Kuncze Gábor nyilvánosságra hozott egy telefonbeszélgetést – felmosta a padlót Tállai Andrással

Kuncze Gábor azon kevés politikus egyike, akinek még maradt némi humorérzéke. Zseniális bejegyzéssel csinált totál hülyét Tállai Andrásból, aki a napokban azzal vált híressé, hogy Mezőkövesden egy telefonhívással intézte el az olcsóbb benzinárakat. Ez a módszer sokaknál verte ki a biztosítékot.

Kuncze Gábor bejegyzése:

Egy telefonon a közelmúltban történt beszélgetés felvétele:

Telefonáló: -Jónapot kívánok! A Kalapgyár Rt vezérigazgatójával beszélek?
S.M.: – Igen, Sapka Mici vagyok. Miben segíthetek?
T.: – Kérem szépen én igazságtalannak tartom, hogy a nagy méretű kalapokat drágábban adják, mint a kicsiket. Ezen kellene változtatni!
S.M.: – Talán könnyű belátni, hogy a nagyobb kalaphoz több anyag kell, ezért drágább. Tegyük fel, hogy valakinek háj feje van…
T.: – Ezt a hájfejűt kikérem magamnak!
S.M.: – Csak nem a NAV elnökével beszélek?
T.: – Ezt meg miből gondolja?
S.M.: – Nem is tudom… Talán a hangja volt ismerős?
T.: – Igen, a hangon valóban bársonyos. Hogy a kérdésére is válaszoljak, majd a jövő heti ÁFA ellenőrzésen megtudja!
S.M.: – Ott tartottunk, hogy ha valakinek nagyobb a feje és ezért nagyobb kalap kell, az nekünk is több költség és ezért drágábban adjuk. Máskülönben a kisebb kalapokat kellene drágábban adni, vagyis a hájfejűek kalapjának egy részét a kisebb fejűekkel fizettetnénk meg. Betelefonálásra ezen nem változtatunk. Ez a piacgazdaság!
T.: – Már megint ez a “hájfefű”. Ennek nem lesz jó vége! Egyébként meg gondoljon bele, hogy én mennyivel több borotvahabot, borotvavizet, pengét vagyok kénytelen használni, szemben a kisebb fejűekkel. Ők itt nyerhetik vissza, amit a drágább kalapon veszítenek!
S.M.: – Nem, sajnos általánosságban nem tudjuk a nagyméretű kalapok árát csökkenteni! De figyelemmel arra is, amit az ÁFA-bal kapcsolatban mondott, mit szólna hozzá, ha csak egy bizonyos területen csökkentenénk árat? Mondjuk, az Ön feje körüli kalapok árát mérsékelnék?
T.: – Na látja, tudunk mi szót érteni, ha mindketten akarjuk! Arról nem is beszélve, hogy ha lemegyek a piacra a választókkal találkozni, és látják, hogy szép új kalapom van, el tudom nekik mondani, hogy gazdaságos is! Ez a valódi piacgazdaság!
S.M.: – Ha maga mondja….

50 Comments

 1. Mária néni legyen szíves telefonáljon már be a teszkó központba, hogy vigyék már lejjebb a csirkefarhát árát!

 2. gondolom kisütöm magának, aztán átviszem, hogy “Nesze itt van, zabáljd meg keresztben, büdös bunkó!”

 3. Szóval így szoktál zabálnivalót vinni anyádnak?
  Szép, mondhatom.
  Mi a Hegyvidékben szoktunk a hentesnél vásárolni húst.

 4. Mária néni, egy személyes riportot készíthetnék esetleg Önnel? (természetesen név és cím nélkül) Épp “A rendszer katonái” címmel írok egy közepes méretű helyzetelemzést.

 5. Jó-jó, de kis hazánkban nincs piacgazdaság, nem is volt, és nem is akar lenni. Tehát itt nem tudják, milyen az, és hogyan működik, sőt nem is érdekli azokat, akik ezt megoldhatnák. Igy tehát ez a viccecske pusztába kiáltott szó!

 6. Üdvözlöm! És mit irt az ellenoldal? Sajnos, hogy hazánk igy félre polarizálódik, sajnos, hogy ellentétek vannak, sajnos, hogy a jobb sem jobb, sajnos, hogy nincs szabad választás, nem egyenlőek a feltételek a jelenleg regnáló saját pártra szabott új választási szabályok és a szomszéd országok magyarjainak hamis puszilgatása miatt (Júdás szokás…), sajnos, hogy sok a fanatikus, akik csak vakon hisznek, de nem használják a szabad gondolkodásukat, melyet Istentől kapott mindenki – ha már egyszer ugyebár keresztényi ország vagyunk.

 7. Ehh, inkább a hozzászólásaiból készítek egy szép pamacsot, amit fideszes fórumokon fogok mutogatni a résztvevőknek, azt a kérdést is hozzá fogom tenni, hogy “ÖN IS SZINTÉN BUNKÓ? [IGEN] – [NEM]”

 8. szeretem Kuncze Gábort jó politikus volt és a nem politikai beszédei vagy a havas a pályánban stb beszédei is humorosak és jókat mond ..

 9. Ez a bugyuta firkálmány csak az Ellenszél szerint “padlófelmosás”. Csodálkozom Kunczén, neki ennél jobb humora van.

 10. Amikor még volt szabad magyar Parlament, abban ő volt a legjobb fej. Nagyon hiányzik – nekem mindenképp.

 11. Az érdekes riport lenne…)) Jó esély van rá, hogy ez a “Mária néni” nem is nő. A fotóját meg tegye be a képkeresőjébe, mindjárt meglátja honnan vette…)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.