Kuncze Gábor nyilvánosságra hozott egy telefonbeszélgetést – felmosta a padlót Tállai Andrással

Kuncze Gábor azon kevés politikus egyike, akinek még maradt némi humorérzéke. Zseniális bejegyzéssel csinált totál hülyét Tállai Andrásból, aki a napokban azzal vált híressé, hogy Mezőkövesden egy telefonhívással intézte el az olcsóbb benzinárakat. Ez a módszer sokaknál verte ki a biztosítékot.

Kuncze Gábor bejegyzése:

Egy telefonon a közelmúltban történt beszélgetés felvétele:

Telefonáló: -Jónapot kívánok! A Kalapgyár Rt vezérigazgatójával beszélek?
S.M.: – Igen, Sapka Mici vagyok. Miben segíthetek?
T.: – Kérem szépen én igazságtalannak tartom, hogy a nagy méretű kalapokat drágábban adják, mint a kicsiket. Ezen kellene változtatni!
S.M.: – Talán könnyű belátni, hogy a nagyobb kalaphoz több anyag kell, ezért drágább. Tegyük fel, hogy valakinek háj feje van…
T.: – Ezt a hájfejűt kikérem magamnak!
S.M.: – Csak nem a NAV elnökével beszélek?
T.: – Ezt meg miből gondolja?
S.M.: – Nem is tudom… Talán a hangja volt ismerős?
T.: – Igen, a hangon valóban bársonyos. Hogy a kérdésére is válaszoljak, majd a jövő heti ÁFA ellenőrzésen megtudja!
S.M.: – Ott tartottunk, hogy ha valakinek nagyobb a feje és ezért nagyobb kalap kell, az nekünk is több költség és ezért drágábban adjuk. Máskülönben a kisebb kalapokat kellene drágábban adni, vagyis a hájfejűek kalapjának egy részét a kisebb fejűekkel fizettetnénk meg. Betelefonálásra ezen nem változtatunk. Ez a piacgazdaság!
T.: – Már megint ez a “hájfefű”. Ennek nem lesz jó vége! Egyébként meg gondoljon bele, hogy én mennyivel több borotvahabot, borotvavizet, pengét vagyok kénytelen használni, szemben a kisebb fejűekkel. Ők itt nyerhetik vissza, amit a drágább kalapon veszítenek!
S.M.: – Nem, sajnos általánosságban nem tudjuk a nagyméretű kalapok árát csökkenteni! De figyelemmel arra is, amit az ÁFA-bal kapcsolatban mondott, mit szólna hozzá, ha csak egy bizonyos területen csökkentenénk árat? Mondjuk, az Ön feje körüli kalapok árát mérsékelnék?
T.: – Na látja, tudunk mi szót érteni, ha mindketten akarjuk! Arról nem is beszélve, hogy ha lemegyek a piacra a választókkal találkozni, és látják, hogy szép új kalapom van, el tudom nekik mondani, hogy gazdaságos is! Ez a valódi piacgazdaság!
S.M.: – Ha maga mondja….


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata