Pszichopatának nevezte Orbánt a híres magyar humorista – egy ilyen nyilatkozat után féltheti a bőrét!

Kép forrása: MTI - Koszticsák Szilárd

A 24.hu portál készített interjút azzal a magyar humoristával, aki meglehetősen szókimondón nyilatkozott Orbán Viktorról. Ha komolyabb baja nem is esik, annyi biztos, hogy az állami megbízásoktól egy időre biztosan búcsút vehet.

Kormos Anett újságíró-humorista bővebb interjúban beszélt munkájáról, politikai nézeteiről is a 24.hu-nak. Többek között azt is elmondta:

“Nyilván vannak olyan szakemberek, akiket érdemes meghallgatni, de a közbeszédet mégis olyanok uralják, akik tájékozatlanul vagdalkoznak, és úgy érvelnek, hogy „Én szeretem az Orbánt, mert szép a szeme.”

A közéleti kérdések közül engem leginkább azok foglalkoztatnak, amik érintenek is. És ezek általában nem politikai vagy pártügyek. De például a médiában megjelenő személyiségtípusok sokkal jobban érdekelnek, mert Magyarországon az emberek nagy százaléka a médiából szerzi az információit, azon belül is különösen a kereskedelmi tévékből. És az már sokkal jobban zavar, hogy ott van egy jól kimutatható elértéktelenedés, akár a média szereplőire gondolunk, akár az általuk megfogalmazott gondolatokra.

A humorista kendőzetlenül beszélt az Orbánról alkotott véleményéről is:

“Engem kevésbé zavar, ha valakinek nem értek egyet a véleményével, de ő maga nem ostoba. Én például a miniszterelnököt nem tartom hülyének.

Az, hogy Orbán Viktor pszichopata vagy szociopata, vagy a kettő együtt, az egy dolog, de nem ostoba. Én hallottam őt élőben szónokolni, és azt gondolom, hogy ennek a csávónak van egy kisugárzása, ez egy karizmatikus valaki.”

A teljes interjú itt olvasható.

46 Comments

  1. Aki ennyi ideig tud lopni a közösből , mint a csúti pockos,az valóban nem ostoba ! …..a rohadék gazember a maffia bandájával teljesen taccsra tette a hazámat!

  2. Marika néni, sem a tiszteletben megőszült, sem a jóravaló nénike nem állja meg a helyét ilyen hozzászólások után. Unokái hallották már?

  3. régen járhattál iskolába.akkor sem tanítottak illemet?bár a szüleid megtehették volna.

  4. …te egy hazatlan …arcatlan…pofatlan vagy…!…vagy micsoda teremtmenye vagy a vilagnak…?..
    szerencsetlen nö..?..

  5. Orvosra a buggyantagyú csúti baromnak van szüksége és az olyan seggnyaló csicskáknak mint te ! …….. Hülye kopaszketyeró !……. rohadék állat!

  6. kussolj mama !!!! t e az apádat sem ismerted, mert az anyád foglakozása miatt, naponta többekkel állt össze, így te is az lettél. aki meg nagy K, az mindig eladja magát.. te most épp Orbánéknak … aki K, az K …:-)

  7. te a Hárs hegyi nagy sárga házban élsz mama.. ki se jársz, csak a gumiszobából engednek ki amikor a főorvos úr szabin van

  8. nincs unokája… csak kitalálja őket.. Alzheimerben ez mindennapos.. teljes szellemi leépülés felé tart a banya

Leave a Reply

Your email address will not be published.