Bevallották: Orbánék hülyének néznek minket és még röhögnek is rajtunk

Forrás: nol.hu

Nem tagadják tovább

Félelmetes dologról számolt be ma a hvg.hu. Kormányzati emberekkel folytatott háttér-beszélgetésekből kiderült, hogyan látnak minket, átlagembereket a saját kormányunk tagjai. A válasz megdöbbentő: szerintük “az emberek túl ostobák […], hogy megítéljék, igazat állít-e egyáltalán a lassan két éve tartó lejárató kampányában a kormány”. Hát ehhez nekünk is lesz egy-két szavunk!

Az egész botrány annak kapcsán bukott ki, hogy a HVG kíváncsi volt, mi a véleménye a Fidesznek Soros György mostanában belengetett ellen-kampányáról. Az újságírók leginkább arra voltak kíváncsiak, hogy a kormányzati kommunikációt aggasztják-e a milliárdos várható válaszlépései. Mint ismert, Soros György még a múlt héten tette közzé saját honlapján a kormány “Soros-tervről” szóló állításainak tételes cáfolatát.

Ám a kormánypárti politikusok csak gúnyosan legyintettek a feltett kérdésre, úgy érvelve, hogy

“legalább „forró marad a téma”, a védekezés újra spirituszt visz a hosszú ideje napirenden lévő, ezért idővel logikusan ellaposodó ügybe.”

Tehát nem elég, hogy egy teljesen hazug álproblémával mérgezik a lelkünket és költik a pénzünket (Kréta van már minden osztályteremben vajon?), de csak röhögnek azon, hogy amikor valaki tisztába akarja tenni a mocsokságaikat, valójában még nekik is kedvez vele. Ez az igazi ördögi hozzáállás: ha Soros nem válaszol, szabadon garázdálkodhatnak. Ha válaszol, életben tartja a témát. Igazi 22-es csapdája ez…

A kormánypárti érvelés ugyanis úgy szól, hogy Soros állításait „csak egy nagyon szűk, értelmiségi réteg tudja értelmezni, a választók széles tömege csak annyit ért majd az egészből, hogy Magyarország ellensége visszatámadt.” Hogy pontosan értsük, ezzel azt üzenik a mélyen tisztelt (haha) fideszes honatyák, hogy “úgyis hülyék vagytok”. Az alattomos terv tehát az, hogy hazugsággal fűtik a gyűlöletet lassan már mindenki ellen (menekült gyerekektől a baloldalon keresztül Brüsszelen át Soros Györgyig) majd ha bárki is szólni mer, arra csak annyit vakkantanak, hogy “e tény […]nem elgondolkodtatja, hanem feldühíti a továbbra is végletesen migránsellenes lakosság túlnyomó részét, „ébren tartva egyúttal a tüzet”, vagyis forrón tartva a témát.”

És ha még nem háborodtunk volna föl így is ezen az alávaló gazemberségen, jön a váratlan pofon:

“A végletesen lebutított üzenet ma úgy hangzik, hogy Soros György = migránsáradat, míg a Fidesz/kormány/Orbán Viktor = kerítés = biztonság.”

Továbbá

„az átlag választó értelmi színvonala ugyanis nem ez”.

Hát elmentek ti a jó büdös francba mindannyian! Erre mást már én sem tudok mondani.

 

 

loading...