Orbán ellen forgattak le egy zseniális zenei klippet – az eredmény lenyűgöző!

Komáromy Gergely neve mindazoknak ismerős lehet, akik aktívan részt szoktak venni a kormányellenes vagy a ligetvédő tüntetéseken. Így ők azt is tudják, hogy írt egy dalt, melyet csak úgy tudok jellemezni, ZSENIÁLIS!

A ligetvédő G Ras néven reppeli el a kormány összes közelmúltbeli ügyét rímekbe szedve, melyet tüntetéseken már előadott, most viszont ‘A lázadás éve’ című dala klipet is kapott!

A videoklip a civilek fontosságáról szóló régi Orbán-interjúval vezeti fel, illetve a végén le a számot. Az ellenzéki tüntetések összes rigmusát beleszőtte az amúgy nagyon összepakolt klipbe, így bátran ki merem jelenteni, ez lesz a következő kampányidőszak nagy slágere!

16 Comments

  1. Mobilról és tablageprol nem nézhető. Benne van a hozzászólások között. Azért köszi. (Mégse a cenzúra)

  2. Az egyik elmebeteg csinál egy videót, a másik meg ír róla egy ajnározó cikket. Egymást szopkodják a libsik.

  3. Meg a Tied is Wincs Eszter ha ezt a zagyvaságot halgatod.Az ilyenek mint ez a “reppernek” saját magát kinevező “Moha bácsi” az irigység beszél

  4. Nekem nem ez a videó fáj, hanem az, hogy olyan emberek élnek ebben az országban, akinek se ez, se a másik kormány summs – summarum soha semmi nem felel meg aztán mindet megtesz, hogy a saját tányérjába sz……n, amiből eszik.Ez a “moha bácsi” is ezt teszi. Szeretném tudni vajon mit reppelt össze annó az elöző kormány “lopásairól”??????

Leave a Reply

Your email address will not be published.