Soros György nem hagyja magát: kíméletlen ellenkampányra készül a Fidesszel szemben

Mindeddig Soros Györgyöt csak a Fidesz legendáriumából ismertük, de a napokban videoüzenetet tett közzé, valamint egy tételes cáfolatot arról, amit a kormánypárt állít róla és állítólagos tervéről.

A Nyílt Társadalom Alapítvány budapesti szóvivője a HírTV Egyenesen című műsorában elmondta, hogy Soros György ellenkampányt indít Magyarországon az őt ért kormányzati támadások miatt.

Csontos Csaba úgy látja, Soros azért csak most szólalt meg, mert a kormányzat fenyegetése most erősödött fel, Soros pedig így próbál szolidaritást vállalni az alapítványaiban dolgozókkal.

A szóvivő szerint a kormányzati kampány csak az ország problémáiról próbálja elterelni a figyelmet. Hozzátette,

“ez egy folyamatnak az első része, amelyben tulajdonképpen tájékoztatni akarjuk a magyar lakosságot arról, hogy mi is az igazság. Nemcsak azzal kapcsolatban, hogy Soros György mit gondol azokról a kérdésekről, amelyeket a kormányzat neki tulajdonított, hanem azokról a kérdésekről is, amelyekben tevékenykedik, amelyekben aktív, tehát, hogy mi mit csinálunk.”

A kérdés az, hogy mit lép majd a Fidesz Soros akciójára? Vajon melyik plakátból lesz több az országban? A Sorost lejáratóból, vagy abból, ami mindezt cáfolja?

Annyi biztos, izgalmas kampánynak nézünk elébe.

78 Comments

 1. Orban pedig csak hatradol es ker egy kavet. Ez az “ellenkapmpany” csak megerosit mindnekit abban, hogy Orban igazat mond es Soros a nemzetallamok belugyeibe avatkozik be a migransok Europaba utaztatasaval. Hajra Gyuri bacsi, elore az orbani 4/5-ert! :DDDDDD

 2. “csak megerosit mindnekit abban, hogy …”
  A “mindenki” barokkos túlzás.
  Csak azokat erősíti meg, akiknek az intelligencia hányadosa (IQ), és a cipőmérete arányos korrelációs kapcsolatban van egymással.

 3. Szerencsere itt vagy te a vegtelen intelligenciaddal es elmagyarazod az igazsagot.

  PS: Maskor mikor csuda viccesen akarsz intelligensnek tunni, vigyazz arra, hogy ne legyen hulyeseg amit irsz.

  IQ: Legyen mondjuk 102, ami egy eleg atlagos szint, talan meg te is megutod.

  A cipomeret legyen mondjuk: 42, atlag ferfi meret.

  Ebben az esetben aranyos korrelacio: 2,428

  Az IQ-d es/vagy a cipomereted mindenkeppen leirhato egy aranyos korrelacioval, ebbol semmilyen kovetkeztetest nem vonhatsz le az IQ-rol.

  Amit ellenben te akartal mondani, csak sajnos nem sikerult, mert kurva nagyot akartal szakitani es mindenkeppen idegen szot akartal becsempeszni a kommentedbe, hogy intelligensebbnek tunj a valosagnal (nem sikerult), az ugy lenne, hogy az “IQ-d a cipomereteddel egyenlo”. De persze ebben nincs idegenszo es nem tunik eleg intelligensnek.

  Szoval, neha (sokszor) a kevesebb tobb es mindenkeppen gondolkodj mielott egy vadidegent savazni akarsz, mert nem tudhatod sohasem, nem-e egy klasszisokkal muveltebb, intelligensebb egyeddel hozott-e ossze a sors. (de igen).

  Mondjuk annyiban igazat adok, hogy nem “mindenkit”. Az idiotakat semmikeppen nem.

 4. Persze. Tokeletes. Koszonom. Ja.

  Meg egy dolgot javitanek if I were you. De ez mar szimpla nyelvtan.

  Azt mondod: “Csak azokat erősíti meg, akiknek az intelligencia hányadosa (IQ), és a cipőmérete egyenesen arányos korrelációs kapcsolatban van egymással.”

  Ez egy bovitett kijelento mondat, ket alannyal. IQ es cipomeret. Az allitmany hogy kapcsolatban vannak. Minthogy ket alany ezert tobbes szam, egyeztetes. Tehat “vannak” es nem “van”, de ez mar tenyleg csak aprosag. Mondhatnam, hab a tortan.

  Maradok tisztelettel!

 5. Csak abban az esetben lenne jogos az észrevételed, ha a mondatban “intelligenciahányadosai” és “cipőméretei” szerepelnének.
  A magyar nyelvben sok az úgynevezett “kivétel”.
  De azért szép álmokat kívánok!
  Előtte azért még dőlj hátra, és kérj egy kávét!

 6. A Magyarországnak fizetett támogatásiról ismerjük és nem arról, hogy ártott nekünk. Az csak a FIDESZ által kreált ellenségkép, hogy támadta és támadja Magyarországot!

 7. Ön volt a kézcsókos néni az Orbán fotón? Én ezen a képen nem hajlongó, hanem ünneplő embereket látok.

 8. Már az általános iskolába járás 8. évében- amikor még mindig a II.-kat járta – se tornából, hanem gondolkodásból volt felmentve. Megkíséreltem érvelni a véleményére, majd replikázni a kijelentéseire, de gyorsan kiderült, hogy bolondokkal nem szabad vitatkozni, Önöket gyógyítani kell.

 9. Én csak olyanokkal vitázom, akiben megvan az értelem szikrája. Maga nem tartozik azok közé.

  (” érvelni a véleményére”)

  (“replikázni”)
  Ha nem tudja a replika szó jelentését, fogalmazzon inkább magyarul. Nincs annál szánalmasabb, mint amikor egy proli okoskodik.

 10. Soros emelte ki a csúti vályogsorról Orbáncék legidősebb fiát!…..és a fideszes férgek, mind Soros fiókák voltak !

 11. Orbán már Soros pénzén elérte amiről mindig álmodozott a vályogviskóban. Stadionok , kisvasút …… világhíres, mint minden mocskos diktátor !

 12. Szerzek egy képet, ahol a Soros-fiókák nyalják az öreg seggét ! Megfogsz lepődni, mert az összes fideszes férget ismered !

 13. Mi van Bellus ? Elszakadt a cérna?…… egy CÖF -ös majom nem adhatja fel, mert Mr. Bayer nem fizeti ki a júdáspénzt !

 14. A gumiszobából kommentelsz agymosott ? Az ápoló bácsi már kicserélte a pelusodat? ….. Viktornak nem kell pelus, ha a seggnyaló csicskái is ott vannak vele a diliházban ! * harsányan röhög *

 15. Soros nagyon ért a tőzsdézéshez, a pénzcsináláshoz. Kár, hogy a politikában is császár akar lenni. Elképzeléseinek nincs elvi alapja, én leginkább kuruzslásnak látom.

 16. Soros kivakarta a csúti suttyót a vályogsorról ! Pontosan tudta, hogy az ilyen csóró cigógyerek mindenre képes………kiképezte hazaárulóvá !

 17. “Kár, hogy a politikában is császár akar lenni”
  Ha valóban meg akarta volna tenni, már köztársasági elnök lenne valahol.

 18. Még olyanabb…
  Ha önnek a spekuláció és mások becsapása, amit Soros csinált és tesz az elfogadható “üzletemberi” tevékenység, akkor semmi gondja nem lehet a tolvaj politikusok “üzletelésével” sem… A kettő ugyanaz a kategória…
  😉

 19. Sokan vannak versenyben a címért… DE! Egyik sunyi ember alattomoskodása sem igazolja és nem teszi “jogossá” a másikét!
  Vagy mindet elítéljük, vagy egyiket sem…
  Másként kettős a mércénk!
  Aki Orbán lopását elítéli, annak Soros aljasságait is illik.

 20. Látom az olvasás (is) nehezen megy?
  “A PSZÁF közel félmilliárdos bírságot rótt ki a Soros Fund Management LLC-re, mert tavaly október 9-én megsértette a piacbefolyásolás tilalmára vonatkozó előírásokat.”
  Már egyszer becsatoltam:
  http://index.hu/gazdasag/tozsde/2009/03/26/soros_allt_az_otp_oktoberi_megtamadasa_mogott/
  De az angol font bedöntéséről vagy a távol keleti spekulációiról is van bőven anyag, hír… Először jó lenne tájékozódni… Utána “okoskodni”…

 21. Miért mosod Orbánc sz@ros gatyáját?……..soros-fiókából lettél te is orbánc-nyalonc?…….szánalmas vagy, ahogy a soros-fiókából lett maffia főnök Viktort véded !

 22. PSZÁF ? ……. aki elnézte, hogy a bankok tisztességtelen hasznot realizáljanak azzal, hogy egyoldalúan megváltoztatták a közjegyző által hitelesített szerződéseket? …persze a saját hasznukra ! ……. most Matolcsynak kéne a felügyeletet ellátni, de mégis sikerült Tarsolynak több milliárd fedezetlen kötvényt kibocsátania ….erről ennyit ……..

 23. Vannak nagyon sokan Orbánisztánban, akik nyomják a fideszes süket dumát! Sorost igazán a soros-fiókák ismerik, akiket pénzelt ….ezek a gazemberek, most a Fidess soraiban találhatóak !

 24. Igazán akkor hallottam Sorosról, mikor a vörösiszap károsultaknak küldött nem kevés összeget !….azt is lenyúlták a rohadék fideszes tetvek ! ……ekkora szemét bandát , mint Orbán és büdös-bunkó haverjait nehezen találni a világon is !

 25. Totális képzavarban tetszik lenni!
  Az a bizonyos PSZÁF eset Sorossal 2009-ben(!!!) volt.
  Hogyan került volna a Gyurcsány nevével fémjelzett kormányzati időszakban Matolcsy bárminemű kapcsolatba a PSZÁF-fel?
  És Soros nem csak nálunk spekulált és csalt a tőzsdén… Csak tessék tájékozódni, mert itt most Sorosról beszélgetünk, aki egy csaló, spekuláns volt, van és lesz… Tény.

 26. Ön logikai bukfenceket hány!
  Az hogy Soros spekulációit, sunyiságát és csalásait megemlítem az semminemű “védelmi”, avagy “mosdatási” relációban sincs Orbánra vonatkozóan.
  Soros Orbántól függetlenül csalt és spekulált a tőzsdén…
  Én meg sem említettem Orbánt. Nem hoztam a két személyt kapcsolatba… Kizárólag ön az, aki nem tud elvonatkoztatni saját “orbánfóbiájától” és bármit olvas, azonnal “orbáncozik”…
  Kissé beszűkült elmeállapot.
  Ráadásul az olyan jelzők szórása mint “orbánc-nyalonc” meg “soros-fióka” az se nem érv, se nem vita, se nem kultúra… Ellenben olyan alacsony szint, ahova én nem kívánok lesüllyedni…

 27. Nagyon tájékozatlan tetszik lenni! PSZÁF …..a Szász-féle, aki hagyta a bankok tisztességtelen magatartását…… Matolcsy akinek a feladata ma az MNB keretén belül az ellenőrzés, hagyta .hogy Tarsoly koma kibocsássa a több milliárdos nagyságrendű részvényt! Tessék értelmezni amit írtam ! Soros a tőzsdén elcsalt pénzeket a csúti és bandájának kiképzésére fordította, mert Soros hazaárulókat képzett ! ….. Orbánisztánban nem lehet kiragadni egy-egy részletet …..minden összefügg !

 28. Minden tőzsdéző valamilyen szinten spekuláns – bess, hoss, bulls, bears stb.-. Ennek nincs jelentősége a Magyarországgal kapcsolatos tevékenységének az értékelésekor. Amikor a magyar tőzsde beindult, akkor itt járt az akkori orosz miniszterelnök első helyettese Rizskov. Azt találta mondani, hogy Ők is ilyen tőzsdét akarnak, de spekuláció nélkül. Ez azt jelentené, hogy az már nem tőzsde. A spekuláció a tőzsde alapja, ezért bármelyik tőzsdéző belefuthat valós vagy feltétezett bennfentes kereskedelem gyanújába, piacbefolyásolás vádjába, ha elég nagy tételben tőzsdézik, ami miatt néha el is marasztalhatják. A Soros féle font ügyletre mindenki emlékszik, aki nem túl fiatal vagy olvasásból fel volt mentve.

 29. Szánalmas vagy Koszta! Mindegy mivel érvelsz, az igazság, hogy Orbánc és büdös-bunkó bandájának köszönhetjük a jelenlegi állapotokat Orbánisztánban ! Sorost Orbán ismerte legjobban, mert őt pénzelte évekig ! TEHÁT ??? …neki kéne legjobban tudni, hogy plakátokkal és egyéb sz@rságokkal nem tudja megállítani a milliárdost. Miért is kéne megállítani Sorost? ….. mert most másokat pénzel, nem a fideszes fijjúkat? ……. A legalacsonyabb szinten te vagy és az Orbánc haverod, olyan mélyre a vakondok sem merészkedik le ! …sajnállak, mert ismereteid hiányosak és éppen olyan pökhendi nagylegény vagy mint a csúti pockos !

 30. Vannak akik védik Orbánt és bandáját! Azok a fidess-mutyisok akik kapnak a lopott szajréból ! …… sunyiságban nehéz felülmúlni Orbáncot és a Fidesst ….. Sorost szidják, aki kivakarta a csúti törpét a vályogsorról és megtanította késsel-villával enni ! .. Mindegy ! Akármi történt, az igazság az, hogy semmi nem indokolja, hogy Orbánc milliárdokat szórt el a nyilvánvalóan hazug Soros terv ismertetésére a kék plakátokon ! A buta agymosott magyar népnek az eszébe sem jutott, hogy ezen a pénzen azt kellett volna kidolgozni, hogyan védekezzünk Soros “támadásai ” ellen !

 31. Ez egyre viccesebb…
  Itt egy cikk, ami azt írta, hogy “Mindeddig Soros Györgyöt csak a Fidesz legendáriumából ismertük”…
  Erre mondtam én, hogy ez nem igaz, hiszen mint nemzetközi spekulánst és csalót már régóta ismeri a világ tájékozottabb fele…
  Tény.
  Erre ön itt “Orbáncozik”, “bunkózik” és kocsma stílusban személyeskedik, velem… Mert én Sorosról már korábban is hallottam?
  Biztos én vagyok “szánalmas”?
  Ön komolytalan!
  🙂

 32. A tőzsde nyilvános, központosított és szervezett piac, olyan hely, ahol meghatározott árukat, meghatározott időben, meghatározott személyek adhatnak-vehetnek szigorú eljárási szabályok szerint.
  A spekuláció az eljárási szabályok megkerülését, figyelmen kívül hagyását jelenti…
  Ma sokan teszik… Ám ez így már az intézményesített csalás tárgyköre…
  Ha ezt elfogadjuk “normálisnak”, akkor nem vagyunk normálisak…
  Mert ettől kezdve bárki lophat és csalhat… Ha az egyiknél elfogadott, akkor a másiknál is az kell legyen… Ellenkező esetben kettős a mércénk…
  Abban viszont megegyezhetünk, hogy ha ön is emlékszik a Sorosféle “font ügyletre”, akkor az általam kifogásolt tézis a cikkben, miszerint “Mindeddig Soros Györgyöt csak a Fidesz legendáriumából ismertük” hamis?!
  De ennél több “ügylete” is volt…

 33. Mivel ön már régebb óta ismeri Soros Györgyöt, erre írtam én, hogy biztos ön is soros-fióka ! Jogosan orbáncozok, mert a mocskos kis vályogsori suttyó taccsra vágta hazámat ! …bocsi, Ön biztos a jobboldali “értelmiséghez ” tartozik, akik a “véletlen ” folytán a csúti vályogsorról választottak vezért! A tények engem igazolnak, a többi csak folyósói hablaty !

 34. “A tőzsde
  nyilvános, központosított és szervezett piac, olyan hely, ahol meghatározott
  árukat, meghatározott időben, meghatározott személyek adhatnak-vehetnek szigorú
  eljárási szabályok szerint.

  A spekuláció az eljárási szabályok megkerülését, figyelmen kívül hagyását
  jelenti…” Ezzel az állítással csak annyi a baj, ha igaz lenne az állítása, akkor tőzsde lényeg veszne el. A spekuláció nem csalás, hanem gondolkodás arról, hogy mibe éri meg befektetni és mitől kell menekülni, legyen az árú, pénz vagy bármilyen értékpapír formáció.

 35. Ön a kérdés és tájékozódás helyett ismét kinyilatkozik…
  Noha értelmiségi vagyok, nem tartozom egyik oldalhoz sem…
  Pont ezért látom és meg is látom mindkét oldal hazugságait és lopásait… Ez a cikk egy Soros-mosdató cikk… Mert hazugsággal indít.
  Miszerint “Mindeddig Soros Györgyöt csak a Fidesz legendáriumából ismertük”… Ez nem igaz.
  Az hogy én ezt látom, tudom és el merem mondani, attól még nem leszek “Orbán hívő”… Mert a saját eszem, tudásom alapján alkotok véleményt… Aki nem így tesz az az elvakult… Pl. ezen cikk és az ön nyilatkozataiban is látok ilyen allűröket… Tehát igazolja a magát a régi mondás – mindenki a saját bűnét kiabálja a másikra… Mindenki magából indul ki…. Ahogyan ön is, mikor rám kiabálja a “mosdatást” és az “elvakultságot”…
  Ha figyelmesebb lenne a világ dolgaira és tájékozódna a folyamatos Orbánt gyűlölő fröcsögés helyett, akkor tudná, hogy Magyarországon a párttagok, tehát a “hívők” aránya igen alacsony. Kevesebb mint 5%! Ezért elég sok a bizonytalan szavazók száma! A többség, mondhatnia a szavazók döntő többsége nem a “párthűség” alapján szavaz, hanem más indokok alapján…
  Olyan program kell, amire az emberek többsége hajlandó szavazni. Ilyen egyszerű nyerni a választáson… Már ha valaki tud értelmes és a többségnek tetsző programot kreálni.
  Aki nem tud, az meg csak arra képes, hogy gyalázkodjon és fröcsögjön… Ez a mai ellenzék. Gyurcsány-Botka vita… Van megállapodás-nincs megállapodás… Jobbikkal-Jobbik nélkül… Egymásnak is ellentmondva, tiszta káosz. Vita saját magukkal, a választókat birkázva, mindenkit hülyézve… Ez lenne az a csodás teljesítmény és perspektíva amire szavazni kéne? A baloldal fogy, amortizálódik, aprózódik… A korábbi 40% körüli MSZP szétesett egy csomó, kis egymással is marakodó, inci-finci pártocskára… Tehát még magát se tudja menedzselni a baloldal, mert zuhanó repülésben van és egyre zuhan… Akkor hogy tudna egy országot menedzselni?
  Mint értelmiségi ezt látom és ezt mondom… Meg arra is emlékszem, hogy ugyanúgy lopott és hazudott korábban a baloldal is…
  És nem, a többség nem akarja a korlátlan menekült áradatot sem…
  Tehát mint értelmiségi ezek alapján tudok és fogok is véleményt alkotni, ami még nem tesz Fidesz taggá és hívővé sem… De ha nincs jó, akkor a sok rossz közül a kevésbé rosszat kell választani…
  És amíg a baloldal nem tud jobbat mondani, jobbat kínálni mint ami most van, addig hiába acsarog, bírkázik, gyűlölködőzik… Ez kevés.
  Ennyit a politizálásról… És csak mint információt mondom – ha “izmusok” közt választanom kellene akkor esetleg a konzervativizmus áll a legközelebb hozzám…
  Tehát ha lenne konzervatív párt és annak értelmes programjai, hiteles tagjai, akkor és csak akkor lennék e pártnak tagja… Nincs.
  Ahogyan hiteles ellenzék se… Sajnos.

 36. Nem csalódtam benned Koszta! Te is az agymosott “értelmiségiek ” számát növeled. Egy tisztességes. becsületes magyar ember számára nem lehet alternatíva a narancsos maffia ! Tehát te is fidess-mutyis vagy !……esetleg a csuhások által agymosott álkeresztény f@sz?

 37. Ön sem nem isten, sem nem teremtő… De még csak államfő és bíró sem, akinek reszortja lenne a kinyilatkozás és az ítélkezés…
  A tisztesség és a becsület nem az ön ítéletén múlik, hanem a tetteken… Rólam semmit se tud… Főleg nem annyit, hogy ön döntsön a becsületességemről…
  Olcsó politikai érdek alapján minősít, próbál másokat minősíteni, trágár kocsmai hangnemben. Ez azonban csakis önt minősíti…
  Kevés. Ám ez a böfögés nekem nem szint. Nem kultúra.
  Folytassa egyedül, vagy az önhöz illőkkel, hasonlókkal…

 38. Fordítva vagy bekötve, mint általában az orbánc-nyaloncok !…….nem is akarok semmit sem tudni már rólad, így is sokat elárultál magadról ……a falu bolondját tegeztük !….ezért tegezlek, mert te Orbánisztán bolondja vagy ! ……megismétlem ! Tisztességes, becsületes ember nem szimpatizál a narancsos maffiával és a köpönyegforgató, naponta a szájából segget csináló Orbánccal ! …… te beszélsz kultúráról? ……szánalmas fidess-csicska vagy ! Pusztulni kell a fajtádnak, mert így is sok kárt okoztatok a hazámnak ! ……a stílus és a szófordulatok a CÖF-ös majmokra emlékeztetnek ! Bravó ! ….lebuktál bayer-fióka !

Leave a Reply

Your email address will not be published.