csak azért mert azt mondta… ja.. értem! Mindössze 50 % az esély hogy igazat mondasz. Az meg eléggé karcsú..
  Az írásodból ítélve fideszbirka vagy, akkor csak 20- 30%. Mert hazudtok folyamatosan.

 8. Az áldozatok? Járulékos veszteség. Ugye, így hívják azokat, akiknek a világon semmi köze sincs a gazdagok/politikusok által kirobbantott balhéhoz?

 9. Sajnos, nekem is az az érzésem, hogy újból meg fogják választani, mert az ellenzék képtelen bármit csinálni, ami összefogásra hasonlít, mert a határon túliak szavazata hatalomban tartja őket, és nem utolsó sorban a választási rendszer a fidesz nyereségét segíti elő.

 10. Igen. Vélhetően igaza van. Csalással nyertek 2014-ben is. De hiszem hogy most oksabbak lesznek a választópolgárok. Nincs más alternatíva? Igen. Ez is baj. De áprilisig még van idő. A külföldiek meg szavazzanak otthon. Ezt az intezmenyesìtetten lopó bandát ne akarja senki tovább hatalmon tartani.

 11. :DDDDD
  de meg mekkora! Ha teged vilagra hozott es nem utott agyon.
  Nem unod, hogy halalra szopatlak? Csak szepen kussban oldalogj el! Csinalj egy szendvicset az alkoholista uradnak peldaul. Vagy dobj te is egy kannasbor froccsot!

 12. Kedves Wincs Eszter! Minek ír és olvas kommenteket az, aki nem a hozzászólás lényegére koncentrál, hanem rögtön elkezdi minősíteni és sértegetni a másik embert. Ha nem érti miről akartam írni, azt csak sajnálni tudom! A sértegetéseit visszautasítom, de ha ettől a hangnemtől javul a szexuális élete, akkor továbbra is írjon hasonló hozzászólásokat.

 13. Kedves Wincs Eszter! Akkor fussunk neki még egyszer! Nem az a lényeg, hogy a HVG-ről szedte, hanem az hogy megerősítetlen kormányzati körökre hivatkozik. Ezek azok az írások, amik “források nélkül”, valószínűleg csak egy “bértollnok” erőlködései, hogy megfeleljen a Főnöke elvárásainak!

 14. Ha csak arra tudsz büszke lenni,hogy vállalod a neved,akkor az nem egy nagy érdem.
  A “megerősítetlen kormányzati források” meg a diktatúra sajátja.
  Az az állapot, amikor belülről kezd rothadni az egész.
  Amikor az ellenzék már nulla, nincs kinek nekifeszülni.
  Egy 86 éves Amerikában élő öregembernek esnek neki, meg nem létező bevándorlók ellen óriás plakátolnak.
  Valós ellefél híján egymás kezdik el marni.

 15. “ha ettől a hangnemtől javul a szexuális élete ….”
  Erre a riposztodra ne legyél büszke!
  Ha érdekel, hogy miért, nos ez egy kicsinyes, sunyi személyeskedés.
  Hatványozottan az,amire utaltál:
  “ki nem a hozzászólás lényegére koncentrál, hanem rögtön elkezdi minősíteni és sértegetni a másik embert.”
  Szem – szálka – gerenda.

 16. Tudod, a nemeteknek van egy mondasuk Jedem Das Seine. A nacik kicsit elkoptattak, pedig semmi naci nincs benne. En ehhez tartom magamat es soha ok nelkul, elsokent nem sertenek meg senkit. Ezt ki kell erdemelni. Sajnos.

 17. Maradjunk a magyar változatnál!
  “Ízlések és pofonok”
  Itt, az ízlés tekintetében éppen nálad vetődött fel egy kis hiátus (hiány), ha érted, hogy mi a határ a laza jópofaság és a bunkóság között.

 18. Érdekes! Ha a részemről normális hangnemben folytatott vita után ti elkezdtek személyeskedni, mert kifogytatok az ész érvekből, és visszaszólok akkor meg vagyok sértődve. Egyszerű kis provokátorok vagytok! Nem tudom éltél-e az igazi diktatúrában vagy csak szajkózod azt amit a médiában hallasz? Ne felejtsd el, ezek az újságírók ezért kapják a fizetést, vagy talán te is? Amit a 86 éves öreg emberről írtál arra nem is lehet reagálni semmit, mert az kritikán aluli és javaslom olvass bele az életrajzába, hogy mit tett a zsidókkal a II világháború idején, hány országot és lakosságát tette tönkre a spekulációjával, valamint hogy akarta Magyarország teljes iparát felvásárolni, és több alkalommal megvásárolni az OTP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.