Soros György nem hagyja magát: kíméletlen ellenkampányra készül a Fidesszel szemben

Mindeddig Soros Györgyöt csak a Fidesz legendáriumából ismertük, de a napokban videoüzenetet tett közzé, valamint egy tételes cáfolatot arról, amit a kormánypárt állít róla és állítólagos tervéről.

A Nyílt Társadalom Alapítvány budapesti szóvivője a HírTV Egyenesen című műsorában elmondta, hogy Soros György ellenkampányt indít Magyarországon az őt ért kormányzati támadások miatt.

Csontos Csaba úgy látja, Soros azért csak most szólalt meg, mert a kormányzat fenyegetése most erősödött fel, Soros pedig így próbál szolidaritást vállalni az alapítványaiban dolgozókkal.

A szóvivő szerint a kormányzati kampány csak az ország problémáiról próbálja elterelni a figyelmet. Hozzátette,

“ez egy folyamatnak az első része, amelyben tulajdonképpen tájékoztatni akarjuk a magyar lakosságot arról, hogy mi is az igazság. Nemcsak azzal kapcsolatban, hogy Soros György mit gondol azokról a kérdésekről, amelyeket a kormányzat neki tulajdonított, hanem azokról a kérdésekről is, amelyekben tevékenykedik, amelyekben aktív, tehát, hogy mi mit csinálunk.”

A kérdés az, hogy mit lép majd a Fidesz Soros akciójára? Vajon melyik plakátból lesz több az országban? A Sorost lejáratóból, vagy abból, ami mindezt cáfolja?

Annyi biztos, izgalmas kampánynak nézünk elébe.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata