“Ez a vég. Innen már nincs tovább!” – Orbánnak írt kétségbeesett levelet egy kecskeméti tanárnő

MTI Fotó: Mohai Balázs

Félelmetesen keserű levél érkezett ma az Ellenszél szerkesztőségébe. Kecskemétről küldte egy évek óta ott dolgozó tanárnő, akinél ma szakadt el a véglegesen a cérna. A levelet  változtatás nélkül közöljük:

“Viktor!

Akármennyire szeretném, nem tudok már tisztelettel írni neked.  Nem vagyok hajlandó miniszterelnöknek szólítani azt az embert, aki napról napra engedi elpusztulni az egyetlen igazi kincset, amire egy ország büszke lehet: a gyermekeink jövőjét! Az ilyen ember nem tisztes vezető, nem felelős vezető, hanem egy utolsó gazember. És tudnék még ennél keményebben is fogalmazni, de tudod: “Egy bizonyos szint felett nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.” Bár kétlem, hogy valaha is kezedbe vetted volna Eszterházy Péter bármelyik könyvét…

Ma ismét kijöttek a Pisa eredmények. Ha esetleg a  talpnyaló minisztereid nem közölték volna veled, akkor tájékoztatásodra közlöm, hogy világszerte ezzel mérik, hol tartanak a fejlődésben egy ország diákjai. Az  eredmények  szégyenletesek. Már megint. De nem a diákok miatt és nem is a tanár-kollégák miatt, akik lassan belepusztulnak a túlterhelésbe.

Nem! A hibás itt te vagy! Te és az összes pitiáner talpnyalód, akiket – ki kell végre ezt is mondanunk – egyszerűen nem érdekel a jövő generációinak a  sorsa. Magasról tesztek ti arra, hogy ezeknek a fiataloknak egy teljesen kiszámíthatatlan világban kell már boldogulniuk és ehhez olyan tudásra van szükségük, ami már nem merülhet ki néhány példamondat visszaböfögésében. A mai világban GONDOLKOZNI kell megtanulni ezeknek a gyerekeknek és el kellene sajátítaniuk azt, hogyan tudnak EGYÜTTMŰKÖDNI a közös siker érdekében. Ehhez képest mit kapnak? Túlzsúfolt osztálytermeket, kiégett és fáradt tanárokat és régen elavult tankönyveket.

Térjetek már észhez végre ott fenn a magas létrán! Ezeknek a gyerekeknek már programozni kellene tanulni, nem hit- és  erkölcstanra járni. Ezek a gyerekek már évek óta az interneten nőttek fel, mindenről van véleményük, mindent látnak! Szerinted tényleg le lehet kötni őket múltszázadi módszerekkel? Hát az isten szerelmére, sokszor még kréta sincs minden teremben! Nemhogy mindenki számára hozzáférhető internet, tabletek, okostáblák és hasonlók. Pedig EZ jelenti a jövőt.

Ha így folytatjuk,  egyszerűen elpazaroljuk a gyermekink életét és jövőjét. Hát tényleg ezt akarjátok??? Mert ha igen, örülhettek. Ez a vég. Innen már nincs tovább.

Nem üdvözlettel,

FA

U.i.: ezt a levelet elküldtem, ahová csak tudtam. Tudom, hogy nem sokat jelent, de talán sikerül sok emberhez eljuttatnom, hogy felébredjen végre ez a szerencsétlen ország. Előre is köszönöm, ha valaki megjelenteti.”


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Mr. Bell

  Nem gondolom, hogy ez a level valoban megerkezett az ellenfel “szerkesztosegebe” (az mi? az etkezo es a nagyszoba kozotti folyoso?), de ha barki is irt ilyen levelet, akkor a gyermekeink jovoje erdekeben remelem, hogy nem magyar nyelv es irodalom tanar lenne ez a no(?).
  :DDDDDDDDDD

  • Zoltan Hazafi

   Most akkor kezdhetsz köpködni. Mert – idétlenül röhögni már elkezdtél ékezetes betűket nem ismerő írásod végén. Primitív. Remélem, nem magyar nyelvet és irodalmat tanító tanár, sőt magyar sem vagy…

   • Veronika Szabó

    Szerintem a mocskos bozgorokat mozgósította a CÖF ! ……Mr Bell és társait közpénzből tömik a fideszesek. Sajnos a magyarul ugató románok mindenre hajlandóak 2,- fillérért ! ….

   • Mr. Bell

    Zoltan Hazafi (?), a kopkodes hogy jon ide? Rohogni minden jogom (es kedvem) megvolt az ilyen bargyu “cikk” utan, de kopkodni a te szinteden szoktak, peldaul szotyizas kozben.

    Az ekezetes betuket hianyolo tiradad mosolyt csalt az arcomra. Egyreszt mert kulfoldon elven nem tudok ekezetes betukkel irni, ugyanakkor azt feltetelezni, hogy nem tudom hova kell ekezet es hova nem kicsit gyerekes, mondhatnam ovodas kotozkodes. Gondolom, sot tudom, az ekezetek hianyan siman tul tudsz lepni es megerteni az altalam leirt szavakat igy is. Ugye igazam van? Egy sima technikai problematol meg az en irasom tokeletesen ertheto, kozpontozott es koherens, mig a fake level “tanarnojerol” ugyanez nem mondhato el.

    Termeszetesen magyar vagyok, ezzel a vezeteknevvel nehez is lenne tagadnom.

    Oszinte tisztelettel!

    • Zoltan Hazafi

     Akkor ismerd meg – barom – az ASCII-táblát, és egyszerűen – az ALT+számbillentyűvel fogsz ékezetes betűt írni. Ehhez ész is kellene?

     • Mr. Bell

      LOLLOLOLOLOL
      te barom, mit kepzelsz, fogok en itt neked alt+130 utogetni, hogy merevedesed legyen? ekkor okor nem lehet senki, baszod.
      nem tudod elolvasni, elgorgetsz okor es problem solved
      na kocc, mert unom a szotyizos fajtadat

     • Zoltan Hazafi

      Egyre süllyedsz… már a nagybetűket sem ismered? SHIFT-billenyű segít a gondodon. A csökött agyadon persze nem…

     • Zoltan Hazafi

      Szotyizós a gazdád, aki fizet azért, hogy itt trollkodj – ráadásul külföldről, idegen néven – ráadásul magyarnak hazudva magadat.

    • Zoltan Hazafi

     Majom külföldi lehetsz te a Mr. Bell névvel, – soha nem is voltál magyar.

     • Mr. Bell

      Jaj, hat ne hari! Majdnem komolyan vettelek, faszszopo! Igy mar mas! Menj a kurvaanyadbabarom.
      Majd pont egy ilyen szarfaszu senki mondana meg ki lehet magyar. LOLOLOLOLO

     • Zoltan Hazafi

      Az, aki még külföldről is álnéven nyomja – gyáva barom lehet, de magyar nem…A magyar nem ilyen.

     • Mr. Bell

      faszszopo, mikor vetted eszre magadon, hogy oromet okoz idegen ferfiak molesztalasa az interneten? nem szegyen? kicsi buzi, akadj le a bacsirol, mert hetero, nem homo, mint te

     • Aurora Nemes

      Ne törődj vele. Jobban dühöng, ha senki nem reagál rá.

  • Veronika Szabó

   Idióta fidess-nyalonc barom ! Az agymosott fajtád narancssárga bura alatt él, hogy nem látja mi folyik Orbánisztánban? ….már az egész világ tudomást szerzett a buggyantagyú csúti diktátor és büdös-bunkó bandájának gaztetteiről . Sajnos már elég későn, de egyszerűen hihetetlennek tartották, hogy Orbánc erre képes és leginkább azt, hogy a magyar birka had , szó nélkül tűri !

   • Mr. Bell

    szisza, itt vagy megint? nincs valaki a kozelben, aki kielegitene?

    • Zoltan Hazafi

     Elégítsen ki téged a harapós ló, vagy a 42-es fogaskerék…

     • Mr. Bell

      kocc hazafiatlan senki

     • Zoltan Hazafi

      …mondja egy csavargó…

     • Mr. Bell

      unlak, emlitettem?

  • Ilona Borovits

   ……és Ön magyar nyelv és irodalom tanár!?

   • Mr. Bell

    Az irasjel halmozas is hiba a magyar nyelvben, kedves. On tudta?

    Ideteszem okolasul:
    “Halmozás is lehetséges, két elfogadott formája a hármaspont (…) illetve a kérdő-felkiáltójel (?!). Előbbit lezáratlan gondolatoknál szokás alkalmazni, utóbbit kérdő-felkiáltó mondatban (ordítva kérdezés, például). A sima pont nem helyettesíthető hármasponttal, még akkor sem, ha sokan úgy érzik, attól lesz életszerűbb a szöveg. Attól csak… szaggatottabb… lassabb… szakadtabb… lesz.”

    Amivel On kezdi a “gondolatat” az nem is tudom micsoda.

    • Zoltan Hazafi

     És a mondatokat kezdő nagybetűkkel hányadán állunk? Mást kioktatunk, közben a magunk hibáit letojjuk? Magyar nem csinál ilyent… csak külföldről – álnév alól – ugató szemét jószág.

     • Mr. Bell

      Zoltan, megertem, hogy nem szivesen nyilik meg idegeneknek, nem akar a homokossagarol beszelni, de itt az ido, hogy felfigyeljen erre a tenyre, on idegen ferfiakat molesztal az interneten ismerkedes cellal. Elmondtam onnek, hogy en hetero vagyok, onnel ellentetben, aki latens homokos, ezert ujra szeretnem megkerni ont, ne uldozzon a szerelmevel! Ha en ont semmibe veszem, annak oka van, higgye el!

     • Zoltan Hazafi

      Anyukád homokos, te külföldről – álnéven – ugató gyáva barom… Ja, látens is vagy? Egyre jobb.
      Molesztáljon téged a harcimén, waze.

     • Mr. Bell

      :DDDDDDDDDDDDDD
      Zoltan, latom On egy igazi Hazaffy, igazi Gyurcsanyista europeer baloldali, aki nem tud beilleszkedni Kecskemet homokos ejszakai eletebe, ezert kicsit nyugtalan.

      Ez az “aki mondja masra, az mondja magara” stilusu ovodas vedekezes az on koraban mar nem melto, meg akkor sem, ha homokos.

     • István Tokány

      Tegyél már ki ékezeteket faszarc! Nem értesz hozzá? Akkor mi a kurva anyádnak ugatsz ide?

     • Mr. Bell

      :DDDDDDDDDDDD
      latom, olvasni nem tudsz

     • István Tokány

      Látom, írni még mindig nem tudsz fideszbuzika….

     • Mr. Bell

      buzikam, az a fekete korcs kutya ott a labadnal odaszart a jardara, te meg beleleptel a bikagumipapucsodban? :DDDDDDDDDDDDDDD

     • István Tokány

      És még mindig nem tudsz írni faszarc fideszbuzi orbáncszarevő köcsög. Hát csak gyakorolj édesem. Anyádon is.

     • Mr. Bell

      Szopd apadat tovabb gecisszaju! :DDDDDDD

     • István Tokány

      Ennyit tudsz kis fideszbuzikám? Ékezet? Orosz gépeken nincs? Baszod még a jó kurva orosz anyádat?

     • István Tokány

      Megbasznád mi? De sajnos nem lehet. Inkább ha kérhetném, anyádat baszd szájba. Az még örül is neki. Múltkor nem is kért érte pénzt tőlem.

     • Mr. Bell

      LOL gecisszaju, ritkan engednek ki az elmebetegek kozul?

     • István Tokány

      Mondom hogy nem, hiába is ácsingózol geca!

     • István Tokány

      Irigykedsz hogy én egyáltalán kijövök?
      Ej, ej, bellike, te szopni jársz az erdőbe…

     • Mr. Bell

      tokanygeci, mit rofogsz?

     • István Tokány

      Semmi, semmi, csak megjegyeztem hogy jól szopsz kis fideszbuzikám…. bár kicsit fogazol, azt meg nem szeretem, úgyhogy ki kell basszam az első fogaid a picsába… mondjuk jót is teszek vele neked, mert jobban megy majd a munka rodasoron….

     • Mr. Bell

      Zsiros tokany szevasz! :DDDDD

     • István Tokány

      Ne beszélj tele szájjal, nem illik. Meg aztán nem is szeretném ha ráharapnál.

     • Mr. Bell

      uncsi vagy tokanygeci, menj huzd faszodra a buzikurvadat tamasi zsoltit, aztan szivd fel a kutyad szarat a papucsod talparol, kicsi proszto buzikurva

     • István Tokány

      Uncsi nem uncsi, mégis te szopsz kis köcsög fideszbuzika….

     • Mr. Bell

      Takony, oppardon tokanygeci, mi van?

     • István Tokány

      Megint bejöttél az erdőbe szopni. Csak ez. Ennyire szereted?

     • Mr. Bell

      :DDD ez maradt neked, mi cica? Meg a tetkos bikad eros fasza a seggedben? Wahahhhahhhah szegeny takonygeci

     • István Tokány

      Irigykedsz? Neked is kéne? Hozz vazelint.

     • István Tokány

      Még irigykedsz is? Ha nem bírod a dumát, mi a faszért ugatsz ide? Kéne a zsoltika is? Hidd el faszikám, ha csak említesz neki valami olyan dolgot amit szeretsz, tudod, buzisat, a szart is kiveri belőled két ujjal kisköcsög. Aztán akkor hogy fogsz ideugatni, anyakúró fideszbuzikám? Addig pofázol gecikém, míg el fog kapni, és akkor majd vonyíthatsz a véreden csúszkálva a vágóhídon. Kis fideszbuzika. Ugatsz orrba-szájba, aztán meg nem bírod a kritikát? Jut eszembe, anyád jól van már? Sajog még a segge? Hát miért nem használsz vazelint? Mégis csak az anyád.

     • Mr. Bell

      :DDDD
      Zsirostokany, mit rofogsz? Nem erti a gazdi! Mi van a csicskaddal? Erosen szopott?

     • István Tokány

      Na végre felébredtél buzibogár! Már azt hittem a két szopás és büfiztetés után lefeküdtél aludni.

     • Mr. Bell

      Hianyoztam takonygeci? :DDD

     • István Tokány

      A faszomnak. Tele van. Cuppogjál geci!

    • István Tokány

     “Az irasjel halmozas is hiba a magyar nyelvben, kedves. On tudta?…….”
     Sőt, az ékezetek nem használása is, buzibogár! Na? Erre valamit fideszköcsög?

     • Mr. Bell

      A tokányról ha beszélünk, akkor mindenkinek egynél több verzió jut eszébe. Viszont most a legegyszerűbb receptjét olvashatjátok el, ami pedig a borsos tokány.

      hozzávalók / 4 adag

      25 dkg sertéscomb
      15 dkg kolozsvári szalonna
      1 közepes db vöröshagyma
      2 közepes db paradicsom
      2 közepes db tv paprika
      5 dl víz
      1 csapott ek finomliszt
      bors ízlés szerint
      só ízlés szerint

     • István Tokány

      Megtaláltad az ékezeteket kisköcsög? Mi van fideszbuzikám, más gép elé ültél? Vagy másnak dobtad át a nicket? Kis fideszköcsögöm…..

     • Mr. Bell

      LOLOL, te fogyatekos szerencsetlen kopi end peszt a fozocske okosan oldalrol
      te nyomorek gondolod miattad gepelek ennyit?

     • István Tokány

      Szóval még sincs ékezet te kis fideszbuzi nyelvtannácigeci, te? Akkor mi a jó édes szájbatekert kurvaanyádért ugattál a magyar nyelvtanról, ha NEKED még mindig nem megy???? Na húzzál szépen vissza anyádba, és tanulj te szerencsétlen fideszköcsög faszarc!

     • Mr. Bell

      :DDDDD A korcsod szarat lemostad geci az otromba szar papucsodrol te faszparaszt?

     • István Tokány

      Tényleg nincs ékezet a gépeden. Kis buzikám, szereztess be egyet Magyarországról! Ne orosz gépet használj pöcsfej fideszgeci bérugató !

     • Mr. Bell

      Kis sertestokanyom, tudod, az ekezet nem fugg a billentyuzettol. Tudod, kis fogyatekosom, ez a telepitett beviteli nyelvtol fugg, de gondolom, te ott falun nem ertesz ilyen dolgokhoz. Neked eleg a kis feket korcskutyad szarat rugdosni a vicces papucsodban a paraszthazad udvaran. Maradj meg ennel tokany, az valo neked!
      Hallod, tenyleg van ilyen debil nev, hogy takony, ize tokany? :DDDDDD

     • István Tokány

      Telepített nyelv a faszom. Köcsög putyin és fideszgeci vagy russziában, és nincs rendes magyar géped. Hát faszikám, ha ennyire debil vagy, szopjál csak gecikém. Jó mélytorkosan. Amúgy meg örülnél neki ha lenne egy ilxen kiskutyád, és nem a faszodon. De sajnos neked csak olyan van. Hülye zoofil állat. Utána ki is nyalod a seggét? Valszeg igen, mert erre élvezel.

     • István Tokány

      Ékezet kisköcsög?
      Ja, és ha nem miattam gépelsz annyit, akkor mi a jó szájbakúrt anyádért írogatsz nekem?

     • Mr. Bell

      Megjottel borsos tokany, hat a budoskurvaanyad hogy van?

     • István Tokány

      Ahogy a tied.

     • István Tokány

      Ahogy a tied, köcsög!

    • Mária néni

     Ezeknek hiába

     • Wincs Eszter

      Vergődj csak!

     • István Nagy

      nem hiába. téged és a fidesz bandát majd vár a bitó, de addig is kussolsz vén büdös fidesz komcsi !

     • Mária néni

      Álmodozzál, hazaáruló

     • István Nagy

      mama ez nem álom, láttuk, hogy végezte a Caucescu házaspár, láttuk, hogy végezték az AVO-sok 56-ban, te is arra a sorsra jutsz ..

     • Mária néni

      Ne gyűlölködj, mert megütöd a bokád.

     • István Nagy

      csak téged másollak mama, és én még finom is vagyok… szóval csak tükröt tartok neked.. észrevetted, hogy te milyen vagy ??? szép ez .. bár kétlem idióta picsa vagy te fidesz bérencgörény

     • Mária néni

      Már késő magyarázkodni. A bűncselekményt elkövetted. Bizonyíték megvan. Viseld a következményeket.

     • István Nagy
     • Mária néni

      Az ön gyűlölködése már beteges.

  • István Tokány

   Vigyelj fideszbuzi! Van annyira igazi mint a sorosterv!
   Más kérdés?

   • Mr. Bell

    elkészítés

    A tokányok alapja a szalonna, amit kockára vágva kisütünk. Minden, ami ezek után következik, változhat, kivéve ezt.
    A kisült szalonnához adjuk a kockára vágott hagymát is, amit üvegesre párolunk.
    Majd jöhet a lehetőleg csíkokra vágott hús, ami miatt a tokány a tokány nevet kapta. Fehéredésig süssük, majd ízlésünknek megfelelően sózzuk és borsozzuk.
    Az ugyancsak kockára vágott paradicsomot és paprikát is a húshoz adhatjuk, majd addig főzzük, míg levet ereszt, és picit elkezdi elfőni.
    Ekkor öntsük fel annyi vízzel, amennyi ellepi a húst. Majd közepes lángon hagyjuk, hogy a víz jelentős része elfőjön.
    A legvégén még egy evőkanál lisztet szórunk a tokányra, amit jól elkeverünk, hogy ne legyen csomós. Köretként pedig tésztát vagy nokedlit kínáljunk hozzá.

    • István Tokány

     Ez az vazze, főzzél csak. Ahhoz talán értesz. Meg a nyaláshoz. de vigyázz, mert a forró főzőkanál megsütheti a nyelved, és akkor nem érzed rendesen a viktor szarának az ízét. Pedig te csak azt szereted. Az ízét.

     • Mr. Bell

      story

      Étteremben ettem hajdanán, sokáig kerestem a receptet, mire egy üzemi szakácskönyvben megtaláltam. Nem tegnap volt. Azóta sokszor elkészítettem, rizst szoktam mellé tálalni.

      hozzávalók / 3 adag

      0.5 kg sertéshús (comb, lapocka, vagy tarja)
      1 ek sertészsír (vagy margarin)
      10 dkg füstölt szalonna
      2 közepes fej vöröshagyma
      3 gerezd fokhagyma
      só ízlés szerint
      bors ízlés szerint
      4 dkg sűrített paradicsom
      5 db kovászos uborka

      szep neved van tokany! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

     • István Tokány

      Aha. És? Akkor most hova szarjak? Ja, ékezet kis nyelvtanköcsög, ÉKEZET!

     • Mr. Bell

      Tokany. Zsiros tokany, kutyaszaros. Zabald, geci! Es kussolj!

     • Wincs Eszter

      Úgy látom sikerült megint a “lényeget” megfogni a hozzászólásodban.

     • Mr. Bell

      Nem tudom kicsi szivem mit fogtal meg. Ez csak a te dolgod, ne reklamozd!

     • straca

      Miként is van ez agyhalott? Két macska voltál egy szobában és játszottál egymással? Pihenj le bellmari! 🙂

     • Mr. Bell

      Mi a problemad kicsi fasz? Ismerkedni szeretnel? Ez nem a ferfi randi oldal szisza.

     • István Tokány

      Mit ugatsz? Nem értem! Magyarul írj köcsög! Nem tudsz? Hát akkor mi az apád faszáért ugatsz bele mindenbe putyinfaszszopó fideszgeci trollköcsögt?

     • Mária néni

      Nem ugat a tokány.

     • Zoltan Hazafi

      Mert a banya az ugat? Vagy csak sivalkodik?

     • István Tokány

      Mi van geci? Megint gépet váltottál? Fideszbuziéknak hány profiljuk van? Na szóval kussolj geci!

     • Mária néni

      Próbálkozol, kicsicsíra? Addig okoskodsz, amíg a TEK fog fölkelteni az ágyadból. Ha láttad, hogy hol a gépem, akkor jobb ha már most lekopsz rólam.

     • István Tokány

      Fenyegetsz fideszbuzi???? Már idáig jutottunk fideszgeci????? Már nem csak trollkodtok hanem jelentetek is a TEK-nek is? Anyádat is jelented hogy fogazik?

     • István Nagy

      hagyd jön a TEk és nem tesznek mást, mint a mamát előre engedik.. mert a fő idióta fideszpicsk@rvákat mindig előre engedik és majd te kicsit a 220-t a kilincsbe vezeted… mama megfogja és máris a banyák sorsára jutott, …amikor szenesedik, akkor azért kapcsold le a villanyt.. a bűz azért nem kell a világnak .. mert így is bűzlik már, de azéééé nem kell a népeket irritálni a szagával..

     • István Tokány

      Yessssssss!

     • István Nagy

      kussolsz ! pofád befogod büdös fidesz komcsi!

     • Mária néni

      Vigyél magaddal pelenkát a kihallgatasra 🤣🤣🤣

     • István Nagy

      te mama, a te korodban már kell a pelenka. az Alzheimered végén, majd a szaros ágyadban, a saját mocskodban fogsz megdögleni… és orbán ezt majd látja, és azt mondja, hogy az jó.. megérdemled

     • István Nagy

      te mit ugatsz bele betegen a normális emberek beszélgetésébe neked a cselédszobában van a helyed fidesz cseléd csicska

  • Mária néni

   Az ellenszél szerkesztősége Jabronka gyerekszobája az anyuci lakásában.

 • Veronika Szabó

  A Fidess túlfeszítette a húrt! Egyetlen tisztességes ember sincs a fidess-kdnp-sek között, aki figyelmeztette volna a csúti pockost a veszélyre? ……..hiába minden, a fideszes diktatúra ellen, vagy ha úgy tetszik a narancsos maffia ellen demokratikus eszközökkel nem lehet fellépni !

  • István Tokány

   “Egyetlen tisztességes ember sincs a fidess-kdnp-sek között, aki figyelmeztette volna a csúti pockost a veszélyre?”
   Gondolkodj már ember! Hogy lenne??? Tisztességes ember NEM LESZ fideszes, se kdnp-s.

  • Mária néni

   Bevsületes ember nincs köztetek

   • Veronika Szabó

    Marcsa! Te nem tudsz magyarul? Rosszul másoltad be BayerZsóti szövegét?

    • Tibor Illés

     Az előbb azt írtam,a Mária néni egy Mária bácsi,de azt hiszem Neked van igazad,a Mária néni egy Bayer Zsolti!

     • Veronika Szabó

      A CÖF nagyon igyekszik, mert ha a Fidess bukik, akkor BayerZsótiék bukják a milliárdos támogatást! ….a vén komcsi f@szoknak soha nem elég!

 • Márton Gold

  Mocskos fidesz takarodjatok!

  • Mária néni

   Pedig most jön újabb kétharmad, sivalkodj!

   • OfficeDev Info

    Hová is vezetne, ha nem lenne kétharmados többsége a Don Quihote-nak?

   • Eplényi Marika

    Attól mentsen meg az Isten bennünket!

    • Mária néni

     Megértem, hogy aggódik. Maga bizonyára komcsi, vagy libsi. Nem is jó maguknak a Fidesz kormány, nem tudnak maguk lopni, dolgozni kell. Ez van, szokja meg.

     • Zoltan Hazafi

      Mészáros Lőrinc – a nemzet gázszerelője – jó példával jár elöl, igaz? 25 órában dolgozik, hogy jó gazdag lehessen. Kapja is az ingyen pénzt, egyik céget veszi a másik után, a lopás szót hírből sem ismeri, ugye?.

     • Hornyákné Balog Anikó

      Itt az árulkodó igazság!! A FIDESZ lop, MI meg dolgozunk!!

     • Gyöngyi Micsinainé

      ..majdcsak egyszer forditva lesz !

     • István Nagy

      dehogy is egyszer.. nézz rá orbánra, lassan gurul, olyan dagadt disznó… megüti a guta majd ezt G-t, hogy a Simcskát idézzem, aki 30 évig harcostárs volt.. csak jól ismeri aztán beteg ez az orbán …

     • István Nagy

      te mindig dolgoztál.. 30 éve Kádárnak voltál a csicskája.mindig az aktuális hatalomnak nyalsz besúgtál.. korodból láthatóan, aztán, ahogy kitakarodtak a németek, jöttek a ruszki komcsik, majd a magyar komcsik , majd a mindenki, és így a liberálisoknak is nyaltál.. mert te egy olyan nyalós, cseléd csicska vagy

     • Mária néni

      Sivalkodj, csicska

     • István Nagy

      látod mami , így jársz te is https://www.youtube.com/watch?v=tp486MxQETg&t=13s

     • István Nagy

      kussolsz ! pofád befogod !

     • Mária néni

      Ugass, kutya!

   • Zoltan Hazafi

    Mi bajod ezzel a “sivalkodás” szóval, hogy nincs másra fantáziád? Túl sok királyi sajtót olvasgatsz talán, ott sivalkodnak?

   • Zoltan Hazafi

    Csalók a kocsmai felest is kétharmadnak csúfolják…

    • Ballerhunter2

     Esmét jót nevettünk…

   • Wincs Eszter

    Jön hát! A kurmany bukása jön! Az jön! Elég volt már belőletek! Új világ jön. Ti meg takarodjatok a búsba!

    • Mária néni

     Mi nyrünk. Sivalkodj

     • Wincs Eszter

      Tudod mit nyertek bakmami? Tapasztalatot, hogy hogyan kellett volna másképp csinálni. Szerencsére utólag már késő lesz.
      4 új év jön a kormányzásban, nélkületek. Gazdáid meg ülhetnek a hátsó padokba, fülüket farkukat behúzva. Te, meg a hozzád hasonlók, nyalogathatják a sebeiket.

     • Wincs Eszter
     • Sarolta Szabó

      Ez az öv már nagyon szűk lenne…

     • István Nagy

      A vádlottak 20 évet nyeretek a magyar állam ellen elkövetett országrablás és hazaárulás vétke miatt .. ezt nyered majd mama.. és ez lesz az enyhített ítélet, amit elnyersz

    • Ballerhunter2

     Ezt majd beszéld meg a választókkal is, mert egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy igencsak kisebbségben vagytok ott a balliberális oldalon!

     • Bartók Tamásné

      Bocs, feltételezem te magad vagy Mária néni is egy kevésbé izgalmas álnéven, de ez nem is érdekes. 🙂 Amit reagálni szeretnék a kommentedre, hogy bizonyára te is tudod, hogy badarságot irtál. Ez a Fidesz előny kizárólag csak a lakáj médiában jelenik meg. Nem véletlenül alkalmaznak benneteket is az ilyen jellegű trollkodásra. Nagy a pánik fideszes körökben a látványos szimpátia vesztés miatt. Ilyen rossz, elutasító státuszba még soha nem volt az Orbán által vezetett Fidesz – kdnp koalíció. Elég, ha csak itt a netten elolvasod a hozzászólásokat. 50 kommentből max. 2 narancsos hívő és 4-5 fizetett troll szólal meg fidesz szimpatizánsaként, de ők is minden esetben arrogáns, sértő, gyűlölettől túlfűtött stilusban. Ami szintén arra utal, hogy hatalmas a pánik és a kétségbeesés.

     • Ballerhunter2

      Eléggé el vagy tévedve!
      Egyrészt nem én vagyok Mária néni.
      Másrészt ugye nem zavar az elméletedben, hogy itt, egy balliberális oldalon nyilvánvalóan túlnyomó többségben vagytok ti, balliberális kommentelők?
      A sértő, gyűlölettől túlfűtött stílust meg keresd a saját elvtársaid hozzászólásaiban!

   • Sarolta Szabó

    Igaz, hogy -eddigi tapasztalataim szerint- maga nem más, csak egy sok néven irkáló troll, de kivételesen mégis válaszolok. Úgy látom, sokat hiányzott anno az iskolából, mert korábbi hozzászólásait olvasva a szókincse kimerül ebben a pár szóban. Magának már egyáltalán nem fog ártani ez az iskolákban található káosz…

    • Mária néni

     Ne modoroskodj, komcsi! Inkább olyan témában nyilatkozz, amihez értesz. Zabálás, ivás, foci, stb.

     • Pálné Kovács

      amit ide le írtál te seggnyaló azt a maffia vezéred és bandája szokta csinálni!

     • Jenő Léránt

      Ne vonyíts kutya.

     • Mária néni

      Kussolsz proli

     • Zoltánné Nyerges

      Nem ismerem aszt sem tudom hány éves ,de azért kicsit kulturáltab lehetne, ha valamihez nem ért jobb ha nem szól bele mert a saját butaságát bizonyitja ,ez nem politika hanem a cikk az igazságról beszél mert ugy levagyunk maradva ,hogy aszt már cseszhetjük csak ha saját magunk tanitjuk a gyerekeinket
      ez az én időmben nem igy volt. Maradok tisztelettel

     • Mária néni

      QSS

     • István Nagy

      menj mariska, aztán állj be a Schmidt Mariska után a sorba, de várj kicsit, mert még nem férsz hozzá orbán seggéhez, mert épp a másik Mariskának a feje teljesen eltűnt orbán seggében, annyira nyal.. neked ezt felül kell múlnod. Nem lesz nehéz, ahogy olvasom a kommentjeidet. Amúgy te, aki nem szereted a komcsikat, hogyan tudod majd újra nyalni egy volt KISZ titkár ( orbán ) seggét? nem is értem.. biztos te is egy Amúgy gratulálok, már senki nem a cikk tartalmával foglalkozik. Mondjuk neked valószínű tök mindegy, 80 év felett még tudsz levegőt venni, az Alzheimered még nem teljesen fejlődött ki.. így marad a PC-n és a neten pöntyögés, trollkodva mások basztatása biztos jó dolog Mária néni .. Csak a gyógyszereit megint nem vette be!!!!! Szólunk majd az ápolóknak, hogy a demens betegekre jobban kell figyelni, nem kiengedni, a zárt osztályról, sőt odaengedni a géphez .. 🙂

     • Mária néni

      Jó hosszú sivalkodás.

     • István Nagy

      te sivalkodosz itt már hosszú ideje, magad vagy a sivalkodás. ha nem írhatnál ide beteg lennél. beteg is vagy!! .. és komcsik seggét nyalni, aki gyűlöli a komcsikat, az szintén beteg dolog. ja, hogy nem csak segget nyalsz orbánnak és nem csak neki.. ez a fidesz tempó.. Szájernek is szolgálsz te fidesz cseléd csicska ??

     • István Nagy

      szájat azért törölj, két seggnyalás között…

     • Mária néni

      Sivalkodj!

     • István Nagy

      kussolsz!! pofád befogod, tolvaj hazaáruló fideszes !!!!

     • Mária néni

      A fajtád szokta összevsokizni magát, ha egy TEK-es fülönfogja

     • István Nagy

      80 éves vén hülye picsa tekest még nem láttam. foglalkozz a csirkenyakkal mama….. az előrehaladott Alzheimereddel a kórházban lenne a helyed.. de reméljük nem rontod sokáig már itt a levegőt..

     • Mária néni

      Az unokám TEK-es, ő szokta mesélni a vicces történeteket rólatok, libsikről.

     • Gábor Werli

      Kis pöcsöd van, nem unokád, kiskancsó! Gyáva kis arctalan féreg vagy. Egy senki… a véleményed (ami nincs) is annyit ér. Szánalmas.

     • Mária néni

      Sivalkodj, segélyes

     • Gábor Werli

      Azt hittem, hogy már nem is írsz, te kis csicska. Mi ez a segélyes baromság?! Csicseregjél!

     • Mária néni

      Kussolsz

     • Gábor Werli

      Csak ennyi telik tőled abortusz szökevény?! Nagyon gyenge…

     • Mária néni

      QSS

     • Gábor Werli

      Mi van gumi alján maradék? Morzézol?

     • Mária néni

      Sivalkodj !

     • István Nagy

      unokád volt az a TEk-es, aki a haverjaival elfogta a BME-n a Luke Skywalkert 2012-ben ? …és rajtuk röhögött az egész ország? Ő is szokott segget nyalni Orbánnak, mint te mama? Mit fog csinálni a fiad, amikor bukik a fidesz? mehet árkot ásni .. amúgy rendben is lesz, az az ő szintje. ja, és nem vagyok libsi.. valami téveszméd van ma reggel sem adták be az ápolók a gyógyszereid ? látszik, már megint hallucinálsz…

     • Zsóka Molnárné Buzás

      Egy becsületben megőszült nénikéhez méltatlan ez a hangnem. Az én nagyszüleim soha nem használtak ilyen kifejezéseket! Egyszerűen azt mondták hogy bolond lyukból bolond szél fúj. Igazuk volt…

     • Mária néni

      Pofád befogod

     • Zsóka Molnárné Buzás

      Köszönöm az észrevételt kedves Mária néni! Nem vitatkozom. Nincs kivel! További kellemes fröcsögést kívánva maradok tisztelettel. .a valós nevemen.

     • Mária néni

      Helyes. Akkor mostantól kussolsz.

     • Zsóka Molnárné Buzás

      Természetesen. Bár új információt nem kaptam. Meglett korát figyelembe véve azt gondolnám hogy egy kicsit változatosabb a szóhasználata… Javasolhatom időtöltésül Önnek a szinonímaszótár és az emberi nyelv használatát. És nem kell fáradnia a leírásával:
      kussolok és a pofám is befogom és véleményt sem nyilvánítok. Tisztelettel kívánok egy kis megbékélést önmagával.

     • Mária néni

      Látom, nem tidod befogni a pofádat.

     • Zsóka Molnárné Buzás

      Hálás vagyok a megállapításáért! Ismét egy brilliáns sziporka, amitől gazdagabb lettem!😃😅😃

     • Mária néni

      Ennyit mindig tudok hozzátenni a vagyonodhoz. Kussolsz!

     • Zsóka Molnárné Buzás

      Köszönöm! Mindig is vonzottak a jószándékú emberek! Bár a választékos szókincse egyszerűen lenyűgöző! Pallérozott gondolkodásra utal!
      Úgyhogy még nyugodtan írjon valamiféle bántó otrombaságot, hogy öné legyen az utolsó szó..Én most elbúcsúzom: De ha jól észleltem Önnel kapcsolatban helytálló a következő mondás: Caput cerebro vacuum.

     • Mária néni

      Pofád befogod

     • István Nagy

      pofád neked van meg a lónak . kussolsz banya, mert máglyán végzed a bitó után.

     • Mária néni

      Kussolsz csicska.

     • István Nagy

      na a fidesz csicska cseléd megköszöni orbánnak a csirkenyakra valót… nem osztottak neked lapot mama, neked csak a csirkenyakka kell foglalkoznod.. az Alzheimered miatt másra már képes sem vagy… csak itt őrjöngsz, belepofázol az normális és egészséges emberek dolgába.. ahelyett, hogy várnád a kaszást

     • István Nagy
     • Sarolta Szabó

      Nem emlékszem, hogy valaha is őriztünk volna együtt libát! Azt látom, hogy maga viszont olyan témában fejti ki áldásos tevékenységét, amihez ért. Vagdalkozik, s olyan dolgokról dumál, amiről fogalma sincs! Nehéz a trollok élete…

     • Mária néni

      Nem is, én nem vagyok paraszt, mint te.

     • Gyöngyi Micsinainé

      ….se komcsi , se paraszt !? akkor mi vagy ?? látom proli se vagy .

     • Bartók Tamásné

      Elárulom ki is ez a “Mária néni”. Egy nagyon csúnyácska, belső vívódásokkal küzdő magányos fiatalember, aknek se barátnője, se barátja nincs. Abban éli ki beteges vágyait, hogy itt a netten provokálja az embereket. Igaz, nem csupán szexuális kielégitése céljából gorombáskodik, kap némi zsebpénzt is a Habony által működtetett színvonal alatti propaganda gépezettől. A Fidelitas szégyenteljes szervezet pitiáner tagja.

     • Gyöngyi Micsinainé

      …összetévesztette a szezont a fazonnal ! a zabálás , ivás , foci , stb. egy másik pártra jellemző ! ahogy látom magát , maga is komcsi volt.

     • Maria Kaposi

      Maria neni. Nemi lovere lenne szuksegem, megmondana,h hol lehet trollnak jelentkezni,persze jopenzert? Annyira koszonom.

     • Mária néni

      Írjál magyarul, proli!

     • István Nagy

      tükörbe néztél mama? akkor értjük is a dolgokat, miért is vagy egy seggfej, orbán szolga csicskája

    • Ballerhunter2

     Magának meg az nem ártana, ha megpróbálna kicsit gondolkodni!
     Ugye nem gyanús még véletlenül sem ez a sok “nép hangja” levél? Lassan minden napra jut vagy tucatnyi, ahogy közeledünk a választások felé.

     • Sarolta Szabó

      Tudja, én nemcsak gondolkodom, hanem látok és hallok is, úgyhogy nem nyert! Különösebben nem figyelgetem, hogy milyen számban jelennek meg anomáliákat feltáró levelek, sokkal inkább érdekel az, hogy miről szólnak. Mint többszörös déd-és nagymama elég közelről van rálátásom az iskolai dolgokra. Éppen ezért nyugodt szívvel mondhatom: Ami a levélben van, az bizony az utolsó szóig igaz! S ez teljesen független attól, hogy lesz, vagy nem lesz választás! Válaszom a kérdésére: Nem, nem gyanús, hanem inkább végtelenül felháborító és szomorú!

     • István Nagy

      Azt azért megkérdezném, így elgondolkodva, hogy ha ez a levél nem igaz, akkor a magyar közoktatásban minden rendben van -e? És a PISA 2015 felmérés eredménye, az akkor most hazugság? ha meg mégis igaz, akkor meg mi is a baj? mert akkor bizony k@rva nagy gáz van a közoktatásban is, meg a felsőoktatásban is, meg az egészségügyben is… akkor meg mi is a baj ezzel a “nyílt levéllel”?

   • straca

    Tudod mi jön néne? Számonkérés, törvényes tárgyalás, ítélet és vonulhat az egész tolvaj banda a sittre! Csaxolok! Ne reménykedjetek abban, hogy felmentik a keresztapát mert beteg. Mali is kiad benneteket.
    Még valami!
    Ne reménykedjetek Vova segítségében mert Ő csak használja az árulókat és ha már nem hajtanak hasznot elengedi a kezüket, esetleg lelövi.

    • Mária néni

     Ha majd újra meglesz a kétharmadunk, remélem látni foglak.

     • Melegítős Senki

      Neked sose volt…

     • Jenő Léránt

      Vonyítasz kutya?

     • Tibor Illés

      Szerintem ez a Mária néni egy Mária bácsi! Egy Fideszes troll! Én is reménykedem,hogy jövő áprilistól elhallgat!

   • Jenő Léránt

    Ne vonyíts kutya.

   • animami

    Te undorító féreg. Először és utoljára szólítottalak meg. Ne válaszolj, nem olvasom el.

    • Mária néni

     Sivalkodj!

     • István Nagy

      nem veszed észre, hogy te magad vagy egy élő és állandó sivalkodás.. beteg vagy Mariska … ez látszik, pont mint Orbán .. de őt Grazban kezelik, cask látszik nincs eredménye 🙂

     • Mária néni

      Kussolsz

     • István Nagy

      főorvos úr szabin van mi? az ápolók meg kiengedtek a gumiszobából… és még a gyógyszereidet sem adták be.. és lám ez az eredmény … 🙂

     • Mária néni

      Sivalkodj!.

     • Bartók Tamásné

      “Máris néni” ezért a “sivalkodk” szövegért nem lesz ma jutalék! Erőltesd meg azt az ostoba buksidat és legalább dolgozz meg a pénzedért. Tessék szép kerek mondatokat használni, ha provokálni akarod a tisztességes, értelmes embereket! Mostanában nem vagy formában, szánalmasak a pitiáner megnyilvánulásad. Össze kell szednek magad, hogy rászolgálj a judás pénzre! 🙂

     • Mária néni

      Sivalkodj!

     • István Nagy

      pofád befogod büdös tolvaj fideszes ! Lógni fogsz, mint az AVH-sok 56-ban !!!

     • Mária néni

      Legfeljebb a függőágyamban a budai villám kertjében 😀

     • István Nagy

      Budai villád??? ne röhögtess a panelproli stílusod után te csak a Hárs -hegyi elmegyógyintézetbe férsz be, az a te villád? A gumiszobádban a gyógyszert vedd be mama, kényszerképzeteid vannak.. hallucinációid… Alzheimernél természetes

     • Mária néni

      Megmondanád, hogy a Hárs hegyen hol van ilyen?

   • Finta Pálné.

    Te vén kimustrált kúrva a temetőben van a helyed a pofádat mosd ki mert ide érzem a bűzt !!!

 • Zoltan Hazafi

  Mr. Bell visszavonult?

  • Wincs Eszter

   Úgy lerohantátok, épp telesírja a vánkosát. Zokog, nem tud írni…
   Megszakad a szívem, szegényke.
   Lehet kicsit hagynotok kellene, nehogy infarktust kapjon. Ki fogja feldobni a napunkat? Marcsa banya a 10 szavas szókincsével eléggé hitvány hozzászóló.

   • Zoltan Hazafi

    Kellett neki molesztálnia az Ellenszelet (lásd lejjebb)… Aki (ellen)szelet vet, vihart arat.
    Ráadásul bitorolja a telefon feltalálójának becses nevét is? Ez már halmazati…

    • Mária néni

     Sivalkodjatok, ganéjok.

     • Zoltan Hazafi

      Gané, a te sivalkodásod már halálsikoly? Úgy a jó…

     • straca

      A mamád él agyhalott? Csak azért kérdem mert akkor vele kéne!

     • Mária néni

      Kussolsz, aberrált

     • István Nagy

      nem ismeri az anyját… az anyja ott hagyta az útszélén.. azért ilyen

     • István Nagy

      ne sivalkodj már büdös komcsi tolvaj fideszes!!! Kussolsz !!!

     • Mária néni

      Svalkodj, ganéj!

     • István Nagy

      na a büdös csótány kinyitotta az ordas nagy pofáját és kiderült, akkor nagya zsírparaszt, hogy az agya helyén is zsír van.. ha lenne , de az Alzheimer már azt is tönkretette . marad neki itt az őrjöngő sivalkodás… ne sivalkodj, a boszorkányokat előbb felkötjük, aztán máglyára velük.. veled is ez lesz .. ott majd sivalkodhatsz de senki sem fog rád figyelni a nagy G-knek nem jár kegyelem, pont mint a fő G-nek https://www.youtube.com/watch?v=ZdOuNI9YkZs

     • Mária néni

      Ez a gyűlöletkeltés és uszítás gyilkolásra már bűncselekmény. Nekem pont az a feladatom, hogy az ilyeneket meggátoljam. A bizonyíték most már megvan, az IP címed is, most majd jön a többi.

   • Éva Nádor

    Marcsa banya busás fizetségért írogat itt a Fidesz megbízásából. Van sok ilyen a Fidesz erre is költi a pénzünket.

 • K REGŐS JUDIT

  A múltnak takarodnia kell és valódi elszámoltatást a gazemberekre akik folyamatosan leamortizaltak az országot es a népet minden szinten !!!
  Senkiházi s posvany gazemberek !!! https://uploads.disquscdn.com/images/de8e5ad51115b7be9c04e69eae56a13701c4ea5997cf3829144de17a75f13014.jpg

  • Mária néni

   Mi van náci, ugatsz?

   • K REGŐS JUDIT

    Náci az anyád !!! A zsidó mantra unalmas !!!!
    Netanjahus-orban csicska ,mennyit fizet soros gyurka hurka ????
    Ven disznó boszorka ,te hova pattogsz ???? Te mar nemsokáig artasz a magyarsagnak ahogy elnézem kifaradtál es elment feletted a mocskos haszonzptalan életed !!!
    Húzz innen te mocsok !!!

    • Mária néni

     Hunyászkodj meg náci, mert nem tart a türelmem örökké. Mi bajod van Izrael állammal?

     • K REGŐS JUDIT

      Hunyaszkodjon az anyad a sajat hazámban te mocskos !!!
      Huzz az cionista nepirtó gyilkosvedő francba !!!

     • Mária néni

      Hunyászkodj meg idegen!

     • Sarolta Szabó

      Ami azt illeti magának is szép szókincse van!

     • István Nagy

      te mindig meghunyászkoddál, aztán mentél nyalni, náciktól, komcsikon át a fideszig.. a seggnyalógép, mit akar, addig nyaltál nyanya, amíg elment az élet, és maradt neked a csirkenyak..

     • Mária néni

      Sivalkodj!

   • István Nagy

    mi van fidesz – komcsi – náci – fasiszta ? Pofázni mersz?? pofád befogod !! és takarodsz a vackodba vissza Moszkvába !!!

    • Mária néni

     Naci, majd a sitten sivalkodj, amikor análisan tágítanak 😃😃

 • Mária néni

  Sivalkodik a patkány

  • OfficeDev Info

   pont hiányoltam, hogy hol sivalkodik már a patkány, de már meg is jött. Épp időben jött, mariska nénje.

  • Cherry

   Mert te aztán tudod, hogy mi kell a mai munkaerőpiacon, és a közoktatáshoz is rohadtul értesz.

   • Mária néni

    Ponrosan

    • OfficeDev Info

     ez mi akart lenni?
     PONDRÓSAN vagy PORNÓSAN?

     • Eplényi Marika

      Szerintem: Pontosan. A T betű helyett a mellette levő R betűt nyomta le!

    • Cherry

     Mesélj még erról, nagyon vicces vagy.

     • Mária néni

      Minek magyarazzak egy debilnek?

     • Zoltan Hazafi

      Debil ne akarjon magyarázni…

     • István Nagy

      az Alzheimereddel mire vágsz föl ? a tüneteid egyértelműek mama, : Emocionális, magatartászavarok, türelmetlenség, verbális/fizikai agresszív kitörések. érzékcsalódások, paranoid megnyilvánulások, hallucinációk. Végállapot: teljes leépülés, járásképtelenség, nem táplálkozás, vizelet, székletinkontinencia. ez vagy te és még itt ahelyett, hogy orbán seggét nyalnád, amíg még van időd rá

     • Mária néni

      Sivalkodj, gender!

  • Zoltan Hazafi

   Patkánykodik a Mária néni nevű troll.

 • Halász Péter

  Ezeknek gondolkodásképtelen birka nyájra van szükségük.
  Ne hagyjuk! Tavasszal el kell zavarni az egész bandát

  • Ballerhunter2

   Majd a választók eldöntik, hogy kit zavarnak el!
   Szerintem a komplett ballliberális elkúrós hazaáruló siserehad mehet a süllyesztőbe!

 • Lee Irom

  Bár Orbán nem szereti, s nem is használja a modern technikai dolgokat, de az oktatásba ezt kellene bevonni. Hittan a tananyagban? Az államnak és a vallásnak már rég szét kellett volna válnia! Nem magoltatni kellene, hiszen a netről minden előkereshető pillanatok alatt!
  Ébresztő! Ez a 21. század!

  • Wincs Eszter

   A diktatúrában nincs szükség modern gondolkodású emberekre. Ahogy lejjebb Halász úr is írta.
   Csak olyanok jók, akik mennék a csorda után, legelik a szaros füvet.
   Ahhoz meg nem kell olyan technika amit te említettél. Egyébként igazad van.

 • L. Hedvig

  Nem kezdek hozzászólni, ha itt trollkodik ismét ez a riherongy, fideszes bérkommentelő. Esetleg elgondolkodtató, hogy órabérben, szavak után, netán természetben kapja-e a fizetségét.

  • Ballerhunter2

   És maga miben kapja?

   • L. Hedvig

    Anyádba…

 • Domján Norbert

  Olvasok néha felháborodott leveleket, amiket a Miniszternek írnak, de… mindig azt gondolom, az ember jól kiírta magából a mérgét, ennyi haszna volt semmi más. SAJNOS.

  • Wincs Eszter

   Dehogynem. Ezekben az emberekben már megérett az áprilisi jó döntés.

   • Ballerhunter2

    Csak épp az a probléma, hogy kevesen vagytok.
    Szerencsére!
    Egyáltalán nem hiányzik egy újabb balliberális elkúrásos ámokfutás az országnak.

    • Wincs Eszter

     Az valoban nem hiányzik. Tévedés ne essék, én azokat sem akarom újra a padokban látni, akik már voltak. Kapjanak lehetőséget akik eddig nem voltak. Bizonyítsanak. Nagy a szájuk, lehet megmutatni. Majd kiderül, más is így gondolja-e.

 • Ballerhunter2

  Már megint egy “levél”…
  Nem unjátok még, balliberális horda?
  Azt hiszitek van olyan rajtatok és a hibbant agyú rajongóitokon kívül aki elhiszi, hogy ezt a levelet (sem) ti írtátok?
  Ennyire mélyre süllyedtetek, hogy ilyen ócska átlátszó trükkökkel próbáljátok megvezetni az olvasóitokat?

  • vigoro

   Más lehetőség nincs.
   Az ellenzéki parlamenti interpellációkat el sem fogadják, a képviselői kérdésekre nem válaszolnak, vagy bunkó módon szándékosan mellébeszélnek, esetleg Kövér László Házelnök Úr még egy vaskos pénzbüntetést is a nyakába varr az okvetetlenkedő ellenzéki képviselőnek..
   Igen.
   Ennyire mélyre süllyedt a magyar parlamenti (nem)demokrácia.
   Csak az efeletti örömödet nem értem.
   Ez valami mazochizmus?

   • Ballerhunter2

    “Az ellenzéki parlamenti interpellációkat el sem fogadják.”
    Érdekes módon 2002 és 2010 között ezzel sosem volt problémája a jelenlegi ellenzéknek, amikor az MSZ(M)P-SZDSZ kormányfrakciók százával söpörték le az asztalról a fideszes indítványokat és minimum ugyanúgy szándékosan félrebeszéltek a témára adott válaszukban, már ha egyáltalán válaszra méltatták.
    Igen, ennyire “mélyre süllyedt” a parlamenti demokrácia MÁR AKKORIBAN IS!!!!!!!!

 • István Nagypál

  Nagyon felidegesítette ez a levél a fideszes trollokat. De Önnek , mint tanárembernek pontosan tudnia kell , hogy sajnos vannak buta emberek , akiken semmilyen oktatási rendszer sem segíthet. És ők vannak többen és végre valakik lehetnek azzal, hogy O.V. vagy Trump , vagy Farage mögé állhatnak. Nagyon rosszul érezték magukat idáig , hiszen egy szöveges matek feladatot még megérteni sem voltak képesek nemhogy megoldani, de végre ismét eljött az ő idejük. Az alternatív tényeikkel , a kisebbrendűségi komplexusukkal együtt.Volt már rá példa sokszor a történelemben.

 • Véssey Tamás

  Egy tanár nem ír ilyen tahó levelet! Vagy nem nevezhető tanárnak. Mit tanulhatnának tőle? Prolistílust? Ezt tuti firkászok hozták össze sajátos “kulturáltjukkal.”

  • vigoro

   A tartalmára koncentrálj, mert a levél stílusa simán veri a te hozzászólásod emelkedettségét.
   Ahhoz valami értelmes hozzáfűznivalód lenne?

 • Renátó Nagy Reaktivált

  Azért a tanárokkal is van egy kis gond. Itt egy cikk, ami bár régebbi, de jól tükrözi, hogy milyen tanárok vannak napjainkban.
  http://kambodzsaihirlap.blogspot.hu/2016/04/a-tanarok-atleptek-gusztustalansag.html

 • Sandor Kincses

  Ezt a levelet rossz helyre tetszett cìmezni.
  Sziveskedjen továbbitani Magyar Bálintnak- u.i. a “Valalentin korszak” most érett be- valamint kontraszelektált kollégáinak akiknek az Isten pénze sem lenne elèg mert állandóan sírnak mint egy fürdős.

 • Finta Pálné.

  Csak annyit jegyzek hozzá, hogy sokan felébredtünk,és még többen leszünk, de rohadt Fidesz nektek lejárt, takarodjatok amíg nem késő !

 • Zsuzsanna Ágoston

  Érdekes mi mindenről hozzászólnak, vagdalkoznak, fröcsögnek, személyeskednek, csak épp a cikkben írtakról nem esik szó, illetve igencsak érintőlegesen. Ezért nem lehet ebben az országban összefogni, mert úgy egymás ellen vannak uszítva az emberek! Pedig csak úgy lehetne jobbá tenni az országot, ha közös nevező lenne, valamint egy normális szakértő kormány pártok nélkül. A pártok csak viszik a pénzt zsák számra, amit az ország felemelkedésére lehetne fordítani. Ez az ország kánaán lehetne, ha tisztességes vezetés lett volna végig.