Gyermekeket kérdeztek meg arról, ki az a Soros György – döbbenetes válaszok érkeztek

A gyermekjogok nemzetközi napja alkalmából a HVG.hu oldalon a legifjabb generáció írja a Nyüzsi rovatot. A szerkesztőség azt a kérdést tette fel a gyermekeknek, hogy ki is az a titokzatos Soros György, aki most épp cáfolja a Soros-tervet? Egészen elképesztő válaszok érkeztek.

“Politikus”, jött a válasz, “milliomos”.

“Az ország egyik legbefolyásosabb embere”

“Be akarja engedni a migránsokat”

“Adni akar nekik milliókat”

“Orbán ezt nem engedi”

“Veszélyes a terve”

Miért menekülnek a menekültek?

“Utol ne érjék őket”

“Háború elől”

“Be kéne őket engedni”

“Ellepnék Magyarországot”

“Nem lehet tudni, melyik terrorista”

“Az iskolánkba jár egy szíriai menekült”

A fentiekből is látszik, hogy a Fidesz-propaganda már gyerekkorban is kifejti a hatását. Az iskolába igyekvők is látják a buszmegállókban, a köztereken a Soros-plakátokat, és a TV-ben, rádióban hallottakból össze is rakják maguknak azt a gyermeki véleményt, ami nem sokban különbözik az egyszerű fideszes szavazóétól.

A gyerekeket megértjük, de a fideszeseknek mi a mentségük?

14 Comments

  1. tegyuk fel hogy orban gazember-az de nem ezert-akkor azt hiszitek ennek a pandantja amit ti bofogtok nem ugyanaz mint orbané amonnan nézve?2 millio ember!! de egy biztos.ti mennyien vagytok?na ugye.nem is kellene vele foglalkozni hogy ki ha én nem majd en megmutatom a cigánynak-itt nincs zsidozas ugye?-kozben sullyedunk.kezdettöl fogva az orszaggal kellene foglalkozni de senki nem teszi mert mind egyforma a tetü a felhozatalban kivetel nélkul.27 éve kiscsávó

  2. Megint sokat ittál Jancsi! Jut eszembe, te kinek írsz, mert mind a fogalmazásod, mind a helyedírásod kritikán aluli!!!

  3. A régi bevált módszer a szajkózás, ha sokszor mondják, bevésődik és az idióták valóságosnak hiszik, egyházi módszer, régen a kommunistákra mondták, hogy közös feleséget akarnak, persze a nagybirtokokról nem esett szó.

  4. Orbánról pontosan tudjuk, hogy egy szemét gazember!….nem azért mert az ellenzék ezt állítja, azért mert gondolkodni tudó emberek vagyunk és nem szopjuk be a csúti törpe hazug hablatyát! Kinek kéne az országgal foglalkozni kiscsávó?….. szerinted miért van a kormány?….. igaz ez már nem kormány, hanem a narancsos maffia ! Idióta Dunai, te éppen olyan agymosott barom vagy, mint a többi fideszes féreg !

  5. Jocóka! Foglalkozz anyáddal , ha nincs akkor a luvnyáddal ! Ne pofázz bele az életünkbe te is, elég elviselni az Orbáni nyomort!

  6. És akkor mennyivel más, ha kitesz egy fényképet? A csuhások akkor is gazemberek, akik lefekszenek minden hatalomnak a pénzért!

  7. Szerintem már azok sem tudják akik ész nélkül össze vissza keverik kutyulják a lapjaikat. Lényeg, h mindenkit jól össze legyen zavarva. Pláne az idiótákat, ahogy ön mondja. Eszközök. A mindenkori hatalmaskodók meg úgy használják őket ahogy akarják.

Leave a Reply

Your email address will not be published.