Gyermekeket kérdeztek meg arról, ki az a Soros György – döbbenetes válaszok érkeztek

A gyermekjogok nemzetközi napja alkalmából a HVG.hu oldalon a legifjabb generáció írja a Nyüzsi rovatot. A szerkesztőség azt a kérdést tette fel a gyermekeknek, hogy ki is az a titokzatos Soros György, aki most épp cáfolja a Soros-tervet? Egészen elképesztő válaszok érkeztek.

“Politikus”, jött a válasz, “milliomos”.

“Az ország egyik legbefolyásosabb embere”

“Be akarja engedni a migránsokat”

“Adni akar nekik milliókat”

“Orbán ezt nem engedi”

“Veszélyes a terve”

Miért menekülnek a menekültek?

“Utol ne érjék őket”

“Háború elől”

“Be kéne őket engedni”

“Ellepnék Magyarországot”

“Nem lehet tudni, melyik terrorista”

“Az iskolánkba jár egy szíriai menekült”

A fentiekből is látszik, hogy a Fidesz-propaganda már gyerekkorban is kifejti a hatását. Az iskolába igyekvők is látják a buszmegállókban, a köztereken a Soros-plakátokat, és a TV-ben, rádióban hallottakból össze is rakják maguknak azt a gyermeki véleményt, ami nem sokban különbözik az egyszerű fideszes szavazóétól.

A gyerekeket megértjük, de a fideszeseknek mi a mentségük?

18 Comments

 1. tegyuk fel hogy orban gazember-az de nem ezert-akkor azt hiszitek ennek a pandantja amit ti bofogtok nem ugyanaz mint orbané amonnan nézve?2 millio ember!! de egy biztos.ti mennyien vagytok?na ugye.nem is kellene vele foglalkozni hogy ki ha én nem majd en megmutatom a cigánynak-itt nincs zsidozas ugye?-kozben sullyedunk.kezdettöl fogva az orszaggal kellene foglalkozni de senki nem teszi mert mind egyforma a tetü a felhozatalban kivetel nélkul.27 éve kiscsávó

 2. Megint sokat ittál Jancsi! Jut eszembe, te kinek írsz, mert mind a fogalmazásod, mind a helyedírásod kritikán aluli!!!

 3. A régi bevált módszer a szajkózás, ha sokszor mondják, bevésődik és az idióták valóságosnak hiszik, egyházi módszer, régen a kommunistákra mondták, hogy közös feleséget akarnak, persze a nagybirtokokról nem esett szó.

 4. Orbánról pontosan tudjuk, hogy egy szemét gazember!….nem azért mert az ellenzék ezt állítja, azért mert gondolkodni tudó emberek vagyunk és nem szopjuk be a csúti törpe hazug hablatyát! Kinek kéne az országgal foglalkozni kiscsávó?….. szerinted miért van a kormány?….. igaz ez már nem kormány, hanem a narancsos maffia ! Idióta Dunai, te éppen olyan agymosott barom vagy, mint a többi fideszes féreg !

 5. Jocóka! Foglalkozz anyáddal , ha nincs akkor a luvnyáddal ! Ne pofázz bele az életünkbe te is, elég elviselni az Orbáni nyomort!

 6. És akkor mennyivel más, ha kitesz egy fényképet? A csuhások akkor is gazemberek, akik lefekszenek minden hatalomnak a pénzért!

 7. Szerintem már azok sem tudják akik ész nélkül össze vissza keverik kutyulják a lapjaikat. Lényeg, h mindenkit jól össze legyen zavarva. Pláne az idiótákat, ahogy ön mondja. Eszközök. A mindenkori hatalmaskodók meg úgy használják őket ahogy akarják.

 8. Wonderful article! This is the type of info that should be shared around the internet.
  Shame on the seek engines for not positioning this post upper!
  Come on over and talk over with my site . Thank you =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.